FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua București - Olympique Lyon

«1789»
xDaJACKALx21.10.2008 21:07
A fost odata o echipa careia i se potrivea numele... De vreo doi ani incoace nu ma mai pot simti "plin" de bucurie nici cand Steaua conduce cu 2-0. Mi-a ramas numai automatismul acela de a sari ca ars si a urla "este!" atunci cand inscriem. Dar raman suspicios, si pe buna dreptate. De exemplu, la 2-0 azi eram totusi convins in proportie de 70% c-"o luam". Ce se vedea-n teren arata clar ca se va termina urat in momentul in care ne va parasi norocul. Joc haotic, cu jucatori impinsi numai de ambitie. N-ajunge norocul ca sa bati o echipa net superioara; trebuie organizare, strategie.

Dar m-am obisnuit cu umilintele. Incep sa ma satur de mediocritate, amatorism, prostie etc. Peste weekend n-am putut vedea meciul de la Galati si ce bine a fost! Acum iar ma simt pustiit. Cred ca incet-incet voi deveni un suporter pasiv... Steaua dispare incet dar sigur. Ii face loc insinuatei Fc Steaua.

De asta mi-e si mie frica,ca o sa ma uit la mecriurile Stelei fara nicio emotie.Ca o sa fie din ce in ce mai dese meciuri ca cele de anul trecut cu Sevilla sau Slavia unde era o atmosfera de cimitir si nimeni nu se astepta la nimic.O sa ajungem ca rrapidistii sa ne laudam doar ca am tinut piept lui Liverpool sau PSG fara sa ne calificam.O sa ajungem mediocrii!

stelist24/2421.10.2008 21:07
Stiti care e tragedia???

Laca s-a dat jos de pe soclu si a devenit muritor din nou! S-a terminat cu simbolul! asa ii trebuie!

\

SeRIOS?

Da, bai! Foarte Serios! Daca nu realizezi, inseamna ca esti la nivelul intelectual al analfabetului nostru sau al analfabetului turcu de la javre!

Daca Lacatus vrea sa ramana simbolul Stelei, trebuie sa aiba demnitatea sa plece si sa arunce vina pe analfabet! Si atunci sa vezi distractie!

sa iti lamuresc o chestie ... Lacatus A FOST , ESTE , SI VA FI INTOTDEAUNA SIMBOLUL Stelei

Kekea21.10.2008 21:07

Eu nu pot sa inteleg cum Lacatus, care se presupune a fi simbolul nostru si cel mai mare stelist, poate dormi noaptea cand stie ca e carpa lu Becali si toate acestea se intampla cu echipa....Relatia cu suporterii, jocul, identitatea Stelei terfelita...

«1789»