Sper sa castigam si noi in sfarsit inca un meci acasa in CL. Ar cam fi timpul!
Corect. E deja 21 si 8 minute. ![]()
Sper sa castigam si noi in sfarsit inca un meci acasa in CL. Ar cam fi timpul!
Corect. E deja 21 si 8 minute. ![]()
II batem peste umar, in special arturo.
Primul 11:
Zapata - Ogãraru, Goian, Rãdoi, Petre Marin - Lovin, Ovidiu Petre - Nicolițã, Semedo - Dayro Moreno - Arthuro.
Nu Lari, echipa corecta e asta:
Zapata-Ogararu, Radoi, Goina, Marin-O. Petre, Lovin-Nicolita, Dayro, Semedo-Arthuro
Vom juca un 4-2-3-1.
Iar a francezilor asta:
Lloris-Reveillere, Cris, Boumsong, Grosso-Makoun, Toulalan,Juninho-Keita, Benzema, Ederson.
Vor juca un spectaculos 4-3-3.
![]()
Va arbitra Grzegorz Gilewski, ajutat la tusa 1 de Maciej Werzbowski si la tusa 2 de Rafal Rostkowski.
Nici nu banuiesti cine va fi al patrulea arbitru. Jaroslaw Zyro. ![]()
eu tin cu francezii...
eu tin cu francezii...
...la meciul cu CFR...
mamaaa numai incepe 1 data
( numai pot tremur tot cand nu sunt pe stadion
(=(( :X:X:X:X:X:X:X forzza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPRE 24!!!
Semedo si Dayro.singurii care sunt de ,,creatie´´,mai ofensivi.pe Nicolita nu-l pun la socoteala fiinca baiatul asta nici daca ai dai 1mil de euroi pe meci tot n-ar fi in stare sa creeze ceva,arthuro,stie el ceva dar cam doarme pe el si cel mai important n-are ,,simtul portii´´.asa ca poate ne aparam eroic si scoatem un 0-0,ca o victorie eu nu prea vad de unde.
oricum: FORZAAAA Steaua !!!!!
eu tin cu francezii...
eu tin cu francezii......la meciul cu CFR...
mhoaaaa haa haa dak nu corecta`i... te cam injura lumea
:X
)
:X
Forza Steaua!!!
Problemele noastre vor aparea la mijloc, in zona centrala.
Daca cuplul Lovin-Petre nu poate sa faca fata(si nu cred ca va face) trioului Toulalan-Jouninho-Makoun, va fi de rau.
Va fi de rau pt ca ei folosesc in atac 3 jucatori de viteza: 2 extreme clasice si un golgeter.
Sa vedem cum se vor descurca oamenii nostri de banda.
Fata de meciul de acum 2 ani, vom pune mai putine probleme in atac.
Zic asta pt ca Dayro, in acest sistem, e mult mai retras decat era Dica in 4-4-2ul lui Oli.
Daca nu reusim sa ii tinem sus, si vin peste noi cu fundasii laterali la nivelul mijlocasilor ne-am cam supt.(scuzati-mi limbajul dar cam asa va fi)
Nu mai am stare...Forza Steaua ...hai Doamne ajuta TREBUIE sa iesim invingatori din partida asta
![]()
Nimic nu pare a fi in favoarea noastra.
Doamne ajuta!!!
hai baieti!! ![]()
hai baietzii !!!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ARTHUROOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!SIMTEAM SIMTEAAAAAAAAAM!!!
E GOOOOOOLLLLL STEAAAUUAAAA ARTHUROO
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
bravo arthuro!! bravo George pt centrare
Goooooooooollllllllllllllllllll
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOIAAAAAAAAAAAAAAN!!!!NU POT SA CRED!!!!!!INCREDIBIL!!!!VISEEEEEEEEEEEEZZ!!!!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL DIN NOU
ATAAAAAAATTTTTTTT GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL GOEEEEEEEEEE ![]()
deci nu creeeeeeeeeeeeeeeeeed!
o singura rugaminte am: "Laca sa nu retragi echipa in aparare!!!!"