FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali socheaza: "Galeria nu are ce cauta in Stefan cel Mare"

«123456»
dee30.10.2008 13:12

din 1 noi parca incepe campania electorala, ia abordati-o pe Elena Udrea (pe blogul personal), doar se "razboieste" cu Zmarandescu in colegiul 25,(cartierele Drumul Taberei și Ghencea) Decat sa o vad la TV cu mopul si andrelele in mana, mai bine sa pledeze pt cauza stelistilor. Presa e receptiva cand vine vorba de Udrea, iar ea se "baga" peste tot :) Becali trebuie lovit pe toate planurile si cooptate si alte persoane din exterior in "lupta" asta.

Stanici30.10.2008 13:13

S-ar face multe daca am avea sprijinul suporterilor. Asta e parerea mea, nu a AISS. Rezistenta_ultra, presupun ca stii ca jii are destule mijloace (chiar pe stadion) sa bage pumni in gura. Sau sa dea. Remember un anumit meci cu Galati?

rezistenta_ultras30.10.2008 13:19
S-ar face multe daca am avea sprijinul suporterilor. Asta e parerea mea, nu a AISS. Rezistenta_ultra, presupun ca stii ca jii are destule mijloace (chiar pe stadion) sa bage pumni in gura. Sau sa dea. Remember un anumit meci cu Galati?

vremurile s-au mai schimbat stanici...imi place sa cred ca am invatat destule din trecut...tocmai din motivele pe care le-ai expus am propus sa ne manifestam in alt loc decat stadionul.urmatorul meci acasa e tarziu si riscam sa pierdem din sustinatori,iar in oricare din pietele reprezentative din Bucuresti,protestul nostru va avea un alt ecou,mult mai puternic.in schimb,acolo nu putem fi cenzurati,redusi la tacere...acolo nu vor avea ce sa ne faca...

ultrasnothooligan30.10.2008 13:31

pai da asta ne-ar trebui....ftt MM de cioban....cand mi-a luat o gramada de bani sa-mi schimbe abonamentul acum el se gandeste sa ne interzica in peluze?pai sunt fata si sa trimita bodygarzii lui feroce sa ne bata ca ce?altfel nu are cum sa ne inchida gura?oierul dracului ca ma daca la tribuna in groapa cainilor si tot vad meciul...

PLEACA DIN Ghencea CIOBAN PROST!

la faza cu "sant fata" nu mi-e frica de bodygarzii lui si am sa sustin Steaua mereu!!!musetel mult fecali!

JustMe200730.10.2008 13:47

Daca aveti abonamente cumparate nu are cum sa nu va lase sa intrati. Daca o va face exista Protectia Consumatorului.... ia sa va duceti cei care nu veti putea intra ca nu sunteti lasati sa depuneti plangere sa vedeti ce plateste ciobanasul la amenzi si ce publicitate negativa o sa i se faca in presa....

betty stelista30.10.2008 13:50
O idee foarte buna, insa timpul e destul de scurt.

galeria tea facut cunoscut Steaua nu e a ta e a suporteriilor--------

AcMilan1430.10.2008 14:03

Oricat de mult il uram cu toti pe cioban si ne am dori sa scapam de el trebuie sa recunoastem ca avem 3 solutii.

1: Il omoram!

2: Da faliment datorita crizei mondiale

3: Face puscarie.

Credeti ca daca l-ar injura tot stadionul ar pleca din Ghencea? La cat de paranoic e parca vad ca are degand sa aduca la peluze "elevi" la tribuna 1,2(preoti si calugari) iar la tribuna 0 membrii png. Trebuie sa fi bolnav mintal sa crezi asa ceva.

Cei care nu au treaba cu stadionul si sunt mari "bagabonzi de internet" mai bine s-ar abtine sa isi dea cu parerea cu faze de genul "Numai venim la stadion! sa fie stadionul gol" Credeti ca se imbogateste ciobanul din banii de pe bilete? Sunt oameni care iubesc Steaua si traiesc pentru Steaua! Acesti oameni merg meci de meci si in orice deplasare oriunde ar fi. Ei ce aveau de castigat daca ar fi strigat "m... Jiji"(cu toate ca nimeni nu il suporta!) ? Poti fi privat de a sustine Steaua in deplasari(refuza biletele), poate inchide peluzele... practic ciobanul poate face orice vrea! DAca l-ar injura tot stadionul el poate pune si 10000 ron biletul la peluza sau tribuna. Este un razboi in care nu ai nimic de castigat pe aceasta cale! DE ACEA Peluza Nord A ALES SA-L IGNORE PE CIOBAN!!!!! Numai bateti campii ca liderii sunt platiti!

PS: Si la revolutia din 89 daca toti manifestantii stateau si strigau anti ceausescu... credeti ca ar fi rezolvat ceva? Ceausescu a fugit abia dupa ce a intrat multimea peste el sa-l linseze( asta bineinteles cu ajutorul armatei)

Stanici30.10.2008 14:06

Propui ca lucrurile sa ramana asa cum sunt? Poate mai se intampla vreo minune, un rezultat bun obtinut "la ciupeala", lucrurile se linistesc, lumea se complace si se urca in microbuze, totul bine si frumos pana cand isi arata ala iar adevarata fata si devine insuportabil?

Sa uitam jignirile verbale si factuale fata de suporteri... sa fim multumiti ca putem merge in deplasari trecand astfel peste orgoliul de a sustine anumite valori ros-albastre pe care dumnezeupepamant le-a calcat in picioare de cate ori a avut ocazia? Ar fi trist.

JustMe200730.10.2008 14:15

@AcMilan14 - inclin sa iti dau dreptate. Oare ce ar insemna pnetru jj daca i-am lua ceea ce a castigat de cand a venit la Steaua - adica daca l-am ignora. Se pot pune pana si banere pe care sa se scrie doar atat: JJ te ignoram.... Daca am incerca sa facem o campanie mediatica de ignorare a "prealuminatului"??? Cred ca e o tactica mult mai buna decat sa il bagam in seama si sa ne razboim cu el... Astfel echipa va avea suporterii langa ea, iar el va pierde cam ceea ce a castigat de cand a venit la Steaua - poularitatea.

AcMilan1430.10.2008 14:25

rezultate ca rezultate... bune sau proaste ele cu timpul trec iar suporterii adevarati trebuie sa ramana alaturi de echipa si in momentele de impas. Eu inteleg acest lucru stiu ca ciobanul este principalul vinovat. Pe mine ce ma deranjeaza cel mai tare este faptul ca el isi bate joc de tot ce a insemnat Steaua. Trecutul Stelei... glorile Stelei sunt tarate in noroi de oier. Sa numai zic ca prin declaratiile lui face de ras tot ce inseamna Steaua in prezent. El nu are scrupule si nici onoare. Isi bate joc de suporteri... si la suporteri nu ma refer la cei care stau in fata televizorului si se uita la meciuri! Ma refer la cei care isi dau ultimul ban pe deplasari... fac drumuri lungi pentru a fi alaturi de echipa. Si nu este un sentiment placut sa vezi ca echipa ta este umilita si jucatorii nu joaca nimic. Picatura care umple paharul vine tot din partea oierului, care ne face "bagabonzi si drogati" cu toate ca multi am facut sacrificii pentru Steaua. Daca este injurat nu va pleca din Ghencea. Trebuie actionat altfel...

sabin130730.10.2008 14:31

Campania cu ignorarea mi se pare mult mai infantila decat aia cu injuratul. Tocmai pentru ca orice campanie de genul asta trebuie sa fie de proportii pentru a avea ecou, pentru a spera ca se va schimba.

Alaturi de care echipa sa tot fim mereu? De echipa lui Becali? Antrenorul terorizat de Becali si jucatorii imbecilizati de acelasi Becali sa fie sustinuti mereu?

E ca in legenda Mesterului Manole. Ce se contruieste prin incurajarile constante ale peluzelor este daramat la fel de constant de Becali prin tot ceea ce face si ce zice. Ultimul exemplu elocvent in acest sens meciul cu Sportul din Cupa. S-a facut deplasarea, coregrafie exceptionala si cu ce rezultat? Suportul galeriei a putut recupera decalajul psihic creat de o singura declaratie a lui Becali ¨Nu ma intereseasa Cupa¨ ? NU. Niciodata nu va putea din pacate.

Ignoararea nu este o solutie, decat daca vrem sa ne mintim mereu ca suntem langa echipa indiferent de circumstante, ca antrenorul este de vina, ca vremea, ca vremurile etc.

PS. Astept ca AISS sa-si respecte statutul declarat si sa-si asume fiecare punct din acea declaratie.

Stanici30.10.2008 14:44

Ce a declarat AISS-ul?

DonAndres30.10.2008 14:53

În cursul zilei de ieri patronul formației din Ghencea a declarat cã renunțã la biletele oferite de clubul Dinamo suporterilor Stelei în vederea derby-ului de sâmbãtã, din ªtefan cel Mare.

Deși oficialii clubului Dinamo au insistat ca biletele sã intre în posesia "roș-albaștrilor", Jandarmeria a primit în acest sens un comunicat oficial din partea formației din Ghencea, prin care steliștii decid sã renunțe la cele 676 de bilete, reprezentând 5% din capacitatea stadionului Dinamo.

Reprezentanții Jandarmeriei au înștiințat clubul Dinamo, urmând ca gruparea "alb-roșie" sã punã în vânzare cele 676 de bilete. Circa 200 de fani ai "câinilor" urmeazã sã se prezinte la stadionul din ªtefan cel Mare pentru a se asigura cã tichetele nu vor intra în posesia suporterilor formației din Ghencea.

De asemenea, orice persoanã care va intra în Stadionul Dinamo purtând însemnele Stelei va fi datã afarã.

Ce mai e de facut???????

1uLy4Nn30.10.2008 14:55

ha ha ha..s-a atacat ciobanul :x ce bine imi pare \:D/

ce or sa faca 10 malai contra 5000 de fanatici? NIMIC..abia astept urmatorul meci din Ghencea ca sa il injuram iar pe cioban..

Mesaj pt Gigi: draga berbecutule. in caz ca ai vazut alt meci iti spun eu cum sta treaba cu prietenii tai de la tribune. la meciul cu buzaul Peluza Nord striga S-GI P-LA iar tribunele si Peluza Sud strigau Gigi...gorilele tale se pot pune cu 20.000 de oameni? ;))

M--E FECALI

sabin130730.10.2008 14:56

Art.3 Scopul Asociatiei Scopul Asociatiei este reprezentat de promovarea imaginii, spiritului si valorilor perene ale clubului Steaua Bucuresti, precum si apararea intereselor suporterilor stelisti de pretutindeni.

Art.7 Obiectivele Asociatiei (i) promovarea imaginii si apararea intereselor suporterilor stelisti, a spiritului si valorilor perene ale clubului Steaua Bucuresti; (x) apararea culorilor clubului prin luarea de pozitii oficiale, prin intermediul comunicatelor, ori de cate ori interesele si imaginea clubului Steaua Bucuresti sunt prejudiciate de terte persoane.

Nu voiam neaparat sa fie discutia asta pe site, motivele se regasesc in raspunsurile date de Andyro lui akalik, pe topicul deschis de ultimul ¨Vorbaraie multa saracia omului¨. Am specificat mai sus ¨astept¨. Este si capitolul 5 la acel statut.

andrey_ptm_steaua30.10.2008 14:57

gata...e oficial...ciobanu a renuntat la biletele pe care trebuiau cainii sa ni le dea...ciobane sa te vad la jilava

rezistenta_ultras30.10.2008 14:58
200 de fani ai "câinilor" urmeazã sã se prezinte la stadionul din ªtefan cel Mare pentru a se asigura cã tichetele nu vor intra în posesia suporterilor formației din Ghencea.

partea asta e doar o speculatie a presei.sunt convins ca daca le-am cere-o,cainii ne-ar lasa sa cumparam aceste bilete...

stelistul_8630.10.2008 14:58

E SIGUR! Steaua nu va avea suporteri în "ªtefan cel Mare"

În cursul zilei de ieri patronul formației din Ghencea a declarat cã renunțã la biletele oferite de clubul Dinamo suporterilor Stelei în vederea derby-ului de sâmbãtã, din ªtefan cel Mare.

Deși oficialii clubului Dinamo au insistat ca biletele sã intre în posesia "roș-albaștrilor", Jandarmeria a primit în acest sens un comunicat oficial din partea formației din Ghencea, prin care steliștii decid sã renunțe la cele 676 de bilete, reprezentând 5% din capacitatea stadionului Dinamo.

Reprezentanții Jandarmeriei au înștiințat clubul Dinamo, urmând ca gruparea "alb-roșie" sã punã în vânzare cele 676 de bilete. Circa 200 de fani ai "câinilor" urmeazã sã se prezinte la stadionul din ªtefan cel Mare pentru a se asigura cã tichetele nu vor intra în posesia suporterilor formației din Ghencea.

De asemenea, orice persoanã care va intra în Stadionul Dinamo purtând însemnele Stelei va fi datã afarã.

Cum sa-l omoram pe cioban???

AmuntBoy30.10.2008 14:59

eu sunt de parere ca trebuie trecut la acte mai grave

ca nu se mai poate ....

Grenada30.10.2008 15:00

@stelistul_86

cum ziceam si mai devreme , MOARTE CIOBANULUI!!!

SuperSteaua30.10.2008 15:03

Am mai întrebat. De ce nu se implicã Asociația INDEPENDENTÃ a Suporterilor Steliști în organizarea unei manifestãri publice împotriva situației de la club?

Stanici30.10.2008 15:06

Alooo, dar voi, astia, de ce nu va implicati in Asociatia INDEPENDENTA a suporterilor stelisti?!! Cum zicea Andy, in aproape doi ani nici 500 de oameni nu sunt inscrisi... cum putem noi, cateva sute de oameni, sa vorbim in numele a zeci de mii?!! CUM?!!

84ava30.10.2008 15:07
Am mai întrebat. De ce nu se implicã Asociația INDEPENDENTÃ a Suporterilor Steliști în organizarea unei manifestãri publice împotriva situației de la club?

Ar fi ideal si cred ca o vor face,insa numai dupa ce totul va fi bine delimitat si gandit.E necesara aceasta manifestatie si acolo se vor vedea toti care nu ciripesc in zadar.

TREBUIE luate masuri!

kaladze30.10.2008 15:09

am vazut acum la gsp TV nu vom avea galerie la meciu cu spurcatii,aoleooooo ce meci mai e si asta asa ceva nu se poate tre sa facem ceva :steag_cruce_invers:

stelistul_8630.10.2008 15:12

daca nu ne strangem cateva mii sa mergem peste cioban nu se va rezolva nimic......niciodata.E deja o problema prea grava, suntem intr-o tara libera!

«123456»