@mikutu,eu ma bucur k a plecat Marius nu mai suportam sa-l vad sclav pe plantatia ciobanului. A venit cu intentii bune insa stiam cu totii cum se va sfarsi. Lacatus:
-nu are momentan valoare sa antreneze la Steaua,lucru care s-a vazut in jocul echipei si in modul in care ii punea pe jucatori in teren,pe alte posturi decat cele naturale.
-nu decidea cum e alcatuit lotul(cine vine,cine pleaca) si i s-au adus multe panarame.
-n-avea cum sa se descurce cu presiunea pusa de patron "bai Laca eu ti-am adus rahatul asta,fa-l bici".
Nu l-am injurat niciodata pe Lacatus(pur si simplu nu pot) insa imi era clar de anul trecut ca nu are cum sa reziste la Steaua,cum de fapt nici un antrenor nu are cum sa reziste la Steaua. Sunt curios cine va fi urmatoarea victima a lui becali. Momentan avem fostii jucatori Piturca(desi asta nu e victima,a stat f.mult la Steaua fara sa faca nimic),Hagi si Lacatus dati afara. Sper sincer sa nu mai vina foste glorii in Ghencea k antrenor chiar daca sunt antrenori buni.
Cat timp va fi becali aici propun desfiintarea postului de antrenor,oricum el vrea "sa se bage la echipa" asa k de ce mai avem nevoi de antrenor? Nu se consulta mai deloc cu antrenorul in privinta transferurilor,cum am zis si mai sus,aduce anumiti jucatori aiurea,fara un scop(sa-l aduci pentru a-ti acoperi un post),la gramada(multi si prosti) si ii se cere unui antrenor sa faca din rahat bici.
Ii urez lui Lacatus mult noroc in cariera insa,precum Hagi,nu trebuia sa se aventureze atat de sus din prima. Steaua este o echipa greu de condus si cand nu ai un psihopat la conducere,d-apoi cand esti pricopsit cu unul.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.