bai baieti, bai frati Stelisti! daca vine Dan Petrescu la Steaua ti pune pe sarma pe puturosii astia! In 2 luni alearga toti ca Banel!
bai baieti, bai frati Stelisti! daca vine Dan Petrescu la Steaua ti pune pe sarma pe puturosii astia! In 2 luni alearga toti ca Banel!
Dan Petrescu..daca ar veni..ar veni abia la vara...nu are voie sa sa antreneze sezonul asta alta echipa.
asa ca...tot cu Laca defilam.
Zapata = 2
Ogararu = 4.
Goian = 3.
Ghionea = 3.
Radoi = 6.
Marin = 5.
Lovin = 5.
Ovidiu Petre = 4.
Tiago = 5.
Nicolita = 5.
Semedo = 4 (doar pentru combativitate).
Arturo = 2.
Andrei Ionescu = 2.
Pedriel = 2.
astea sunt notele pe care le-am acordat eu!ce am vazut azi:NIMIC!!!!NIMIC pur si simplu!un joc scremut,sa nu ne legam de cele doua bare pentru ce devenim penibili!
n-avem atac,mijloc si antrenor!
Tavone stai calm, cat e boul ala acolo sus poate sa vina orice antrenor vrei tu - la un moment dat tot se baga peste el sa-i faca echipa....creded-ma.
Lacatus are pielea groasa, tabacita. Nu pleaca el acum, tre' sa-si desavarseasca "opera"!
FORZA Gigi! FORZA Laca! VOTAZI PeNeGe!
esti timpit?!?!?!?o sa-ti iei ceva in frigider de n-o sa-ti ajunga citiva ani sa termini!in rest,sunt de acord cu tine!
Scuzati-ma dar eu am ajuns la concluzia ca......... Lacatus a ramas in urma...... becali a adus golgeteri.: pedriel Dayro toja........ plesan si multi altii....... ia cam adus mai tot ce voia si tot degeaba...... pai sa ii dai oamenii astia la un antrenor ca Petrescu si ........ iti face minuni..... ce sa mai vorbim de Protasov sau ....... Lucescu........ eu cred ca a fost deajuns ca Lacatus sa antreneze Steaua dar ...... de acum vrem performanta ..... vrem sa devenim Lyon-ul Romaniei dar cu evolutii de genul asta.. lasa de dorit
CE CONTEAZA DACA ZAPATA A GRESIT?? CE CONTEAZA CA AM AVUT GHINION?? UNDE E TACTICA ECHIPEI?? UNDE SUNT COMBINATIILE REPETATE LA ANTRENAMENT?? NU AM VAZUT DE MULT TIMP O ASEZARE CORECTA IN TEREN. Lacatus TE RUGAM DA-TI DEMISIA SI LASA Steaua SA JOACE FOTBAL CU UN ALT ANTRENOR. SI FAPTUL CA ECHIPA NU JOACA NIMIC NU E CEL MAI RAU LUCRU, DACA Lacatus MAI RAMANE ATUNCI O SA FIE CU ADEVARAT DEZASTRU.
Nu mai abuza de Caps Lock.
Citeste regulamentul.
Chiar sunt curios cum ar juca Steaua daca nu s-ar implica Becali. Oare tot timpul trebuie sa ne ascundem si sa dam vina pe oier cind echipa merge prost? Lacatus merita admiratia noastra, dar cind nu esti bun la ceva, nu e nici o rusine, da-te la o parte, nu toate fostele glorii fotbalistice au reusit in antrenorat...
baaaaaa nu avem antrenor ....si ce`i mai grav Becali nu vrea sa`l dea afara ..
pai cum sa ataci cu 3 inchizatori ...e fantastic ...
N-are nici o vina Zapata si nici Lacatus.
Singurul vinovat e ciobanul.
oierul in sus,oierul in jos!da-l in MM de cretin!are partea sa de vina,da' de ce Laca nu face echipa sa joace?Steaua joaca ca un cur si nu inteleg de ce nu este folosit Abel!poate e timpit,poate are probleme cu difuzoarele si cu ocheanele,da' a jucat doar 30 de minute la noi si n-am vazut ce poate!de ce tre' sa intre saracul de Petre pe final?de ce tot futem benzile in nestire?Semedo nu stie sa traga!gioan si ghioanea joaca in dorul p.u.l.i.i.i.i.i!de ce?de ce?de ce?de ce Laca face niste schimbari de ma doare mintea?DE CE NE CHINUI Laca,DE CE?!!?!?
suntem praf si doare al drecului de tare asta...
"daca stiam ca Dayro a venit aseara astazi juca!"-Gigi becali...deci e evident ca antrenorul Stelei are un cuvant de spus! in viata mea nu am vazut-o pe Steaua jucand cu 3 mijlocasi defensivi!! va rog din suflet nu va inghesuiti sa-mi aduceti aminte ca Laca e antrenor,ca n-a avut solutii, ca a gresit zapata ,ca am avut 2 bare...Steaua a jucat extrem de prost,nu e zapata singurul vinovat! una dintre solutii era Ionescu in fata mijlocasilor defensivi ,apoi mai era abel moreno,care orice ar fi facut era mult mai util in faza de atac decat au fost Lovin sau tiago... oricum m-a lamurit ciobanu ..aduce atacanti de valoare :pepe moreno a alta tentativa de atacant.
Becali a facut din Steaua o turma de oi sa se duca in gaura din care a venit ca e mai prost decat o oaie
Scuze eterne........si iar scuze!!!
1. Nu avem antrenor, deci scheme de joc nici atat!
2. Arbitrul a prelungit meciul doar cu 4 minute.
3. Am avut 2 bare.
4. Goian din nou in atac.
5. Ne-am conservat pentru meciul din Liga.
6. A lipsit Dayro.
7. Zapata a gresit, ca de nu castigam cu 5-0!!
9. Toti adversarii au prins meciul vietii lor.
si
10. Ma dau cu capul de masa de birou ca jocul nu merge.
Pentru toate astea Lacatus, te rugam, lasa-ne.
Ciobanul trebuie boicotat la meciurile din Liga,insa avand in vedere k suntem in Romania nu o sa fie ceva organizat impotriva becaliotului. Cum zicea alt utilizator al acestui forum tot ce se poate face este sa se strige pe stadion impotriva ciobanului in mod organizat si atat. Boicoturi,adunari in fata palatului si alte chestii d-astea vor fi intoarse impotriva fanilor. Daca se vor boicota meciurile de pe Ghencea din campionat echipa va avea de suferit iar presa va da niste titluri penale gen "Steaua fara fani" etc. Daca se merge la palat becali si ai lui o sa trambiteze in presa k au venit huligani si derbedei la el acasa,intorcand situatia impotriva fanilor prin intermediul presei.
Cand s-a protestat impotriva sa la meciul acela a fost ceva spontan,nu a fost o chestie organizat,desi atunci a fost faza aia cu Jiji prezent la meciul lui dinam0 si asta i-a infuriat pe fani. Majoritatea fanilor au trecut printr-un proces de becalizare si i-a iesit ciobanului. Nu vedeti k suntem toti intr-o amorteala d-asta enervanta,castigam un meci nici nu stim sa ne bucuram iar cand pierdem(mai ales in deplasari) aproape ca e ceva normal,nici nu ne mai enervam,bagam doua vorbe pe forum si gata.
Stiu k o sa zica unii oameni "haideti domne sa ne organizam" insa chiar daca,prin absurd,va strangeti cateva sute,mii si strigati impotriva ciobanului,la primul rezultat bun jumatate din ei o sa paraseasca gasca crezand k echipa incepe sa mearga iar cand echipa se va acoperi din nou de rusine isi vor aminti de cioban. Noi nu vedem padurea din cauza copacilor,ne agitam vorbind de Lacatus,Banel,Semedo,lot,contracandidate uitand sursa tuturor problemelor de la Steaua,fecali.
Boicotati meciurile din Liga Campionilor(stiu k astfel facem rau echipei dar trebuie sa tragem un semnal de alarma,si ce semnal mai bun deca pierderea catorva milioane de catre fecali,k sa nu mai zic de imaginea unui stadion gol in CL) iar la meciurile din campionat scandati impotriva lui. Nu avem ce sa-i facem in mod legal dar macar sa stie k nu e binevenit in Ghencea,probabil k o sa-l doara in cot dar macar sa aratam k am luat atitudine,nu k stam k niste oi cat echipa noastra e dusa in rapa de becali si incompetentii ce-l inconjoara.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
@Catalin stiu ca ai un obiectivism dezarmant in privinta notelor.Pentru meciul de azi te rog ce nota ii acorzi antrenorului ? in presa din italia se acorda si antrenorului nota si se stabileste de altfel la sfarsit "misterul" etapei. Pe langa notele (cu care sunt perfect de acord ) acordate jucatorilor, ce nota ii acorzi lui "mister" Marius?
Nu este o criza de atacanti la Steaua, ci de mijlocasi! La Steaua s-au schimbat atacantii in fiecare sezon dar jocul a ramas acelasi! La mijloc insistam cu aceeasi marota : 2 inchizatori fara veleitati tehnice deosebite ( niciunul nu poate face un dribling) in centru! Avem intr-adevar acelasi joc chinuit in deplasarile interne de pe vremea lui Olaroiu. Mult laudatii Lovin si Radoi sunt din pacate limitati si inutili atunci cand trebuie sa disloci un joc precum cel al Otelului de astazi. Jocul de posesie este egal cu zero in acest moment!
Cititi va rog declaratia lui Lacatus si minunati-va!
"Sînt 4 puncte diferențã, rãmîne de vãzut rezultatul în meciul de disearã dintre Dinamo și CFR. Dacã vom avea în continuare rezultate bune, vom putea spera la titlu", a mai spus Lãcãtuș.
..ori suntem tampiti cu totii ori Lacatus a vazut alt meci!!!!! Cum adica "daca vom avea in continuare rezultate bune"?
Esti de tot rasul .......R U S I N E E EEEEEEEEEE. D E M I S I A !!! Nu te mai suportam!!!
Rusine Steaua!!!! Ne facem de ris in Europa! Demisie Lacatus!!!!
Pur si simplu penibili ....
Cine il tine in functie pe nenea antrenoru' ???.. pai noi ca pe stadion..... : LA-CA-TUS ; LA-CA-TUS!!!
eu unu nu cred ca o miscare impotriva ciobanului ar avea succes.nu spun ca nu ar merita incercata...dar eu nu cred.
o sa vina sa zica de manevre securisto comuniste, voiculescu si vadim..si ca de`al naibii n`o sa plece
credeti ca lipitorile alea doua de veri ai lui nu stau si ei sa ciupeasca ceva din Steaua...acu cat inca se mai poate?
la Steaua nu e criza de atacanti, e criza de antrenor ![]()
Multumim mult, Laca-simbbol-fiara- si ce mai vrei tu.Nu conteaza ca ne-ai facut praf, ramii simbolul nostru si la anul, in B !!!
si la anul in B vi sa sustii echipa? ca eu ma duc!