FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua București - Olympique Lyon

«16789»
zloty21.10.2008 20:55

s-a vazut diferenta dintre un joc de fotbal solid si joc la mica ciupeala ,ca asta am incercat noi fotbal la mica ciupeala

app:ati vazut conferinta de presa? aceleasi clisee din Liga 1

maye21.10.2008 20:55

pacat...

cat despre joc...parca ma uitam la un meci de fifa 09:|

Matteo21.10.2008 20:56
jucatori cumparati pe DVD, antrenor petarda care habar n-are de meseria asta si care mai e si vasal la patron, patron psihopat si cretin....... CUM VRET BA VOI PERFORMANTA ????????
valentin2day21.10.2008 20:56

Laca,daca ai onoare da-ti deminisia

am avut incredere in tine da m-ai dezamagit, am vazut momente in care nu jucatorii se plimbau ca mustele dara cap

nu pot sa nu observ ca problemele au aparut de cand a plecat Ilie,din cauza ciobanului

spre sa isi dea seama si Becali ca el strica echipa si sa nu se mai bage

o Steaua fara atacanti nu e Steaua

alexmk1721.10.2008 20:56

Stiti care e tragedia???

Laca s-a dat jos de pe soclu si a devenit muritor din nou! S-a terminat cu simbolul! asa ii trebuie!

steaua_gloria21.10.2008 20:57
s-a vazut diferenta dintre un joc de fotbal solid si joc la mica ciupeala ,ca asta am incercat noi fotbal la mica ciupeala

app:ati vazut conferinta de presa? aceleasi clisee din Liga 1

Mi-as dori ca Laca sa ia lectii de la popa de la Iasi. Macar m-as distra la conferinta de presa.

alaturi de steaua21.10.2008 20:58

Becali ar trebui sa aduce ceva nou echipei

un jucator de care are Steaua

ssilviu_1921.10.2008 20:58

Sa pierzi de la 2-0 si 3-2 acasa e ceva incredibil!!!nu mai am cuvinte!!!ce sa zic....conducere de 2 bani,antrenor de 2 bani,jucatori de 2 bani!!!sperante la mai bine:ZERO!!!plecati cu totii din Ghencea inputitilor!!!!

steaua_gloria21.10.2008 20:58
Stiti care e tragedia???

Laca s-a dat jos de pe soclu si a devenit muritor din nou! S-a terminat cu simbolul! asa ii trebuie!

\

SeRIOS?

mi e jena21.10.2008 20:58

eu nush dece nu joaca Litu sau Simion in locu la second handii astia Semedo, arturo , toja etc

mai bine le ia mingi la aia de la juniori...macar sa avem o pepiniera puternica si spirit de identitate...cum a ajuns porku :hai_steaua: ala la 20 asa vedeta?jucand la buzau?

cioby_9021.10.2008 20:59

Bataie de joc,uni jucatorii construiesc,altii ne baga in ceata,rusine pt rezervele care au intrat dupa pauza meciului Steaua-Lion!!! Nea Gigi,adu si tu oameni de 10-12 milioane,nu gunoaie de 200000,vrei performanta cu jucatori de popice? vrei sa ajungem in semifinale cu jucatorii pe care i-ai adus si care nu sunt in stare sa dea o pasa? Esti un oier Nea Gigi!!! Cinste suporterilor care si-au sustinut echipa si jucatorilor care au dat totul pe teren in acest meci!

lupte_darius21.10.2008 20:59

Lasati mai ca nici mislocasi nu sunt si nici fundasi ,de exemplu Radoi a gresit la golul 2 saracu nu a fost atins de nimeni si a cazut din cauza vantului.....

Kekea21.10.2008 20:59

Se plangeau ca ii umilea Hagi la antrenamente...ca avea tupeu sa ii invete cum se da pasa si cum se face preluarea.MERITAU!!!

dax4721.10.2008 20:59

Ce tzepe de jucatori cumpara fecaliotul... Legea compensatiei... furi de altii si altii fura de la tine. Becali da tzepe la unii, iar altii ii dau tzepe cu jucatori terminati, la preturi de vedete. Culmea e ca suporterul sufera cel mai tare.

Daca e vreunul cu onoare de la Steaua , sa plece. Lasati-l doar pe cioban, sa vedem ce face.

BlaUGranA21.10.2008 21:00

Sa ma %^& in echipa asta de rahat!Eram sigur la 2-0 ca ne vor bate,sunt niste terminati!Plecati dracu cu totii ca mi-ati mancat zilele!!Ciobane ne-ai distrus,tu induci frica asta la jucatori,pleaca vierme odata!

Crap de nervi,nu mai pot! :wall:

dr.adrian921.10.2008 21:01
ce va tot vaietati ca niste zdrente epilectice. asta ne e valoarea si basta.

nu avem jucatori, nici antrenori si nici conducere.

smiorcatilor v-ati asteptat sa batem cu 3-0???

Da tu frustratule ce scor prognozai? "epilectice"??? gramatica??? 3-0 pentru aia care stiu ce e aia

da sunt frustrat asa cum toti ar trebui sa fim care nu suntem javre ca tine infiltrate pe internet...in forumul suporterilor stelisti.

Lacatus e zero

jucatorii sunt zero

Jiji & conducerea sunt tot zero

tu esti mai mare zero

aditud21.10.2008 21:01

A fost odata o echipa careia i se potrivea numele... De vreo doi ani incoace nu ma mai pot simti "plin" de bucurie nici cand Steaua conduce cu 2-0. Mi-a ramas numai automatismul acela de a sari ca ars si a urla "este!" atunci cand inscriem. Dar raman suspicios, si pe buna dreptate. De exemplu, la 2-0 azi eram totusi convins in proportie de 70% c-"o luam". Ce se vedea-n teren arata clar ca se va termina urat in momentul in care ne va parasi norocul. Joc haotic, cu jucatori impinsi numai de ambitie. N-ajunge norocul ca sa bati o echipa net superioara; trebuie organizare, strategie.

Dar m-am obisnuit cu umilintele. Incep sa ma satur de mediocritate, amatorism, prostie etc. Peste weekend n-am putut vedea meciul de la Galati si ce bine a fost! Acum iar ma simt pustiit. Cred ca incet-incet voi deveni un suporter pasiv... Steaua dispare incet dar sigur. Ii face loc insinuatei Fc Steaua.

autovalcea21.10.2008 21:02

Ce ar fi ca astia sa joace fara suporteri ,oare au avea sanse sa se duca in B , te ia cu capu cand vezi ce fac , asa ceva nu se poate , este pur si simplu NEPUTINTA si PROSTIE

Matteo21.10.2008 21:02

NU SI-A DAT Lacatus DEMISIA LA CONFERINTA DE PRESA ????????????????????

Skyliner21.10.2008 21:03

Frate sa incepi cu 2 - 0 (sa zicem asa) pe urma - 3 - 2 si pe urma 3 - 5? hai dao dreq de treaba!!! hai inteleg dati un gol dati 2 dati 3...dar fratilor nu va opriti din atacat si va bagati in aparare!! atacati incontinuare un exemplu bun ar fi CFR :|..... + sa schimbi jucatori defensifi? hai dao dreq........ sa vim fericitit dak prindem locul 3 in grupa acuma toate sperantele se duc catre CFR ( :| sunt ardeleal dar totusi stelist orice ar fi :steag_sah_mic: )

stelist24/2421.10.2008 21:04
Ce ar fi ca astia sa joace fara suporteri ,oare au avea sanse sa se duca in B , te ia cu capu cand vezi ce fac , asa ceva nu se poate , este pur si simplu NEPUTINTA si PROSTIE

asteptam ce va face in iarna magnatul in oi ... de-ar aduce scouteri in primul rand - nu oite de-ai lui :(

alexmk1721.10.2008 21:04
Stiti care e tragedia???

\

SeRIOS?

Da, bai! Foarte Serios! Daca nu realizezi, inseamna ca esti la nivelul intelectual al analfabetului nostru sau al analfabetului turcu de la javre!

Daca Lacatus vrea sa ramana simbolul Stelei, trebuie sa aiba demnitatea sa plece si sa arunce vina pe analfabet! Si atunci sa vezi distractie!

valentin2day21.10.2008 21:05
ce va tot vaietati ca niste zdrente epilectice. asta ne e valoarea si basta.

nu avem jucatori, nici antrenori si nici conducere.

smiorcatilor v-ati asteptat sa batem cu 3-0???

Da tu frustratule ce scor prognozai? "epilectice"??? gramatica??? 3-0 pentru aia care stiu ce e aia

da sunt frustrat asa cum toti ar trebui sa fim care nu suntem javre ca tine infiltrate pe internet...in forumul suporterilor stelisti.

Lacatus e zero

jucatorii sunt zero

Jiji & conducerea sunt tot zero

tu esti mai mare zero

Adi daca tu esti multumit sa traiesti in anonimat si mereu p locul 2 e problema ta,

lasa-ne sa ne spun si noi parerea

steaua_gloria21.10.2008 21:06
Daca Lacatus vrea sa ramana simbolul Stelei, trebuie sa aiba demnitatea sa plece si sa arunce vina pe analfabet! Si atunci sa vezi distractie!

Ce distractie? aplecat si Hagi si n-a fost nici o distractie.. :confused:

Fan FC Steaua21.10.2008 21:06

Unde sunt fanii lui Tojã, sa radem in grup?! =)))) HAHAHAHA TOJA AUZI ... Cand il criticam eu, hop sareati toti ca e mare fotbalist..... unde e acum? hahahaha

Cand ziceam ca toja doar strica fazele, ingreuneaza jocul, dribleaza si cade-n cur...sareati toi repede =)))

Cand am zis de Lacatus cu alt nume pe forum, am luat ban de doua ori!!

Cat ma bucur acum, ca tot ce am zis eu ati realizat si voi in sfarsit!

«16789»