FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Lyon, 3 - 5

«18910»
sabin130722.10.2008 10:35
Celor anti-Laca : Sunteti fericiti acum ? Lasati ca o sa vina altu` si o sa faca din Steaua o echipa cel putin ca Real Madrid , ca vorba voastra "Laca nu are fata de Steaua" .

trezestete copile chiar crezi ca cineva e fericit ca echipa e la pamant?

Nu, dar 99% din posturile tale se concentrau doar pe vina lui Lacatus. Nu prea ai pomenit de becali in aceste calcule ale tale, nici de valoara bruta si neta a fiecarui jucator. Deci nu pot sa cred ca ti-a trecut prin cap ca poate fi acolo o cota de vina, nu doar la Lacatus.

Trezeste-te, copile!

IAMLEGEND22.10.2008 11:01

Ma doare sufletul cand vad ce se intampla la Steaua.... Aseara ma frecam la ochi si nu`mi venea sa cred...zici ca erau paralizati toti acolo pe teren ... :(((.... Daca nu vine Protasov sau Dan Petrescu nu prindem UEFA anul` asta...:((...

zloty22.10.2008 13:50
Nu, dar 99% din posturile tale se concentrau doar pe vina lui Lacatus. Nu prea ai pomenit de becali in aceste calcule ale tale, nici de valoara bruta si neta a fiecarui jucator. Deci nu pot sa cred ca ti-a trecut prin cap ca poate fi acolo o cota de vina, nu doar la Lacatus.

Trezeste-te, copile!

ai serios 99%? de ce nu 98 sau 97 cand am spus eu ca vina e exclusiva a lu Laca? primu vizat e mereu antrenoru in fotbal .Iar vina pentru situatia actuala o au toti cei care lucreaza la club in acest moment

ssilviu_1922.10.2008 14:12
Cataline ... Radoi merita cel putin 6 .

Radoi?6????????tu ce meci ai vazut????Radoi a fost praf!!!Oare nu el trebuia sa-l tina pe benzema la golul de 2-2????la fel de praf a fost si Goian(pe faza defensiva)!!!cum poti sa lauzi fundasii cand am luat 5 goluri din care niciunul greseala de portar!!!!

sabin130722.10.2008 14:45

Trezeste-te, copile!

ai serios 99%? de ce nu 98 sau 97 cand am spus eu ca vina e exclusiva a lu Laca? primu vizat e mereu antrenoru in fotbal .Iar vina pentru situatia actuala o au toti cei care lucreaza la club in acest moment

Nu zau, ce revelatie ai avut. Toti care lucreaza la club sunt de vina acum? De unde ar incepe vina asta?

Da, primul vizat e mereu antrenorul intr-un fotbal, normal, la un club normal, nu la ce e acum la Steaua. Cand conditiile puse la dispozitie antrenorului sunt anormale toate discutiile noastre despre valoarea antrenorului sunt anormale.

M-am gandit sa nu fiu nesimtit c-un 100% si am lasat o marja de eroare de 1%. Tu n-ai decat sa te eschivezi si s-o dai la-ntors cat vrei.

fansteaua4622.10.2008 15:46

A fost cineva multumit de jocul echipei noastre din meciul de aseara ?

SteauaB22.10.2008 16:02
A fost cineva multumit de jocul echipei noastre din meciul de aseara ?

Eu am fost multumit de Zapata, Radoi, Goian, Nicolita si Ogararu - restul afost la de nota lor.

Nu poti sa fii constructiv in atac, cand ai 2 mijlocasi defensivi pe teren.

zloty22.10.2008 16:02
Da, primul vizat e mereu antrenorul intr-un fotbal, normal, la un club normal, nu la ce e acum la Steaua. Cand conditiile puse la dispozitie antrenorului sunt anormale toate discutiile noastre despre valoarea antrenorului sunt anormale[/b].

M-am gandit sa nu fiu nesimtit c-un 100% si am lasat o marja de eroare de 1%. Tu n-ai decat sa te eschivezi si s-o dai la-ntors cat vrei.

nu ma eschivez ,asta e doar parerea ta , ca dupa meciuri in care nu am jucat nimica critic nu inseamna ca il consider pe Laca singurul vinovat ,asta ai dedus tu ,Raul suprem de la club e oieru dar ala no sa plece ,in veci vecilor si riscam ca Steaua sa ajunga o dinastie a Oilor

fansteaua4622.10.2008 16:34

Becali: "Mourinho a sunat si ne-a dat tactica" :gathering:

Blackzie22.10.2008 17:47
Becali: "Mourinho a sunat si ne-a dat tactica" :gathering:

Hahaha... :laugh: :laugh:

AsSaSiN22.10.2008 19:12

Arthuro, toja, kapetanos si Semedo facetzi si voi o fapta buna si plecatzi din Ghencea deoarece NU AVETZI VALOARE PENTRU Steaua.

«18910»