[...]
Intotdeauana superiori. Suna cunoscut ? ![]()
[...]
Intotdeauana superiori. Suna cunoscut ? ![]()
Ati observat cum scoteau cei de la Lyon cate 2-3 jucatori de-ai nostri din joc la unele faze?
Asta tine de valoare individuala, dar si de tactica, lucru de care echipa noastra pare sa se indeparteze...
Ce ma surprinde e apararea, pana acum chiar era baza echipei, acum ... si ei au luat-o razna.Pacat
Eu nu stiu ce va mirati atat.
Steaua incerca sa atace de multe ori cu echipa sus, pe multe faze urcand si Lovin (jucator de divizia B) cu Ov.Petre/Radoi. Cum si pierdeam mingea foarte repede, cu un Semedo si un Toja in zi execrabila, Nicolita in nota lui, fundasii nostri ramaneau la 20-30 de metri in spatele acelei linii de mijloc praf. Fundasii nostri trebuia sa faca fata la un atac in viteza a unor lyonezi extrem de rapizi, toti capabili sa dribleze, sa suteze, sa paseze. Nu aveau de stat numai la dublaj, ca in perioadele Piturca, Olaroiu, si sa para fabulos de buni, desigur avand si avantajul jocului aerian. Acum in multe faze era nevoie ca acesti fundasi sa acopere spatii mult mai mari, tot in regim de viteza. Cand nici mijlocasii (exceptie Dayro) nu sunt in stare sa faca niste preluari, sa nu reuseasca un dribling, sa greseasca niste pase elementare succesul e garantat. Ce au aratat azi ca le lipseste acelor mijlocasi tine de ABC-ul (ultima moda) fotbalului, se invata la copii. Lacatus nu e vreo eminenta de antrenor, dar ce draqu sa faci cu asa ¨lot cel mai bun de la Marea Schisma incoace¨?
Omule, unde ai "umblat" pana acum? De ce naiba analizele de acest gen apar atat de tarziu pe site? Nu stiu ce vor crede altii dar eu sunt de acord cu tine si de aceea nu m-am grabit sa-i acuz pe Oga si Marin (ar fi cel mai simplu sa-i gasim doar pe ei vinovati)
"Se vedea cã nu mai puteam înscrie, dar cred cã Lãcãtuș vroia sã batem cu 5-0!Nu te retragi la 2-0, de ce nu o faci la 3-2. Se vedea clar cã nu mai putem înscrie. Dacã vezi cã nu poți, atunci ce faci? Te aperi! Dar Lãcãtuș n-a înțeles acest lucru. Dupã ce am dat trei goluri cu noroc, nu știu ce a fost în mintea lui Lãcãtuș, cã se vedea clar cã noi nu ma puteam marca. Ce vroia el, sã batem cu 5-0?!"
In ce moment din acest meci a parut Steaua ca nu vrea sa se apere?
Nu stiu, frate, nu eu am zis.
Declaratiile apartin patronului competent pe care il iubiti voi atat de tare!
[...]
Intotdeauana superiori. Suna cunoscut ?
=))
Din pacate suntem condamnati! Luati-va gandul,dragi stelisti, de la tot ce inseamna performanta, spirit, reusita. Suntem vai de mama noastra!!! Cred ca nu mai avem scapare!!! Ne vom imputina in ritm accelerat, vom ajunge un soi de Gaz Metan ca numar de specdtatori, fani s.a.Cand am auzit maimuta ce debita la sport.ro, am stiut ca nu vom castiga veci. Eu unul m-am saturat de aceasta jigodie ordinara care se numeste ......
Va spun un lucru, si mi-l asum aici, ca nu va trece un an din acest moment si acest gunoi puturos va lasa Steaua!!! Nici nu stie ce-l asteapta!!! Si o sa postez totul pe youtube! O sa-l vedeti cu pipi pe pantaloni, rugandu-se de cel ce filmeaza sa-l lasein viata. O sa aflati multe in perioada urmatoare.....
Nimeni de aici nu are curajul sa se infrunte cu maimuta!!! Eu am. Si nu am nevoie de contributia nimanui, pentru ca stiu ce inseamna sa traiesti in tara asta de rahat. Maimuta nu apuca revelionul 2010!!! Avem prieteni prin Moldova, aia cu Armata a 14-a.
Si multi cred ca glumesc......................
Evident, intrebarea nu era pt tine:)
Era retorica.
Strigatul acela al lui Lacatus din prima repriza: "Pe 2 linii!!!" a aratat destul de clar ce vrea Steaua.
cu valoarea lotului Steaua a jucat f bine!bravo Steaua!!!!!!!avem nevoie de 100 mil euro sa jukm la egal ca Lyon!un stelist o stie?da!un kp patrat sau ziarist nu!forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Nu stiu, frate, nu eu am zis.
Declaratiile apartin patronului competent pe care il iubiti voi atat de tare!
Lãcãtuș: "Nu sîntem în crizã, numai cã nu avem rezultate"
dar de asta ce zici?
[...]
am o presimtire ... nu o sa te mai vedem pe aici !
Strigatul acela al lui Lacatus din prima repriza: "Pe 2 linii!!!" a aratat destul de clar ce vrea Steaua.
Ma, poate ca in minutul ala era oportun sa strige "Pe doua linii". Poate in minutul urmator le-a facut semn sa urce in atac si astia nu au mai dat la teve! Mesajul teve e trunchiat, la fel ca argumentatia pro/Becali!
zloty
Cine l-a adus pe Lacatus antrenor la Steaua si de ce?
eu am primit bann pt asa ceva si ar fi corect sa fie aceeasi masura pt toti! SE AUDE???
stati ca o sa luam bataie si urmatoru meci din campionat..si o sa zica Lacatus ca nu se mobilizeaza baietii dupa un meci din CL .. al draq s-au mobilizat..au luat decat 5 goluri :noexpression:
Daca intram eu pe teren ma mobilizam cat toti jucatorii la un loc. Si? Era de ajuns? Acolo a fost problema meciul asta? Daca te mobilizezi e de ajuns? Trebuie sa mai si poti, nu numai sa vrei. Asa cum daca poti, trebuie sa vrei, dar nu e cazul aici.
Pe Lovin daca il antreneaza de dimineata pana seara toti antrenorii din CL la fel va face faza ofensiva, nu stie, nu poate. Nicolita la fel de bine va dribla si va vedea jocul. Petre Marin la fel de depasit de situatie va fi. Goian si Ghionea la fel de lenti vor fi. Semedo la fel de precis va fi. Valoarea celorlalte stele din lotul cel mai bun aceeasi va ramane. Lista continua cu cei pusi la colt de preofesionistul becali.
Lacatus striga la arturo cand noi eram jaloane in aparare si la mijloc nu legam 2 pase....
Alexblaja
Scorul era 2-2 ![]()
trebuiau sa tina baietii de rezultat:))
M-am saturat de super valorile din echipa bag ceva mie scarba tipic romanesc de la Extaz la Agonie tragic e ca se intampla cam des ![]()
Eu as vinde toate echipa absolut toata echipa ...
Lãcãtuș: "Nu sîntem în crizã, numai cã nu avem rezultate"dar de asta ce zici?
E din revista Academia Catavencu , categoria : " Din putzul gandirii ! "
"Fațã de 2006, Steaua a fost o echipã mult mai bunã și mai solidã. Sincer sã fiu nu mã așteptam la o replicã atât de durã din partea lor. M-a surprins în mod plãcut. Grupa este deschisã oricãrei șanse de calificare." - Juninho, alt idiot habarnist, platit de Lacatus sa-i faca reclama, la fel ca ziaristul de la UEFA!
@Adrian
parca in prima repriza a fost 3-2 pentru noi!
Asta e o declaratie standard , o spunea si daca bateau cu 12 - 0
Lacatus striga la arturo cand noi eram jaloane in aparare si la mijloc nu legam 2 pase....
Cine sa iti lege pasele astea, sa-ti contruiasca atacuri rapide, pe jos, spre poarta adeversa? Lovin, Ov. Petre si Radoi? Restul de ¨potenti¨ sunt pusi cu mainile la spate de becali pana la urmatoarea-i revelatie.
Cate meciuri de genul asta iti mai trebuie sa iti dai seama ca nu avem mijlocasi centrali capabili sa centreze? Poate pentru ca iti atrageau atentia de multe ori si benzile prin prestatia lor spectaculoasa, nu numai Lovin.
Daca in celelalte meciuri mai miscau benzile, azi in foarte multe momente au parut niste amatori, plecand de la ABC-ul ala al fotbalului, pusi sa joace cu profesionisti de CL.
[...]
=)) Ii rog pe admini sa scoata mizeria de pe site. Mama mea este o sfanta si nu merita asa ceva. Nici munca depusa de mine de 3 anisori nu cred ca poate fi intinata de o conversatie cu un astfel de om.
Alex
strigatul a venit la 2-2.
stati ca o sa luam bataie si urmatoru meci din campionat..si o sa zica Lacatus ca nu se mobilizeaza baietii dupa un meci din CL .. al draq s-au mobilizat..au luat decat 5 goluri :noexpression:Daca intram eu pe teren ma mobilizam cat toti jucatorii la un loc. Si? Era de ajuns? Acolo a fost problema meciul asta? Daca te mobilizezi e de ajuns? Trebuie sa mai si poti, nu numai sa vrei. Asa cum daca poti, trebuie sa vrei, dar nu e cazul aici.
Pe Lovin daca il antreneaza de dimineata pana seara toti antrenorii din CL la fel va face faza ofensiva, nu stie, nu poate. Nicolita la fel de bine va dribla si va vedea jocul. Petre Marin la fel de depasit de situatie va fi. Goian si Ghionea la fel de lenti vor fi. Semedo la fel de precis va fi. Valoarea celorlalte stele din lotul cel mai bun aceeasi va ramane. Lista continua cu cei pusi la colt de preofesionistul becali.
iti zic eu daca aveam un antrenor strain altfel era treaba..la pauza cand aveam 3-2 cred ca nu-si mai facea freaza si le zicea ce trebuie sa faca in continuare..ei deja s-au vazut castigatori..Ogararu la ultimu gol a fost spectator si nu numai la ultimu.. pe partea lui a fost bulevard ca si pe a lui Petre Marin.. daca se mobilizau si ei si puneau suflet isi dadeau si ultima picatura de energie.. da ei au tratat niste faze pur si simplu parca ii durea in c*r.. la 3-2 ce draq mai urci in atac ( ma refer la fundasii laterali) daca stii ca nu esti in stare sa mai te intorci in defensiva? !
"I-am spus lui Lãcãtuș ce sã facã dacã suntem în avantaj dar nu m-a ascultat." - Becali
Parca Lacatus nu avea .oaie sa ii tina piept lui Becali. Sau acum nu mai conteaza?
Adrian
Faptul ca am condus cu 3-2 releva ca Steaua nu s-a aparat in prima repriza, din moment ce a dat gol, nu?
Nu mai dati quote la injuraturile respective!