Miercuri cainii vor murii de ciuda!!!
Steaua 100% ia o obtiune foarte importanta privind calificarea... :wink:
Cat ii trebuie lui Oprita sa se refaca ca sa poata juca 90 de minute alaturi de Iacob?
Steaua 100% ia o obtiune foarte importanta privind calificarea... :wink:
Cat ii trebuie lui Oprita sa se refaca ca sa poata juca 90 de minute alaturi de Iacob?
4-0 in tur si gata!!! :twisted:
Anunt sau previziune ? ![]()
Trebuie ca inca de pe Ghencea, sa luam o optiune serioasa pentru calificare. Mie greu sa cred ca nu vom primi gol, dupa evolutia cam nesigura a apararii, pana si amatorii aia de irlandezii ne-au dat o boaba. Sper insa ca golurile marcate de noi, sa anuleze sau sa micsoreze cat mai mult, acest avantaj al golurilor inscrise in deplasare.
Vreau ca toti stelistii, sa constientizeze ca avem o imensa sansa, care nu trebuie ratata si indiferent de starea vremii, sa umplem stadionul si sa creem o atmosfera, cel putin la fel ca cea din meciul cu Valencia. Sa nu uitam, cu ajutorul suporterilor, Steaua este imbatabila pe teren propriu. Sper sa topim aisbergul, in vulcanul din Ghencea. Forza Steaua!!!!!
Miercuri cainii vor murii de ciuda!!!Anunt sau previziune ?
Realitate!!! Asa a fost de cand lumea si Pamantul...
Romanii stiu de ce... :lol: :lol:
Asta cam asa e.De cand am facut acea frumoasa figura in UEFA Cup,de cand am luat campionatul,de cand i-am eliminat pe taranoii din Dublin si de cand am avut probabil cea mai favorabila tragere la sorti cu putinta,pentrul turul III al preliminariilor CL,cainii sunt pe patul de moarte.Muribunzi.
Unde e Motanu D,sa le aprinda o lumanare,ca un bun crestin ce e ? :)Sau Xander, Serban 23,Kyd,Gianini,Gaby ? Unde or fi disparut toti baietii astia ?
Virgil, baietii de care intrebi tu s-au dus la o bere pentru a sabatorii momentul urcarii pe primul loc in clasament pentru ca va fi prima si ultima data in acest an dupa castigarea meciului din prima etapa cu super-echipa Otelu' :lol: :lol: :lol:
Virgil, baietii de care intrebi tu s-au dus la o bere pentru a sabatorii momentul urcarii pe primul loc in clasament pentru ca va fi prima si ultima data in acest an dupa castigarea meciului din prima etapa cu super-echipa Otelu' :lol: :lol: :lol:
Baietii de care intreba Virgil sunt stelisti, printre primii pe aici pe forum. O sa revina ei.
Mea culpa... Cred ca m-am grabit...
Atunci mesajul este pentru caini care ne amuza pe site.
Antrenorul norvegienilor a demisiona aseara... Dupa infrangerea suferita pe teren propriu cu 2-1. Oare credeti ca acest lucru ne avantajeaza? Sau se va produce shocul si avem de furca?
Rosenborg e o echipa buna si nu trebuie sa credem ca va fi usor. orice echipa cu adevarat europeana joaca relativ diferit in campionat si in calificarile pentru. Liga. meciurile de tipul acesta, care - pe - care, se joaca dupa un tipar diferit si toata lumea se arunca in lupta. mai ales acum, cand au ratat campionatul, Rosenborg se va concentra la max., caci nu are alternativa.
eu cred ca o victorie, la orice scor, e extrem de importanta. mai mult ca sigur calificarea se va juca pana in ultimul minut. asa ca sa ne pregatim de lupta!
....calificarea se va juca pana in ultimul minut. asa ca sa ne pregatim de lupta!
Cred ca sa nu ne pregatim de sarbatoare ai vrut sa spui... Eu am inteles mesajul... Dar avem totusi o sansa uriasa... Rosenbourg nu e Liverpool... totusi. :wink:
simt ca meciul va fi o "lupta" extrem de dura, pe muchie. daca nu vom ceda intr-o astfel de inclestare fizica, ne putem califica. cu atat mai dulce va fi sarbatoarea daca....! sincer ma tem sa ma si gandesc la o calificare ca sa nu atrag ghinionul!
Macar sa dam 2 goluri si dupa aia sa ne aparam acolo!
Forza Steaua! Se poate!
Oleg se pare ca nu e prea incantat de schimbarile facute de nordici. Dar spune ca Steaua poate elimina Rosenborg... Stie el ceva!
Stai linistit.Ii eliminam.
Pentru cei care m-ar suspecta de lipsa de realism : sunt cat se poate de realist !
Sa si explic ?
Hai sa o lasam pe Steaua sa argumenteze.Cum numai ea stie.
Sunt de acord 100 % cu Virgil ! O sa-i spulberam!!! Forza Steaua!
Am fost azi la 12.30 sa iau bilete (am abonament la Tribuna II), si am vrut sa mai iau 3 bilete la pret intreg pentru niste prieteni (asa cum stiam ca este posibil pentru fiecare abonat). Dar de la casierie mi-au zis ca NU se pun in vanzare astazi la 16.00 ci abia MAINE.
Si abia am vazut la stiri ca deja s-au epuizat... Este inadmisibil...
Chiar asa, am ajuns sa fim bataie de joc??? Ce draq, doar platim biletele alea, nu le cersim.
no comment.
Nu sunt genul de persoana, care cauta nod in papura arbitrilor, dar la meciul asta ma tem si eu de arbitraj. Sa nu uitam ca tarile scandinave, au o mare influenta in forurile superioare.
Exact, astia vor primi sigur 100% un penalti inainte de pauza, va cadea unul in duel cu Lovin sau Ghionea ca cehul ala la Praga cu Soava.
Va trebui sa dam multe goluri, cel putin 3 (cred intr-un posibil dezastru in deplasare).
Atentie mare la loviturile de cap - astea pot intoarce soarta calificarii in 2 minute si ar fi pacat ca avem acum o ocazie unica ( noroc chior la tragerea la sorti).
Sa jucam repede pe jos si sa fortam de la inceput caci astia sunt culmea pragmatizmului.
Echipa de valoaea lui bilbao de anul trecut si nu ii mai avem pe Neaga sau Dica :?
concentrare , daruire si suport din partea publicului si facem o surpriza.
Yo sper din toata inima sa ne calificam, dar in nici un caz nu impartasesc optimismul vostru, poate va mai aduceti aminte unii cum ne bucuram ca am picat acum 4 ani cu Dinamo Kiev, si toata lumea zicea ca am fost norocosi(rezultatul sigur il stiti). Plus ca ei sunt in plin campionat pe cand noi suntem de abia la inceput, iar un handicap pt noi. Oricum cred cred ca o sa fie o lupta pe cinste si sper sa fim invingatori. Si mai zic un lucru, zic ca intrarea in ch lg nu e grea, e fff grea si nu numai pt noi, pt orice echipa, deci tbuie sa fim foarte atenti si sa ne incurajam echipa din toate fortele ca si ei la randul lor sa ne rasplateasca printr-o calificare.
FORZA Steaua !!!
Da e adevarat nu trebuie sa fim asa de optimisti! In fotbal e posibil orice !
Forza Steaua!
~Stadion plin, atmosfera fantastica, vreme buna, lotul OK (mai putin Dica, dar joaca Oprita) - toate premizele pentru o victorie. Am niste emotii... si mai este mai bine de o zi...
:roll:
Si mai zic un lucru, zic ca intrarea in ch lg nu e grea, e fff grea si nu numai pt noi, pt orice echipa, deci tbuie sa fim foarte atenti si sa ne incurajam echipa din toate fortele ca si ei la randul lor sa ne rasplateasca printr-o calificare.
Ai mare dreptate,sa joci pt intrarea in CL e f .greu, mai ales ca Rosenborg sunt o echipa cam abonata la grupe in ultimii ani.Si din pakate pt noi, ei au cam pierdut meci de meci in ultimul timp, iar asta nu e chiar asa bine cum pare, pt ca nu prea pot sa piarda tot timpul.Intr-adevar, am avut noroc la tragerea la sorti, dar asta nu inseamna nici p departe ca suntem mari favoriti in fata norvegienilor...sansele sunt egale, depinde de noi sa le fructificam!cert e ca trebuie sa luam un avantaj bun inca din Ghencea!FORZA Steaua