FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul - Steaua 2 - 0

«13456»
CaTaLiNsm StElIsTu17.10.2008 19:48

Respect etern Robinson Zapata!!!!!!!!!!!!!!Asa cum in viata mea nu il voi injura pe tata sau pe mama,asa n-am sa-l injur nici pe "Rufay"....aste pt ca aceste persoane m-au ferit de atatea ori de o imensa rusine...Poate are si el(Zapata)vina lui in multe,....dar fara el anul trecut,dupa f multi ani,ne balaceam la subsolul clasamentului si terminam cel mai probabil mult sub rusinosul loc pe care la ocupat Dinamo in editia precedenta.

Forza Zapata!!!

morosanu'17.10.2008 20:04
Eu stiu ca cea mai mica nota este 1. Ce a facut Zapata in acest meci pentru a primi 3?

1 se da pentru copiat si zapata astazi asta a facut!!! l-a copiat pe Carlos...

stelist24/2417.10.2008 20:09

si cel mai principal e ca oieru nu intelege ca nu e bine sa se bage la echipa ....

mikutu17.10.2008 20:15
Da, Catalin Tolontan a "spus-o" mai bine decat mine. Din pacate tot pe Lacatus se arunca toata vina. Personal sunt de acord ca Marius e slabut tare ca antrenor si ca merita inlocuit dar ma doare faptul ca lumea (printre care si bunul meu coleg Piece) se opreste aici. Problema este ca dupa izgonirea lui Marius va fi adus un antrenor cu un profil de servitor tocmai pentru ca d-l Becali sa faca ce vrea din el. Si o vom lua de la capat :(

foarte slab? slab? mediocru ? bun ? foarte bun ? ma tem ca nu vom sti niciodata , atata vreme cat am cazut de acord ca cele spuse de tolontan sunt adevarate : ''Zenga, Protasov, Hagi, Lãcãtuș… V-ați lãmurit ce fel de antrenori sînt aceștia? Aveți o consecvențã a observațiilor asupra lor? Nu, pentru cã nu au fost lãsați sã-și facã treaba.'' dupa ce va pleca Lacatus vom continua cu alt antrenor aceeasi directie!

stelist24/2417.10.2008 20:21

de ce oare nu incepeti iar sa protestati impotriva oierului?(( sunt sigur ca buzunarul i se va slabi))

enjoy17.10.2008 20:28

mereu i-am gasit scuze lui Lacatus dar nu o pot face la nesfarsit. echipa nu joaca nimic, nu stie sa-si creeze situatii de gol, sunt exploatate doar nisate calitati ale unor dintre fotbalisti care insa nu functioneaza sistematic. se pare ca nu se realizeaza o legatura normala intre compartimente, fiecare joaca mai mult instinctual decat dupa o anumita reteta, nu s-a cristalizat o formula castigatoare in care daca operezi 2-3 modificari lucrurile sa functioneze normal. haosul echipei l-am sesizat in perioada de pregatire cand nu puteai sa ghicesti cu toate ghicitoarele ce sistem sau ce scheme pune Steaua in aplicare, mai bine zis experimenteaza. am zis atunci ca o sa fim varza dar apoi am revenit si am zis sa avem rabdare. mie imi ajunge, m-am convins ca mai mult nu se poate cu Lacatus, ma refer la schemele de joc, la interventiile din timpul meciurilor prin schimbarile de jucatori. Steaua ramane echipa mea orice s-ar intampla dar antrenorii vin si mai si pleaca daca nu-si realizeaza obictivele sau unii isi dau demisia cand vad ca nu pot! astept una din variante, a treia nu exista! apropo de zapata- cred ca uneori are ceva probleme:de sanatate, de concentrare, de oboseala? ar trebui vazute putin mai profund lucrurile!

clausblaus17.10.2008 20:29
baaaaaa nu avem antrenor ....si ce`i mai grav Becali nu vrea sa`l dea afara ..:( pai cum sa ataci cu 3 inchizatori ...e fantastic ...

Din ce in ce mai bine.Probabil ca doi inchizatori nu erau deajuns, pentru a evita un eventual esec ,asa ca au folosit trei...si rezultatul s-a vazut!Cat timp vom juca cu 7-8 aparatori rezultatele vor fi cele pe care le stim.Mare pacat de Lacatus.Nu stiu ce sa cred:chiar sa nu aiba coloana vertebrala?Sa stea SLUJ in fata lui becali atata timp fara a incerca sa-si impuna punctul de vedere?Este din ce in ce mai greu de digerat jocul prost practicat de jucatorii nostri!De multe ori am zis ca nu voi mai urmari nici o partida a Stelei..dar nu ai cum.Dureros sau nu si infringerile fac parte din joc.Doar ca asta nu ar trebui sa fie valabil la Steaua mai ales in meciuri cu echipe mult mai slab cotate!

fedora17.10.2008 20:31

Bai dar daca tot jucam cu 8.5 jucatori defensivi, macar dracului de faceam 0-0 ca Oli, un punct tot era ceva mai mare ca zero.

mountytoma17.10.2008 20:33
si emblema sa fie o oaie cu crucea in dinti:))

emblema sa fie o oaie cu crucea-n cur, tipand sa-i iasa ochii din cap, asa cum face behaitul cand vorbeste de hahalere

in iarna vor pleca unii jucatori, vor veni altii. pana sa inceapa sa se cunoasca, behaitul va incepe sa jigneasca iar in stanga si-n dreapta, ca ala nu e bun, ca ala nu e fotbalist, de parca nu el i-a adus la echipa. si iar o luam de la capat. eventual aducand inapoi jucatori aruncati afara ca "terminati". acum pepe e bun? mie nu mi-a placut nici atunci, nu il vreau nici acum. eu l-as juca pe neaga, sau l-as aduce pe Victoras Iacob, mai bun decat orice strain din cati i-au luat locul pana acum. mai putin pedriel, care cred ca va arata multe, daca va fi lasat si incurajat sa joace!

rezultatele bune din UEFA cred ca au fost pana la urma nu doar urmarea meseriei de antrenor practicate de profesionisti ca Protasov sau Zenga, cat mai ales faptului ca lotul ramasese in mare acelasi mai multi ani la rand. ca valori individuale suntem peste orice echipa din Liga I, dar ca echipa cred ca nu suntem inca in primele cinci. toata stima pentru echipe ca urziceniul (ce jucatori, ce salarii!) sau Otelul (idem). acolo se joaca pentru ECHIPA!

ce am putea face noi suporterii pentru ca jucatorii nostri sa formeze si ei o echipa? in afara de a-i da muhhe ciobanului in direct la meciul cu Lyon, sa auda toata europa?

hai mai bine sa ne gandim la asta!

Mugur_Cornateanu17.10.2008 20:35

1-Kapetanos evolueaza cateva minute pe meci sporadic. Nu este spectaculos, insa se dovedeste eficient.

2-In cele din urma dupa meciul cu Otopeni, Lacatus vede ce vedeam mai toti, ca grecul merita sa fie titular si promite ca in urmatorul meci asa va fi

3-Ciobanul idiot apare in presa si drept multumire pentru eficienta care a aratoat-o Kapetanos, spune la toti ca il va da afara din echipa si ca nu merita sa mai joace la Steaua

4-Vine meciul in care Lacatus promisese ca il va utiliza pe Kapetanos, iar grecul nu intra nici ca rezerva

Concluzia: Lacatus e doar o marioneta iar aia care spun ca ciobanul nu se baga la echipa, aveti dovada clara aici ca va inselati.

Piece of Mind17.10.2008 20:44
Da, Catalin Tolontan a "spus-o" mai bine decat mine. Din pacate tot pe Lacatus se arunca toata vina. Personal sunt de acord ca Marius e slabut tare ca antrenor si ca merita inlocuit dar ma doare faptul ca lumea (printre care si bunul meu coleg Piece) se opreste aici. Problema este ca dupa izgonirea lui Marius va fi adus un antrenor cu un profil de servitor tocmai pentru ca d-l Becali sa faca ce vrea din el. Si o vom lua de la capat :(

Bai nu ma opresc neaparat aici, dar mi se pare o utopie sa credem ca Gigi va pleca de la Steaua in viitorul apropiat. Pur si simplu, nu are nici un motiv sa o faca, chiar daca ar esua la alegeri.

Hassan17.10.2008 21:14

Bravo mai baieti...alt meci absolut superb. De Lyon nu zic nimic...dar absolut nimic, insa, stiti vine acuma un meci foarte greu cu GLORIA BUZAU!!! Atentie mare, astia erau sa-i bata pe Otopeni, sperietoarea noastra, au avut noroc cu un contraatac aia de la Otopeni si au dat gol!

Haideti, dupa ce am facut cea mai mare rusine a debutului de campionat acasa, sa o depasim, haideti sa dam un punctuletz si la Gloria Buzau ca deh, avem nevoie de ei ca "sateliti" in div. A, nu?

Fear17.10.2008 21:24

fratilor io va zic trezirea!! aia care se i-au de Zapata sunt paraleli cu fotbalu..in afara de zapata nu avem jucatori,nu avem antrenor .. daca zapata a prins o zi mai slaba atuncea s-a aratat valoarea Stelei !!

dr.adrian917.10.2008 21:25

Ce face Lacatus in pauza in vestiar...

se usureaza... se cauta in oglinda timp de 5 minute in care isi face freza. dupa care face parada modei prin vestiar aratandu-le vedetelor de la Steaua cum trebuie sa arate o frizura de profesionist facandu-le astfel in ciuda lui Dayro, toja si pedriel.

se mai duce o data la toaleta dupa care se mai cauta de cativa cosi in oglinda si isi mai perfectioneaza frizura inca o data. si isi spune: MAMA CE TARE SUNT!!! HOT!!!

BNQ17.10.2008 21:37

Cer scuze, dar nu am auzit în Ghencea sã fie strigatã: "De-mi-si-a" .. sau greșesc ?

Referitor la meciul de azi... știam cã vom pierde, știam cã Oțelul va adopta acea tacticã de succes, ne apãrãm .. și pe contra-atac batem, sper sã spele rușinea de marți și azi cu UN MECI PERFECT marți .. chiar dacã nu luãm 3 puncte, doresc spectacol marți seara..

AlChOoLik17.10.2008 21:38

O rusine a ajuns Steaua in ziua de azi cu un antrenor foarte praf si niste jucatori care parca sau chiar vor sa-l de a afara pe Lacatus .....Sincer erau de asteptat lucrurile acestea incepand cu prima etapa cand sa vazut ca nu se poate mai mult la Steaua la ora actuala din cauza antrenorului si a jucatorilor care castiga cat castiga de aia le convine la aia sa joace in divizia c pt ca nu au onoare si le place ca vin banii la timp da problema este CE CAUTA EI LA Steaua dak ei nu sunt in stare sa bata pe sportul ..........Trist.......Sper ca se va remedia situatia asta si sper ca oieru sa isi de a seama ca nu poate sa il tina pe Lacatus doar pe post de papusa si sa ii de a drumu sper ca poate isi revine echipa .......

dr.adrian917.10.2008 21:40

"Asta nu e Steaua pe care mi-o doresc. Pânã acum, n-am vãzut fotbal la Steaua! Chiar dacã am dat 4 goluri în unele meciuri, încã nu sunt mulțumit de jocul prestat! Steaua nu joacã fotbal, chiar dacã bate pe Lyon cu 1-0, nu mã intereseazã, vreau sã vãd fotbal ", a spus Becali la Telesport.

Lacatus va pleca asadar dupa alegeri :bananadance:

Fear17.10.2008 21:49
"Asta nu e Steaua pe care mi-o doresc. Pânã acum, n-am vãzut fotbal la Steaua! Chiar dacã am dat 4 goluri în unele meciuri, încã nu sunt mulțumit de jocul prestat! Steaua nu joacã fotbal, chiar dacã bate pe Lyon cu 1-0, nu mã intereseazã, vreau sã vãd fotbal ", a spus Becali la Telesport.

sa plece si acu daca se poate.. sa vina Dan Petrescu.. si sa`i aduca pe Pepe Moreno si Thereau inapoi in iarna

sabin130717.10.2008 21:50

Sa nu uiti sa te duci sa-l votezi pe becali. :sick:

dr.adrian917.10.2008 21:56

Sa nu uiti sa te duci sa-l votezi pe becali. :sick:

Serilius17.10.2008 21:58

nu Lacatus e buba...buba o stim cu totii...Protasov nu a ascultat a plecat...Zenga nu a ascultat a plecat...deci haideti sa nu ne mai dorim alt antrenor...pacat totusi ca Lacatus asculta...

eu vreau ca Lacatus sa ramana sincer si cred in el ca antrenor...nu si in mioritza

mikutu17.10.2008 22:05

sa plece si acu daca se poate.. sa vina Dan Petrescu.. si sa`i aduca pe Pepe Moreno si Thereau inapoi in iarna

nu ai fost pe aici cand s-a discutat ca nu poate veni Dan Petrescu ? si in orice caz , nici un antrenor care a activat la o echipa din Liga din startul sezonului?

LDS17.10.2008 22:12

Ma doare capul, nu pot sa dorm de nervi!

Lacatus sa ai parte tu si familia ta in vecii vecilor numai de bucurii asa cum am avut noi cand am pierdut campionatul in groapa spurcaciunilor, sau cum am avut parte saptamana asta, cand am fost umiliti de echipe de divizia B!

jaap17.10.2008 22:18

paradoxal dar jocul Clujului din aceasta seara pune o presiune mult mai mare pe Lacatus decat infrangerea de la Galati...Ciobanul a realizat ca exista deja diferenta de cel putin o clasa intregul CFR-ului si noi si se pare ca a gasit si vinovatul pentru asta: zilele lui Laca sunt numarate, contestatarii de serviciu se pot bucura...

xray_rom17.10.2008 22:24
1-Kapetanos evolueaza cateva minute pe meci sporadic. Nu este spectaculos, insa se dovedeste eficient.

2-In cele din urma dupa meciul cu Otopeni, Lacatus vede ce vedeam mai toti, ca grecul merita sa fie titular si promite ca in urmatorul meci asa va fi

3-Ciobanul idiot apare in presa si drept multumire pentru eficienta care a aratoat-o Kapetanos, spune la toti ca il va da afara din echipa si ca nu merita sa mai joace la Steaua

4-Vine meciul in care Lacatus promisese ca il va utiliza pe Kapetanos, iar grecul nu intra nici ca rezerva

Concluzia: Lacatus e doar o marioneta iar aia care spun ca ciobanul nu se baga la echipa, aveti dovada clara aici ca va inselati.

Relax. Kapetanos s-a ccidentat la ultimul antrenament.De aceea nu a jucat!

«13456»