Conflictul dintre galeria Stelei și Gigi Becali a reizbucnit! Dupã ce la partida Steaua - Gloria Buzãu, scor 1-1, patronul "roș-albaștrilor" a fost înjurat și tras la rãspundere pentru situația grea prin care trece echipa în ultima perioadã, Gigi Becali a decis sã riposteze.
Astãzi, acesta a anunțat cã refuzã biletele care ar fi revenit fanilor echipei din Ghencea conform reciprocitãții cu oficialii clubului Dinamo și a promis cã "va trimite bodyguarzii sã le rupã capul" celor care au îndrãznit sã il atace.
"Nu mai existã reciprocitate, nu mai avem nevoie de niciun bilet, nu mai merge niciunde galeria. Nici la Dinamo, nici la Rapid, niciunde! Nu mai plãtesc pentru ei! Nu mai rãspund eu pentru galerie. Ce legãturã am eu cu bagabonții care mã înjurã? Pãi stau eu de vorbã cu golanii ãștia? N-am nicio treabã cu suporterii de la tribunã, vreau sã curãț peluzele! E vorba de 1000 - 2000 de vagabonzi, șefii dau tonul, ãștia sunt problema. Nu mã intereseazã. Trimit bodiguarzii sã le rupã capul celor care mã înjurã. Eu plãtesc sã mã înjure?", a spus Becali la Telesport.
ProSport