FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua București - Olympique Lyon

«12349»
Azazello21.10.2008 11:13
Nu va mai duceti fratilor la meci sa ii bagati cateva milioane de euro in buzunar acestui nemernic imputit. Cei care au dat deja o gramada de bani pe pachete ar trebui sa il injure 90 de minute.

Inca o legenda a Stelei de care isi bate joc: "Nu are Iordanescu cum sa colaboreze cu mine, pentru ca nu prea il ajuta mintea. Ca fotbalist, da, a fost bun. Eu il iau in ras si cand il salut: <>. Cum sa fie el antrenor la mine? Sa-i dea Dumnezeu sanatate, dar el este labil psihic. Eu il iau in bascalie, cum sa colaboreze el cu mine? Ii facem statuie, ii facem si o cașchetã în cap, daca e nevoie. A fost un simbol, sa ramana in inima suporterilor, dar el tot labil psihic este"

Probabil ca asa ii va face si lui Lacatus cand nu va mai avea nevoie de el.

Vedea-te-as mort cimpanzeule!

Asta nu e atitudine de suporter...sa nu te duci la meci. Sau macar daca nu te duci tu, nu-i indemna si pe altii. Cine merge in TEMPLU merge pentru culori si echipa, nu pentru Becali.

Sper la un stadion plin si la un meci bun.

Protasov21.10.2008 11:22

E incredibil! Cand apare un articol critic comentariile ajung undeva pe la 3-400. Acum pt un mesaj cat se poate de scurt de incurajare, inainte de a ajunge la stadion, se opresc doar 10-15 oameni.

sabin130721.10.2008 11:28

Sper sa nu se joace 4-4-2, ca am mari indoieli ca va merge. Dayro fiind singurul capabil sa paseze, sa contruiasca, sa scoata adversar direct prin dribling, cred ca ar fi mai indicat sa joace in spatele varfului.

Vreau sa vad de la toti devotament, indiferent de motivul fiecaruia.

Lupta Steaua!

clausblaus21.10.2008 11:38
bodanelu

trebuie sa se acomodeze cu ce se joaca aicea??pai te intreb si eu: ce se joaca aicea?? ca noi nu jucam nimic

Greu sa te acomodezi in conditiile astea!Daca se juca ceva fotbal era mai simplu.

lupi21.10.2008 12:04
In presa se vehiculeaza urmatoarea formula de joc:

Zapata - Ogararu, Radoi, Goian, P. Marin - Ov. Petre, Lovin - Nicolita, Dayro, Semedo - Arthuro

Un "11" capabil sa obtina victoria.

Ghionea paraseste echipa de baza ca urmare a gafelor din meciul cu Sportul. Cred ca Radoi-Goian va fi cuplul perfect de fundasi centrali al Stelei.

Banda dreapta - Ogararu poate face un meci mare, avand in vedere ca se va ajuta reciproc cu Nicolita.

Banda stanga - Petre Marin, veteranul care a acumulat o mare experienta in multii sai ani de cariera la Steaua si lotul national. Totusi, la capitolul viteza varsta isi spune cuvantul. Sper sa fie bine secondat de Goian si sa conlucreze cat se poate de bine cu Semedo.

Revenirea lui Ovidiu este in mod cert un mare castig pentru linia de inchizatori a Stelei. Impreuna cu Lovin vor face ca multe din atacurile lyonezilor sa esueze inca din fasa.

Arthuro din nou in atac? De ce nu? E timpul sa cam sparga gheata si sa marcheze primul sau gol. Ii doresc acest lucru.

Despre Dayro... cred ca a trecut de starea de oboseala pricinuita de deplasarea in America de Sud, pentru a disputa meciul cu Brazilia alaturi de echipierii echipei nationale a Columbiei. Sunt sigur ca are o mare pofta de joc si dorinta maxima sa inscrie si sa invingem.

Atentie la Dayro, va fi omul cu golul! Asa cum Zapata va fi omul cu interventiile salutare la fazele periculoase ale EVIDENT... periculosilor atacanti adversi.

Ne multumim cu doar 1-0? Fireste, dar daca e loc de mai bine, de ce s nu fie 2-0? Daca se va marca si al doilea gol, atunci cred ca acesta va fi inscris de Nicolita.

Pai nu? Pana cand o viata amara? Chiar daca echipa a trecut printr-o scurta perioada cenusie, are valoare si isi poate reveni in orice moment. Eu cred ca asta seara se va derula cel mai potrivit moment.

Pronosticul meu: Steaua - Lyon 1 sau 2-0. Capul sus, suntem Steaua! De fapt cei mai infocati suporteri ai ei.

Nu am spus nimic despre maestrul Lacatus. Nu-i nimic, il las pe el sa o faca. Jos, in iarba. Daca mai am incredere in el? Ma rog, nu oarba, dar am. Omul asta trebuie sa ajunga mare. Si va ajunge. Capul plecat sabia nu-l taie. Capul e al lui, sabia a lui Gigi. Lucrurile incep sa prinda contur, pentru ca primul an la Steaua al vechiului numar 7 a expirat de ceva timp. Se afla binisor in al doilea si sunt convins ca va reusi sa-l duca la bun sfarsit. Vedea-l-as peste 22 de ani tot aici. Ca pe sir Alex Ferguson la MU.

FORZA Steaua!

toate is roz in articolul tau.tu si cu Gigi;)

Fear21.10.2008 12:12

Am o presimtire ca azi va sparge gheatza Arthuro :look:

ssilviu_1921.10.2008 12:15

Zapata - Ogararu, Radoi, Goian, P. Marin - Ov. Petre, Lovin - Nicolita, Dayro, Semedo - Arthuro

Ghionea paraseste echipa de baza ca urmare a gafelor din meciul cu Sportul. Cred ca Radoi-Goian va fi cuplul perfect de fundasi centrali al Stelei.

Banda dreapta - Ogararu poate face un meci mare, avand in vedere ca se va ajuta reciproc cu Nicolita.

Banda stanga - Petre Marin, veteranul care a acumulat o mare experienta in multii sai ani de cariera la Steaua si lotul national. Totusi, la capitolul viteza varsta isi spune cuvantul. Sper sa fie bine secondat de Goian si sa conlucreze cat se poate de bine cu Semedo.

Revenirea lui Ovidiu este in mod cert un mare castig pentru linia de inchizatori a Stelei. Impreuna cu Lovin vor face ca multe din atacurile lyonezilor sa esueze inca din fasa.

Arthuro din nou in atac? De ce nu? E timpul sa cam sparga gheata si sa marcheze primul sau gol. Ii doresc acest lucru.

Despre Dayro... cred ca a trecut de starea de oboseala pricinuita de deplasarea in America de Sud, pentru a disputa meciul cu Brazilia alaturi de echipierii echipei nationale a Columbiei. Sunt sigur ca are o mare pofta de joc si dorinta maxima sa inscrie si sa invingem.

Atentie la Dayro, va fi omul cu golul! Asa cum Zapata va fi omul cu interventiile salutare la fazele periculoase ale EVIDENT... periculosilor atacanti adversi.

Ne multumim cu doar 1-0? Fireste, dar daca e loc de mai bine, de ce s nu fie 2-0? Daca se va marca si al doilea gol, atunci cred ca acesta va fi inscris de Nicolita.

Pai nu? Pana cand o viata amara? Chiar daca echipa a trecut printr-o scurta perioada cenusie, are valoare si isi poate reveni in orice moment. Eu cred ca asta seara se va derula cel mai potrivit moment.

Pronosticul meu: Steaua - Lyon 1 sau 2-0. Capul sus, suntem Steaua! De fapt cei mai infocati suporteri ai ei.

Nu am spus nimic despre maestrul Lacatus. Nu-i nimic, il las pe el sa o faca. Jos, in iarba. Daca mai am incredere in el? Ma rog, nu oarba, dar am. Omul asta trebuie sa ajunga mare. Si va ajunge. Capul plecat sabia nu-l taie. Capul e al lui, sabia a lui Gigi. Lucrurile incep sa prinda contur, pentru ca primul an la Steaua al vechiului numar 7 a expirat de ceva timp. Se afla binisor in al doilea si sunt convins ca va reusi sa-l duca la bun sfarsit. Vedea-l-as peste 22 de ani tot aici. Ca pe sir Alex Ferguson la MU.

FORZA Steaua!

Asta e din seria cu "Am vazut si stelisti optimisti",nu :steag_sah_mic: ?In fine,si eu sper intr-un rezultat bun desi premizele sunt cam sumbre!!!Sper totusi sa joace toja si nu Semedo pentru ca Semedo a tot jucat in ultima vreme si nu a facut mare lucru!sa-i mai dea o sansa si lui toja sa arate ce stie,pentru ca nu s-a miscat rau cat timp a jucat!Sper ca a venit momentul pentru o victorie acasa!FORZA Steaua! :steagcruce:

adi_salajan21.10.2008 12:25

pe mine Dayro nu ma da pe spate, deocamdata.vreau sa-l vad si eu ca baga osu, mananca pamantul, pune suflet.gol la istanbul si Cluj, dar in returu cu galata m-a disperat cu ratarile.in rest, s-a cam plimbat pe teren, la florenta ,pamant.valabil si pt Stancu,care, parerea mea, este prea indolent pt ce vrem noi.inca am sperante in arthuro si, de ce nu, kapetanos...

sper ca diseara sa fie plin, dar ma indoiesc ca atmosfera va fi deosebita.pt ca la meciurile de ch league m-am obisnuit sa-i vad pe aceeasi burtosi smecheri(eventual cu passat gri metalizat), care n-au habar de scandari , cantece si vin ca la teatru sa faca poze cu mobilu, lu' toni sau benzema,iar la prima pasa gresita a lui Lovin incep sa huiduie.

din pacate, cam astea sunt coordonatele dpdv al atmosferei la meciurile din Ghencea in grupe.dintotdeauna, unul din punctele forte ale Stelei a fost presiunea publicului exercitata pe TOATA durata meciului asupra adversarului(ex: meciurile cu psg, aston villa, valencia, etc).

diseara, haideti sa uitam de otopeni, sportu, galati si sa-i incurajam din primul pana in ultimul minut, chiar daca primim gol sau jocu nu merge!

LUPTA Steaua!

bodanelu21.10.2008 12:40
bodanelu

trebuie sa se acomodeze cu ce se joaca aicea??pai te intreb si eu: ce se joaca aicea?? ca noi nu jucam nimic

trebuie sa se acomodeze la fotbalul din Romania.plus, motivul principal e oboseala.

Cu doi atacanti!?Dayro atacant!?Ah,si cu Golanski in locul lui Ogararu.

golanski are probleme de sanatate. Dayro joaca. so? care e nemultumirea?

iosif198721.10.2008 12:53

sall care imi zice si mie unde pot sa vad meciu pe net ca am ramas fara antena parabolica zilele astea :( si nu vreau sa pierd asa meci ... Sper la o victorie care sa arete adevarata fata a Stelei nustiu mie cam toate transf care sau facut vara asta sau facut fara rost nustiu poate o sa ma contraziceti dar eu asta vad in toti pe care ia adus,sunt jucatori dar nu de Steaua , nu de Champions League cel putin nu cu atitudinea asta nu se vede in ei dorinta de a juca pana la ultima picatura de Forza nustiu sper sa fie bine si in seara asta Steaua sa ma faca din nou mandru ca sunt stelist Forza Steaua (2 la 1) asa cred eu

Ic3MaN21.10.2008 12:57

diseara trebuie daruire maxima si limpezime acolo in fata.sa nu mai ratam ca in primele meciuri.HAI Steaua arata ca esti o echipa mare!!!

steauany21.10.2008 14:04
sall care imi zice si mie unde pot sa vad meciu pe net ca am ramas fara antena parabolica zilele astea :( si nu vreau sa pierd asa meci ... Sper la o victorie care sa arete adevarata fata a Stelei nustiu mie cam toate transf care sau facut vara asta sau facut fara rost nustiu poate o sa ma contraziceti dar eu asta vad in toti pe care ia adus,sunt jucatori dar nu de Steaua , nu de Champions League cel putin nu cu atitudinea asta nu se vede in ei dorinta de a juca pana la ultima picatura de Forza nustiu sper sa fie bine si in seara asta Steaua sa ma faca din nou mandru ca sunt stelist Forza Steaua (2 la 1) asa cred eu

cool-TV.net (urmeaza instructiunile)

rojadirecta.com (sopcast, tvants pe care trebuie sa le preiei de pe net)

livetv.ru/en (acelasi lucrur ca si la rojadirecta.com)

microbist.ro

UEFA.com (vreo $10 cu inregistrare si plata cu carte bancara)

Imposibil sa nu mearga unul. Daca nu ..... la stadion.

Succes.

Fan FC Steaua21.10.2008 14:23
diseara trebuie daruire maxima si limpezime acolo in fata.sa nu mai ratam ca in primele meciuri.HAI Steaua arata ca esti o echipa mare!!!

Nu te-ai convins in 3 ani ce echipa mare a ajuns Steaua? Intai sa batem otopeni, apoi sa visam sa batem o echipa mare... si daca o vom bate, vor juca ei prost, sau vom avea noi un noroc foarte mare...

Se stie ca ne vom face nervi dupa meci....ca de obicei... zapata trebuie incurajat la meci, e singurul care poate preveni o posibila umilinta...ca de obicei... poate vom avea noroc si vom scoate un 0 0 ... ca noi n-avem atacanti, avem balerine, domnisoare cu frica si clowni...

Si....Lacatus nu pleaca!!! cel putin pana nu face mai rau la echipa....a zis ca daca nu ia echipa titlul isi da demisia...pai de ce nu pleaca de acum? ca in felul asta terminam pe locurile 4 sau 6 daca nu se baga Gigi sa "premieze" echipele adverse...

Eu nu mai sper nimic...dar nu voi renunta la Steaua...poate cand vom avea o echipa numai din oameni care vor sa joace la aceasta echipa, care o vor iubi si vor da totul, oameni care vor pune banii pe locul 3, dupa familie si fotbal, oameni nasculti in Romania... poate atunci vom ajunge iar undeva sus..poate mai sus...

Afara cu strainii de la Steaua, afara cu jegurile care joaca numai pentru bani...!!!

Afara cu neprofesionalistii.... la Steaua trebuie sa fie performanta...odata cu performanta vin si banii... vreti bani? JUCATI SA-I CASTIGATI!

sisu_stelistul21.10.2008 14:27

Speram intr-un rezultat mare. Avem forza si puterea de a bate Lyonul pe Ghencea.

mikutu21.10.2008 14:44

FORZA Steaua!

sa te auda D-zeu ! FORZA Steaua ! FORZA Lacatus! JUCATI PENTRU NOI !

DelPiero1021.10.2008 15:48
bodanelu

trebuie sa se acomodeze la fotbalul din Romania.plus, motivul principal e oboseala.

Cu doi atacanti!?Dayro atacant!?Ah,si cu Golanski in locul lui Ogararu.

golanski are probleme de sanatate. Dayro joaca. so? care e nemultumirea?

Pentru ca nu joaca pe postul care da randament maxim.O alta nemultumire a mea ar fi ca jucam cu 7 jucatori defensivi pe teren propriu.Eu nu mai sper insa la nimic...m-am convins cam ce putem la ora actuala.

P.S.Daca o sa ma insel,o sa-mi faca mea culpa.De cand imi doresc sa o fac,numai ca Laca nu prea imi da ocazia...

bodanelu21.10.2008 16:01

@DelPiero10 cu 7 jucatori defensivi jucam de pe vremea lui Zenga: D. Munteanu-Paraschiv (Lovin), Protasov: Radoi-Paraschiv (Lovin) si tot asa. SI cu Banel langa ei...

Oli juca cu doi inchizatori cu marea putere Pandurii

1uLy4Nn21.10.2008 16:49

renunt la pronosticul meu dak asta o sa fie primul 11 :|

am spus ca o sa fie 2-1 dar daca o sa avem atacul ala ma mai gandesc...HAI Steaua..jucati pentru culori nu pentru verzisori

cu atacul asta nu cred ca o sa avem 3 suturi pe poarta

Khalid21.10.2008 16:59

Sa nu uitam ca Bayern a castigat greu la Bucuresti, Lyon-ul nu este mult peste Bayern. Prin urmare sa speram ca vom scoate un punct, si de ce nu puncte.

Lari21.10.2008 17:28

Primul 11:

Zapata - Ogãraru, Goian, Rãdoi, Petre Marin - Lovin, Ovidiu Petre - Nicolițã, Semedo - Dayro Moreno - Arthuro.

Adrian21.10.2008 17:34

Lari, daca aia e echipa, sper ca macar i-a instruit maestrul Lacatus cum trebuie.

Eu zic ca e o gresala sa joci cu Semedo pe stanga.Meciurile din ultimele saptamani au aratat asta la greu.Se pare insa ca brazilienii aia nu prea stiu fotbal din moment ce li s-a parut ca Toja a fost cel mai bun de pe teren.

Semedo da cel mai bun randament in spatele varfului.

Arthuro - titular - astea 2 cuvinte spuse impreuna imi provoaca migrene.

Sper insa ca i-a zis maestrul Lacatus sa traga langa Boumsong si sa il "calce pe degete" pe francez.Daca vor exista spatii, pe langa ala vor fi.100%.

Lovin-Petre s-ar putea sa fie o gresala.Avand in vedere ca Ovidiu nu prea a jucat in ultimul timp, mai bun era Tiago(mie mi-a placut ce a jucat baiatul cu Otelul).

Sa vedem ce va fi.

Forza Steaua!

Lari21.10.2008 17:38

Aia e echipa data ca sigura de TVR.

Si eu am multe nemultumiri dar si mai multe nelamuriri. Insa prefer sa-mi pastrez energia pentru meci, ca in ritmul asta imi albeste chelia :smile:

c.ronaldo1721.10.2008 17:50

HAI Steaua! HAI Baietii! HAI Laca!

Trebuie sa castigam! Vom castiga!

alaturi de steaua21.10.2008 17:57

cu siguranta vom bate azi

hai Steaua

MoWeed21.10.2008 17:59

Sper sa castigam si noi in sfarsit inca un meci acasa in CL. Ar cam fi timpul!

«12349»