FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Lyon, 3 - 5

«1678910»
MoRRiS22.10.2008 06:52
Cel mai bun jucator din ultimii 10 ani de la Steaua, Janos Szekely (nu radeti, daca nu v-ati convins inca o veti face in curand), a fost aseara doar rezerva.

Au fost titulari Lovin (baiatu, e usor malnutrit, nu va suparati) si "bicicleta", o aparitie pe cat de pitoreasca, pe atat de inutila, ca de obicei.

Imi poate spune si mie cineva care este motivul?

Szekely mi se pare ca nu era refacut 100% .

Joga Bonito22.10.2008 06:57
Oricum, dincolo de valoarea extraordinara a francezilor, Lacatus a comis din nou cateva greseli inacceptabile la un asemenea nivel. Cand ai 2-0 in minutul 10 si 3-2 la pauza, este absolut inadmisibil sa pierzi finalmente cu 3-5.

Ghionea trebuia introdus mult mai devreme iar Radoi urcat la mijloc, Semedo a fost mana moarta tot meciul, ca si Arthuro, iar Dayro s-a zbatut aiurea in lateral, in loc sa fie in prima linie ca atacant. La cat de slabi au fost ieri stoperii francezi, plus portarul lor, trebuia sa invingem.

1. Mai cunosc un antrenor care a avut 2-0 cu francezii la pauza si la sfarsit era sa piarda. E vorba tot de un meci de CL, iar acest antrenor a fost numit de 2 ori la rand cel mai valoros tehnician din "Peninsula". Gandeste-te, chiar daca evolueaza meci de meci in Seria A si au investit enorm in ultimul an, cei de la Firenze nu pot concura de la egal la egal cu granzii Europei. Cel mai trist e faptul ca CFR poate. In acest sens iti sugerez sa lecturezi analiza obiectiva a celor de la Le Monde, preluata si de gesepisti, in care e punctat perfect de ce CFR e un club profesionist si noi ne impiedicam intr-un amatorism desavarsit.

2. Parerea mea sincera e ca meciul s-a pierdut cand a fost introdus Ghionea in locul lui Mirel. Acesta din urma trebuia sa ramana fundas central, la mijloc a fost ezitant si a oferit multe lovituri libere si a fost depasit des din cauza conditiei fizice precare. Pe linia de fund ar fi ghidat mai bine fundasii si nu ar fi comis greseli copilaresti precum Ghionea.

In locul lui Ovidiu l-as fi introdus pe Thiago. Aici cred ca s-a pierdut meciul, insa totul ramane relativ si poate erorile ar fi fost altele.

xray_rom22.10.2008 07:02
Golul a venit dintr-un corner nu din faza de atac prelungita si dupa minute bune de dominare stelista.

Sa fim seriosi.

Steaua a intrat pe teren cu gandul de a nu lua gol.

A marcat la o gresala de marcaj a Lyonezilor.

A marcat iar la alta gresala de marcaj.(amandoua arata cat de slaba era de fapt apararea francezilor si ce prosti am fost ca nu am presat)

Si la 2-0 s-a retras in aparare.

3-2 a venit tot dintr-o gresala de marcaj.

Dupa pauza, Puel a vorbit cu elevii lui, le-a zis ce si cum, le-a zis cum sa stea la cornere si cum sa atace.

Lacatus probabil si-a aranjat parul pt ca nu s-a schimbat nimic in jocul Stelei dupa pauza.

Rezultatul s-a vazut.

Hai sa fim seriosi si sa nu majim la nervi cu rahat si ce a fost bun in meciul asta!

Ce? Golurile lor nu au fost tot din greseli fragrante de marcaj?

Exceptand golurile din 11 m sau lovituri libere, toate golurile au la baza o lipsa de marcaj!

La golurile primite de noi, absenta marcajului a fost cat roata carului!

Eu cred sincer ca ai vazut alt meci! Golurile ca golurile, dar ratarile fara numar ale francezilor le-ai vazut? Orice actiune de atac a francezilor te ducea cu gandul la un nou gol in poarta noastra, atat de bine combinau in terenul nostru! Steaua parea incapabila sa tina/obtina mingea in repriza a 2-a, aceasta a fost cheia, nu "greselile de marcaj"!

Iti recomand cu caldura statistica de pe site-ul UEFA. Vezi ca i-am dat si lui Adrian plus un raspuns legat de ceea ce spui tu: "ratarile fara numar ale francezilor le-ai vazut?".

Am si o veste pt tine. Am si revazut meciul, ca l-am inregistrat!

TOATE golurile le-am luat din greseala de marcaj!

Mingea mingea o pierdeam la mijloc si pe la 20 m de careul lor si nu in careul nostru.

In careul nostru cam fluiera vantul, de aceea au avut atatea ocazii!Dupa 2-0, nici nu am mai atacat hotarati, nici nu am facut presing avansat ca-n meciul cu Galata sau anti-joc, dar nici nu ne-am aparat, ca Otopeniul sau Faroe, sa pastram rezultatul. Pe final, la 4-3, am avut 2 ocazii prin care puteam egala, dar ... au marcat tot ei, ca-n curtea scolii, golul 5.

Iti inteleg supararea pt acest 3-5, dar asta nu inseamna sa te dai sententzios mai clar vazator decat altii!

Adrian22.10.2008 07:20
Nu au avut n ocazii.

(sursa site UEFA)

Steaua Lyon

3 Goals scored 5

4 Shots on target 10

4 Shots wide 9

0 Shots blocked 1

1 Yellow card 1

0 Red card 0

19 Fouls committed 9

7 Corners 2

4 Offsides 1

25' 6'' Ball. Poss. (time) 26' 10''

48% Ball. Poss. (%) 52%

Si apoi ce ai fi vrut? Ei pana in minult 70 au alergat dupa egalare.

Era normal ca ei sa fi atacat mai mult din moment ce aveam 2-0 in min 11!

Daca mai adaugi ca la pauza Becali i-a ordonat sa inchida jocul....ai explicatia completa!

Nici la cornere si nici la posesie nu am stat rau. Cornerele nu vin din senin si sunt si ele surse de ocazii!

Ce la pauza a zis becali?

Asta nu mai merge prietene.

In momentul in care la 2-2, in prima repriza, Lacatus striga la ei sa se apere pe 2 linii, nu mai merge treaba asta cu "la pauza becalii..."

singurul lucru relevant e asta:

3 Goals scored 5

4 Shots on target 10

Noi avem statistica unei echipe care joaca in deplasare.

JDERUL22.10.2008 07:30

Gustul infrangerii este amar. Cu totii suntem orbiti de suparare si,stiti cum se spune ,,omul la necaz spune multe",dar de aici si pana la a-l scoate pe Laca tap ispasitor este mult prea mult.

Sa fii uitat asa de repede returul cu ,,Borro"? Atunci era alt antrenor.Tot el a fost de vina?

Nu cumva, flamanzi de glorie,scapam din vedere un lucru esential si anume: ACEASTA ESTE VALOAREA LOTULUI ACTUAL? Ca si la ,,Borro" dealtfel? Spun aceasta deoarece in ambele meciuri am pierdut pe fondul unor greseli individuale,greseli care pana la urma fac diferenta intre jucatorii de cateva zeci sau sute de euro si cei ale caror sume de transfer contin sase sau sapte zerouri!

Se intampla totusi ca echipele asa-zise mici sa castige in fata unor giganti dar aceasta se intampla sporadic pentru ca si cei mari gresesc, nicidecum ca vreodata diletantismul ar putea fii superior valorii.Ambele meciuri au fost pierdute de jucatori.

Antrenorul face tactica.Daca jucatorii respecta sau nu indicatiile asta nu mai depinde de el.Nu antrenorul este responsabil ca un jucator sau altul nu-si respecta sarcinile postului,ca atunci cand face un stop sare mingea din bocancul lui ca din coltul mesei,ca nu stie sa faca o preluare dinamic,ca paseaza la intamplare numai ca sa scape de minge,ba mai rau,paseaza adversarului punandu-l in pozitii favorabile de a marca,trage la poarta cand nu trebuie s-o faca si total aiurea sau paseaza cand ar trebui sa suteze. Antrenorul este de vina cand el explica tactica iar ,,vedetele"sunt cu gandul aiurea poate la vreun pariu pe care l-au pierdut la biliard sau cum se va destrabala la bairamul de dupa meci? NU,domnilor!

Dupa meciul de la Galati am spus ca are respectul meu jucatorul care va merge la conducere si va cere sa i se rezilieze contractul. Niciunul nu a facut lucrul acesta.

De la meciul cu Fiorentina ,,ai nostri ca brazii" nu au mai jucat nimic.

georgecristian22.10.2008 07:32
Golul a venit dintr-un corner nu din faza de atac prelungita si dupa minute bune de dominare stelista.

Sa fim seriosi.

A marcat iar la alta gresala de marcaj.(amandoua arata cat de slaba era de fapt apararea francezilor si ce prosti am fost ca nu am presat)

Dupa pauza, Puel a vorbit cu elevii lui, le-a zis ce si cum, le-a zis cum sa stea la cornere si cum sa atace.

Lacatus probabil si-a aranjat parul pt ca nu s-a schimbat nimic in jocul Stelei dupa pauza.

Rezultatul s-a vazut.

Hai sa fim seriosi si sa nu majim la nervi cu rahat si ce a fost bun in meciul asta!

Exceptand golurile din 11 m sau lovituri libere, toate golurile au la baza o lipsa de marcaj!

Eu cred sincer ca ai vazut alt meci! Golurile ca golurile, dar ratarile fara numar ale francezilor le-ai vazut? Orice actiune de atac a francezilor te ducea cu gandul la un nou gol in poarta noastra, atat de bine combinau in terenul nostru! Steaua parea incapabila sa tina/obtina mingea in repriza a 2-a, aceasta a fost cheia, nu "greselile de marcaj"!

Iti recomand cu caldura statistica de pe site-ul UEFA. Vezi ca i-am dat si lui Adrian plus un raspuns legat de ceea ce spui tu: "ratarile fara numar ale francezilor le-ai vazut?".

Mingea mingea o pierdeam la mijloc si pe la 20 m de careul lor si nu in careul nostru.

In careul nostru cam fluera vantul, de aceea au avut atatea ocazii!In repriza a2a, nici nu am atacat hotarati, dar nici nu ne-am aparat. Pe final, la 4-3 am avut 2 ocazii prin care puteam egala, dar ... au marcat tot ei ...

Iti inteleg supararea pt acest 3-5, dar asta nu inseamna sa te dai sententzios mai clar vazator decat altii!

Din statistica citata vad ca au avut 19 suturi la/pe poarta fata de 8 Steaua. Ti se pare o mica diferenta? Repet Steaua a fost surclasata pentru ca nu a opus nicio rezistenta la mijlocul terenului, nu mai vorbim de careu. Statistica mentionata nu a surprins cursivitatea jocului, pasele gresite, asezarea in teren, abilitatea tehnica, si alte aspecte care dau nota generala unui meci! Ocaziile acelea fara numar la care m-am referit erau actiunile ofensive prin careul nostru care creau senzatii de pericol, iarasi imposibil de sursprins statistic. Si nu trebuie sa cadem neaparat de acord, evaluarile unui meci sunt pur subiective. Inca ceva, clarvazator nu are termen de comparatie si nu ma pretind asa ceva.

SAMM22.10.2008 07:48

n-am mai postat de mult pe site

am mai intrat sporadic sa citesc cate ceva

un lucru e clar, suporterii care il mai sustin pe Lacatus fac o mare greseala

in mai mult de 1 an nu exista 3 meciuri bune facute de Steaua

Lacatus trebuie sa plece

la revedere

Joga Bonito22.10.2008 07:58

Alt personaj pitoresc scos de la naftalina de trairile interioare ale ciobanului. They keep on coming.

JDERUL22.10.2008 08:07
un lucru e clar, suporterii care il mai sustin pe Lacatus fac o mare greseala

in mai mult de 1 an nu exista 3 meciuri bune facute de Steaua

Lacatus trebuie sa plece

Ce simpla ar fii viata daca totul s-ar defini intre alb si negru...Din pacate gri-ul este definitoriu tocmai datorita interactiunii dintre cele doua culori!

In conditiile existente la Steaua nici o mie de Lacatus-i nu ar putea mai mult,sau daca vrei, niciun antrenor din lume nu va putea sa permanentizeze miracolul!

Acum este intr-adevar un miracol sa faci performanta la Steaua. Fenomenul este mult prea complex pentru a se rezuma doar la simpla plecare a lui Laca!

eduardo_stelist22.10.2008 08:07

Nu mai vorbiti de CFR ca poate. Facem pariu ca ramane cu astea 4 pct + eventual un punct acasa cu Bordeaux? Pe Roma i-a prins in criza, Chelsea a venit in concediu, la cazinouri, astazi o fura de nu si-o vad, asa ca lasa-ma cu CFR`u...

Ce conteaza e ca nu putem noi, ca ne e frica de performanta, ca nu stim sa jucam in Europa Mare, nu in C2.

Mori ciobane, lasa-ne!!

Laca, da-ti demisia si fa-ne fericiti pe noi, pe tine, nu meritam si nu meriti sa fii sclav al oierului, lasa-l sa traisca in mizeria in care s-a obisnuit.

xray_rom22.10.2008 08:26

Sa fim seriosi.

Rezultatul s-a vazut.

In careul nostru cam fluera vantul, de aceea au avut atatea ocazii!In repriza a2a, nici nu am atacat hotarati, dar nici nu ne-am aparat. Pe final, la 4-3 am avut 2 ocazii prin care puteam egala, dar ... au marcat tot ei ...

Din statistica citata vad ca au avut 19 suturi la/pe poarta fata de 8 Steaua. Ti se pare o mica diferenta? Repet Steaua a fost surclasata pentru ca nu a opus nicio rezistenta la mijlocul terenului, nu mai vorbim de careu. Statistica mentionata nu a surprins cursivitatea jocului, pasele gresite, asezarea in teren, abilitatea tehnica, si alte aspecte care dau nota generala unui meci! Ocaziile acelea fara numar la care m-am referit erau actiunile ofensive prin careul nostru care creau senzatii de pericol, iarasi imposibil de sursprins statistic. Si nu trebuie sa cadem neaparat de acord, evaluarile unui meci sunt pur subiective. Inca ceva, clarvazator nu are termen de comparatie si nu ma pretind asa ceva.

Mai, frate! Iti repet si tie ce i-am spus lui Adrian.

Era normal ca Lyon sa atace ca disperatii, cand aveau 2-0 in min 11 si apoi 3-2 pana in minutul 70. Timp de 70 minute ei au alergat de 2 ori dupa egalare!!!!

Mai am o veste pt tine!

1) La 2-0 am mai avut o ratare mare a lui Dayro cand a sutat din careu putin pe langa poarta!

2) Golul de 2-1 a fost marcat din offside! M-am uitat de 10 ori la acea faza!

Pana la acel gol din minutul 23, Lyon a avut doar 1(unu) sut pe care-l putem numi "spre" poarta si nu "la" poarta...ca a fost in balarii!

La 2-1, cred ca vechea garda, toti cei din aparare s-au gandit si la meciul cu Franta si la cel cu Boro si asta le-a cam muiat picioarele, iar Lyon a prins aripi!Pana atunci i-am dominat clar!

Totusi, au revenit magistral la 3-2.

Cand ne-au egalat la 2-2, min 33, am echilibrat jocul si am iesit la atac. Atunci am avut alte ocazii, un 11m la Arthuro(impins evident in careu) si vreo 3 cornere din care am si inscris pt 3-2.

Dupa pauza a reinceput goana dupa egalare a Lyonului si dominarea, concretizata in min 70. Socul egalarii facilitat inscrierea imediata a golului 4. La 3-3(4) am iesit iar la atac, am avut si 2-3 ocazii clare, dar am avut ghinion si cei care au inscris au fost ei ... Cam asta a fost filmul.Trist, dar adevarat!

ultra_ss22.10.2008 08:31

Suntem jalnici dupa ce ai 2-0 nu poti sa faci macar un egal RUSINE arthuro care a dat golu credk ca din nimerela asa atacant ca el sa dea doar pase inapoi si la adversar nai sa vezi, RUSINE Semedo care a fost adus ca marele salvator si defapt e pielea P_ _I RUSINE toja alt jucator laudat de cioban si nu stie sa faca un stop, si mai sunt si altii dar astia chiar nu au ce cauta nici la Steaua 2

predatorpulse722.10.2008 08:43

Ma amuza cum se polemizeaza pe site cu faze gen "toja trebuia pe stanga","am pierdut pentru k a iesit ov.Petre","a gresit Lacatus" etc. Sa va fie clar,Lyon este cu 5 clase peste noi,puteau sa ne dea gol oricand ba chiar au si declarat asta dupa meci. Nu laud infrangerile pentru k asta a fost o noua umilinta in CL insa sa zicem mersi k am dat 3 goluri avand in vedere k Steaua nu exista de la mijloc in sus,e aproape un miracol sa dai atatea goluri fara mijlocasi si atacanti adevarati.

Viitorul e extrem de previzibil. Steaua are meciuri grele in fata,pe care cel mai probabil le va pierde,Lacatus va pleca sau va fi demis iar noi ne vom uita cum altii avanseaza in CL si poate cel mai nasol lucru,cum javrele intra in CL pe munca noastra. Vor fi dati afara multi jucatori in iarna,Jiji va scoate bani putini din nou iar transferurile vor fi facute de "profesionisti" gen giovanni becali cunoscut pentru "performantele" din ghiulesti si groapa.

Daca va plangeti de prezent,credeti-ma viitorul va fi si mai negru,nu numai k noi o sa mergem din rau in mai rau dar o sa ne si uitam la altii cum progreseaza pe cand noi ne ducem in prapastie.

Stiu k nu o sa imi raspunda nimeni dar vreau sa adresez si eu niste intrebari conducerii Stelei:

-de ce nu scoate mai multi bani becali (avand in vedere k se da cel mai bogat om din tara)?

-de ce nu se face din Steaua II o pepiniera pentru Steaua in loc sa fie transformata intr-un cimitir al exilatilor?

-cu cine va sfatuiti d-le becali cand aduceti aceste panarame gen Semedo sau arthuro?

-cu cine va consultati cand decideti ce posturi trebuie acoperite la Steaua? Sau le visati noaptea?

-de ce nu exista Steaua de la mijloc in sus,avand in vedere transferurile trambitate? Singurii jucatori care se apropie de valoarea Stelei din acele zone sunt ov.Petre si Dayro

-de ce ati vandut singurul fundas stanga bun(nesu) cand Petre Marin a dat semne de demult k trebuie sa se retraga iar emeghara e out de aproape 1 an.

-de ce nu concediati panaramele din echipa medicala care ne dau an de an nspe jucatori accidentati sau ii baga nerefacuti in teren? Nu e posibil k la o echipa de calibrul Stelei sa ai atatia accidentati pe an. Amintesc doar cazurile Radoi,emeghara,ov.Petre,plesan,szekely.

Si as mai avea inca o mie de intrebari insa nu mai ma obosesc sa le pun. Noi ne construim echipa dupa modelul becali si asta spune tot. Inainte Stoica facea transferurile,avea colaboratorii sai in strainatate,il convingea pe jijel in privinta anumitor transferuri si gata. Si MM a dat rateuri insa aducea jucatori cu un scop.

Noi aducem si vindem fara cap. Stiti de ce a venit Semedo? Pentru k becali il considera cel mai periculos om de la chefere. Atentie,becali,omul care stie 0 fotbal a adus acest jucator de banda drepata(la noi bineinteles k e pus pe stanga de antrenor) desi ii mai aveam acolo pe Banel si szekely. Si asta nu e singura teapa luata de fecali care bineinteles k nu s-a interesat de valoarea si starea medicala a jucatorilor,pentru k el face selectia in stil manelistic dupa ureche. Iancu i-a dat teapa cu emeghara si ov.Petre,jucatori valorosi pentru mine insa cu mari probleme medicale. Astfel Timisoara a luat vreo 3 milioane iar noi am luat 2 jucatori numai buni de bologna.

Abia astept sa vad ce minunatii o sa mai ne aduca verii in iarna iar daca Lacatus va pleca si echipa isi va continua caderea il si vad pe cioban la TV acuzandu-l pe Lacatus cum k i-a stricat echipa si bla bla bla.

Multi credeau k diferenta dintre chefere si Steaua este mentalitatea strainilor. Bullshit. Diferenta e cea de valoare,valoare care iti permite mai apoi sa ai o mentalitate sanatoasa in fata marilor echipe. La aparare raman la parerea k suntem mai buni k ei cu exceptia fundasului stanga insa de la mijloc in sus ne sunt superiori,au jucatori mai buni si mai sunt si folositi pe posturile lor.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

mikutu22.10.2008 08:44

'''''În aceastã dimineațã, Marius Lãcãtuș a demisionat de la conducerea Stelei. Lãcãtuș a luat decizia în urma acuzațiilor violente pe care i le-a adus patronul Gigi Becali imediat dupã finalul meciului cu Lyon, pierdut cu 5-3. Lãcãtuș s-a prezentat la stadion în jurul orei 10:00, și-a strîns lucrurile personale din biroul de la tribuna a II-a și a plecat acasã. El nu a apucat încã sã le comunice decizia nici jucãtorilor sãi, dar nici lui Gigi ...'''''

bravo baieti , v-ati vazut visul cu ochii! Lacatus a plecat! de-acum o sa curga lapte si miere in Ghencea!

'' MOARTEA CONDUCATORULUI , BUCURIA PROSTULUI!''

ALATURI DE Steaua SI DE Lacatus !

reina22.10.2008 08:46

Intr-adevar primul gol al socialistilor a fost marcat din ofsaid......nici un mare ziarist nu spune lucrul asta.... la meciul cu galata gsp tot tragea linii peste linii sa vada toata lumea ca am dat gol din ofsaid....acum nimeni nu vede, toti au orbit. Arbitru era pro francezi....daca nu reuseau sa dea gol....le dadea penalty si tot nu scapam. Inainte de a scapa de Laca, ar trebui saa scapam de oier....se gandeste numai la el si la averea lui...sper sa scada valoarea pamantului si sa ramana lefter!!!!!!!!!!!!!! :steag_cruce_invers:

bodanelu22.10.2008 08:47

Citesti in Stele? Cafea?

tzi s-a parut tie ca in seara asta in vreun minut Steaua a fost ofensiva?

Ti-e ti s-a parut a fi suporter stelist aseara?

roboteii care il apara pe Lacatus or fi probabili tovarasi sau prieteni, poate chiar el =))) ca tot zicea ca sta Meme pe forumuri si ii baga strambe, deci le urmareste....

Ce tare ar fi sa fiu robot. Sa ma doara in fund de tot..

Mai nasol e ca suntem din nou subiect de misto national...

Si? eu nu-i bag in seama. lasa-i sa latre...

In momentul in care la 2-2, in prima repriza, Lacatus striga la ei sa se apere pe 2 linii, nu mai merge treaba asta cu \"la pauza becalii...\"

Noi avem statistica unei echipe care joaca in deplasare.

nu ti se pare ca ne plictisesti cu unele replici? le tot repeti la infinit. Ok.. ai mai scris asta cu 2 linii si pe alte topice, suficient.

Avem statistica unei echipe mici, echipe condusa de Becali.

Fear22.10.2008 08:50

asteptam un antrenor strain..fara petarde gen Andone Piturca pedrazini

Joga Bonito22.10.2008 08:50

Sper sa se insele gesepeii, altfel ne paste o criza fara precedent si Steaua lui Becali mai pierde un suporter.

mikutu22.10.2008 08:51
asteptam un antrenor strain..fara petarde gen Andone Piturca pedrazini

Murinho e pe teava , nu stiai ? de aia s-a intalnit cimpanzeul cu el ! la valoarea ta ma gandeam ca te-ai prins deja!

Fear22.10.2008 08:53

ba eu nu nteleg oftica asta a voastra.. cand va trezeati ca Lacatus nu e antrenor? poate cand terminam campionatu pe locu 10..Lacatus o fii el simbol dar poate sa se mai intoarca la Steaua cand mai invata meserie...pana atunci sa mai lase si pe altcineva

mikutu22.10.2008 08:55
ba eu nu nteleg oftica asta a voastra.. cand va trezeati ca Lacatus nu e antrenor? poate cand terminam campionatu pe locu 10..Lacatus o fii el simbol dar poate sa se mai intoarca la Steaua cand mai invata meserie...pana atunci sa mai lase si pe altcineva

lasa ca o sa vezi ce bine o sa fie de acum incolo...si o sa ai cu ce face comparatie!

MoRRiS22.10.2008 08:57

MDA !!! Lacatus a demisionat. Contestatarii lui cred ca acum sunt multumiti.

Sa vedem ce "mare antrenor" o sa faca treaba la Steaua in conditiile in care mizeria aia umana o sa se bage la echipa .

Steaua NU MAI ESTE Steaua in conditiile de fatza .

BNQ22.10.2008 08:58

Dacã pleacã Lãcã, de tot insitați pe antrenori din Þarã?

1. Spuneți sã vinã Petrescu? Pt ce lui? El are o echipã relativ micã, unde capãtã experiențã an de an și va crește, sã vinã peste 2-3-4 ani cînd va avea experiențã, așa trebuia sã facã și Hagi și Lãcã, sã facã ce a fãcut Lucescu (sorry de exemplu altcineva nu mi-a venit în cap) sã ia o echipã din Liga a 2-a, sã nu le fie rușine, și acolo se va observa adevarata lor valoare de antrenori.

2. Sã vinã Pițurcã? de unde? sã plãteascã el 600.000 Euro .. și sã lese Naționala baltã? de ce postãm fãrã sã gîndim la consecințe... + Pițurcã a spus cã degrabã nu va reveni .

3. De ce sã-i chemãm pe cei care au fost? Olãroiu, lãsați-l sã-și facã job-ul în arabia..

4. De ce sã nu încercãm un antrenor strãin? Ce ne costã? 1 milion de Euro salariu? și? care e problema, dacã ne calificã în CL, scoate 1 milion doar din tichete, și gata nu are probleme, deja la capitol transfer, ar trebui de gândit o strategie, pt cã nici mie nu-mi place ce a fãcut Peseiro (A venit și a adus cu turma portughezi, înțeleg 1,2 jucãtori buni.. DA .. dar sã aduci jumate din echipa a 2-a a lu' Porto) iarãși mã iertați pt exemplele date cu cioroi..

doresc doar sã spun, cã avem nevoie de o altã mentalitate, de o altã viziune, pe care Lãcãtuș nu o posedã, din lipsã de experiențã..

ªtiți ce este cel mai dureros? Cã, sunt sigur cã Chefere nu pierdea în 120 minute la 2-0 pt ei ..

P.S. ªtiu cã mulți din voi o sã spunã, ce rost are, dacã Gigi tot este patron, poate are rost, poate se va gãsi unul care îl va înfrunta, și îi va spune, "Bã fã-ți treaba ta de conducãtor și lasãmã pe mine sã antenez, nu-ți place, hai sã ne schimbã, tu mergi în fiecare zi și antrenezi bãieți, le explici cum sã joace, și eu stau la Palat."

Trup și Suflet pt Culori !

sabin130722.10.2008 08:58

Sper ca sunteti multumiti, profesionistilor!

Gata, a plecat Lacatus, au ramas profesionistii de conducatori angajati de profesionistul becali, cu niste jucatori mai mult decat profesionisti. De asta nu mergea Steaua, ca era Lacatus veriga slaba. Toate erau excelente si profesioniste, jucatori exceptionali si organizare exceptionala, acum prin plecarea lui toate vor fi sublime.

Sa vina altul, sa vedem cat sange, cojones si coloana vertebrala are. Sa stea 2 luni si apoi altul mai erect si vertical decat primul, si altul. Patronul si jucatorii sa ramana aceeasi, ca nu-i problema, important e sa vedem care e mai onorabil. Sa cante muzica, sa inceapa circul! Mi-e rau..

Sa vina ma-sa lu´ becali!!

dee22.10.2008 08:58

am spus-o si am sa ma mai repet, atata timp cat selectionerul echipei este Becali, nu mai conteaza numele antrenorului de pe banca Stelei, fie el si strain. Succesele vor fi efemere, atata timp cat "raul" ramane la echipa .... si mai grav e ca incepem sa ne obisnuim cu el.

«1678910»