FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Lyon, 3 - 5

«12345610»
zloty21.10.2008 21:53
Cum dracu l-o dat Gigi Becali pe Pepe Moreno si l-a cumparat pe ametitul asta de Arthuro???

Vai de capul lui ,asta-i varf de Steaua ?

Apropo , are vreun gol marcat pana acum ? (fara asta de azi)

ai ma pepe moreno?? cum plm au reusit sal dea pe mendoza care nea tinut in spate returu trecut

morosanu'21.10.2008 21:53
Prima concluzie dupa un asemenea meci este ca nu avem antrenor, jucatorii avand o miscare de-a dreptul browniana pe teren. Nu am vazut nici o strategie, nici o idee de joc. Degeaba ai cateva faze inspirate si dai gol, nu ajung ca sa castigi o partida la acest nivel. Nu merge doar cu ciupeala, trebuie sa arati si o gandire tactica. As da urmatoarele note:

Lacatus - 1

Pe cat de mare jucator a fost, pe atat de zero este ca antrenor.

Zapata - 7

A avut cateva interventii bune iar golurile nu sunt din vina lui.

Ogararu - 4

Nici prea grozav, dar nici catastrofal, a avut totusi unele incercari...

Goian - 5

A dat un gol, marile greseli in aparare nu i-au apartinut lui. Desi nu sunt un fan Goian, care in meciul Romania - Franta a fost o balerina (cu exceptia golului), in meciul acesta nu il pot acuza de nimica si ii dau nota de trecere.

Radoi - 1

A avut un meci catastrofal, gafe dupa gafe, un jucator care pare terminat dupa desele accidentari, umflat cu disperare de presa si de clanul Becali. L-o lua Murinho la Inter cand or zbura porcii.

Petre Marin - 1

O pensionare ar fi onorabila. Pur si simplu nu face fata sa joace la acest nivel.

Banel Nicolita - 2

Un antitalent fotbalistic, care ne chinuie meci de meci. Nu i-am dat 1 pentru ca totusi vrea, dar nu poate, a mai alergat, s-a nimerit sa ii iasa o centrare-doua la cornere, dar atat. In rest o gramada de faze stricate, de executii rudimentare. Nu pricep cum de Lacatus il pune sa execute fiecare lovitura libera, de parca ar fi Hagi. E inexplicabil.

Lovin - 1

Un jucator de Liga a 3-a cu un fizic antisportiv si cu executii rudimentare. De ani de zile tot sper sa scapam de el si nu se mai intampla. La acest meci ne-a aratat clar de ce il cheama Lovin si ca nu este in stare sa faca nimica pe teren.

Ovidiu Petre - 3

O nota destul de mare pentru eficienta, a atins o singura data mingea tot meciul si a fost gol. Nu prea a aratat nimica. E totusi mai bun decat Lovin, dar nu este un jucator de pretentiile Stelei.

Semedo - 1

Practic tot meciul a fost jucatorul lor. Desi a alergat dupa minge, nu a dat o singura pasa buna. Sau o fi dezorientat, sau atata poate baiatul.

Toja - 1

N-o fi jucat pe postul lui, dar a facut cateva faze penibile in care a sarit mingea din el ca din coltul mesei de parca n-ar fi jucat fotbal in viata lui, pentru care nu are nici o scuza.

Dayro Moreno - 4

Omul se zbate, doreste sa se remarce, dar sufera de sindromul Mutu la Nationala. Mai exact, este folosit aiurea pe teren, nu iti poti da seama ce post are, si se doreste ca el sa faca diferenta pe teren. A fost adus pe post de golgheter veritabil si este chinuit aiurea pe un post care nu ii convine. Dayro Moreno nu este un Hagi sa le faca pe toate si trebuie ca Lacatus sa inteleaga asta, este doar un atacant bun.

Arthuro - 2

A dat el golul, dar in rest a fost o calamitate. Este un rebut adus din Liga a 2-a spaniola de la care nu ai la ce sa te astepti. Sare mingea si din el ca din coltul mesei, mereu se impiedica, mereu este imprastiat sau pe jos. Un rezultat al strategiei becaliene de transferuri.

Kapetanos - nu pot da nota, a jucat foarte putin si nu prea s-a intalnit cu mingea.

o notare obiectiva...

alexblaja21.10.2008 21:55

@fiara7

nu inteleg, cum adica ma contrazic singur?

Valiant inseamna viteaz, nu valoros, lasa vrajeala asta de doi lei! In sensul asta a fost folosit, nu de valoros!

Fii atent ce inseamna possessing valor in limba engleza:

Courage and boldness, as in battle; bravery

http://www.answers.com/valor

Tu ai cautat intr-un del de dictionar de sinonime.

iti sugerez data viitoare sa cauti intr-un dictionar englez-roman! Asa se fac traducerile, nu cu sinonime!

http://www.w1.ro/dictionar~englez-roman~cuvant-valiant.html

Stiu si eu sa caut pe net, stai linistit, nu ai inventat tu mersul pe jos!

@ Adrian

Da, ma, astia de la UEFA sunt platiti de Lacatus, sa scrie ca Trevor ala relata de la stadionul Steaua, cand el de fapt nici nu s-a uitat la meci. Da, asta este, Lacatus le-a dat spaga sa scrie de bine de el! Ba, ce tare esti ca te-ai prins!

http://www.UEFA.com/competitions/UCL/fixtu.../report=rp.html

fansteaua4621.10.2008 21:56

Petre Marin si Ogararu au fost spectatori meciul asta? Oare si-au platit intrarea la meci ? Le mai trebuiau stegulete si seminte ...

Fear21.10.2008 21:58

fratilor daca am ajuns sa`l regretam pe pepe moreno va dati seama ce lot penibil avem..pai "fredy" asta de la Lyon are vreo 5 clase peste el pepe moreno nu e departe de arthro sau Semedo

Il Soldatino21.10.2008 21:58
Il solidatino, nu te cunosc dar presupun ca esti la fel de suparat ca oricare stelist. Imi place cum iti scri articolele, dar azi .....

Mai pertinent imi pare ceea ce a scris

......

si mult mai aproape de adevar

1. Intr-adevar, ma cunosti prea putin. Mai exact, deloc. Exista multi suporteri de pe acest site care au avut ocazia sa ma cunoasca, luandu-si inima in dinti si contactandu-ma, ce ar putea sa-ti mai spuna cate una alta pentru ca data viitoare sa poti sa fii cu adevarat in tema).

2. Cred ca ar trebui sa-ti indrepti atentia mai degraba asupra situatiei echipei si nu asupra modului in care scrie Il Soldatino. Il alta ordine de idei, eu stiu foarte bine cand scriu mai bine si cand o fac mai prost. Daca notele date jucatorilor sunt subiective, sunt singur ca in aceasta seara textul meu este unul foarte bun.

3. Faptul ca predatorpulse a facut o analiza MAI COMPLETA si IN detaliu pentru tine insemna automat mai BUNA.

4. Respect predatorpulse. Daca te hotarasti, te invit cu prietenie in cadrul echipei redactionale. Mereu am avut respect si apreciere fata de userii care scriu bine. Inca odata respect

Fear21.10.2008 21:59
Petre Marin si Ogararu au fost spectatori meciul asta? Oare si-au platit intrarea la meci ? Le mai trebuiau stegulete si seminte ...

clarr..perfecta dreptate... cei mai slabi oameni ai meciului au fost Marin si Ogararu..pur si simplu penibili nu au fost in stare sa alerge pe langa atacantii lyonului..golanski are 3 clase peste Ogararu

Il Soldatino21.10.2008 22:03

clarr..perfecta dreptate... cei mai slabi oameni ai meciului au fost Marin si Ogararu..pur si simplu penibili nu au fost in stare sa alerge pe langa atacantii lyonului..golanski are 3 clase peste Ogararu

Cred ca te grabesti. George a incercat in aceasta seara din rasputeri sa faca si faza de aparare si sa urce si-n atac. Pur si simplu, la fel ca si Marin, George Ogararu a fost sufocat de pasele rapida si scurte ale adversarilor. Si nu doar ei au gresit. Pur si simplu, ros albastrii joaca cu doua viteze in minus fata de ce se joaca la echipele mari din Europa. Nu am putut sa batem Otopeniul si am luat bataie la Galati cu un joc foarte foarte slab, marcam atat de putin si avem pretentia sa batem Lyonul in Champions League? E atat de greu sa acceptam ca Lyon este o echipa de cel putin doua ori mai buna decat Steaua?

P.S. Ce parere ai de noul obiectiv al Stelei?> Ma refer la blestematul loc 2 in campionat? Ce zici daca acest obiectiv ar fi ceva mai simplu - ceva de genul FOTBAL ADEVARAT?

Fear21.10.2008 22:03

si inca ceva..eu zic ca nu`i mare catastrofa sa pierdem locu 1 sau 2..sa mai lasam si la altcineva Liga Campionilor ca noi ne`am facut destul de ras!! suntem in plus .. orice echipa la al 3 lea sezon consecutiv facea mai mult de 1 p..

fansteaua4621.10.2008 22:04

Lacatus , eu n-am inteles ce ai vrut sa faci tu cu Toja acolo , de ce mama masii n-am inchis la mijloc , nu era mai bine oare sa-l pui pe Radoi la mijloc de la 2-0 ?

L-ati dat pe Nesu si-l bagati in teren pe Petre Marin care-i tare in ... ani , pensionarea e aproape , miine poimiine face 63 de ani ... Adevarul e ca jucatorii nu mai pun suflet la Steaua , de aia nu se face performanta , n-aveau voie sa piarda un meci ca asta dupa ce conduci cu 2-0 si intilnesti o echipa Lyon care a fost praf in aparare .

Ar fi timpul ca Lacatus sa plece si sa ia cu el si 6-7 jucatori de la Steaua . Campania de transferuri din vara asta a fost foarte slaba , s-au adus numai ciurucuri , in frunte cu Kapetanos , Pedriel , Arthuro . Aduci jucatori liber de contract , stiu fotbal tot liber de contract :thumbdown:

Adrian21.10.2008 22:07
Cred ca te grabesti. George a incercat in aceasta seara din rasputeri sa faca si faza de aparare si sa urce si-n atac. Pur si simplu, la fel ca si Marin, George Ogararu a fost sufocat de pasele rapida si scurte ale adversarilor. E atat de greu sa acceptam ca Lyon este o echipa de cel putin doua ori mai buna decat Steaua?

OK.Corect.

Lyonul are la mijloc si in atac niste jucatori fantastici, jucatori care pot decide singuri un meci.

Dar in aparare sunt varza.

Si atunci vine intrebarea:

De ce ma-sa nu am atacat noi mai mult?

De ce nu am pus presiune pe aparare?

De ce i-am lasat sa isi faca jocul, sa vina peste noi si sa puna in valoare acei mijlocasi si atacanti?

De ce a strigat Laca in prima repriza(si s-a auzit cum striga ca au dat la TV) la jucator: "pe 2 linii!!!"?!

iancu dragosh21.10.2008 22:07

Intrebarile cunoscatorilor

1. de ce joaca Petre Marin titular?

Pentru ca nu exista alt fundas lateral in lot. Nesu A fost vandut pentru 1.5milioane euro

2. De ce joaca arthuro titular?

Pentru ca celalalt atacant este kapetanos. Jucator venit gratis si care nu ajucat anul tecut nici un meci

3.De ce a jucat Ghionea?

Pentru ca Ov Petre nu poate duce un meci intreg

Bineinteles putea oricand sa intre Baciu

4. De ce a jucat Mirel Radoi accidentat jumatate de meci?

Pentru ca Lacatus nu avea cu cine sa-l schimbe

killian200321.10.2008 22:07
Doamne asa meci :noexpression: nu-s suparat...doar nu pot antelege cum e posibil ca unii jucatori(ma refer la romani) care au jukat ca franta sa nu anvete cv din acel meci...cum e posibil ca la 2-0 sa nu mentii o anumita presiune pe adversar cand stii dc sunt capabili francezii. cum e posibil sa tii anumite cizme an teren aprox tot meciu,cum e posibil sa dai atatea spatii lyonului cand stii capacitatea lor tehnica an comparatie ca a ta ..cum e posibil Laca , cum ??? baieti ..va informez ca an seara asta S-A RASTURNAT CARU CU PROSTII...numai bine

pai...hai ca iti raspund eu cum e posibil...

In primul rand,MAI PUNE MANA PE O CARTE DE GRAMATICA

Bogdan4Steaua21.10.2008 22:08
atata timp cat clubul e condus de Jiji, din mediocritatea asta nu o sa iesim...

de bine de ras ciobanu retardat i-a pus la dispozitie un lot pe care nici Olaroiu nici Hagi nici Protasov nic Zenga nu l-au avut si cu toate astea reusim sa ne facem pur si simplu de ras . E incredibil cat de slab poate sa fie acest antrenor, nu numai ca e zero dpv al tacticii de joc dar are si o mentalitate de kkt nu stie sa se faca respectat, are o atitudine de milog fata de oier, acest om nu e Lacatus jucatoru e o gluma proasta....

cu toate astea marele rau la Steaua e ciobanu retardat dar sunt constient ca nu-l va mai schimba nimeni de la Steaua, pt a putea spera la o Stea mai buna Lacatus trebuie sa plece urgent.

Lot nu avem nici acum. Printre aberatii, Ioan Becali a spus un adevar. In loc sa aduca la Steaua 7-8 jucatori pe 9-10 milioane de euro, mai bine aducea doi si buni.

Avem o conducere absolut incompetenta. Lacatus este vinovat pana peste urechi, nu trebuie sa ii gasim scuze. Tactica falimentara in momente cheie ale jocului.

Am mai spus-o de zeci de ori:

Indiferent de forma de moment, avem un nucleu: Zapata, Goian, Radoi, Ogararu, Ghionea, Dayro, Golanski si Ovidiu Petre.

Restul sunt jucatori dispensabili. Intamplator sau nu, doar Dayro are un profil ofensiv. Asta spune multe.

I-am adus pe Arthuro, Kapetanos, Semedo, Toja, Szekely... i-am dat pe Mendoza si Pepe Moreno... ce am castigat?

Chiar nu ne-am saturat de jucatori de cateva sute de mii de euro? Creditorul a inceput sa respecte CFR-ul, in toata prostia lui. Ardelenii nu s-au ferit sa aduca jucatori la 2-3 milioane de euro, si acum culeg roadele. Noi am luat doi atacanti: unul gratis si unul pe 600.000 euro, din Liga a doua spaniola...

Stryker21.10.2008 22:08

baiatul(syro_stelist) a vorbit la nervi, dar a uitat ca si el a postat aici ... o fi contorsionist cine stie ... e bine macar ca economiseste niste bani astfel ...

fansteaua4621.10.2008 22:10

Mai stiti cum se batea Gigi Becali cu pumnul in piept cind l-a luat pe Semedo ? Se lauda ce jucator a luat el . Ia sa vad acum ce zice ? Au stiut ce au stiut aia de la CFR... Muresan si Paszkany se pricep la fotbal .

Il Soldatino21.10.2008 22:11
atata timp cat clubul e condus de Jiji, din mediocritatea asta nu o sa iesim...

de bine de ras ciobanu retardat i-a pus la dispozitie un lot pe care nici Olaroiu nici Hagi nici Protasov nic Zenga nu l-au avut si cu toate astea reusim sa ne facem pur si simplu de ras . E incredibil cat de slab poate sa fie acest antrenor, nu numai ca e zero dpv al tacticii de joc dar are si o mentalitate de kkt nu stie sa se faca respectat, are o atitudine de milog fata de oier, acest om nu e Lacatus jucatoru e o gluma proasta....

cu toate astea marele rau la Steaua e ciobanu retardat dar sunt constient ca nu-l va mai schimba nimeni de la Steaua, pt a putea spera la o Stea mai buna Lacatus trebuie sa plece urgent.

Lot nu avem nici acum. Printre aberatii, Ioan Becali a spus un adevar. In loc sa aduca la Steaua 7-8 jucatori pe 9-10 milioane de euro, mai bine aducea doi si buni.

Avem o conducere absolut incompetenta. Lacatus este vinovat pana peste urechi, nu trebuie sa ii gasim scuze. Tactica falimentara in momente cheie ale jocului.

Am mai spus-o de zeci de ori:

Indiferent de forma de moment, avem un nucleu: Zapata, Goian, Radoi, Ogararu, Ghionea, Dayro, Golanski si Ovidiu Petre.

Restul sunt jucatori dispensabili. Intamplator sau nu, doar Dayro are un profil ofensiv. Asta spune multe.

I-am adus pe Arthuro, Kapetanos, Semedo, Toja, Szekely... i-am dat pe Mendoza si Pepe Moreno... ce am castigat?

Chiar nu ne-am saturat de jucatori de cateva sute de mii de euro? Creditorul a inceput sa respecte CFR-ul, in toata prostia lui. Ardelenii nu s-au ferit sa aduca jucatori la 2-3 milioane de euro, si acum culeg roadele. Noi am luat doi atacanti: unul gratis si unul pe 600.000 euro, din Liga a doua spaniola...

De acord cu tine. De ce ai intrat mai devreme cu astfel de comentarii? Ma gandesc ca putina analiza de genul acesta i-ar inspira si pe altii. Cu argumente si contraargumente.

valentin2day21.10.2008 22:11

Otelul Galati 2 - 0 Steaua

Steaua 1 - 1 CS Otopeni

CFR Cluj 1 - 1 Steaua

Gloria Bistrita 2 - 2 Steaua

FC Vaslui 1 - 0 Steaua

Sportul - Steaua 2:0, niste pusti

rezultatele astea nu au fost in LC

nu poti sa inchizi ochii la cum joaca Steaua

alexblaja21.10.2008 22:12

Uite, ba, ce zice patronul vostru iubit!

"Cum sã mai revinã cineva vreodatã de la 2-0 în fața lui Becali?"

"Se vedea cã nu mai puteam înscrie, dar cred cã Lãcãtuș vroia sã batem cu 5-0!Nu te retragi la 2-0, de ce nu o faci la 3-2. Se vedea clar cã nu mai putem înscrie. Dacã vezi cã nu poți, atunci ce faci? Te aperi! Dar Lãcãtuș n-a înțeles acest lucru. Dupã ce am dat trei goluri cu noroc, nu știu ce a fost în mintea lui Lãcãtuș, cã se vedea clar cã noi nu ma puteam marca. Ce vroia el, sã batem cu 5-0?!"

"Hagi nu ar fi pierdut meciul ãsta niciodatã. Nici eu nu-l pierdeam, pãi cum sã nu te retragi și sã aperi rezultatul?"

"ªi ce sã caute Toja sã intre? Pãi la ce mai aveam nevoie de el, când trebuie sã ții de rezultat? Aveam nevoie de jucãtori care sã ținã mingea și Lãcãtuș a fãcut schimbãrile astea. E rușinos!"

"Nu mai am ce vorbi cu Lãcãtuș! Nu o sã îl dau afarã, așa cum am mai spus! Dar îl las sã facã ce vrea el, pânã se va îneca singur! "

Asa ca stati linistiti, Lacatus are zilele numarate la Steaua!

A, si Dan Petrescu nu poate sa vina, pentru ca a mai antrenat anul astao echipa de divizia 1. Pot sa vina insa Olaroiu sau Piturca!

Fear21.10.2008 22:13

stati ca o sa luam bataie si urmatoru meci din campionat..si o sa zica Lacatus ca nu se mobilizeaza baietii dupa un meci din CL .. al draq s-au mobilizat..au luat decat 5 goluri :noexpression:

sabin130721.10.2008 22:13
Ce ma surprinde e apararea, pana acum chiar era baza echipei, acum ... si ei au luat-o razna.

Pacat

Eu nu stiu ce va mirati atat.

Steaua incerca sa atace de multe ori cu echipa sus, pe multe faze urcand si Lovin (jucator de divizia B) cu Ov.Petre/Radoi. Cum si pierdeam mingea foarte repede, cu un Semedo si un Toja in zi execrabila, Nicolita in nota lui, fundasii nostri ramaneau la 20-30 de metri in spatele acelei linii de mijloc praf. Fundasii nostri trebuia sa faca fata la un atac in viteza a unor lyonezi extrem de rapizi, toti capabili sa dribleze, sa suteze, sa paseze. Nu aveau de stat numai la dublaj, ca in perioadele Piturca, Olaroiu, si sa para fabulos de buni, desigur avand si avantajul jocului aerian. Acum in multe faze era nevoie ca acesti fundasi sa acopere spatii mult mai mari, tot in regim de viteza. Cand nici mijlocasii (exceptie Dayro) nu sunt in stare sa faca niste preluari, sa nu reuseasca un dribling, sa greseasca niste pase elementare succesul e garantat. Ce au aratat azi ca le lipseste acelor mijlocasi tine de ABC-ul (ultima moda) fotbalului, se invata la copii. Lacatus nu e vreo eminenta de antrenor, dar ce draqu sa faci cu asa ¨lot cel mai bun de la Marea Schisma incoace¨?

fansteaua4621.10.2008 22:14

De la Gigi Becali citire : "CFR-ul nu pierdea niciodatã dacã avea 2-0 cu Lyon-ul"

Nu credeam sa-i dau dreptate vreodata lui Becali !

Il Soldatino21.10.2008 22:14

[...]

Lasa-l omule sa avem o mostra de cretinism. Crezi ca este singurul? Stii cum arata acest site in urma cu 2-3 ani? Din fericire, usor usor intreaga echipa fcsteaua (si in special echipa de admini) au reusit sa impuna ceva reguli si sa curete site-ul

alexblaja21.10.2008 22:16
De la Gigi Becali citire : "CFR-ul nu pierdea niciodatã dacã avea 2-0 cu Lyon-ul"

Nu credeam sa-i dau dreptate vreodata lui Becali !

vezi ca am postat si eu mai sus niste declaratii ale lui Becali.

sau pe alea nu le-ai vazut?

sau asa va place voua sa trunchiati adevarul, dupa chipul si asemanarea conducatorului iubit?

Adrian21.10.2008 22:16
"Se vedea cã nu mai puteam înscrie, dar cred cã Lãcãtuș vroia sã batem cu 5-0!Nu te retragi la 2-0, de ce nu o faci la 3-2. Se vedea clar cã nu mai putem înscrie. Dacã vezi cã nu poți, atunci ce faci? Te aperi! Dar Lãcãtuș n-a înțeles acest lucru. Dupã ce am dat trei goluri cu noroc, nu știu ce a fost în mintea lui Lãcãtuș, cã se vedea clar cã noi nu ma puteam marca. Ce vroia el, sã batem cu 5-0?!"

In ce moment din acest meci a parut Steaua ca nu vrea sa se apere?

«12345610»