FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali socheaza: "Galeria nu are ce cauta in Stefan cel Mare"

«13456»
SuperSteaua30.10.2008 15:13

Stanici, eu vorbesc de organizare. Dacã AISS ar avea inițiativa, cã doar e o organizație pânã la urmã, steliștii doritori sã protesteze (cred eu cel puțin câteva mii) ar urma AISS. Dar AISS tace mâlc. De ce? Au trecut aproape 10 zile de la plecarea lui Lãcãtuș.

mountytoma30.10.2008 15:15

daca Becali nu are nevoie de noi, sa-i aratam ca noi avem nevoie de el. pai fara el cui mai dam noi muhhe continuu, cine mai e prostul prostilor fara el? nu ne putem lipsi de el :-)

ar fi frumos sa-l lovim unde-l doare mai tare, la buzunar. ia sa fie stadionul gol mai ales in CL, sa nu mai incaseze bani din bilete, sa vezi atunci ce se supara cand ii aduc jucatorii aminte ca nu i-a platit! sacul lui s-a golit, singurele lui venituri sunt de la Steaua acum, terenurile il seaca, are de platit impozite pe ele si de vandut nu se mai vand... vin vremuri grele, sper sa ajunga sa manance de pe jos, mai ales de unde si-au facut nevoile cainii, ca tot i-a pupat in p..a anul trecut. asta e disperarea lui cea mai mare. i-a platit si pe aia sa-l declare cel mai bogat om din Romania, poate-poate mai drege ceva...

sabin130730.10.2008 15:16

Daca este nevoie de mai mult timp, se poate astepta, important e sa nu se astepte degeaba. Personal nu am preferinte in materie de metodele folosite atat timp cat scopul ramane acelasi.

MoWeed30.10.2008 15:18
Alooo, dar voi, astia, de ce nu va implicati in Asociatia INDEPENDENTA a suporterilor stelisti?!! Cum zicea Andy, in aproape doi ani nici 500 de oameni nu sunt inscrisi... cum putem noi, cateva sute de oameni, sa vorbim in numele a zeci de mii?!! CUM?!!

Daca nici o asociatie organizata juridic nu poate sa reprezinte dorintele stelistilor atunci cine ar putea? Pentru a fi eficienti in demersul de contestare a ciobanului, ar trebui sa avem si o organizatie care sa dea comunicate presei.

In viziunea mea Asociatia ar trebui sa fie cea care sa uneasca toti stelistii care il contesta pe Jiji. Asta este parerea mea umila..

Stanici30.10.2008 15:22

Momentan, tre sa plec sa fac inscrieri pentru deplasarea la Munchen. Continuam dupa.

sabin130730.10.2008 15:26

Victore, surprinde-ne.

victor30.10.2008 15:27

smecherii care au facut misto la meciul cu buzaul sper ca sunt multumiti acum! ati ingropat si meciul cu gloria si pe cel cu Dinamo! sigur, in mintea voastra ciobanul e unicul vinovat si voi sunteti mieluseii blanzi si dedicati unei cauze nobile! si uite cum, "Steaua suntem noi!" a ramas numai o poveste, un slogan pe care multi il striga, putini il inteleg!

bine si Gigi e un fraier ca se pune la mintea voastra, dar poate cine stie?! s-ar putea sa fie cu noroc! pe Dinamo daca meciul nu curgea cum trebuie, sigur iar incepea mascareala! oricum, stati linistiti ca jucatorii nu o sa va simta lipsa! sau lamurit la ultimul meci cum sta treaba cu suporterii "trup si suflet": la bine DA, la rau "****", "o sugi", "javra", "pleaca din Ghencea", "mortii...", etc!

MoWeed30.10.2008 15:32
Victore, surprinde-ne.

Nu ne-a surprins :wall:

vanfootball30.10.2008 15:34
smecherii care au facut misto la meciul cu buzaul sper ca sunt multumiti acum! ati ingropat si meciul cu gloria si pe cel cu Dinamo! sigur, in mintea voastra ciobanul e unicul vinovat si voi sunteti mieluseii blanzi si dedicati unei cauze nobile! si uite cum, "Steaua suntem noi!" a ramas numai o poveste, un slogan pe care multi il striga, putini il inteleg!

bine si Gigi e un fraier ca se pune la mintea voastra, dar poate cine stie?! s-ar putea sa fie cu noroc! pe Dinamo daca meciul nu curgea cum trebuie, sigur iar incepea mascareala! oricum, stati linistiti ca jucatorii nu o sa va simta lipsa! sau lamurit la ultimul meci cum sta treaba cu suporterii "trup si suflet": la bine DA, la rau "****", "o sugi", "javra", "pleaca din Ghencea", "mortii...", etc!

Mai citeste o data dezvaluirile lui Nesu despre nemultumirile jucatorilor la adresa conducerii, draga Victor. Sa vezi si tu ce parere au jucatorii despre "preaiubit".

1uLy4Nn30.10.2008 15:37

ai abonament la loja ma? vezi-ti de treaba..asta nu e forulul www.ilpupincurpegigi.ro ;) daca ti se pare ca noi suntem vinovati te consider un om ratat si ingust la minte

sabin130730.10.2008 15:39

Victore, n-ai fix nicio treaba. Nu tine nici metoda asta. Nu poti tu atinge vreo coarda sensibila cu postul asta patetic, pentru ca tu nu poti rezona la alte lucruri ne-monetare. Esti foarte impertinent cand iti permiti sa spui ca suporterii Stelei au ingropat meciul cu Buzaul.

Tu nu poti pricepe ce inseamna sa fii ¨trup si suflet pentru culori¨ fara interes, aceste culori murdarite de cioban. Noi tocmai pentru curatarea acestor culori de mizeria becaliana militam. Ca sa putem fi trup si suflet pentru culori pe viitor, nu sa ne mintim ca se poate face abstractie de acest cancer. Intelegi macar de ce este numit cancer seful tau?

Da, in mintea oricarui stelist Becali e de vina pentru tot ce se intampla, pentru ca el vrea sa se bage in tot, si din pacate ii si iese. Deocamdata. E un dictator al timpurilor moderne care spera ca va rezista mult timp cu aceasta atitudine. Nu a dat niciodata de inteles ca-si va schimba aceasta atitudine, de aceea il vrem disparut de la club prin orice mijloace, si oricat ar dura.

Da, e un scop nobil, pentru ca noi, spre deosebire de tine, nu facem asta din vreun interes sau motiv, inafara de dragostea pentru culori.

Dar tu normal ca nu o sa intelegi niciodata asa ceva; probabil e in fisa postului tau.

dee30.10.2008 15:46
Daca nici o asociatie organizata juridic nu poate sa reprezinte dorintele stelistilor atunci cine ar putea? Pentru a fi eficienti in demersul de contestare a ciobanului, ar trebui sa avem si o organizatie care sa dea comunicate presei.In viziunea mea Asociatia ar trebui sa fie cea care sa uneasca toti stelistii care il contesta pe Jiji. Asta este parerea mea umila..

asta ma intrebam si eu. AISS se comporta mai mult ca o agentie de turism ( organizeaza deplasari) si cam atat. Poate ma insel, insa lipsa de transparenta te conduce la astfel de concluzii.

Daca Becali comunica cu suporterii prin intermediul presei, ar trebui sa primeasca un raspuns, tot in presa, din partea Asociatiei.

AsSaSiN30.10.2008 15:59

Ne-am saturat pana peste cap

De acest cioban ratat

Fac apel la tot stelistu

Sa injure pe tampitu

P.S. : Sper sa nu te superi LDS, dar m-ai molipsit si pe mn cu catrenele astea=)).

andyro30.10.2008 16:16
asta ma intrebam si eu. AISS se comporta mai mult ca o agentie de turism ( organizeaza deplasari) si cam atat. Poate ma insel, insa lipsa de transparenta te conduce la astfel de concluzii.

Daca Becali comunica cu suporterii prin intermediul presei, ar trebui sa primeasca un raspuns, tot in presa, din partea Asociatiei.

@dee, AISS a facut mai mult decat sa organizeze deplasari si va face in continuare. Vom avea probabil o pozitie oficiala in urmatoarele zile, alaturi de cele 2 peluze. Putina rabdare.

Piece of Mind30.10.2008 16:40

Auzi dee, tu esti membra AISS? Daca nu, ce-ar fi sa-ti vezi de treaba ta si sa nu mai emiti judecati de valoare in ceea ce priveste activitatea acestei organizatii?!

Multumesc.

DonAndres30.10.2008 16:42

Eu am avut o întîlnire azi cu doi sefi de galerie, ei vor discuta cu capii din galerie. Eu le-am spus ca e ultima discutie.

Eu nu sunt nici Borcea si nici Turcu, nu imi este frica de suporter. Ei stau pe scaunele mele si ma injura. Le-am platit la Fiorentina deplasarea si biletele, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu injurat. Noua lege este ca daca se aduc injurii conducatorilor sau au loc acte de violenta pe stadion, eu inchid peluza. Nu o sa fiu injurat pe banii mei.

E posibil ca galeria sa mearga la Steaua pentru ca am vorbit cu baietii si mi-au zis ca nu sunt vinovati, au spus ca cei de la Peluza Sud sunt vinovati. Oricum bani nu le mai dau pentru bilete si deplasari"

razvanshadow30.10.2008 16:44

Am auzit o declaratie a lui Becali conform careia liderii din Peluza Nord i-au spus Creditorului ca cei care il contesta sunt "huliganii" din Peluza Sud si ca ar fii mai bine ca sudul sa fie inchis.Daca este adevarat halal liderii de galerie.Afara CIOBANE!

DonAndres30.10.2008 16:51

Am auzit o declaratie a lui Becali conform careia liderii din Peluza Nord i-au spus Creditorului ca cei care il contesta sunt "huliganii" din Peluza Sud si ca ar fii mai bine ca sudul sa fie inchis.Daca este adevarat halal liderii de galerie.Afara CIOBANE!

[/quo

Eu nu cred asa ceva.....se poate sa fie doar o manevra de-a ciobanului de invrajbire!!!!!!!!!

sabin130730.10.2008 16:57
Alooo, dar voi, astia, de ce nu va implicati in Asociatia INDEPENDENTA a suporterilor stelisti?!! Cum zicea Andy, in aproape doi ani nici 500 de oameni nu sunt inscrisi... cum putem noi, cateva sute de oameni, sa vorbim in numele a zeci de mii?!! CUM?!!

Poate prin mai multa transparenta s-ar castiga increderea multora care stau pe ganduri daca sa intre in AISS si astfel sa se implice in atingerea obiectivelor mentionate in statut. Daca suntem pusi la zid dinainte sa actionam in vreun sens nu cred ca se incurajeaza inscriererea in AISS, si astfel sa ne dam legitim cu parerea, din interior.

Auzi dee, tu esti membra AISS? Daca nu, ce-ar fi sa-ti vezi de treaba ta si sa nu mai emiti judecati de valoare in ceea ce priveste activitatea acestei organizatii?!

Multumesc.

The Flyer30.10.2008 16:59
Oricat de mult il uram cu toti pe cioban si ne am dori sa scapam de el trebuie sa recunoastem ca avem 3 solutii.

1: Il omoram!

2: Da faliment datorita crizei mondiale

3: Face puscarie.

Credeti ca daca l-ar injura tot stadionul ar pleca din Ghencea? La cat de paranoic e parca vad ca are degand sa aduca la peluze "elevi" la tribuna 1,2(preoti si calugari) iar la tribuna 0 membrii png. Trebuie sa fi bolnav mintal sa crezi asa ceva.

Cei care nu au treaba cu stadionul si sunt mari "bagabonzi de internet" mai bine s-ar abtine sa isi dea cu parerea cu faze de genul "Numai venim la stadion! sa fie stadionul gol" Credeti ca se imbogateste ciobanul din banii de pe bilete? Sunt oameni care iubesc Steaua si traiesc pentru Steaua! Acesti oameni merg meci de meci si in orice deplasare oriunde ar fi. Ei ce aveau de castigat daca ar fi strigat "m... Jiji"(cu toate ca nimeni nu il suporta!) ? Poti fi privat de a sustine Steaua in deplasari(refuza biletele), poate inchide peluzele... practic ciobanul poate face orice vrea! DAca l-ar injura tot stadionul el poate pune si 10000 ron biletul la peluza sau tribuna. Este un razboi in care nu ai nimic de castigat pe aceasta cale! DE ACEA Peluza Nord A ALES SA-L IGNORE PE CIOBAN!!!!! Numai bateti campii ca liderii sunt platiti!

PS: Si la revolutia din 89 daca toti manifestantii stateau si strigau anti ceausescu... credeti ca ar fi rezolvat ceva? Ceausescu a fugit abia dupa ce a intrat multimea peste el sa-l linseze( asta bineinteles cu ajutorul armatei)

din start iti spun ca esti ****!nu continui pentru ca e absurd!nu vreau sa-ti vad profilul,nu ma interesezi ca persoana pentru ca esti ******!si cind scrii ceva despre lovilutie si alte chestii care te depasesc imi iau dreptul de a te **** in gura!**********!

sa ai o seara placuta,******!

DonAndres30.10.2008 17:41

Comunicat de presa privind suporterii

FC Steaua anunta faptul ca galeria organizata a echipei se va prezenta la partida cu Dinamo, din data de 1 noiembrie, ora 21:00, cu un grup alcatuit din 676 de suporteri. Acest lucru este posibil in urma reciprocitatii dintre cele doua cluburi, conform Regulamentului de Organizare a Activitatii Fotbalistice (ROAF).

FC Steaua Bucuresti

ANTIgigi30.10.2008 17:49

Parca acum un an de zile erau cateva zeci (poate sute) de suporteri "bagabonzi". Acum numarul lor s-a marit la mii. La cat mai multe....zeci de mii. Tot asa Jiji.....esti pe drumul cel.

Joga Bonito30.10.2008 19:38

Usurel fratioare, si eu de pilda sunt membru AISS dar nu mi-am activat iconita pt forum, poate e la fel si in cazul lui dee. S-ar putea ca unii dintre noi sa prefere discretia si sa nu caute motive de fala prin simpla prezenta in asociatie.

Cert e ca multe dintre intrebarile enumerate de ea nu si-au gasit raspunsul, iar atata timp cat aceasta asociatie poarta numele de "stelisti" trebuie sa le si reprezinte interesele.

Momentan suntem putini, insa daca luam initiativa si lumea vede ca incercam ceva impotriva ciobanului vom creste!

AsSaSiN30.10.2008 20:10

Afara cu Ciobanul din Ghencea.

ssilviu_1930.10.2008 22:52

esti cumva Argaseala???

«13456»