si emblema sa fie o oaie cu crucea in dinti:))
emblema sa fie o oaie cu crucea-n cur, tipand sa-i iasa ochii din cap, asa cum face behaitul cand vorbeste de hahalere
in iarna vor pleca unii jucatori, vor veni altii. pana sa inceapa sa se cunoasca, behaitul va incepe sa jigneasca iar in stanga si-n dreapta, ca ala nu e bun, ca ala nu e fotbalist, de parca nu el i-a adus la echipa. si iar o luam de la capat. eventual aducand inapoi jucatori aruncati afara ca "terminati". acum pepe e bun? mie nu mi-a placut nici atunci, nu il vreau nici acum. eu l-as juca pe neaga, sau l-as aduce pe Victoras Iacob, mai bun decat orice strain din cati i-au luat locul pana acum. mai putin pedriel, care cred ca va arata multe, daca va fi lasat si incurajat sa joace!
rezultatele bune din UEFA cred ca au fost pana la urma nu doar urmarea meseriei de antrenor practicate de profesionisti ca Protasov sau Zenga, cat mai ales faptului ca lotul ramasese in mare acelasi mai multi ani la rand. ca valori individuale suntem peste orice echipa din Liga I, dar ca echipa cred ca nu suntem inca in primele cinci. toata stima pentru echipe ca urziceniul (ce jucatori, ce salarii!) sau Otelul (idem). acolo se joaca pentru ECHIPA!
ce am putea face noi suporterii pentru ca jucatorii nostri sa formeze si ei o echipa? in afara de a-i da muhhe ciobanului in direct la meciul cu Lyon, sa auda toata europa?
hai mai bine sa ne gandim la asta!