Hai sa nu ne mai mintim singuri. Probabil k multi dintre voi o sa veniti cu argumente ca Lacatus e varza,ca x sau y a jucat prost,ca nu am avut noroc. Prostii. Francezii au fost mai buni. Punct.
Putea sa fie mourinho pe banca,cu acesti jucatori luam bataie de la super-echipa franceza care a avut singurul punct slab in fundasii centrali. Pai bine o sa ziceti,de ce nu am atacat? Cand atacam pierdeam mingea in 2 secunde si ei veneau peste noi,fiecare faza transformandu-se in ocazie.
Asta e adevarul adevarat. Am dat 3 goluri din bulan,sa va fie clar,unul pentru k Dayro a pacalit 2 francezi si l-a deschis pe Ogararu care a centrat perfect pentru un gol usor al lui arthuro(care bineinteles k n-a mai facut nimic tot meciul),golul lui Goian a fost dat cu bulan cu spatele iar din corner stim cu totii k poate sa iasa orice(golul 3 al nostru).
Singura diferenta intre Steaua-Lyon 0-3 si Steaua-Lyon 3-5 a fost k Lacatus a jucat mai deschis decat Olaroiu. Atat.Da,astazi seara am trait o umilinta si vor mai urma altele pentru k noi nu suntem o echipa de CL,cel putin nu de la mijloc in sus.
Repet,nu va pierdeti in detalii(analizarea excesiva a lui x-y-z sau a antrenorului),noi nu putem sa batem echipe gen real,sevilla,bayern,Lyon. Astazi am avut cel mai mare bulan posibil dand 2 goluri in 10 minute si avand un portar in forma care a scos vreo 3 boabe(desi a gresit putin la golul 2).
Zapata-pentru mine omul meciului. A scos la 2-0 vreo 2 goluri k si facute,a gresit putin la golul 2(a fost ezitant) si ne-a mai scos si in a 2-a repriza. Daca il vindem in iarna suntem cei mari fraieri din lume.
Petre Marin- cel mai slab de pe teren. Cel putin 3 goluri au venit de pe partea lui si mai mereu era prins strangand in centru. Intr-un cuvant varza,trebuie retras dar ghici ce,noi am vandut singurul fundas stanga sanatos in olanda.
Radoi-Goian- au facut un meci bun,mai ales Goian care a dat si gol insa au fost lasati de multe ori singuri impotriva rapizilor atacanti francezi.
Ogararu-joc bunicel,cu un plus pentru centrarea de la golul 1 insa si el a fost depasit de multe ori.
Ovidiu Petre-Lovin- Ovidiu Petre are un plus pentru golul 3 insa ambii au jucat slab,ca mai tot mijlocul,fiind depasiti de foarte multe ori. Aici a fost cheia meciului,francezii treceau k prin branza si semanau panica la fiecare atac.
Banel Nicolita-a jucat mediocru k de obicei si ne-a aratat k stie sa centreze doar din pozitii fixe,astazi chiar n-a centrat rau din lovituri libere si cornere desi in rest n-a realizat mare lucru.
Semedo-si mai apoi Toja-ambii varza cu carne,prea fragili,prea lenti,nu sunt jucatori de CL.
Dayro Moreno-singurul om de la mijloc care a mai reusit cate ceva,pentru mine este autorul "moral" al primului gol dupa ce a scos acea mingea in margine desi era atacat de francezi.
Arthuro-a dat un gol usor si atat,in rest ne-a aratat de ce a venit din a 2-a Liga spaniola iar kapetanos nu e departe de el desi eu il consider pe grec mai bun.
Asta a fost echipa. Comparati-i cu cei de la Lyon si o sa va doara capul. Echipa Stelei nu stiu daca face 15 milioane cu indulgenta,cei de la Lyon cred k trec usor de 200 de milioane.
Singurul lucru pe care l-a facut bravul ciobanas pentru echipa sa a fost sa sfinteasca stadionul. Atata tot. El pune o echipa de amatori de la mijloc in sus(poate cu exceptia Dayro) si vrea sa bate super-puterile Europei. Eu unul consider un mic miracol k i-am dat 3 goluri lui Lyon cu acesti jucatori varza de la mijloc in sus.
Cioban imputit,daca vrei primavara CL scoate naibii bani si gaseste niste oameni capabili care sa-ti gaseasca niste jucatori buni,nu te mai zgarci atat. Nu sunt fanul lui Lacatus k antrenor insa ce putea sa faca el la 3-2(ciobanul deja ii imputa asta la Telesport). Daca se retragea sigur luam gol(avem modelul patentat la boro),daca atacam k nebunii iar luam gol pentru k jucatorii lor se descurcau si pe spatii mici si pe spatii mari. Scorul e mincinos,diferenta adevarata dintre noi si Lyon este cam de 0-3(putea sa fie 3-6 in ultimul minut). Ii reprosez lui Lacatus faptul k golul 4 e exact k golul lui bayern,centare la scurt si gol.
Apropo,la 3-4 bravul conducator a plecat de la stadion,desi mai era un sfert de ora. Probabil k se gandea ce naspa a jucat x,y,z si cum ii va da afara din iarna,gandindu-se la marile victorii din primavara cu o noua echipa in care va baga maxim 5 milioane de $,fiind sfatuit de "marii strategi" de pe langa el.
Momentan ne luptam pentru locul 3,nu avem fata de primavara CL.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.