''Vechii suporteri sunt vagabonzi, sa stea acasa! Niste derbedei, niste drogati, ii mai bag eu in seama? Auzi ai naibii, ma injura pe mine!? Eu sunt Turcu sau Borcea sa imi fie frica de galerie?! Daca ma injura unu, ii trimit pe bodyguarzi sa ii rupa capul. Daca vrei sa-l injuri pe Becali, da-te-n gura ma-tii, plateste! Steaua va merge inainte fara derbedei!"
'"Voi face o noua galerie. Noul tip de galerie va fi cu tineret, elevi de liceu bine imbracati. Voi face prin licee propaganda, nu mai vreau dezbracati prin galerie''
Asta e patronul Stelei sau BLESTEMUL NOSTRU?!!! Vechii suporteri, vechii jucatori (Hagi, Lacatus, Gabi Balint, Tudorel Stoica, EMERIC Jenei (ar trebui sa fie onorat prin redenumirea stadionului din Ghencea in EMERIC Jenei - la cate a facut acest mare DOMN al fotbalului roamanesc atat ca jucator cat si ca antrenor pentru Steaua-) sunt batjocoriti si jigniti permanent de acest oligofren handicapat, care nu merita altceva decat 2 gloante in capul ala tamp de oier nenorocit!
Faza cu noua galerie formata din ''pionierii patriei'' frizeaza ridicolul si tine de paranoia care seamana izbitor cu cea a lui ceausescu si a manifestarilor de 23 august!
Daca nu mai mergem la stadion, prostul satului o sa zica ca a invins si ca FRICA ne tine departe de el si de Ghencea. Sunt alegeri si acum e momentul sa-l contestam din toti rarunchii, pentru ca atitudinea lui e cea a nebunului disperat ca pierde imagine, voturi si ce plm mai are el in capul ala sec! Mai mult, functie de cat de vehement vom protesta, se va intelege de catre toata lumea ca NIMENI NU POATE CONFISCA Steaua si ca Steaua E A NOASTRA! Daca nu luptam pentru ce iubim, atunci nu cred ca merita sa traim si ca demnitatea si onoarea ar trebui sa dispara din orice dictionar modern!
Nu stiu daca sunt patetic dar in momentul asta am curaj sa stau si in fata lui zmarandescu alaturi de VOI, asa cum am stat si in in '90 in fata minerilor (cand eram student) alaturi de multi dintre VOI (sunt convins de asta)! La final, ceausescu a murit, minerii au pierdut asa ca sunt optimist si cred ca aceasi soarta o sa aiba si acest mare nenorocit.
Daca nu-i rupem capul acum, atunci cand?
Steaua E SIMBOL NATIONAL NU O JUCARIE IN MANA UNUI HANDICAPAT!!!
P.S. In gura matii nesimtitule, mrtii matii de bou tampit!!!! M..E TIE SI FAMILIEI TALE (ca tot zici ca e sanatoasa toata lumea, de ce sa nu o facem sa fie si fericita...).