eu trebuia sa am 6 puncte dak te uiti mai bine la scoruri...nu ma calific oricum dar da bine:P
(serilius_2005)
eu trebuia sa am 6 puncte dak te uiti mai bine la scoruri...nu ma calific oricum dar da bine:P
(serilius_2005)
foarte tare ideea ta Mihai.
@quitarr: nu fi nesimtit prietene. o singura data mi-ai zis sa jucam (duminica trecuta). nici macar nu mi-ai dat accept la id. mai ai si curaju sa comentezi. sunteti fara obraz!
2. alinn50c (Hamburger SV) - quitar (Tottenham ) 2-3
quitar (Tottenham ) - (Hamburger SV) 3-3
super strans meciul ... si dumy apropo vezi ca te am in lista de mult .. lol .. am jucat si etapa in campionat .. cum poti sa zici ca nu ti-am dat acc la id =))
ady_adinho 0 - 2 klaus_e89
klaus_e89 1 - 1 ady_adinho
klaus_e89 3 - 1 ady_adinho
merg mai departe :X
6.laurentiu_state ( Roma) - meph_frumossu (Lyon ) 4 - 2
meph_frumossu (Lyon ) - laurentiu_state ( Roma) 4 - 2
Decisiv
laurentiu_state ( Roma) - meph_frumossu (Lyon ) 3 - 1
F grele meciurile, f bun adversar, m-a spart cu 1-2-urile ![]()
rog amanare o zi maxim 2. Am un inceput de saptamana incendiar
sper ca de maine sa intru in normal. SPER.
va multumesc.
hai ca mai sunt 2 meciuri de jucat
Am stabilit cu fallen ca dupa ora 21 sa jucam meciu din cupa ... numai bine !
8. mihai1411 (Chelsea Londra) - rusu_andrey_2005 (FC Sevilla ) 1-1 5-7
sa curga berea !!!!
Hai ca m-ai spart. Pai ce faci ma iti revii ?
Aveam eu de cine sa ma tem. Pacat ca n-am trecut eu ca se juca finala cupei mai repede. Bafta ma! Sa castigi cupa , da sa nu dea dracu sa ma depasesti in campionat :biggrin:
Nu nu nu nu nu, asta a fost blat.
)
Bubutza, al meu esti
, berea mai tarziu ![]()
3.fifa_for_fun ( Bayern) - fallenangell002000 (Valencia)
tur - 3-0 la el acasa ... a zis ca intra in 15 min si nu a mai intrat .... eu maine dimineata plec la munca, nu stau dupa el ... mai stau pana la 23 ... dak nu ... luati voi o decizie
3.fifa_for_fun ( Bayern) - fallenangell002000 (Valencia) 3-2
3.fallenangell002000 (Valencia) - fifa_for_fun ( Bayern) 0-3
Sa mergem mai departe :X ... Ma scuzati pentru dublu post .... nu stiu cum am reusit ... mai degraba Ursus ![]()
bai segiule dar m-ai dezamagit... eu cu tine voiam sa joc... :X
Daca bat si acum nu mai beau singur ![]()
Sergiu si Laurentiu pregatiti-va in campionat ca vine TGV-ul:)) Multam de urari dar nu va puneti bine cu mine ca nu va iert ![]()
Mihai, ocupa`te de cupa chiar dak ai iesit ...
Please ! Nu ne strica joaca
))
SFERTURI
1. alexxx_tzupy ( Manchester United)
2. puricele88 (Juventus)
3.klaus_e89 (Inter)
4.marianbolohan (AC Milan)
TERMEN : 18.11.2008, ORA 22:00
SE JOACA TUR-RETUR CU REGULA GOLULUI DAT IN DEPLASARE (DECI STABILITI INAINTE CARE E GAZDA PRIMULUI MECI ETC)
IN CAZ DE EGALITATE PERFECTA SE JOACA AL 3 LEA MECI PANA LA 11 M DACA E NEVOIE
REGULAMENTUL DIN CAMPIONAT
ESTE INTERZIS cu+W!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. alexxx_tzupy ( Manchester United) - quitar (Tottenham )
tur 5-1
retur 3-5
laurentiu_state 3 - 4 klaus_e89
klaus_e89 1 - 1 laurentiu_state
klaus_e89 5 - 4 laurentiu_state
semifinale :X
4.marianbolohan (AC Milan) - rusu_andrey_2005 (Sevilla) 4-3
rusu_andrey_2005 (Sevilla) - marianbolohan (AC Milan) 2-3
4.marianbolohan (AC Milan) - rusu_andrey_2005 (Sevilla) 4-3rusu_andrey_2005 (Sevilla) - marianbolohan (AC Milan) 2-3
pot sa zic ca al doilea meci in care am pierdut 4-3 a fost f dramatic
cred ca meritam mult mai mult. Ma bucur totusi ca mi-am luat-o la scor mic.Daca nu dadeai mariane tu golul 4 il dadeam eu ca eram pe val ![]()
Bafta mai departe
mii de scuze imi cer .. sper sa nu mi se anuleze meciu`. .... astazi .... 18.11.2008 ... daca scap devreme de la munca , pe la ora 15 intru sa joc etapa ... dak nu, dupa ora 21 intru sigur sa jucam .... imi cer mii de scuze. .... pfff, munca asta x( ..... te astept purice maine dupa-amiaza sau dupa ora 21 sa jucam .... multumesc pt intelegere ...... sau poate nu :-s .... mersi Mihai ! ;![]()
sincer...am fost plecat in oras si nu am avut timp sa joc etapa ... dupa cum se vede, nici acum nu sunt acasa (dak va uitati la ip`ul dupa care postez) .....dak nu joc maine pana in ora 22 .... ma puteti scoate din cupa ...dar dupa ora 21 .... puricele sa fie sigur pe mess ... multumesc pt intelegere :*
Amice, nu-mi faci tu mie programul cand sa fiu sau cand sa nu fiu.
De fapt, nu l-a inteles nimeni, a facut si post-dublu. Sa stai pana pe la 1-2 diseara, siguuuur !!!
@puricele .... dak tii neaparat sa te califici prin nejucarea meciului ... asta e ....
@ blindica .... tu nu te mai baga ca prostu` ... ca nu a vorbit nimeni cu tine ![]()