articolul lui tolonta , din gsp! nu l-am apreciat niciodata, dar acum zice ceva interesant!:
''
"Fac o nouã echipã din iarnã! Mã voi ocupa personal de portar și de atacanți"
Gigi Becali la GSP TV
A cîta echipã? Nici nu conteazã. Adevãrat, Steaua a avut performanțe europene. Pe de altã parte, nu a-cîta-echipã e important, ci cîte-echipe-vor-mai-urma. Pentru cã Becali e de nestãvilit în a-și amputa ca antrenor amator munca de investitor.
Nu are leac. Pe vremea cînd Hagi era la Steaua, exasperat și amuzat deopotrivã, nașul i-a spus finului: "Auzi, Gigi, acum serios! Tot declari cã vrei sã alegi jucãtorii de atac. Bãi, eu am fost atacant! Dacã mai ziceai de fundași poate cã închideam ochii, dar tocmai de atacanți te-ai gãsit sã te ocupi?!". Era un dialog sincer, glumeț și inutil. Pentru cã Becali nu învațã din înfrîngeri decît ce-i permite orgoliul. El pune presiunea rezultatelor pe antrenori, dar le ia mijloacele de a ajunge la acestea cu mintea lor.
_boomAdParam_={ net:"boom" ,site:"tolo" ,channel:"sport/blog" ,adslot:"box" ,size:"" };
Nu-l apãr pe Lãcãtuș. Dar gîndiți-vã puțin! Zenga, Protasov, Hagi, Lãcãtuș… V-ați lãmurit ce fel de antrenori sînt aceștia? Aveți o consecvențã a observațiilor asupra lor? Nu, pentru cã nu au fost lãsați sã-și facã treaba. ªi atunci, discuțiile înceteazã și începe dictatul banilor.''