eu unu nu cred ca o miscare impotriva ciobanului ar avea succes.nu spun ca nu ar merita incercata...dar eu nu cred.
Nu, pe termen scurt nu o sa mearga. Niciodata. S-a ajuns in situatia actuala intr-o perioada mare de timp, multe luni, multi ani de indiferenta, pasivitate - complice. Normal ca tot pentru o perioada mare de timp trebuie protestat, constant.
Ca noi numai focuri de paie facem, ne agitam un pic si a doua zi ne resemnam. Si in momentul in care ne-am resemnat uitam de unde vine raul (nu stiu de ce i se mai spune lui becali cancer) si atacam pe toti ceilalti si pentru celelalte lucruri ¨resemnate¨. Daca ni se pare ca nu putem schimba nimic, ni se pare ca nici nu mai conteaza asa mult raul facut de becali; macar sa fim cu constiinta impacata. E un sistem de autoaparare egoist si prefacut.
Toti care au legatura cu Steaua, inclusiv noi suporterii, sunt batjocoriti de becali. Faptul ca o persoana, un individ nu poate schimba nimic doar prin actiunea lui sau prin opinia lui, nu-l absolva de vreo mizerie de la Imperator.
Nu mi se pare ca are cineva onoarea asta ¨idealista¨ ca sa o pretinda si altora. Nu atat timp cat cadrul, decorul este becali.