FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua București - Olympique Lyon

«156789»
ros-albastru4ever21.10.2008 20:44
M-am convins de un lucru: Toja o sa ajunga la Steaua 2 sau in cel mai fericit caz pentru el,la buzau...nu se pricepe absolut deloc...pe cate sperante am avut cand a fost cumparat,atat de mare este dezamagirea de acum...nu stiu cum de a fost desemnat omul meciului cu Brazilia,nu imi dau seama la cum joaca el acum...

Frate, poti tu spune ca Toja a jucat mijlocas stanga???????????? Poti spune ca noi am construit si Toja a gresit de fiecare data ultima pasa????? A stricat vreo morisca de pase marca Steaua?????

pot spune ca Toja nu este bun deloc...amice,asta nu a jucat nimic de cand a venit la Steaua,nici pe stanga,nici pe dreapta,nicaieri...crede-ma,am crezut mult in el precum probabil si tine si toti ceilalti stelisti,dar nu se poate asa,sa greseasca o gramada de pase,n-ai vazut ca mingea cum ajungea la el,cum se pierdea???...practic,toja i-a tinut locu lu Semedo care a evoluat cu aceleasi greseli,prindea mingea si o pierdea...daca Semedo a mai aratat totusi ca are cv valoare,ei bine,toja nu e frate jucator de Steaua si repet,ori ajunge la Steaua 2,ori la buzau

steaua_gloria21.10.2008 20:45

Szekely?! unde e ? el dc n-a jucat ? e mai bun toja, cel care isi aranjeaza parul cand intra in teren !?!

Flaviu8621.10.2008 20:46

otopeni, Sportul Studentesc, Otelul, acuma si Lyon (dupa 2-0 si 3-2) nici nu vreau sa ma gandesc cu cine urmeaza sa mai jucam...Dinamo, rapid, Poli Timisoara, Craiova si Urziceni. nu stiu ce sa mai zic.pana si eu sunt cu moralul la pamant.

AlexV21.10.2008 20:46

Lacatus trebuie demis. E nevoie de un antrenor care sa construiasca o echipa. Sa aiba o idee de joc. Acum se joaca un fel de heirup. Se joaca exclusiv pe inspiratia/ambitia jucatorilor. Sunt de acord ca exista o diferenta de valoare dar este al 3-lea an, ar fi trebuit sa invatam ceva. Francezi au dat impresia ca pot sa marcheze cand doresc. Am avut o aparare varza. Lacatus este primul antrenor roman dupa Dumitriu care conduce Steaua in mai mult de o campanie in CL. Nu a invatat nimic din greseli. Trebuie sa lase locul cuiva mai competent.

Kekea21.10.2008 20:46
Szekely?! unde e ? el dc n-a jucat ? e mai bun toja, cel care isi aranjeaza parul cand intra in teren !?!

Accidentat

Matteo21.10.2008 20:47
toja a supt-o bine, la fel ca si arturo . ne inecam ca tganu la mal . fmm de meci si de CL, ca nu -i pentru noi . E pentru Bate, pentru CFR, Anortosis.

nu e vina lu Toja, Semedo, Arthuro samd.... cum dracu sa joace daca nu au nici un plan de joc, unde-i mingea si gramada !

steauafan21.10.2008 20:47

Suporterii adevarati sa-l sustina pe Lacatus! Si pe Becali!

La-ca-tus! La-ca-tus! La-ca-tus!

Cit de fraieri sinteti sa credeti ca echipa asta o sa faca cava cu panarama si nulitatea asta de antrenor si de conducere!?! Sintem VARZAAAA!!!

Flaviu8621.10.2008 20:47

tu ce crezi de ce o intrat toja pe teren? iti dau un indiciu beeeeee beeeee

ros-albastru4ever21.10.2008 20:47
toja a supt-o bine, la fel ca si arturo . ne inecam ca tganu la mal . fmm de meci si de CL, ca nu -i pentru noi . E pentru Bate, pentru CFR, Anortosis.

pe cat de dureros,pe atat de adevarat este ce ai spus :( ... nu stiu ce am putea schimba sa ajungem si noi sa batem pe cineva...CHIAR NU STIU!!!...ma uit cu jind la chefere,famagusta sau bate borisov si nu-mi dau seama cum naiba aia joaca si obtin puncte si noi jucam ca ultimii oameni...dar bine,aia nu au pe Lovin,Petre Marin,toja sau mai stiu eu pe cine

CoRsSo21.10.2008 20:48

Lacatus, PLEACA SI IA- L SI PE CIOBANUL ALA PSIHOPAT CU TINE! Cum e posibil baaa sa ne bata Lyon, dupa ce am condus? Ei cum de pot ma sa revina, si noi nu putem reveni nici cu sportul si otopeni? Cine pana mea e Lacatus asta antrenorul, ca habar nu are ce e aia tactica? Jucati fotbal! Respectati-ne istoria! Rusine sa va fie mercenarilor! Noroc cu romanii nostri (Banel, Ov. Petre, Goian, Radoi) ca in rest am fost praf praf praf praf praf praf praf de n ori. Goluri venite din noroc sau din faze fixe total aiurea. O faza frumoasa nu am construit! Suntem vai mama noastra! Sa nu va mai prind ca mai il aplaudati pe Lacatus! Sa plece, nu e de el. Si-a stricat tot ce a facut ca jucator cu antrenoratul lui! Mor de inima

Matteo21.10.2008 20:48

pe cat de dureros,pe atat de adevarat este ce ai spus :( ... nu stiu ce am putea schimba sa ajungem si noi sa batem pe cineva...CHIAR NU STIU!!!...ma uit cu jind la chefere,famagusta sau bate borisov si nu-mi dau seama cum naiba aia joaca si obtin puncte si noi jucam ca ultimii oameni...dar bine,aia nu au pe Lovin,Petre Marin,toja sau mai stiu eu pe cine

si pe Lacatus

alexmk1721.10.2008 20:48

Laca, esti mare!

Gigi, esti tare!

Felicitari antrenorului, mare, felicitari Laca!

Felicitari si lui Pitzi, care a jucat la fel ca si in meciul cu Franta!

E bine ca macar mai stricam si niste jucatori care au potential!

Este clar, ne trebuie inchizatori! Nu are rost sa jucam din prima si spre poarta! Sa vina inchizatoriiiiiiii!

Cel mai tare e Laca! Aia ne faceau pilaf apararea si el striga numai la Arthuro! De 3 ori l-a aratat televiziunea pe Laca si el avea treaba cu Arthuro, cand lionezii se distrau prin careul nostru!

Nu mai zic nimic! Decat un calduros: Laca, SEI GRANDE!

stelist24/2421.10.2008 20:48
pot spune ca Toja nu este bun deloc...amice,asta nu a jucat nimic de cand a venit la Steaua,nici pe stanga,nici pe dreapta,nicaieri...crede-ma,am crezut mult in el precum probabil si tine si toti ceilalti stelisti,dar nu se poate asa,sa greseasca o gramada de pase,n-ai vazut ca mingea cum ajungea la el,cum se pierdea???...practic,toja i-a tinut locu lu Semedo care a evoluat cu aceleasi greseli,prindea mingea si o pierdea...daca Semedo a mai aratat totusi ca are cv valoare,ei bine,toja nu e frate jucator de Steaua si repet,ori ajunge la Steaua 2,ori la buzau

mai imi spui tu dar cum toja a fost cel mai bun jucator la brazilia-columbia?

ros-albastru4ever21.10.2008 20:49
otopeni, Sportul Studentesc, Otelul, acuma si Lyon (dupa 2-0 si 3-2) nici nu vreau sa ma gandesc cu cine urmeaza sa mai jucam...Dinamo, rapid, Poli Timisoara, Craiova si Urziceni.

e ingrozitor...vom avea cosmaruri cu echipele alea daca nu schimbam odata ceva :((

socy21.10.2008 20:49

ba parca nu gandesc

astia si mai ales ca la bagat si pe toja e de pomana nu stiu dc la mai cunparat sa al dea afara ca nici macar nu stie sa joace

xDaJACKALx21.10.2008 20:49

Incredibil ma de cate ori suntem aproape sa facem un meci mare se gaseste cate unu sa f*** jocu.Ba Carlos, ba Banel, astazi P.Marin a fost bulevard, golurile 1 si 3 au fost ale lui.SUNTEM O ECHIPA MICA!!!

andrey_ptm_steaua21.10.2008 20:51
Incredibil ma de cate ori suntem aproape sa facem un meci mare se gaseste cate unu sa f*** jocu.Ba Carlos, ba Banel, astazi P.Marin a fost bulevard, golurile 1 si 3 au fost ale lui.SUNTEM O ECHIPA MICA!!!

atat timp cat vor veni numai jukatori bananieri pe 200 mii de euro o sa fim o ECHIPA MICA...Jiji LASA-NEEEEEEEEEEEEE

ros-albastru4ever21.10.2008 20:51

mai imi spui tu dar cum toja a fost cel mai bun jucator la brazilia-columbia?

la cum a jucat el pana acum pentru Steaua,ti se pare jucator de echipa asta???...si sincer,si eu ma intrebam acelasi lucru,cum dracu a ajuns sa fie jucatoru meciului cu brazilia...dar la ce a aratat la Steaua...nu e frate jucator,NU E

giovanutz21.10.2008 20:51
Becali ar trebui sa transfere la iarna un antrenor.

:bananadance: CATA DREPTATE AI TU ,SPER SA NE LASE EMBLEMA Stelei(FIARA)SI SA SE DUCA. :bananadance:

k7721.10.2008 20:52

cine draku face scountingul la Steaua .. ce libelule de jukatori ... un jukatior mai de de kkt ca toja nu cred ca mai exista ... p Marin , pasaroiul de Lovin ... dairo ... subtire..arthurrrru .. varza si super lent..mergem la culcare sau la un play station cu Manchester ...

dr.adrian921.10.2008 20:52

ce va tot vaietati ca niste zdrente epilectice. asta ne e valoarea si basta.

nu avem jucatori, nici antrenori si nici conducere.

smiorcatilor v-ati asteptat sa batem cu 3-0???

ady_ultras21.10.2008 20:53

Marius .. te iubim,te adulam,pentru tot ce ai facut pentru Steaua in anii in care ai jucat aici ,pentru trofeele pe care le-ai cucerit,pentru duelurile europene pe care le-ai condus purtand banderola pe brat,pentru numarul 7 legendar la Steaua,te iubim la fel de mult ca pe Steaua,cand spui Marius Lacatus spui Steaua si invers, din respect pentru tine,din respect pentru noi si pentru club,renunta Marius ,da-ti demisia, nu ai pe banca forta care o aveai in teren... fa-o pentru tine,pentru noi toti,pentru binele Stelei,nu o spun cu rautate,o spun printre lacrimi...tribuna te va intelege si vesnic se va scanda "Lacatus Lacatus"

stelist24/2421.10.2008 20:53
cine draku face scountingul la Steaua .. ce libelule de jukatori ... un jukatior mai de de kkt ca toja nu cred ca mai exista ... p Marin , pasaroiul de Lovin ... dairo ... subtire..arthurrrru .. varza si super lent..mergem la culcare sau la un play station cu Manchester ...

ar trebui sa te resemnezi ... cu becali patron nu va fi management normal ...

Adrian21.10.2008 20:54

Reguli din fotbal:

1.Cand joci un meci important, niciodata nu faci schimbari in aparare!(Ghionea a gresit la al 3lea gol lyonez)

2.Cand vrei sa tii de rezultat, joci sus!

3.2-0 e cel mai periculos scor.

4.Nu reprofilezi jucatori in meciurile importante.(Degeaba e laudat Toja ca e un mijlocas stanga bun, cand joaca, tot in dreapta joaca la noi)

5.Cand joci acasa nu te aperi.

In concluzie:

"Am jucat bine, ne-am creat ocazii dar nu am avut noroc.Meritam mai mult.Lyonul o sa mai puna probleme si altor echipe."

Sfatul necunoscatorului:Demisia!

1uLy4Nn21.10.2008 20:55

fara cuvinte :-j

«156789»