FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali socheaza: "Galeria nu are ce cauta in Stefan cel Mare"

«1236»
fcsteaua.ro29.10.2008 16:52

Conflictul dintre galeria Stelei și Gigi Becali a reizbucnit! Dupã ce la partida Steaua - Gloria Buzãu, scor 1-1, patronul "roș-albaștrilor" a fost înjurat și tras la rãspundere pentru situația grea prin care trece echipa în ultima perioadã, Gigi Becali a decis sã riposteze.

Astãzi, acesta a anunțat cã refuzã biletele care ar fi revenit fanilor echipei din Ghencea conform reciprocitãții cu oficialii clubului Dinamo și a promis cã "va trimite bodyguarzii sã le rupã capul" celor care au îndrãznit sã il atace.

"Nu mai existã reciprocitate, nu mai avem nevoie de niciun bilet, nu mai merge niciunde galeria. Nici la Dinamo, nici la Rapid, niciunde! Nu mai plãtesc pentru ei! Nu mai rãspund eu pentru galerie. Ce legãturã am eu cu bagabonții care mã înjurã? Pãi stau eu de vorbã cu golanii ãștia? N-am nicio treabã cu suporterii de la tribunã, vreau sã curãț peluzele! E vorba de 1000 - 2000 de vagabonzi, șefii dau tonul, ãștia sunt problema. Nu mã intereseazã. Trimit bodiguarzii sã le rupã capul celor care mã înjurã. Eu plãtesc sã mã înjure?", a spus Becali la Telesport.

ProSport

adicontakt29.10.2008 17:00

distrusu naibii, nu e nevoie s avin la stadion ca sa te injur jegos cu 2 clase ce esti

CoRsSo29.10.2008 17:14

SA mi sugi p**a de cioban pripas. Du te la oi la tine ciobanule!

dragos_ghinea29.10.2008 17:15

iti doresc moartea

Cry.Baby729.10.2008 17:17

de cand a inceput tot scandalu Becali-galerie pana acum a vb numai Jiji unde sunt liderii astia de galerie care se dau mari si tari? iesiti fratilor la atac daca vreti sa fiti respectati de suporteri.

:steag_cruce_invers: probabil ca voi liderii primiti ceva in schimb de stati asa cuminti

jean pavel a fost si va ramane adevaratul sef al galeriei steliste indiferent ce spune lumea despre el, daca jean mai era acum in peluza va garantez ca iesea urat de tot.

anti Jiji

ps. stimati lideri acum a venit timpul sa demonstrati ca nu primiti bani de la Jiji

andrey_ptm_steaua29.10.2008 17:24

Toti alcoolistii si drogatii striga...Sa-ti dam la **** bai gigica

Gigi lasa-neeee.....CIOBANE PLEACA DIN Ghencea :boxing:

Azzido29.10.2008 17:24
Daca vrei sa-l injuri pe Becali, da-te-n gura ma-tii, plateste! Steaua va merge inainte fara derbedei!", a spus Gigi Becali la Telesport

mai e ceva de comentat ?

andrey_ptm_steaua29.10.2008 17:27
mai e ceva de comentat ?

bai Gigi as plati oricat doar sa pleci din Ghencea....propun sa facem cheta sa-i luam un bilet cu destinatia congo...

keluboss29.10.2008 17:28

Atrag atentia unui factor periculos: Precedentul Craiova

Mititelu si-a luat mana de pe galerie si suporterii olteni nu au intrat la meci

ATENTIE!!!!

suntem in aceeasi situatie

jandarmii ne pot interzice accesul la derby deoarece Steaua in calitate de club oaspete nu va furniza listele de acces pe stadion etc...

Asta mi se pare problema mai mare

In rest deja am dat print la articolul meu in care spuneam sa-l mai amanam pe Gigi, a intrecut limita mai mult ca oricand, i-am dat foc daca pierdem cu Dinamo ramane sa mai mananc cenusa

FOTBALUL APARTINE TUTUROR INDIFERENT DE CLASA SOCIALA, VENIT, CREDINTE AFILIERI POLITICE, ETC iar una din frumustetile Stelei rezida in faptul ca in tribuna din Ghencea vei gasi de la oameni simpli la profesori universitari, imbracati cum le permite punga si educatia, si scandand asa cum le dicteaza iubirea pentru Steaua chit ca este un cantec minunat dintr-o peluza, un suflat in goarna, sau un suras cu scobitoarea in coltul gurii, sus la loje printre mesele pline de lucruri bune de la catering

f234567k29.10.2008 17:51

Oaie, n-ai tupeu! :))

georgetocila29.10.2008 17:51

O singura solutie,un lunetist. :punk:

Dulah29.10.2008 18:00

Un jegos de om care de cand e la Steaua nu a facut altceva decat sa-si construiasca o imagine pe spatele unui mare nume fotbalistic .

NU ar trebui sa mai mearga nimeni la stadion ,indiferent cat are de suferit echipa ,sa fie gol ,sa mearga totul din ce in ce mai rau ,sa se intoarca toti impotriva ciobanului iar pana la urma va fi nevoit sa plece . Chiar daca va fi un an de rahat macar scapam de un rahat mai mare. Decat sa termine Steaua pe 2 sau pe 3 (pe 1 sincer nu cred ca ajungem in ritmul asta) cu Ciobanul la conducere mai bine pe 9 sau 10 dar sa plece in mortii lui.

giovanutz29.10.2008 18:01
:thumbdown: Esti penal frate.Aprinde becu ca e cam intuneric in mansarda ta.LASA-NE :thumbdown:
Alin Marinescu29.10.2008 18:10

Iti doresc moartea , si eu si toti "vagabontii" din peluze

AsSaSiN29.10.2008 18:12

Exterminati oile din Ghencea.

kaymack29.10.2008 18:20

doar la TV am vazut asa batai cu jandarmii cand i`am nenorocit...acum e timpul nostru sa ii omoram 24000 de suporteri daca se pun totii nu are nimeni ce sa ne faca...nu sunt mare smardoi am 1.78-1.80 70 kg...subtirel insa pt Steaua ma bat cu orie matahala sper sa fiti si voi la fel...adica cu sange in **** :X **** jiijjiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maye29.10.2008 18:22

mori ciobane!

Serilius29.10.2008 18:23

`șefii dau tonul, ãștia sunt problema`...e nevoie sa ii explicam ca in galerie nu e ca in turma lui...

Northboy29.10.2008 18:34

mori , fmm de oier :|

ge6rge_steaua29.10.2008 18:39

din cate stiu eu sefii galeriei sunt baieti cu scoala, ceea ce nu pot spune despre tine ciobane. tu esti un ratat, un cioban prost care nu merita nici scuipat (facem risipa) !! Becali imi doresc sa dispari o data pentru totdeauna de la Steaua !!!

jos cu jegosu !!

**** Becali !!!! :steag_cruce_invers:

jigodia29.10.2008 18:58

Moarte ciobanului !!!!

CoRsSo29.10.2008 19:02

"Aveti sange-n Coai3/ Sariti la bataieee!"

Pleaca, ciobane!

dax4729.10.2008 19:04

Banul dicteaza, prostia ruleaza !

There is no spoon ! Adica nu mai e nici o scapare pentru Steaua, intr-o adaptare becaliana.

Asta e. Uitati de Steaua. A fost odata.. dar s-a terminat.

CNCT29.10.2008 19:07

Chiar nu se gaseste nici unul sa ii infiga un cutit in inima oierului????Am ajuns sa fim batjocoriti de un CIOBAN.Asta crede ca daca are bani isi poate permite sa faca orice.Auzi la el ca trimite bodyguazii sa ne bata...dar ce ai zice ciobane daca s-ar gasi unu sa o ia pe fita si sa iti trimita capu ei la pachet???Sau pe ma-ta!!!Oricum sunt 100% sigur ca asta nu sfarseste bine,o data si o data se va umple paharu si cineva ii va sapa groapa, sunt absolut sigur.Sper ca ziua aia sa vina cat mai rapid.

Ciobane si nu sunt doar 2 mii de "bagabonti" care te injura....e o intreaga suflare steliste care te doreste MORT!

sarbatoare29.10.2008 19:21

Pe limba ta o sa mori CIOBAN JEGOS

«1236»