FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Lyon, 3 - 5

«178910»
predatorpulse722.10.2008 09:00

@mikutu,eu ma bucur k a plecat Marius nu mai suportam sa-l vad sclav pe plantatia ciobanului. A venit cu intentii bune insa stiam cu totii cum se va sfarsi. Lacatus:

-nu are momentan valoare sa antreneze la Steaua,lucru care s-a vazut in jocul echipei si in modul in care ii punea pe jucatori in teren,pe alte posturi decat cele naturale.

-nu decidea cum e alcatuit lotul(cine vine,cine pleaca) si i s-au adus multe panarame.

-n-avea cum sa se descurce cu presiunea pusa de patron "bai Laca eu ti-am adus rahatul asta,fa-l bici".

Nu l-am injurat niciodata pe Lacatus(pur si simplu nu pot) insa imi era clar de anul trecut ca nu are cum sa reziste la Steaua,cum de fapt nici un antrenor nu are cum sa reziste la Steaua. Sunt curios cine va fi urmatoarea victima a lui becali. Momentan avem fostii jucatori Piturca(desi asta nu e victima,a stat f.mult la Steaua fara sa faca nimic),Hagi si Lacatus dati afara. Sper sincer sa nu mai vina foste glorii in Ghencea k antrenor chiar daca sunt antrenori buni.

Cat timp va fi becali aici propun desfiintarea postului de antrenor,oricum el vrea "sa se bage la echipa" asa k de ce mai avem nevoi de antrenor? Nu se consulta mai deloc cu antrenorul in privinta transferurilor,cum am zis si mai sus,aduce anumiti jucatori aiurea,fara un scop(sa-l aduci pentru a-ti acoperi un post),la gramada(multi si prosti) si ii se cere unui antrenor sa faca din rahat bici.

Ii urez lui Lacatus mult noroc in cariera insa,precum Hagi,nu trebuia sa se aventureze atat de sus din prima. Steaua este o echipa greu de condus si cand nu ai un psihopat la conducere,d-apoi cand esti pricopsit cu unul.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

RedStar22.10.2008 09:01

Nu e prea mare lucru de comentat. Este evident ca nici jucatorii si nici antrenorul nu au o farama de creier.

Cu singur lucru am ramas in minte dupa acest meci: nu mai vreau sa vad la Steaua atacant de careu.

BNQ22.10.2008 09:06

În aceastã dimineațã, Marius Lãcãtuș a demisionat de la conducerea Stelei. Lãcãtuș a luat decizia în urma acuzațiilor violente pe care i le-a adus patronul Gigi Becali imediat dupã finalul meciului cu Lyon, pierdut cu 5-3.

Iatã, acum ce facem ?

Ic3MaN22.10.2008 09:08

asta e.problema mare e ca acum avem meciurile grele si aveam nevoie de cineva care se pricepe la echipa:( Gigi esti un muist!!!

Fear22.10.2008 09:13

Protasov parca e liber de contract? !

Joga Bonito22.10.2008 09:19

Doua lucruri sunt incredibile in acest moment la Steaua:

- nemernicia lui becali

- pasivitatea si prostia suporterilor.

xray_rom22.10.2008 09:20
'''''În aceastã dimineațã, Marius Lãcãtuș a demisionat de la conducerea Stelei. Lãcãtuș a luat decizia în urma acuzațiilor violente pe care i le-a adus patronul Gigi Becali imediat dupã finalul meciului cu Lyon, pierdut cu 5-3. Lãcãtuș s-a prezentat la stadion în jurul orei 10:00, și-a strîns lucrurile personale din biroul de la tribuna a II-a și a plecat acasã. El nu a apucat încã sã le comunice decizia nici jucãtorilor sãi, dar nici lui Gigi ...'''''

bravo baieti , v-ati vazut visul cu ochii! Lacatus a plecat! de-acum o sa curga lapte si miere in Ghencea!

'' MOARTEA CONDUCATORULUI , BUCURIA PROSTULUI!''

ALATURI DE Steaua SI DE Lacatus !

Off! Ce mult as fi vrut sa ma insel inainte de meci .... cand am spus ca o infrandere va fi inceput sfarsitului pentru turul asta de campionat si poate chiar pt tot campionatul:((

Dupa ce tenbelul de Becali l-a balacarit in public, Lacatus a facut ceea ce era normal si demn!

Din nefericire, Lacatus a fost victima campaniei electorale a lui Becali. Vocile "steliste" anti Lacatus nu-i veneau bine acum. Voia si tzapi ispasitori pentru neindeplinirea laudelor lui nemasurate: Lacatus si jucatorii straini, crezand ca lumea a uitat ca el i-a adus pe cei pe care ii behaie acum in public.

Mai mult, brusc si-a dat seama ca Lacatus nu e antrenor(de la meciul cu Otelu, zice el) si ca cireasa de pe tort a fost ca nu a respectat indicatiile de-a se baga cu fundul in poarta la 2-0!Exact cum a facut cu Hagi, cand a vrut sa scape de el(folosirea lui Bostina si apoi a lui Radoi ca mijlocas).

Deci, el a facut totul si fara greseala, dar nu a fost ascultat!

Ce isi mai freaca acum palmele cei de la Dinamo, Rapid, CFR...si nu numai ei... si multi forumisti de pe aici!

Pregativa tastele ca vine altul la rand. Imposibil sa nu avem si noi un Rada, un Talnar sau un Trombetta al nostru. Succes in decapitarea rapida si a lui!

Nemultumitului i se ia darul, asa ca la anum, mai mult ca sigur veti carcoti meciurile altora in CL!

Asa ar fi si corect! Cand nu stii sa apreciezi ce ai, degeaba il mai primesti!

raducelbun22.10.2008 09:23

Stati linistiti si nu mai cautati antrenori pentru ca DACA Laca pleaca echipa va fi preluata de antrenorul secund.

c0nVicT22.10.2008 09:24

Cu tot respectul pentru ce a facut Lacatus ca jucator, mie unul imi pare bine ca a plecat. Avea clar limitele sale ca antrenor, un lucru pe care nu pot sa il accept la Steaua. Pe deasupra, eu cred ca era mai mult un antrenor secund, Becali facand echipa.

Cine ar putea sa il inlocuiasca?

1. Dan Petrescu

Nu exista acea regula cum ca un antrenor nu are voie sa antreneze intr-un campionat 2 echipe diferite din aceeasi Liga?

Chiar daca nu ar exista, nu cred ca se va putea impune in fata lui Becali, chiar daca este omul lu Giovanni

2. Protasov

A avut performante mari cu un numar mic de jucatori, dar ceea ce imi placea mai mult era ca echipa juca ofensiv si DOMINA CLAR pe parcursul celor 90 de minute multe echipe.

Problema ar fii salariul, dar daca imi aduc aminte ce a zis Capello cand antrena Realul (un antrenor ca sa fie respectat de jucatori trebuie sa fie platit cu un euro mai mult decat cel mai bine platit jucator), nu cred ca ar fii un sacrificiu prea mare.

3. Lucescu Senior

Sa fiu sincer, nu l-as vrea ca antrenor. La Sahtior are un buget imens si cu toate astea nu a reusit sa treaca de faza grupelor. In Turcia l-a avut pe Hagi ca jucator, care rezolva meciuri de unul singur.

4. Lucescu Junior

Mai degraba el decat taica-su, a facut cam acelasi lucru in UEFA pe care l-a facut Protasov cu noi.

5. Piturca/Olaroiu

Sper sa nu ii mai vad vreodata la Steaua. Piturca inca crede ca a obtinut ca antrenor cele mai mari performante cu noi, iar Olaroiu este presul lui Becali. Cat timp a fost la Steaua nu a reusit sa imprime echipei un stil de joc, mai mult, a stricat tot ce a facut Protasov.

O alta problema pe care eu cred ca o avem e aceea a sistemului de joc si a jucatorilor care joaca mijlocasi defensivi.

Nu o sa putem avea niciodata o posesie prelungita, nu vom putea pune presiune niciodata pe o echipa daca vom folosi acelasi sistem de joc.

Noi nu avem jucatori de constructie. Cei 2 mijlocasi defensivi (Lovin si O.Petre) nu au nici o treaba cu constructia. Uitati-va in schimb la Milan (Pirlo e cel mai tehnic jucator de pe teren), la Arsenal (Fabregas), ManU (Scholes), Chelsea (Lampard si Ballack), Barcelona (Xavi), etc. Postul de mijlocas defensiv s-a schimbat mult, nu mai este nevoie de un distrugator, ci de un pasator. Si pana la urma, faza defensiva se poate invata, dar pasatul nu.

Mijlocasul dreapta - Banel, nu cred ca mai trebuie sa spun ca tehnica nu e punctul lui forte. Totusi, trebuie pastrat si de multe ori trebuie sa fie titular pentru ca poate sa anihileze multi jucatori importanti ai echipei adverse. Totusi, cand jucam cu Otopeni,Galati,etc el nu ar trebui sa fie titular.

Mijlocasul stanga - Semedo, nu este un jucator de constructie, ci de viteza care trebuie sa primeasca o pasa si sa fuga cu mingea spre poarte.

In concluzie, noi avem doar un jucator de constructie, Dayro Moreno, care nu poate face nimic in aceasta situatie. Mai rau, toti sarim si pe Arthuro, care daca nu primeste mingi nu are cum sa inscrie. Nici ca pivot nu poate face mare lucru daca toti mijlocasii stau la 15m de el.

sabin130722.10.2008 09:24
Iatã, acum ce facem ?

Ce sa facem?! Ramanem cu becali si lotul cel mai fabulos de Adam si Eva incoace! Ce surpriza! Nu ma asteptam la continuarea asta!

Daca la becali se putea astepta, astfel Lacatus si-a bagat p*** in imaginea lui, nu cred ca se astepta sa fie atatia suporteri care sa nu faca distinctie intre 1986 si 2008, care sa nu priceapa nimic din atatia sub becali voievod.

Lacatus, du-te unde vezi cu ochii, nu meriti mizeriile astea, si din partea onorabililor suporteri!

De exemplu, cOnVicT. El face liste cu urmatorii antrenori plini de cojones. Inca nu s-a prins ca toti vor avea de infruntat cateva ¨mici scapari¨ ale imbecilului becali.

boicus22.10.2008 09:25
Nu e prea mare lucru de comentat. Este evident ca nici jucatorii si nici antrenorul nu au o farama de creier.

Cu singur lucru am ramas in minte dupa acest meci: nu mai vreau sa vad la Steaua atacant de careu.

Nici eu. De unde pana unde e vorba de asa ceva? Alte echipe nu au atacanti "din astia", dar dau goluri cu nemiluita, vezi Lyon aseara...

mikutu22.10.2008 09:29
@mikutu,eu ma bucur k a plecat Marius nu mai suportam sa-l vad sclav pe plantatia ciobanului. A venit cu intentii bune insa stiam cu totii cum se va sfarsi. Lacatus:

-nu are momentan valoare sa antreneze la Steaua,lucru care s-a vazut in jocul echipei si in modul in care ii punea pe jucatori in teren,pe alte posturi decat cele naturale.

-nu decidea cum e alcatuit lotul(cine vine,cine pleaca) si i s-au adus multe panarame.

-n-avea cum sa se descurce cu presiunea pusa de patron "bai Laca eu ti-am adus rahatul asta,fa-l bici".

Nu l-am injurat niciodata pe Lacatus(pur si simplu nu pot) insa imi era clar de anul trecut ca nu are cum sa reziste la Steaua,cum de fapt nici un antrenor nu are cum sa reziste la Steaua. Sunt curios cine va fi urmatoarea victima a lui becali. Momentan avem fostii jucatori Piturca(desi asta nu e victima,a stat f.mult la Steaua fara sa faca nimic),Hagi si Lacatus dati afara. Sper sincer sa nu mai vina foste glorii in Ghencea k antrenor chiar daca sunt antrenori buni.

Cat timp va fi becali aici propun desfiintarea postului de antrenor,oricum el vrea "sa se bage la echipa" asa k de ce mai avem nevoi de antrenor? Nu se consulta mai deloc cu antrenorul in privinta transferurilor,cum am zis si mai sus,aduce anumiti jucatori aiurea,fara un scop(sa-l aduci pentru a-ti acoperi un post),la gramada(multi si prosti) si ii se cere unui antrenor sa faca din rahat bici.

Ii urez lui Lacatus mult noroc in cariera insa,precum Hagi,nu trebuia sa se aventureze atat de sus din prima. Steaua este o echipa greu de condus si cand nu ai un psihopat la conducere,d-apoi cand esti pricopsit cu unul.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

am sperat ca va reusi imposibilul ! in conditiile din Ghencea , am vrut sa-l vad pe Lacatus ...''salvatorul''! atat a putut , atat a facut! cu ce a avut la dispozitie , e foarte bine ce a reusit ! pentru mine , tot Lacatus ramane! intr-un fel , ma bucur acum ca a scapat de situatia in care se afla , asa cum nu am fost de acord cu decizia lui , in momentul in care a acceptat sa vina la Steaua , vazand ce s-a intamplat cu Hagi! dar i-am respectat decizia si normal , l-am sustinut pna la capat , si il sustin si incontinuare , pe unde se va afla!

Spoonman22.10.2008 09:30

Sunt trist... Steaua a jucat aseara cea mai buna repriza din ultimii... spunetzi voi ...citi ani... si am fost fericiti (e valabil pt majoritatea de aici) ... apoi tristete MARE... Lacatus m-a dezamagit crunt nu aseara... azi (daca si-a dat demisia)... desi poate e spre binele echipei... da nu cred asta, cred ca ne asteapta topoganu umilintei, trebuie sa fim TARI.

ESTE O SINGURA PERSOANA CARE MERITA INJURATA, SI CARE TREBUIE SA PLECE DE LA Steaua

bodanelu22.10.2008 09:30
Cine ar putea sa il inlocuiasca?

1. Dan Petrescu

2. Protasov

3. Lucescu Senior

4. Lucescu Junior

5. Piturca/Olaroiu

1. Nu poate.

2. A avut joc, dar fara performante. Si sa pierzi cu 1-0 de la Gloria Bistrita e mai rau ca un 1-1 cu otopeniul.

3. Cel mai anti-stelist posibil

4. Vezi tacso.

5. inca 4 ani fara performante? nu mersi.

@Sabin,

Singurul lucru care mi-l doresc acum e sa nu se intoarca din drum. Sa ramana cu demisia.

Si poate atunci suporterii de victorii o sa-si dea seama, o sa deschida ochii si poate o sa tina cu Dinamo sa Rapid.

fedora22.10.2008 09:31

Acum este ultima sansa pentru un protest de amploare la adresa ciobanului.

Daca nici la meciul cu Buzau nu suntem in stare inseamna ca intr-adevar suntem oi.

bodanelu22.10.2008 09:31

@fedora, da ai dreptate.

Fear22.10.2008 09:32
Sunt trist... Steaua a jucat aseara cea mai buna repriza din ultimii... spunetzi voi ...citi ani... si am fost fericiti (e valabil pt majoritatea de aici) ... apoi tristete MARE... Lacatus m-a dezamagit crunt nu aseara... azi (daca si-a dat demisia)... desi poate e spre binele echipei... da nu cred asta, cred ca ne asteapta topoganu umilintei, trebuie sa fim TARI.

ESTE O SINGURA PERSOANA CARE MERITA INJURATA, SI CARE TREBUIE SA PLECE DE LA Steaua

mai bine ti`ai vedea de treaba ta decat sa comentezi de fotbal..Steaua a facut un meci prost..a dat primele 2 goluri din cea mai mare nimereala posibila..si dupa aia au pierdut toate mingile..nu cred ca in tot meciu au reusit sa faca o faza klumea..am fost umilitzi

eduardo_stelist22.10.2008 09:34

se pare ca Laca a facut ce trebuia si a demisionat....

mergem la stadion??? la ce ora e antrenamentul de azi?? care stie???

haideti sa mergem toti sa il aplaudam pe Laca daca a facut asta, sa ii dovedim ca il vom iubi mereu...haideti!!!

lyonnais22.10.2008 09:35

Salutari de la un lyonnais !

Un super meci a fost aseara am vibrat si sincer mia fost frica.

Un singur lucru as vrea sa spun : Cititi bine articolul acesta si luati exemplu la cele mai mari echipe Europeene ... inainte de a arunca vina pe un om nu uitati ca fotbalul est o echipa, atat de bine la castig cat si la infrangere.

Ar fi bine ca Gigi sa se gandeasca la echipa si sa puna la punct un staff si jucatori pe durata lunga. A se schimba de 3 ori pe sezon nu vad cum este posibil ca o echipa sa fie stabila atat pe plan moral cat si pe plan tehnic.

Este pacat ca o echipa ca Steaua, pe care o cunosc de cand a castigat super cupa europeeana, sa fie prada unor oameni care se gandesc numai la bani.

Acelasi lucru si cu suporteri, fiti mai ingaduitori si fiti alaturi de echipa voastra in aceste momente dificile. Datile o mana de ajutor sa scoata capul din apa nu un sut cand sunt aproape de mal ...

Peste 15 zile vot fi pe stadion si sper ca spectacolul sa fie la fel de placut.

zamainmenu22.10.2008 09:35

Nu sunt suparat pe rezultat. E normal. Este o diferenta de clasa. Asta e valoarea lotului. Discrepanta, intre stangaciile unor jucatori stelisti si driblingul in viteza al mijlocasilor si atacantilor lyonezi, este mai mult decat evidenta. Antrenorul poate doar sa cosmetizeze o realitate, nu o poate inlocui. Am dat 3 goluri din noroc. Elocvent este gestul lui Radoi la golul 4 care era cu mana pe sus reclamand offside. Radoi care, impreuna cu toti fundasii si mijlocasii nostri, parca a jucat polo. Inotau pe teren, facand doar spume ale neputintei. Si-mi amintesc cum ii umilea Hagi spunandu-le la antrenamente ca nu-s in stare sa faca o preluare sau sa traga la poarta (Lovin, Neaga, Ov Petre si ceilalti haiduci). O fi Hagi fara metoda si grobian, dar le-a zis adevarul. Si adevarul brutal doare si nu este inteles, mai ales atunci cand este spus unor oameni necizelati si inculti care pretind ca stiu doar sa bata o minge si ale caror valori in viata sunt manelele, barurile, masinile de fitze si coorvele. Amintiti-va doar cum s-au dus ei cu jalba in protap la Cacareaza Imparat (personajul nici nu mai trebuie amintit, e clar pentru toata lumea ca e inamicul public nr. 1) sa se planga de metodele dure de antrenament ale lui Hagi. Iar viata a demonstrat cine avea de fapt dreptate. Dar de unde nu e, nici Dzeu nu cere.

MoRRiS22.10.2008 09:38

Celor anti-Laca : Sunteti fericiti acum ? Lasati ca o sa vina altu` si o sa faca din Steaua o echipa cel putin ca Real Madrid , ca vorba voastra "Laca nu are fata de Steaua" .

Flaviu8622.10.2008 09:53
Celor anti-Laca : Sunteti fericiti acum ?

sa stii ca sunt fericit! nu am fost si nu voi fi niciodata impotriva (sau "anti") "omului" Marius Lacatus si cu atat mai mult a "fostului jucatorului" Marius Lacatus , dar ca antrenor m-a dezamagit !!! de ce altii ca Zenga, Protasov (la Steaua) sau trombetta (CFR) Petrescu (Urziceni) sau uhrin jr (Poli) AU REUSIT, iar noi NU. asta e o mare dilema pentru mine !!!

Laca, mult succes mai departe si multa sanatate.

sabin130722.10.2008 10:03

@Flaviu86

Bine ca esti fericit.Cand in judecata ta pe becali il maturi, il ascunzi sub pres, si tragi concluzii nici nu e greu.

Esti senzational daca ti se pare ca Zenga si Protasov au reusit la acest club, si pe ¨termen lung¨. Tot asa o sa reuseasca si urmatorii cu jucatori si conducatori ca cei de acum.

zloty22.10.2008 10:23
Celor anti-Laca : Sunteti fericiti acum ? Lasati ca o sa vina altu` si o sa faca din Steaua o echipa cel putin ca Real Madrid , ca vorba voastra "Laca nu are fata de Steaua" .

trezestete copile chiar crezi ca cineva e fericit ca echipa e la pamant?

JDERUL22.10.2008 10:27

A plecat Lacatus!

GLORIE Laca!

La Steaua,cum spuneau latinii:,,Si muove termentti si muovi termentatti"!

«178910»