iar avem qwisti printre noi

?
o groaza chiar...iar argumentul lor principal este urmatorul: "este interzis in regulament?"...deci, parerea mea, ar trebui sa se ia atitudine in acest sens:|
cand o sa se joace pe fast si nu pe normal, nu o sa se mai joace atat pe QW, atata timp cat aceasta combinatie iti ofera posibilitatea sa ramai singur cu portaru' si nu e interzisa prin regulament dc nu ar putea fi folosita?
face parte din joc ca si o pasa normala , sau ca un sut, ideea e sa si sti sa joci cu ea;)
pai tocmai asta e problema ca de fiecare data cand cineva foloseste qw scapa singur cu portarul...te chinui ca prostu tot meciu sa joci fotbal, sa creezi faze etc. si vine unu si da qw si gata a rezolvat meciul...unde ai vazut tu chestia asta in fotbal ca de fiecare data cand arunci o minge la intamplare ala sa scape singur cu portarul?...asa cum este interzis sa bati corner in careul de 6m si, de asemenea, cand reiei meciul de la mijloc esti obligat sa dai pasa in spate, asa la fel de bine mi se pare normal ca sa se interzica si prostia asta...spre binele jocului;)
daca ai sti teoretic fifa , ti-ai da seama ca la fazele cu cu+W te poti apara , poti face anumite lucruri ca din 100 de pase pe meci sa nu intre nici una!
faza cu corneru in 6 metri e alta, e cum era la fifa06 centrarile pe cu+a la care nu aveai ce sa le faci, oricata tactifa ai pune era degeaba
asa ca lasati-ne cu faza cu cu+W, ionut e moderator si probabil a gandit cum gandesc si eu , fiindca nu joaca fifa de 1 an sa nu stie cum le poti stopa!