M-am convins de un lucru: Toja o sa ajunga la Steaua 2 sau in cel mai fericit caz pentru el,la buzau...nu se pricepe absolut deloc...pe cate sperante am avut cand a fost cumparat,atat de mare este dezamagirea de acum...nu stiu cum de a fost desemnat omul meciului cu Brazilia,nu imi dau seama la cum joaca el acum...
Frate, poti tu spune ca Toja a jucat mijlocas stanga???????????? Poti spune ca noi am construit si Toja a gresit de fiecare data ultima pasa????? A stricat vreo morisca de pase marca Steaua?????
pot spune ca Toja nu este bun deloc...amice,asta nu a jucat nimic de cand a venit la Steaua,nici pe stanga,nici pe dreapta,nicaieri...crede-ma,am crezut mult in el precum probabil si tine si toti ceilalti stelisti,dar nu se poate asa,sa greseasca o gramada de pase,n-ai vazut ca mingea cum ajungea la el,cum se pierdea???...practic,toja i-a tinut locu lu Semedo care a evoluat cu aceleasi greseli,prindea mingea si o pierdea...daca Semedo a mai aratat totusi ca are cv valoare,ei bine,toja nu e frate jucator de Steaua si repet,ori ajunge la Steaua 2,ori la buzau