FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul - Steaua 2 - 0

«1236»
fcsteaua.ro17.10.2008 14:08

Otelul - Steaua 2 - 0

Zapata ne-a ingropat astazi dar trebuie sa admitem ca am avut si ghinion daca punem in balanta si cele doua bare. Peste tot si toate, onestitatea ne determina sa recunoastem ca echipa nu stie sa atace. Iar aceasta caracteristica nu este de acum si nici de anul trecut. Vrem nu vrem, de la venirea finantatorului Becali in sezonul 1999 - 2000, Steaua si-a pierdut identitatea, spectaculozitatea si spiritul. Cu o singura exceptie, numita aici Protasov, jocul ros albastrilor s-a transformat, golurile s-au injumatatit, pasele laterale s-au dublat, iar golgheterii au murit incet si sigur.

Din pacate, mereu au fost propuse solutii legate de inlocuirea jucatorilor si a tehnicienilor dar niciodata nu a existat un diagnostic general cu privire la atitudinea diabolica a d-lui Becali si urmarile distrugatoare ale amestecului sau in treburile echipei. Iar aici fac trimitere nu doar la un meci anume (pentru ca au existat si exceptii fericite) ci la o medie generala a editiilor de campionat scurse. Senzatia generala este ca Steaua a uitat sa joace fotbal.

Dupa egalul cu Otopeniul si eliminarea din Cupa, inca un rezultat rusinos. Stelistii reusesc sa faca mari fotbalisti din caracuda Ligii I, iar Pena si Tanasa tocmai si-au facut loc intr-un lot ce devine din ce in ce mai mare.

Jocul favoritilor este haotic, cu greu putem distinge faze de joc pregatite laborios la antrenamente. Constructia se face cu mare greutate de pe fundul terenului, iar in timp ce mingea se afla la Goian, Lovin sau Ghionea, trenul reuseste sa faca o curba. Schimbarile facute resusesc mereu sa surprinda lumea fotbalului si pe suporterii stelisti pentru ca nu au nicio logica.

Scaunul lui Lacatus se clatina din ce in ce mai tare si cel mai probabil va fi demis in viitorul apropiat. Dupa cum joaca baietii se poate spune ca este justificata o astfel de masura. Totusi, cunoscand faptul ca finantatorul Becali va aduce un tehnician caruia ii va ordona cum sa joace intrebarea care se pune este daca va avea efecte aceasta destituire. Oricum, cu un astfel de joc nu vom castiga niciodata campionatul si nu nu vom prinde o primavara europeana. Ramanem ca si anul trecut cu o calificare in Champions League.

Zapata = 3.

Ogararu = 6.

Goian = 4.

Ghionea = 5.

Radoi = 6.

Marin = 5.

Lovin = 4.

Ovidiu Petre = 5.

Tiago = 5.

Nicolita = 5.

Semedo = 6 (doar pentru combativitate).

Arturo = 4.

Andrei Ionescu = 4.

Pedriel = 4.

1uLy4Nn17.10.2008 14:11

oare am avut ghinion? barele alea si atat..in rest nu am jucat NIMIC..sigur ca acum trebuie sa dam vina pe altceva si cel mai bun este ghinionul. sa fim seriosi. Laca nu este antrenor..

un meci urat :-j..haideti la hochei ca acolo batem

c.ronaldo1717.10.2008 14:13

Eu stiu ca cea mai mica nota este 1. Ce a facut Zapata in acest meci pentru a primi 3?

Il Soldatino17.10.2008 14:15
Eu stiu ca cea mai mica nota este 1. Ce a facut Zapata in acest meci pentru a primi 3?

:)

oare am avut ghinion? barele alea si atat..in rest nu am jucat NIMIC..sigur ca acum trebuie sa dam vina pe altceva si cel mai bun este ghinionul. sa fim seriosi. Laca nu este antrenor..

Nu, nu a fost ghinion. Jucam prost, trebuie sa recunoastem.

dulcicutza17.10.2008 14:15

eu sunt din galati...stelista...azi dimineata m-am dus la vega hotel(poate cel mai fitzos din oras) unde au fost cazati sa fac niste poze...lejereala....pe la 9 au luat masa si s'au frecat pe acolo prin hotel pana pe la 12-13 ...Lacatus,maestrul Lacatus statea lejer intr'un fotoliu la intrarea in hotel sa'l vada toti cat e de tare iar restul se foiau efectiv pe acolo...cand sa aiba timp de tactici sau de scheme de joc?

MoWeed17.10.2008 14:18

Nu am jucat absolut nimic!

Zapata ne-a ingropat azi, dar tinand cont ca ne-a salvat de atatea ori merita sustinerea noastra in coltinuare.

Tupac Amaru17.10.2008 14:18

Eu sunt mai pretentios. Deci toata echipa e notata cu zero si, daca vreti neaparat, doua bare! Adica zero dublu barat, ca asta este Steaua la acest moment!

Dj17.10.2008 14:20

tot 1 i`as da si eu ...

n am vazut meciul...dar am vazut fazele de pe gsp..a fost sub orice critica portarul nostru,

steaua_gloria17.10.2008 14:21

Il sustin pe zapata pana in panzele albe ! Fiecare portar greseste.

dulcicutza17.10.2008 14:22

lasa ca au gresit si altii mai rau...echipa nu joaca nimic si voi datzi vina pe portar....mi-e ciuda ca am dat 50 de lei pe bilet

marianultras17.10.2008 14:24

CHIAR NU VEDE NIMENI CA NU AVEM ANTRENOR???? Tot respectul pt jucatorul Lacatus...dar ca antrenor nu e de Steaua.... nu jucam NIMIK..... dar NIMIK ca imi vine sa sparg tastatura de nervi.... Lacatus ar trebui sa plece singur pana nu e prea tarziu... nu e frumos sa se ajunga la alte chestii...Chiar trebuie sa pleci Laca.... gandestete ca e mai bine pentru tine si mai ales pentru noi....

enjoy17.10.2008 14:24

intrucat masurile clubului sunt doar formale, trebuie sa ia suporterii masuri radicale: boicotare totala indiferent de meci, aceasta trbuie sa fie masura suprema, in speranta ca pleaca acest cretin numit becali; imi pare rau pentru. Lacatus dar nu pot sa-mi prelungesc la infinit rabdarea. pana ca va reaparea Steaua ma voi uita la meciurile retro! cretinule, poate ne lasi si te duci!

LDS17.10.2008 14:25

Lacatus are pielea groasa, tabacita. Nu pleaca el acum, tre' sa-si desavarseasca "opera"!

FORZA Gigi! FORZA Laca! VOTAZI PeNeGe!

dulcicutza17.10.2008 14:26

si daca jucatorii nu joaca nimic si se invart ca boii cu mingea fara sa gaseasca solutii tot antrenorul e vinovat?

Joint17.10.2008 14:27

Multumim mult, Laca-simbbol-fiara- si ce mai vrei tu.

Nu conteaza ca ne-ai facut praf, ramii simbolul nostru si la anul, in B !!!

Dj17.10.2008 14:28

in nici un caz nu spun ca am pierdut din cauza lu` zapata...

doar ca nu`mi vine sa cred cum de a gresit asa copilareste.

daca eram buni dadeam 3 si gata..nu mai contau greselile lui..

dar cum nu suntem..

mor de ciuda!

Adrian17.10.2008 14:31
"Se pare cã șansa nu este de partea noastrã, cred cã azi puteam marca cel puțin un gol, la cele douã bare și celelalte ocazii pe care le-am avut. Felicit echipa gazdã cã a reușit aceastã victorie.

Nu am reușit sã obținem victoria în ultimele partide, trebuie sã ne revenim și sã luptãm în continuare în campionat și în grupele Ligii. - Lacatus

De 5 meciuri incoace nu prea avem noroc.Eu zic ca e vorba de blesteme sau spirite rele.

Laca, du-te la vrajitoare!

Bogdan Stancu a acuzat o accidentare și nu a putut fi folosit astãzi. Sper cã nu este chiar atît de gravã accidentarea și cã îl voi avea la dispoziție în urmãtoarele partide.

Ar fi pacat sa nu fie rezerva si in meciurile urmatoare.Stancu e o rezerva valoroasa.

Sînt 4 puncte diferențã, rãmîne de vãzut rezultatul în meciul de disearã dintre Dinamo și CFR. Dacã vom avea în continuare rezultate bune, vom putea spera la titlu", a mai spus Lãcãtuș.

cefere-dinam0 0-1 in contul celor 10 milioane castigate de cefere de pe urma meciurilor dinam0-cefere si dinam0-Steaua, de anul trecut.

"Nu avem atacanți asta e problema noastrã. În iarnã o sã aduc alți jucãtori. Îmi pare rãu cã l-am pierdut pe Moreno. Pepe ar fi fost foarte bun acum. Toja este un fotbalist foarte bun dar noi avem probleme în atac. Dacã lipsește Dayro Moreno, suntem morți" a spus Becali la Telesport.

Iarna nu-i ca vara.

Fear17.10.2008 14:32

Lacatus = 0

redondo17.10.2008 14:32

Exista un singur vinovat pentru tot - Lacatus.E adevarat ca Zapata a gresit grav dar totusi Steaua a inceput sa joace din nou in deplasare ca pe vremea lui Olaroiu,dar macar atunci nu erau nici jucatori.Omul pur si simplu nu vede ceea ce vede oricine. Ce cauta acest Arthuro in prima echipa meci de meci,si de ce li se dau atat de putine sanse lui Pedriel si Kapetanos? De ce jucam cu 3 inchizatori atunci cand normal trebuie sa atacam?De ce joaca Toja in centru cand el e doar de piciorul stang si a fost cel mai bun de pe teren in meciul cu Brazilia? De ce nu joaca Dayro ca varf de atac cand in Columbia avea o medie de 1 gol la 2 meciuri?.....Si ar mai fi

MoWeed17.10.2008 14:33
Ar fi pacat sa nu fie rezerva si in meciurile urmatoare.Stancu e o rezerva valoroasa.

Ca a jucat extraordinar cand a fost titular!

Piece of Mind17.10.2008 14:33

Nu subscriu in totalitate tezelor propuse in acest articol, pentru ca, dincolo de implicarea lui Becali la echipa (mai mare sau mai mica, in functie de context), antrenorul este obligat de functia pe care o ocupa sa gaseasca cele mai bune mijloace pentru ca echipa sa mearga. Este absolut irelevant, in opinia mea, ca Becali ii impune antrenorului un fotbalist sau altul intre titulari, pentru ca bunul mers al unui ansamblu (echipa) nu poate depinde exclusiv de randamentul celor pe care i-ar impune Becali in teren.

Suntem la aproape un an de cand Lacatus a ajuns la Steaua, insa jocul, in afara unor momente disparate pe parcursul a mai multor meciuri, pur si simplu nu se leaga. Si asta se vede de la posta, in pofida faptului ca unii par a se minti singuri.

stelist24/2417.10.2008 14:34

vai de curul nostru ... ce-i grav ca Gigi vrea doar slugi in calitate de antrenor(

Dj17.10.2008 14:34

@MoWeed pai daca il joaca varf impins..normal ca nu stie pe ce lume se afla

dulcicutza17.10.2008 14:35

Ca a jucat extraordinar cand a fost titular!

eu cred ca am vazut alte meciuri...

brada17.10.2008 14:36

are dreptate si ciobanasu nu avem atacanti

zice el nu avem portar

ZI BA IN MM CA NU AVEM ANTRENOR

zice ca il ia pe pepe la loc? pai o mai fi prost sa vina ? sa plece arthuro ... pedriel ala stiu ca paote sa joace 4-4-2 si nu varf impins :)

«1236»