FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul - Steaua 2 - 0

«123456»
tazonne17.10.2008 16:57
de ce nu va luati de George acum?

adica cum isi permite sa ne critice pe NOI, care sustinem echipa la bine si la rau?!

probabil ca el s-a simtit jignit de acel mesaj stiind ca el da totul pt Steaua, nu la fel au reactionat si colegii lui pe care ii doare in cur...

betty stelista17.10.2008 17:00
De ce nu a jucat Kapetanos??

De ce nu jucam cu doi atacanti???

De ce nu joaca Abel Moreno????

De ce jucam cu TREI inchizatori?????

De ce mai este Lacatus antrenor la Steaua??????

DE CE L-A ADUS Piturca PE Becali LA Steaua!?!?!?!?!?

nu mai are rost sa punem atitea deceuti important este ca eghipa nu mai joaca nimic------jucatorii adusi nu au valoare de Steaua trbuie sa-i multumim lui Becali pentru jucatorii adusi nu am cuvinte ,,,,,,nu se mai joaca fotbal (bambilici se joaca)

micodo17.10.2008 17:02

Incredibil ce a facut Ogararu! Mi-am tocit gura pe aici tot indemnand lumea sa nu-si faca idoli in viata. Dupa Lacatus s-au gasit unii sa mai declare un sfant ros-albastru. Iata si reactia marelui stelist Ogararu. Va mancat in cur sa-l declarati idol. Ce o sa faceti acum?

Pt acest gest Ogararu nu reprezinta pt mine decat o alta mizerie. Astept scuzele lui pt a-mi retrage cuvintele

Adrian17.10.2008 17:11

adica cum isi permite sa ne critice pe NOI, care sustinem echipa la bine si la rau?!

Oare nu au avut acei suporteri dreptate?

Jucatorilor le convine cand merg la meciuri si vad super coregrafii sau atmosfera foarte frumoasa.Le place sa isi auda numele scandat.Le place sa fie aplaudati.

Dar cand vin si fanii cu o rugaminte mica(Vrem Cupa), ei isi baga aia in noi.

Atunci, daca ei isi baga aia in noi, de ce se supara cand ii criticam?

ultras78SB17.10.2008 17:33

Am si eu o intrebare: poate sa-mi spuna cineva daca vede vreo schema de joc in expunerea Stelei pe teren?

ssilviu_1917.10.2008 17:33

Ca stelist tot respectul pentru el,dar ca jucator(fara nici o suparare),e un dezastru la momentul actual!Nu inteleg de ce nu joaca Golanski?De cand a venit la Steaua nu a facut atatea greseli cate a facut Ogararu intr-o luna!la primul gol azi pot spune ca 25% e vina lui pentru ca jucatorul hotzelului(atat e de cunoscut ca nici nu-mi amintesc numele lui)a plecat de pe partea de unde George era plecat dupa ciuperci!in plus a gresit si la primul gol al francezilor sambata trecuta!e iesit din forma!

P.S.:era sa ne lase si in 10 azi in prima repriza

4_ever_steaua17.10.2008 17:36

am crezut ca Steaua a facut egalul cu otopeniul din greseala...am crezut ca isi va reveni..dar nu e asa...oare OAMENII INCOMPETENTI din conducerea Stelei nu se simt si ei macar putin?nu vad si ei ca echipa merge din ce in ce mai prost meci de meci?becali stie sa zica doar atat : " nu ai fata de Steaua,pleaca hahalero"..dar de ce nu sta si el sa se gandeasca(daca are cu ce) "oare eu ce PANA mea caut la Steaua?..meciul a fost penibil...penibil si extrem de trist..oare unde e adevarata Steaua?

giovanutz17.10.2008 17:38
:thumbdown: Laca Laca Laca Laca LASA-NE FRATE SI DU-TE UNDE VEZI CU OCHII.ECHIPA ASTA E O CACIALMA CA SI JOCUL LOR DE ALTFEL.AM FOST MANDRU O DATA CA SUNT S6TELIST DAR ACUM NU MAI AM CU CE MA MANDRII.RUSINE SA VA FIE POATE SCAPATI DE RETROGRADARE PAPAGALILOR :gathering:
CoRsSo17.10.2008 17:42

Laca joaca in sistem cu 4 fundasi 3 jucatori defensivi si 3 jucatori de atac. E incredibil! Nesimtire totala!

ultras78SB17.10.2008 17:47

Cum draq apare Lacatus pe la conferintele de presa calm, destins, parca ne povesteste o telenovela, fara nerv, preocupat de freza si ne mai vinde gogosi despre "cu putin noroc nu luam golurile".

Bai freza, umilinta mai mare sa faca adversarul OLE cu Steaua n-am mai vazut!!!!!! Oare nu ti-e rusine cat de cat?

Tu esti antremor de CL sau de B? Ti-ai pus vreodata intrebarea?

mecarm17.10.2008 17:50

Laca inainte sa te umpli de penibil lasa-ne.Gigi da-l afara pana nu patim ce-am patit cu marele Hagi.O sa plangem dupa punctele pierdute aiurea,cu antrenori aiurea.Vino Dan Petrescu si scoate untul,fitele si smecheria din ei.Dan Petrescu poate veni sub alta forma ....director tehnic sau manager general sau.....ce-o fi nu conteaza,ce conteaza este ca poate sa stea pe banca.Asta aviz amatorilor care scriau ca nu poate sa antreneze doua echipe intr-un an.

mikutu17.10.2008 17:51

articolul lui tolonta , din gsp! nu l-am apreciat niciodata, dar acum zice ceva interesant!:

''

"Fac o nouã echipã din iarnã! Mã voi ocupa personal de portar și de atacanți"

Gigi Becali la GSP TV

A cîta echipã? Nici nu conteazã. Adevãrat, Steaua a avut performanțe europene. Pe de altã parte, nu a-cîta-echipã e important, ci cîte-echipe-vor-mai-urma. Pentru cã Becali e de nestãvilit în a-și amputa ca antrenor amator munca de investitor.

Nu are leac. Pe vremea cînd Hagi era la Steaua, exasperat și amuzat deopotrivã, nașul i-a spus finului: "Auzi, Gigi, acum serios! Tot declari cã vrei sã alegi jucãtorii de atac. Bãi, eu am fost atacant! Dacã mai ziceai de fundași poate cã închideam ochii, dar tocmai de atacanți te-ai gãsit sã te ocupi?!". Era un dialog sincer, glumeț și inutil. Pentru cã Becali nu învațã din înfrîngeri decît ce-i permite orgoliul. El pune presiunea rezultatelor pe antrenori, dar le ia mijloacele de a ajunge la acestea cu mintea lor.

_boomAdParam_={ net:"boom" ,site:"tolo" ,channel:"sport/blog" ,adslot:"box" ,size:"" };
Nu-l apãr pe Lãcãtuș. Dar gîndiți-vã puțin! Zenga, Protasov, Hagi, Lãcãtuș… V-ați lãmurit ce fel de antrenori sînt aceștia? Aveți o consecvențã a observațiilor asupra lor? Nu, pentru cã nu au fost lãsați sã-și facã treaba. ªi atunci, discuțiile înceteazã și începe dictatul banilor.''

mountytoma17.10.2008 17:56

felicitari otelului. si ceea ce merita oierului, pentru jucatorii pe care ii impune in teren si pe banca de rezerve sau la echipa a IIa. Lacatus isi merita soarta, daca accepta compromisul, sa-si duca singur crucea. noi ne imbolnavim privind neputinciosi cum un om prost isi bate joc de Steaua.

cred ca s-ar putea ca singura "performanta" a acestui sezon sa fie punctul castigat la Fiorentina! iar in retur becali sper sa fie prins cu valiza si trimis la puscarie, caci nu va suporta el sa vada Steaua cum se departeaza de locurile de CL.

imi pare rau de Zapata. il consider in continuare cel mai valoros jucator din lotul Stelei dar ma intreb cum reuseste uneori sa greseasca asa. in orice caz, orice s-ar intampla, pe Zapata nu am sa-l injur vreodata. a tinut echipa in spate atatea meciuri incat are cont deschis pe viata...

Dj17.10.2008 17:56
Dan Petrescu poate veni sub alta forma ....director tehnic sau manager general sau.....ce-o fi nu conteaza,ce conteaza este ca poate sa stea pe banca.Asta aviz amatorilor care scriau ca nu poate sa antreneze doua echipe intr-un an.

nu poate man.vezi cazul Andone.eu sunt convisn ca au vrut sa`l aduca tiganii si din cauza asta nu au reusit.

xray_rom17.10.2008 18:03

La cate s-a "cobit" si carcotit aici pe site (poate si-n tribuna) cand aveam rezultate, nu e de mirare ca l-am maniat pe D-zeu si ne da ... ratari din ocazii clare, cate 1-2 bare de meci, din cand in cand 2 maini moarte la Zapata si da bulan adversarilor, care dau 1-2 suturi pe poarta si tot atatea goluri!

Nu am jucat stralucit, dar rezultatul este impotriva logicii si a jocului. Este in sfera acelui noroc porcesc si a ghinionului sosit, parca, din cobirea unora cu proverbului: "ai grija ce-ti doresti, sa nu se intample!".

Chiar nu ganditi!Ce credeti ca se rozolva prin plecarea lui Lacatus acum???Cine sa vina in locul lui, sau mai bine zis, pe cine gaseste Becali disponibil acum? Daca ar face prostia asta Becali, vom lua viteza pe tobogan mai tare decat Rapidul!

Cand comentati, de ce nu ajucat X sau Y, vedeti inainte daca sunt sau nu valizi(Kapetanos, Glonasky,Szekely, etc.), daca nu sunt la echipa a2a trimisi de Becali(Abel, Neaga, etc). Nu va grabiti sa-i puneti totul in carca lui Lacatus!

xDaJACKALx17.10.2008 18:07
articolul lui tolonta , din gsp! nu l-am apreciat niciodata, dar acum zice ceva interesant!:

''

Gigi Becali la GSP TV

A cîta echipã? Nici nu conteazã. Adevãrat, Steaua a avut performanțe europene. Pe de altã parte, nu a-cîta-echipã e important, ci cîte-echipe-vor-mai-urma. Pentru cã Becali e de nestãvilit în a-și amputa ca antrenor amator munca de investitor.

Nu are leac. Pe vremea cînd Hagi era la Steaua, exasperat și amuzat deopotrivã, nașul i-a spus finului: "Auzi, Gigi, acum serios! Tot declari cã vrei sã alegi jucãtorii de atac. Bãi, eu am fost atacant! Dacã mai ziceai de fundași poate cã închideam ochii, dar tocmai de atacanți te-ai gãsit sã te ocupi?!". Era un dialog sincer, glumeț și inutil. Pentru cã Becali nu învațã din înfrîngeri decît ce-i permite orgoliul. El pune presiunea rezultatelor pe antrenori, dar le ia mijloacele de a ajunge la acestea cu mintea lor.

_boomAdParam_={ net:"boom" ,site:"tolo" ,channel:"sport/blog" ,adslot:"box" ,size:"" };
Nu-l apãr pe Lãcãtuș. Dar gîndiți-vã puțin! Zenga, Protasov, Hagi, Lãcãtuș… V-ați lãmurit ce fel de antrenori sînt aceștia? Aveți o consecvențã a observațiilor asupra lor? Nu, pentru cã nu au fost lãsați sã-și facã treaba. ªi atunci, discuțiile înceteazã și începe dictatul banilor.''

N-ai cu cine ma, n-ai cu cine...un imbecil.Acuma se ocupa el personal, de parca pana acum s-a ocupat altcineva.

Catalyn0717.10.2008 18:14

e adevarat ca George nu prea mai joaca nimic de ceva timp, dar totusi a fost singuru din atatia " baieti " cu ifose si arfe din echipa care a avut tupeul sa tina piept galeriei. Probabil ca el pune suflet dar doar atata poate, e limitat baiatu, pe cand pe restu ii doare in ..... nr de pe tricou

sabin130717.10.2008 18:26

@CoRsSo, ultras78SB, mecarm and brothers

De ce mai suportati mizeriile ciobanului ? ¨Dati-va demisia¨ si voi, gasiti-va o echipa corecta si onesta de la cap la coada. Steaua de azi e o mocirla, voi sunteti prea orgoliosi pentru asa ceva. Aratati-va ¨coloana vertebrala¨!

spider7117.10.2008 18:29
felicitari otelului. si ceea ce merita oierului, pentru jucatorii pe care ii impune in teren si pe banca de rezerve sau la echipa a IIa. Lacatus isi merita soarta, daca accepta compromisul, sa-si duca singur crucea. noi ne imbolnavim privind neputinciosi cum un om prost isi bate joc de Steaua.

cred ca s-ar putea ca singura "performanta" a acestui sezon sa fie punctul castigat la Fiorentina! iar in retur Becali sper sa fie prins cu valiza si trimis la puscarie, caci nu va suporta el sa vada Steaua cum se departeaza de locurile de CL.

imi pare rau de Zapata. il consider in continuare cel mai valoros jucator din lotul Stelei dar ma intreb cum reuseste uneori sa greseasca asa. in orice caz, orice s-ar intampla, pe Zapata nu am sa-l injur vreodata. a tinut echipa in spate atatea meciuri incat are cont deschis pe viata...

Zapata va fi singurul jucator pe care o sa-l aplaud cand va iesi la incalzire marti!!

Il Soldatino17.10.2008 18:41
Zapata = 2

Ogararu = 4.

Goian = 3.

Ghionea = 3.

Radoi = 6.

Marin = 5.

Lovin = 5.

Ovidiu Petre = 4.

Tiago = 5.

Nicolita = 5.

Semedo = 4 (doar pentru combativitate).

Arturo = 2.

Andrei Ionescu = 2.

Pedriel = 2.

astea sunt notele pe care le-am acordat eu!ce am vazut azi:NIMIC!!!!NIMIC pur si simplu!un joc scremut,sa nu ne legam de cele doua bare pentru ce devenim penibili!

n-avem atac,mijloc si antrenor!

:)) si tu ai dreptate

''

Gigi Becali la GSP TV

Da, Catalin Tolontan a "spus-o" mai bine decat mine. Din pacate tot pe Lacatus se arunca toata vina. Personal sunt de acord ca Marius e slabut tare ca antrenor si ca merita inlocuit dar ma doare faptul ca lumea (printre care si bunul meu coleg Piece) se opreste aici. Problema este ca dupa izgonirea lui Marius va fi adus un antrenor cu un profil de servitor tocmai pentru ca d-l Becali sa faca ce vrea din el. Si o vom lua de la capat :(

Azazello17.10.2008 18:44

Este prea devreme sa consideram campionatul pierdut. Este cale lunga pana la primãvara.

Am si avut mult ghinion la Galați. Asta nu scuza însa rușinea. Lãcãtuș trebuie sa rãmânã pana la iarna. Atunci vom trage linie.

Atât am avut de zis. Pentru ca m-am saturat intre polemici inutile intre cei pro Laca si anti Laca...

Forta Steaua, nu te voi pãrãsi niciodatã! Cu atât mai mult acum când este greu.

grizonatu17.10.2008 18:47

Sa cada capetele sau mai bine zis pestele de la cap se impute.Bine ,bine ,taiem capetele dar cu cine incepem?Becali,Lacatus,Zapata,fundasii,mijocasii sau atacantii?Faptul ca Becali se baga peste Lacatus se vede si de aici de unde scriu eu .Nu am vazut nicaeri in lume ca un patron de echipa sa se bage peste antrenor.Patronu se duce la meci se uita si daca echipa nu merge bine ii atrage atentia iar daca se intimpla si mai rau atunci antrenoru isi cauta de lucru in alta parte.La noi este invers ,patronu face echipa iar antrenoru sta pe banca precum o momie.O sa jucam saptamina viitoare cu Lyon ,cred ca ar fi bine ca Becali sa antreneze echipa si tot el sa aleaga jucatorii titulari si rezervele ir daca ceva se intimpla sa isi dea singur palme si sa se injure pe el insusi.Poate atunci isi va da seama ce inseamna sa se bage la echipa si sa nu isi lase antrenoru sa isi faca meseria.O singura itrebare :daca vine Dan Petrescu tot o sa se bage la echipa Becali?

manu7117.10.2008 18:54

varza tata....nu inteleg care e treaba,parca zici ca e un complot al echipei sa-si dea afara antrenorul(dar nu este,cred ca este altceva,urmatoarea actiune a d.n.a impotriva lui Jiji este parierea pe esecul Stelei)....poate sa zica oricine ca Lacatus e varza,dar chiar asa de varza nu poate sa fie incat sa joace la galati cu 3MIJLOCASI la inchidere si un singur varf(care nu e varf),ce juca cu bayer sa scoata un egal?...nu taica s-a jucat la cioaca la misto,de ce ciobanul nu zice nimic de antrenor,mai mai ca-l lauda....e ceva murdar la mijloc.........si in cupa a fost ceva dubios.....Steaua a intrat pe mana unui cartofor,parior.e.t.c........eu m-am linistit,decat sa ma uit la Steaua si sa vad ca joaca la caterinca,mai bine stau linistit,sa-l vad pe Lacatus ca face schimbare in min 70,desi pana atunci se jucase la care da mingea mai prost si mai departe,sa-i vad pe aia de la otelu care fac dribling pe langa Goian,Ogararu,Ghionea,Petre,parca jucand in curtea scolii nu cu cea mai buna aparare din campionat,sa vad ca Radoi e marele mijlocas coordonator al Stelei,sa-l vad pe cel mai "bun" mijlocas de la Steaua care in loc sa traga la poarta din 8 m el paseaza in spate la adversar.......hai ca e dubios,chiar daca esti cel mai prost antrenor din lume tot te ajuta un lot cum are Steaua sa faci un rezultat bun,altfel inseamna ca la antrenamente se merge la bere

fiara717.10.2008 19:00

@manu71

Nu cred varianta ta. Ori sunt de vina extraterestrii, ori Bin Laden.

Nu trebuie sa citezi tot postul,fa referire direct persoanei caruia i te adresezi

DanStan17.10.2008 19:18

Ma deranjeaza faptul ca Lacatus nu intelege ca nu mai are ce demonstra. A avut o sansa si a ratat-o. Atat cei implicati efectiv in fotbal cat si suporterii (stelisti sau nestelisti) si-au dat seama ca e un antrenor de mijlocul clasamentului, bun pentru o echipa mica dar - din pacate - mediocru pentru pretentiile Stelei. Singura motivatie care l-ar putea determina sa se tina cu dintii de postul de antrenor la Steaua sunt banii. E, desigur, o motivatie puternica. Multi oameni sunt in stare sa faca orice pentru bani. Din pacate insa multi din acei multi oamni n-au patroni care simt nevoia sa-si umileasca angajatii laudandu-se in presa cum ca cei pe care-i platesc sunt doar marionete gata sa indeplineasca orice dorinta a 'stapanului'.

nu inteleg care e treaba,parca zici ca e un complot al echipei sa-si dea afara antrenorul(dar nu este,cred ca este altceva,urmatoarea actiune a d.n.a impotriva lui Jiji este parierea pe esecul Stelei).

E o posibilitate, desi foarte mica. Casele de pariuri nu-s conduse de niste ingerasi naivi, aia sunt la fel de lipsiti de scrupule ca si Jiji atunci cand e vorba de profitul propriu. Iar Jiji e foarte atent atunci cand e vorba de propria persoana. L-ai auzit vreodata dandu-se mare cum ii alege el oamenii lu' Zmarandescu, cum ii 'stimuleaza', cum hotaraste el cine-i bun si cine nu, cum ii da afara si-i angajeaza cum si cand are chef ? N-o va face niciodata fiindca stie ca daca ii supara pe-aia s-ar putea sa nu mai aiba cine sa-i proitejeze augusta persoana.

«123456»