FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Lyon, 3 - 5

«123410»
EPE21.10.2008 21:20

Deci Toja ala nu face fata nici la Gloria Buzau.Acolo s-a pierdut meciul, cand a intrat el in teren. Imi pare rau sa o spun un antrenor valoros obtinea cel putin un egal in acest meci. Imi pare bine ca si-o mai ia in freza fanfaronul de Becali cu aceste rezultate dar pana la urma doar Steaua are de suferit.

aditud21.10.2008 21:20

xDaJACKALx propune ca Laca sa-si dea demisia si, plecand, sa-l invinuiasca in public pe becali de situatia echipei!!!

Asta ar putea, intr-adevar, fi o lovitura pentru Becali. Ar fi o sansa enorma ca majoritatea suporterilor sa-l declare, in sfarsit, persona non-grata in Ghencea. Felicitari! Cea mai tare idee. Posteaz-o, te rog, cat mai des! Sa-ncercam sa cream un curent de opinie in directia asta.

bebeto21.10.2008 21:20

APARAREA VARZAAA....nu stiu ce sa mai zic,macar anii trecuti aveam aparare si culmea cu aceeasi jucatori in defensiva.in rest vad ca se tot spune ca toja e varza,Semedo si el la fel cel putin in acest meci,Dayro slab,arthuro varza si el.e posibil sa fie adevarat,dar eu ma intreb cum ar fi jucat aceeasi jucatori pe vremea lui Zenga sau Protasov?

PS:raspunsul lui giovani becali(interventie in direct la gsptv) la intrebarea unui ziarist de ce nu la sfatuit si ajutat pe varul sau la transferurile din vara:,,treaba mea la Steaua este cu vinzarea jucatorilor nu cu achizitiile.''no coment

dr.adrian921.10.2008 21:21
@dr adrian9

Ai grija mare cu jignirile astea cu javre. Iti inteleg "durerea" dar e prea mult sa ma faci pe mine javra infiltrata(unde ai invatat cuvantul asta?). Te invit sa cauti articole scrise de mine pe acest forum,articole care au aratat cine sunt eu. Tu cine esti? Ai fost tu acolo unde am fost eu cu aceasta echipa bah tinere? Care e cel mai mare gest facut de tine pentru aceasta echipa mare suporter de tastatura ce esti?

Esti oricum cel mult jenant cu tot ce spui si fi sigur ca nu dau nici doi bani prapaditi pe tine si pe tot ce ai spus,spui si vei spune pe acest forum.

mai baiete am 57 de ani. am muncit la construirea stadionul Ghencea, probabil ca nu stii cand a fost construit. in 1986 am fost in sevilla la finala. si in 89 la fel. stii echipele de start incat sa iti permiti sa ma faci tiner si sa ma insulti gen frustratule. in fiecare an merg la derbyurile Stelei pe teren propriu impotriva rapidului si a lui Dinamo pe banii mei, nu pe banii clublui. imi platesc singur avion din germania si hotel si nu imi e frica sa strig pe stadion Jiji LASA-NE. tu defapt esti probabil un fan a marelui Jiji.

si repet esti o javra infiltrata cu un creier mai mic decat a lui becali.

Piece of Mind21.10.2008 21:22

Cred ca se exagereza putin cu orientarea tunurilor exclusiv catre Becali. Sigur, e aberant sa pretinzi sa iesi din grupe cu asemenea echipe si cu un astfel de lot, dar sa recunoastem ca jocul frizeaza limita ridicolului. Si asta nu este din cauza subtirimii lotului (evidenta pentru o astfel competitie), cat indeosebi din pricina unor mari carente de organizare a jocului. cand ai 2-0 in minutul 10 si pierzi finalmente cu 3-5, nu mai poate fi patronul de vina. Parerea mea.

Kekea21.10.2008 21:23
Deci Toja ala nu face fata nici la Gloria Buzau.Acolo s-a pierdut meciul, cand a intrat el in teren. Imi pare rau sa o spun un antrenor valoros obtinea cel putin un egal in acest meci. Imi pare bine ca si-o mai ia in freza fanfaronul de Becali cu aceste rezultate dar pana la urma doar Steaua are de suferit.

Meciu s-a pierdut de acum o saptamana in timpul sedintelor tactice si al antrenamentelor.

ionutz8921.10.2008 21:23

Doamne asa meci :noexpression: nu-s suparat...doar nu pot antelege cum e posibil ca unii jucatori(ma refer la romani) care au jukat ca franta sa nu anvete cv din acel meci...cum e posibil ca la 2-0 sa nu mentii o anumita presiune pe adversar cand stii dc sunt capabili francezii. cum e posibil sa tii anumite cizme an teren aprox tot meciu,cum e posibil sa dai atatea spatii lyonului cand stii capacitatea lor tehnica an comparatie ca a ta ..cum e posibil Laca , cum ??? baieti ..va informez ca an seara asta S-A RASTURNAT CARU CU PROSTII...numai bine

bogdan21.10.2008 21:23
...

Stiu foarte bine ce am scris si sustin. Cauta si revezi golurile primite si ai sa vezi cat de "bun" a fost Marin . DA, golurile au fost din cauza lui.

Il Soldatino21.10.2008 21:23
Stiu ca nu-ti place cand cineva contesta notele care le acorzi jucatorilor, dar pe bune acum:P.Marin 5!!!? Ce a facut ca sa merite nota asta?Pur si simplu ne-a tocat tot meciul,a fost un fel de Banel pe Bernabeu.

Nu e suparare musai ca imi contesta cineva notele ci ma deranjeaza ca sunt MUULTI useri care intra e site si nici macar nu citesc articolul si sar direct pe note. Sa fie clar, un sistem de notare este unul absolut SUBIECTIV si tine de perceptia fiecaruie. Fiecare suporter care intra pe site poate sa-si prezinte propriul sistem de notare. Sa vezi ce auzament va fi atunci deoarece vor fi zeci de pareri diferite.

O alta suparare deriva din seceta de idei din capul suporterului care intra pe site si este incapabils a lege mai mult de 3 propozitii (nu este cazul tau) si in loc sa-si prezinte o opinie proprie cu privire LA JOC se agata de sistemul de notare.

Noroc

fansteaua4621.10.2008 21:24

suntem praf si pulbere :thumbdown:

aditud21.10.2008 21:25

xDaJACKALx propune ca Laca sa-si dea demisia si, plecand, sa-l invinuiasca in public pe becali de situatia echipei!!!

Asta ar putea, intr-adevar, fi o lovitura pentru Becali. Ar fi o sansa enorma ca majoritatea suporterilor sa-l declare, in sfarsit, persona non-grata in Ghencea. Felicitari! Cea mai tare idee. Posteaz-o, te rog, cat mai des! Sa-ncercam sa cream un curent de opinie in directia asta.

vlad7521.10.2008 21:25

Arunca Valentin Moraru cu euro pe sport.ro. Ii canta Jiji Becali:

"Suparat ,suparat sunt Doamne iara...suparat"

....."m-au tradat fratii si Lacatus".

Ascultati-l pe imbecil ce poate vomita ....

@Catalin,

Maestrul Lacatus nu are nota? Sau a picat RR-ul si a trecut in articol ?

stelist24/2421.10.2008 21:25

Cataline ... Radoi merita cel putin 6 .

valentin2day21.10.2008 21:26
ce-s cu notele astea asa mari,

pe nimeni nu-l treceam, ne-am facut de ras

Incearca sa inspiri inainte de a scrie. In momentele grele, oamenii de calitate se remarca prin echilibru. Ai sansa sa postezi si tu un mesaj in care sa iti prezinti optiunile. Sunt sigur ca suporterii care vor intra pe site vor fi interesati si de sistemul tau de notare. Succes

1.e clar ca Steaua se duce intr-o directie gresita, trebuie salvat ceva

2.pana nu avem echipa sa numai aud de LC,nu mai vreau sa fim repetentii clasei

Poftim optiunea mea

Zapata = 6

Ogararu = 5

Marin = 3

Goian = 5,5

Radoi = 5

Ghionea = 4

Lovin = 3 (nu-l mai suport,un jucator slab vine la Steaua, i se vede valoarea si i se da drumul in scurt timp,el ramane si nu inteleg de ce)

Nicolita = 4

Ovidiu Petre = 5

Toja = 3

Semedo = 4

Dayro Moreno = 4

Arthuro = 2

Kapetanos = a atins mingea?

raducelbun21.10.2008 21:26
Cred ca se exagereza putin cu orientarea tunurilor exclusiv catre Becali. Sigur, e aberant sa pretinzi sa iesi din grupe cu asemenea echipe si cu un astfel de lot, dar sa recunoastem ca jocul frizeaza limita ridicolului. Si asta nu este din cauza subtirimii lotului (evidenta pentru o astfel competitie), cat indeosebi din pricina unor mari carente de organizare a jocului. cand ai 2-0 in minutul 10 si pierzi finalmente cu 3-5, nu mai poate fi patronul de vina. Parerea mea.

Mai fratilor, voi nu vedeti ca nu avem jucatori de valoare. in afara de aparatori nu avem nmic. Doar jucatori, cel mult, mediocrii. Si spun mediocrii ca sa nu spun de-a dreptul GLOABE.

predatorpulse721.10.2008 21:27

Hai sa nu ne mai mintim singuri. Probabil k multi dintre voi o sa veniti cu argumente ca Lacatus e varza,ca x sau y a jucat prost,ca nu am avut noroc. Prostii. Francezii au fost mai buni. Punct.

Putea sa fie mourinho pe banca,cu acesti jucatori luam bataie de la super-echipa franceza care a avut singurul punct slab in fundasii centrali. Pai bine o sa ziceti,de ce nu am atacat? Cand atacam pierdeam mingea in 2 secunde si ei veneau peste noi,fiecare faza transformandu-se in ocazie.

Asta e adevarul adevarat. Am dat 3 goluri din bulan,sa va fie clar,unul pentru k Dayro a pacalit 2 francezi si l-a deschis pe Ogararu care a centrat perfect pentru un gol usor al lui arthuro(care bineinteles k n-a mai facut nimic tot meciul),golul lui Goian a fost dat cu bulan cu spatele iar din corner stim cu totii k poate sa iasa orice(golul 3 al nostru).

Singura diferenta intre Steaua-Lyon 0-3 si Steaua-Lyon 3-5 a fost k Lacatus a jucat mai deschis decat Olaroiu. Atat.Da,astazi seara am trait o umilinta si vor mai urma altele pentru k noi nu suntem o echipa de CL,cel putin nu de la mijloc in sus.

Repet,nu va pierdeti in detalii(analizarea excesiva a lui x-y-z sau a antrenorului),noi nu putem sa batem echipe gen real,sevilla,bayern,Lyon. Astazi am avut cel mai mare bulan posibil dand 2 goluri in 10 minute si avand un portar in forma care a scos vreo 3 boabe(desi a gresit putin la golul 2).

Zapata-pentru mine omul meciului. A scos la 2-0 vreo 2 goluri k si facute,a gresit putin la golul 2(a fost ezitant) si ne-a mai scos si in a 2-a repriza. Daca il vindem in iarna suntem cei mari fraieri din lume.

Petre Marin- cel mai slab de pe teren. Cel putin 3 goluri au venit de pe partea lui si mai mereu era prins strangand in centru. Intr-un cuvant varza,trebuie retras dar ghici ce,noi am vandut singurul fundas stanga sanatos in olanda.

Radoi-Goian- au facut un meci bun,mai ales Goian care a dat si gol insa au fost lasati de multe ori singuri impotriva rapizilor atacanti francezi.

Ogararu-joc bunicel,cu un plus pentru centrarea de la golul 1 insa si el a fost depasit de multe ori.

Ovidiu Petre-Lovin- Ovidiu Petre are un plus pentru golul 3 insa ambii au jucat slab,ca mai tot mijlocul,fiind depasiti de foarte multe ori. Aici a fost cheia meciului,francezii treceau k prin branza si semanau panica la fiecare atac.

Banel Nicolita-a jucat mediocru k de obicei si ne-a aratat k stie sa centreze doar din pozitii fixe,astazi chiar n-a centrat rau din lovituri libere si cornere desi in rest n-a realizat mare lucru.

Semedo-si mai apoi Toja-ambii varza cu carne,prea fragili,prea lenti,nu sunt jucatori de CL.

Dayro Moreno-singurul om de la mijloc care a mai reusit cate ceva,pentru mine este autorul "moral" al primului gol dupa ce a scos acea mingea in margine desi era atacat de francezi.

Arthuro-a dat un gol usor si atat,in rest ne-a aratat de ce a venit din a 2-a Liga spaniola iar kapetanos nu e departe de el desi eu il consider pe grec mai bun.

Asta a fost echipa. Comparati-i cu cei de la Lyon si o sa va doara capul. Echipa Stelei nu stiu daca face 15 milioane cu indulgenta,cei de la Lyon cred k trec usor de 200 de milioane.

Singurul lucru pe care l-a facut bravul ciobanas pentru echipa sa a fost sa sfinteasca stadionul. Atata tot. El pune o echipa de amatori de la mijloc in sus(poate cu exceptia Dayro) si vrea sa bate super-puterile Europei. Eu unul consider un mic miracol k i-am dat 3 goluri lui Lyon cu acesti jucatori varza de la mijloc in sus.

Cioban imputit,daca vrei primavara CL scoate naibii bani si gaseste niste oameni capabili care sa-ti gaseasca niste jucatori buni,nu te mai zgarci atat. Nu sunt fanul lui Lacatus k antrenor insa ce putea sa faca el la 3-2(ciobanul deja ii imputa asta la Telesport). Daca se retragea sigur luam gol(avem modelul patentat la boro),daca atacam k nebunii iar luam gol pentru k jucatorii lor se descurcau si pe spatii mici si pe spatii mari. Scorul e mincinos,diferenta adevarata dintre noi si Lyon este cam de 0-3(putea sa fie 3-6 in ultimul minut). Ii reprosez lui Lacatus faptul k golul 4 e exact k golul lui bayern,centare la scurt si gol.

Apropo,la 3-4 bravul conducator a plecat de la stadion,desi mai era un sfert de ora. Probabil k se gandea ce naspa a jucat x,y,z si cum ii va da afara din iarna,gandindu-se la marile victorii din primavara cu o noua echipa in care va baga maxim 5 milioane de $,fiind sfatuit de "marii strategi" de pe langa el.

Momentan ne luptam pentru locul 3,nu avem fata de primavara CL.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

kaymack21.10.2008 21:27

alaturi de Steaua orice s`ar intampla...poate ca acum o sa isi dea seama si oaia unde ii e locul...si cu ce sa se ocupe.Forzza Steaua.SPRE 24! (Sperantza moare ultima...dar tot moare,nu mai am cuvinte sunt...dezamagit...nu de jucatori ca s-au chinuit pur si simplu dezamagit) articol scris de "Il Soldatino" ??

kaymack_userbar.png

chifu bogdan21.10.2008 21:29

mici nu,fricosi da.daca nu il joaca pe toja mai mult asta e.si p Marin e dus frate.Semedo parca era de la circ pe teren azi.kapetanos vandut.si adus un fundas lateral in locul lui p Marin.

aditud21.10.2008 21:30

xDaJACKALx, in cazul in care crezi in ce-ai spus, posteaza in continuare pe tema asta. La mine e 4:21 pm si trebuie sa ma duc sa-mi iau copilul de la daycare. Te las "in charge"!

Il Soldatino21.10.2008 21:31

Anul trecut aveai aceeasi atitudine fata de Hagi, acum fata de Lacatus. Nu-i nimic, va pleca si Marius si va veni urmatorul. Tu vei da din nou vina pe antrenor, iar eu iti voi spune iarasi ca nu zboara vrabia pe deasupra stadionului fara sa-si alinieze aripile in functie de ce vrea d-l Becali. Automat, atmosfera de la echipa, jignirile aduse jucatorilor, premierile absurde si pusul la zid vor continua. Nu uita ca este posibil sa plece si Radoi si ai sa vezi tu atunci cum o s-o dam cu mucii in fasole.

Mircea21.10.2008 21:32
Fratele meu nota 6 lui Arthuro? Come on man! Din baiatul ala sare mingea ca din coltul casei.Nu stie absolut nimic...pare si este pierdut pe teren

O sa ma apuc sa fac desene pana la urma. Chiar atat de mare este lipsa de inspiratie incat sa nu poti scrie altceva? Ce parere ai de atmosfera? Dar de golurile marcate din faza fixa? Ce zici de Toja? Iti place cum a asezat Lacatus echipa in teren?

Uite ca ti-am dat teme de inspiratie si probabil ca o sa fii mai creativ. Noroc

Nu de inspiratie duc eu lipsa si parca usor,usor din pacate incep sa ma obisnuiesc si cu dezamagirile pe care mi le serveste marea mea dragoste Steaua.Din moment ce eu am castigat la pariuri pariind pe Lyon ca o sa ne dea mai mult de 3 goluri...mai are rost sa comentez modul cum antreneaza Lacatus? De fapt....cred ca el este singurul care are impresia ca el este antrenor! Poate nevasta-sa Mariana sa-l mai considere antrenor.Pe mine m-a injurat toata lumea cand am zis ca Lacatus, in secunda cand a venit antrenor, o sa fie jale la clubul asta.Si mi-am dorit din suflet sa gresesc.Dar nu o mai fac demult.Asa ca o sa citesc posturile si nu mai intru in polemica...vreau sa-mi conserv neuronii.In rest...traiesc cu speranta ca Becali va muri linsat si ca vom avea si noi antrenor si conducatori, nu lingai. Am fost,sunt si voi ramane stelist...doar ca suntem intr-o era a prostiei si ciobanismului.

EPE21.10.2008 21:32

Fenerbahce-Arsenal 2-5, fratilor eu zic sa ne mai temperam cu criticile la adresa echipei noastre.

Hassan21.10.2008 21:32

Chiar nu vreau sa dau note...vreau doar sa spun...ca nu mai suport umilintele...nu mai suport sa fim calcati in picioare la noi acasa, nu mai suport sa vad ca Steaua conduce cu 2-0 si sa fiu 100% sigur ca nu vor putea pastra avantajul (vezi galatasary, vezi ROM-FRA, si altele).....Ce s-a intamplat cu echipa care a sters pe jos cu lens 4-0 in Ghencea, care chiar si la 2-0 ataca?

umilinta umilinta umilinta.....

PS: Pentru toti cei care vad ca nu incetati sa o ardeti cu Lyon in sus, Lyon in jos, Lyon au fost super echipa, Lyon au facut Lyon au dres. Domnilor, ANORTHOSIS FAMAGUSTA va spune ceva? BATE BORISOV va spune ceva? CFR Cluj va spune ceva? Va rog sa va uitati in grupele lor, sa imi spuneti exact cum stau aceste echipe ca valoare fata de noi, si fata de echipele carora le-au luat puncte (a se citi aici Juventus - o neica nimeni - Chelsea si Roma - alte doua neica nimeni, Olympiacos - o neica nimeni care de ani intregi este in CL fara incetare, Real Madrid...). Cum poate famagusta si borisov si nu putem noi, eh? CUM? A facut Juventus blat la borisov cumva? Sau Olympiacos in cipru? Sau Chelsea la CFR acasa? Haideti sa fim seriosi, Lyon in seara asta era de batut, numai ca noi am fost penibili.

Soldatino si Piece: va certati ca prostii, si amandoi aveti dreptate. Lacatus nu este antrenor, dar nici nu avem cu cine-l inlocui pentru ca ciobanul tot acolo e....

bogdan21.10.2008 21:32

Il solidatino, nu te cunosc dar presupun ca esti la fel de suparat ca oricare stelist. Imi place cum iti scri articolele, dar azi .....

Mai pertinent imi pare ceea ce a scris

......

si mult mai aproape de adevar

joitaru21.10.2008 21:33

Ce ma surprinde e apararea, pana acum chiar era baza echipei, acum ... si ei au luat-o razna.

Pacat

«123410»