Spune-le asta si labagiilor din steaualibera, ca eu am obosit sa le dau hrana lichida si lipicioasa.
O sa public in curind un articol in care prezint rata de succes a sectiilor de jocuri sportive din cadrul CSA de dupa revolutie.
Eu nu m-am mai logat aici de f multa vreme asa ca doar banuiesc cine sunt cei de la Steaualibera,insa totusi le-as aminti citeva lucruri f interesante la care probabil ca nu s-au gindit :
- echipa de baschet,la ale carei meciuri ei merg acum,este sustinuta cel mai mult - in special financiar - de catre Ponta si PSD.Cei care mai citesc macar ziarele de sport ar trebui sa stie ca intrarea la Eximbank ne-a fost facuta de catre Ponta,un personaj pe care dpv politic sunt sigur ca cei din PS nu-l au la inima,dar tac chitic.
- i-as intreba pe cei din PS,pe unde mergeau atunci cind baschetul era in B si care este motivul pt care nu-i vad mereu la meciurile de handbal,volei sau polo ?! Sa fie oare lipsa rezultatelor,a performantei ? Daca da,atunci cum ramine cu lozincile ca Steaua pina la moarte ?! Poate ca moartea performantei,pt ca daca performanta nu este,cu certitudine nici spectatori nu sunt.
- i-as intreba daca stiu macar cum se conduce un SRL si ce eforturi financiare trebuie sa faci atunci cind se apropie salariile si iti trebuie bani pt angajati dar si pt plata datoriilor lunare catre stat.Siuncer iti spun ca rid cu lacrimi cind ii aud pe cei din galeria ns dar si pe cei de la un Dinamo,Rapid sau Petrolul ca sunt dispusi sa ajute,eventual chiar sa finanteze ei o echipa.Copiii astia abia au bani sa-si cumpere un bilet de meci,ca de abonament nu mai vorbesc si ei vorbesc de finantat o echipa care toaca anual milioane de euro.
- Becali a fost de un grotesc sinistru in f multe situatii si banii i-au luat mintile facindu-l sa greseasca grav si pt asta el acum plateste,dar de aici si pina sa nu-i recunosc meritul mentinerii echipei la un nivel superior,poate chiar al salvarii ei intr-o perioada f grea,este cale lunga si am sa-i neg niciodata acest merit pt ca ar insemna ca sunt ori prost,ori incorect.
Ar fi multe de spus despre Becali si suporteri dar cred ca adevarul este ca de obicei undeva la mijloc si singura solutie ar fi ca dupa iesirea lui din inchisoare,atit el cit si peluzele sa stea de vorba ca intre barbati,sa-si spuna fiecare ce au gasit si sa faca pina la urma pace.Echipa ar deveni si mai puternica atit in tara cit si afara.Mai mutl,daca Becali ar avea putina minte si ar mai lasa din orgoliu,ar trebui sa ajute si CSA cu niste sume prin care celelalte sporturi ar iesi din mediocritatea in care se zbat acum.Eu as fi primul suporter care i-ar multumi public.