FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nesimțire!

«123456»
Tupac Amaru15.10.2008 14:53

Eu as zice ca statuia lui Lacatus e intr-o clatinare continua, iar echilibrul devine din ce in ce mai instabil....

Imi amintesc cum am pierdut campionatul trecut tocmai in groapa - suferinta mai mare ca asta nu cred ca se poate trai...bine, nu ca am fi meritat sa fim campioni, a fost oricum mana lui Becali....

fiara715.10.2008 15:10
am zis ca nu ma mai cert aiurea pe forum. Pana la urma, veniti si cereti demisia lui Lacatus daca va tine.

ce smardoi e asta :))) auzi cica "veniti si cereti demisia lui Lacatus daca va tine" =))

O sa se ajunga si la asta daca nu va fi dat afara, sau daca nu va demisiona. Nu e un zeu.

ebonyc15.10.2008 15:12

pe mine ma doare in palarie daca un jucator sau altul joaca sau nu pentru emblema Stelei sau pentru culorile ei. eu vreau sa vad la Steaua jucatori cu ambitia de a castiga trofeul pus in joc. asta e problema. caracterele sunt zero la Steaua nu iubirea fata de echipa. chiar credeti ca raul daca ar fi jucat la Barcelona din anii tineretii ar fi facut-o cu mai putina ambitie? se vede clar la jucatorii de afara ca le sclipesc ochii atunci cand vad trofeul pus in joc si saliveaza dupa el precum lupii nemancati de ani de saptamani intregi. putin imi pasa de istoria lui Lacatus la Steaua. cat a fost jucator a aratat ambitie, dar ca antrenor e mai greu cu ambitia asta. pentru ca nu joci tu in teren. la o echipa de nivelul Stelei si juniorii ar trebui sa fie capabili ca bata pe sportul (vezi copii de la arsenal care au batut cu 3 sau 4-0 in cupa angliei). cupa nu era asa o mare problema pentru ca ar fi putut juca toate rezervele si sa fie menajati toti titularii. dar nu se gandeste in clubul asta. in loc sa avem ocazia sa dam si rezervelor sanse sa joace un meci important am optat pentru eliminare. pacat...

dee15.10.2008 15:44
Iar toate acestea se strâng într-un singur cuvânt: nesimțire.

frustrant a fost ca in meicul de ieri, jucatorii nici macar n-au incercat sa se zbata intre putinta si neputinta, alegand de la inceput tabara neputintei, a indiferentei. Nesimtitilor le-as raspunde pe limbajul lor, adica i-as arde la portfel pentru fiecare meci pierdut. Am mai spus-o, infrangerile prejudiciaza imaginea echipei, deci,i-as sanctiona in aceeasi masura in care i-as premia pentru victorii. Chiar nu vad o alta solutie, decat sa-i tratam ca pe niste adevarati mercenari. Sigur simt ceva cand e vorba de bani.

zloty15.10.2008 15:52

dee

cine sa ii sanctioneze?? patronul era multumit ,presedintele si antrenorul erau multumiti , cine sa ii sanctioneze??

dee15.10.2008 16:02

@zloty

ordinea ierarhica ai spus-o tu.

Inteleg ca Becali, in nemernicia lui, nu constientizeaza anumite lucruri, insa Lacatus ar trebui sa impuna un regulament de ordine interioara, pentru ca are autoritatea necesara (conferita de statutul sau de antrenor). Ma indoiesc ca Becali ar fi fost suparat daca Steaua ar fi mers mai departe.

Joga Bonito15.10.2008 16:36
Un articol scris cu sufletul, cu mintea si cu ochii deschisi. EXCEPTIONAL!

:))

Tu mai lipsesti Mihaita, cu un articol beeettttonnnn.

tazonne15.10.2008 17:57

Pacat ca nu vad toti situatia asa cum este defapt ! Hagi a fost un rege , a fost jignit, a plecat

Laca e un mielusel, e jignit sta si tace

sabin130715.10.2008 18:00
Pacat ca nu vad toti situatia asa cum este defapt ! Hagi a fost un rege , a fost jignit, a plecat

Clarvazator mai esti tu. Sper sa nu fie multi ca tine.

Azzido15.10.2008 18:27

nu trebuie sa fii clarvazator pt a-ti da seama.

Laca se poarta exact cum o facea si Olaroiu, e un copil cuminte care asculta de taticu' din loja.

Pe cat de luptator era Lacatus in teren, pe atat de delasator e pe banca.

Sper sa plece odata din Ghencea si sa vina un antrenor competent, cu caracter.

Ic3MaN15.10.2008 18:30

Foarte bun articolul.Ai punctat foarte bine tot ce s-a intamplat ieri.Pacat ca jucatorii nu intra sa citeasca ce mai zic fanii ca atunci poate altcumva ar juca.daca Lovin ar intra aici si ar vedea ca majoritatea il critica ca majoritatea paselor pe care le da sunt in spate poate atunci ar incerca sa joace mai des spre poarta la care atacam.Ar mai fi destule exemple si despre altii.

Sa speram ca se scot in meciurile care vor veni,pt ca vor fi destule intr-un timp destul de mic,astfel vor avea sansa sa joace mai multi.

Jucati cu inima daca sunteti STELISTI,daca nu plecati din Ghencea!!!

dani p15.10.2008 18:35

Cred ca gresiti ca il criticati asa dur pe Lacatus...la urma urmei ieri s-a dovedit valoarea rezervelor, eu zic ca atat au putut, nu ca nu au vrut. Jucatorii cumparati cu 200000,300 sau 500mii euro nu au ce cauta la Steaua...daca cumparam si noi jucatori cu 2-3 milioane eram mai buni

sabin130715.10.2008 18:39
Daca avea coloana vertebrala iesea in fata isi cerea scuze suporterilor si pe urma isi dadea demisia. Pentru ca atat de mult iubea Steaua incat nu a suportat sa o vada tarandu-se,prada vulturilor si mercenarilor si nu vroia sa faca parte din asta.

Si ce se rezolva asa? Poate ca tocmai, are ¨cojones¨ sa suporte mocirla asta, noroiul din toate directiile, si sa duca Steaua acolo unde ii este locul, chiar daca ¨isi joaca¨ imaginea in fata ta de exemplu. Ti se pare ca e ¨vultur¨ si ¨mercenar¨ de face si la ora asta parte din asta?

Poate ar trebui sa antreneze jucatorii aia tinandu-le pistolul la tampla, dar nici atunci nu cred ca ¨i-ar vindeca¨ de nesimtire.

Se vorbea de asteptat pana in iarna, de parca n-ar fi normal, e vreun favor facut lui ca vezi doamne e simbol. Deja e exagerat de mult si pana-n iarna.

Sa vina maine altul pe banca, sa arate si ala cata ¨coloana vertebrala¨, sa plece si ala dupa ce a incepuse sa schimbe lot, tactici, sa vina altul, aceeasi poveste si tot asa. Da, sa facem un concurs de ¨coloana vertebrala¨, sa vedem care e mai onorabil. Dupa aia ii facem loc si acestui ¨bine al Stelei¨.

nu trebuie sa fii clarvazator pt a-ti da seama.

Laca se poarta exact cum o facea si Olaroiu, e un copil cuminte care asculta de taticu' din loja.

Pe cat de luptator era Lacatus in teren, pe atat de delasator e pe banca.

Sper sa plece odata din Ghencea si sa vina un antrenor competent, cu caracter.

Unde incape caracterul in ecuatia asta? Cum sa stai la ora asta pe banca Stelei ignorandu-l pe taticu´ din loja?

Tu esti cu mai mult caracter pentru ca nu influenteaza cu nimic opinia ta, ca poti gandi onest, idealist si astfel iesi si cu constiinta impacata?

bodanelu15.10.2008 19:05
tu compari lotul de atunci cu asta de acuma ?!

cu toata ura pt Jiji dar a investit mult in ultimul an.

daca te uiti pe echipele de atunci si de acum... in toate meciurile s-a jucat cu rezervele...

sabin130715.10.2008 19:11
Daca avea coloana vertebrala iesea in fata isi cerea scuze suporterilor si pe urma isi dadea demisia. Pentru ca atat de mult iubea Steaua incat nu a suportat sa o vada tarandu-se,prada vulturilor si mercenarilor si nu vroia sa faca parte din asta.

Si ce se rezolva asa? Poate ca tocmai, are ¨cojones¨ sa suporte mocirla asta, noroiul din toate directiile, si sa duca Steaua acolo unde ii este locul, chiar daca ¨isi joaca¨ imaginea in fata ta de exemplu. Ti se pare ca e ¨vultur¨ si ¨mercenar¨ de face si la ora asta parte din asta?

Poate ar trebui sa antreneze jucatorii aia tinandu-le pistolul la tampla, dar nici atunci nu cred ca ¨i-ar vindeca¨ de nesimtire.

Se vorbea de asteptat pana in iarna, de parca n-ar fi normal, e vreun favor facut lui ca vezi doamne e simbol. Deja e exagerat de mult si pana-n iarna.

Sa vina maine altul pe banca, sa arate si ala cata ¨coloana vertebrala¨, sa plece si ala dupa ce a incepuse sa schimbe lot, tactici, sa vina altul, aceeasi poveste si tot asa. Da, sa facem un concurs de ¨coloana vertebrala¨, sa vedem care e mai onorabil. Dupa aia ii facem loc si acestui ¨bine al Stelei¨.

Nu ai inteles mare lucru...tu crezi cu adevarat ca Lacatus SINGUR ar putea sa scoata Steaua din mocirla asta? Tu crezi ca el de asta sta la Steaua,sa reuseasca ceva? Daca crezi asta da-mi voie sa-ti spun ca nu exista speranta pentru cei ca tine. Nu e nici un sens rau folosit atata doar ca pur si simplu nu e antrenor si cu asta basta. De la antrenor se asteapta sa isi motiveze jucatorii si nu invers,jucatorii sa il tina in spate. Inainte sa intre Laca in vestiar toti asteptau cuminti si emotionati venirea lui care putea insemna o sansa in plus pentru fiecare dintre ei sa joace la cea mai mare echipa din Romania. A intrat le-a spus cine e,ce vrea si cum vrea. ATAT si nimc mai mult. Priveste adevarul in fata si recunoaste ca nu jucam nimic,judeca putin care sunt cauzele pentru care ne ducem in jos, incearca sa vezi care ar fi urmatoarea schimbare logica care sa aduca un aer proaspat la echipa. Iti spun eu: SCHIMBAREA ANTRENORULUI!!!! URGENT

Nu sunt convins de asta, dar mi se pare mult mai plauzibil decat varianta schimbarii. De ce ? Pentru ca s-ar duce draqu si sezonul asta si nici n-as putea fi sigur de cele care urmeaza. Nu stiu ce garantii ai tu ca schimbarea antrenorului ar insemna si imbunatatiri pe termen lung, atat timp cat becali in orice clipa ii poate face praf echipa, ideile de joc, atmosfera. Asta e un obiectiv ratat de becali, doar declarand ca nu il intereseaza Cupa. Pentru mentalitatea ¨financiara¨ a jucatorilor nostri e letal. Nici daca ii injecta cu motivatie nu putea recupera golul psihic produs de Imperator. Celelalte doua obiective din cate se pare se mai joaca. Nu avem mijlocasi centrali ca sa jucam ce vrem si asta ii poate fi imputat lui Lacatus, dar nu in totalitate.

Oricare ar fi el, antrenorul Stelei nu poate sa se impuna in fata jucatorilor. Daca vrei, e ca intr-o familie, cand de exemplu copilul face o prostie iar maica´sa il pedepseste. Daca vine taica´su si anuleaza pedeapsa din momentul ala cuvantul mamei in fata copilului nu va mai face doi bani, stiind ca decizia finala vine de la tata. La fel se imprima si in contiinta jucatorului ¨angajat¨ la Steaua, va trai cu teroarea de becali, setea de bani iar de restul sa ¨asculte¨ la motivatiile antrenorului. Mai ales cand aceasta autoritate a antrenorului este stirbita constant. Jucatorii contientizeaza ca aerul se improspateaza des, antrenorii vin si pleaca, in timp ce becali stationeaza si fizic, si mental.

Nu poti arata ca esti fiara pe banca Stelei, doar sa sa-ti dovedesti in cateva luni onoarea egoista.

dee15.10.2008 19:28
La fel se imprima si in contiinta jucatorului ¨angajat¨ la Steaua, va trai cu teroarea de becali, setea de bani iar de restul sa ¨asculte¨ la motivatiile antrenorului. Mai ales cand aceasta autoritate a antrenorului este stirbita constant. Jucatorii contientizeaza ca aerul se improspateaza des, antrenorii vin si pleaca, in timp ce becali stationeaza si fizic, si mental.

Nu poti arata ca esti fiara pe banca Stelei, doar sa sa-ti dovedesti in cateva luni onoarea egoista.

Steaua are nevoie de psiholog de cuplu, un intermediar in relatia Becali-antrenor.

steaua_gloria15.10.2008 20:04

Steaua ARE NEVOIE DE UN PATRON CORECT , CU CAP SI UN PATRON CARE NE RESPECTA SI NOUA DORINTELE : DOMLE' VREM CUPA !!! 8 ANI DE SECETA PARCA, SUNTEM DE TOT RAHATU !

NE-AU BATUT NISTE DESCULTI DIN DIVIZIA B, CEEA CE NU E TOCMAI ASA ANORMAL DACA MA GANDESC CA AU JUCAT CONTRA UNEI ECHIPE A Stelei FORMATA DIN JUCATORI DEMNI DE Liga A 3-A , ACOLO LA Steaua 2.

PE DE ALTA PARTE, Lacatus POARTA O MARE PARTE DIN VINA, PENTRU CA PE PRETEXTUL MECIURILOR DIN CAMPIONAT SI Liga A FACUT O ECHIPA TERMINATA.

SUNT SIGUR CA CU ECHIPA STANDARD BATEAM LEJER.

SPER CA Laca SA RAMANA PE VIATA LA Steaua ! :steag_cruce_invers:

Ic3MaN15.10.2008 20:24
Steaua ARE NEVOIE DE UN PATRON CORECT , CU CAP SI UN PATRON CARE NE RESPECTA SI NOUA DORINTELE : DOMLE' VREM CUPA !!! 8 ANI DE SECETA PARCA, SUNTEM DE TOT RAHATU !

NE-AU BATUT NISTE DESCULTI DIN DIVIZIA B, CEEA CE NU E TOCMAI ASA ANORMAL DACA MA GANDESC CA AU JUCAT CONTRA UNEI ECHIPE A Stelei FORMATA DIN JUCATORI DEMNI DE Liga A 3-A , ACOLO LA Steaua 2.

PE DE ALTA PARTE, Lacatus POARTA O MARE PARTE DIN VINA, PENTRU CA PE PRETEXTUL MECIURILOR DIN CAMPIONAT SI Liga A FACUT O ECHIPA TERMINATA.

SUNT SIGUR CA CU ECHIPA STANDARD BATEAM LEJER.

SPER CA Laca SA RAMANA PE VIATA LA Steaua ! :steag_cruce_invers:

I-ar fi batut si aia care au jucat ieri daca erau concentrati 100%.dar nu au fost,i-a durut on cur.

gabinho15.10.2008 20:27

Steaua a murit ieri, pe un camp la Urziiceni pentru a nustiu cata oara in era creditorului. A fost o moarte sigura ca a unui condamnat care astepta injectia letala. Se stia tot. Data, ora, locatia...stiau pana si numele calaului, de data aceasta formalitatea cazand pe capul studentilor. Noi, adica familia Stelei nu am avut ce face. Stateam care mai de care pe unde ne nimeream cu ochii tintiti si inima stransa. Eu de exemplu am vazut executia de la birou pe gsp.ro (live). A fost trist. Nu a fost ca o deziluzie marca Boro. Atunci visam finala. Ieri inainte de meci stiam sentinta. Si bineinteles cu totii stim si cine a dat-o. Da, el. Azi era pe primul loc in Top 300. Atunci oare de ce conteaza atat de multii banii de la UEFA incat familia Steaua sa fie batjocurita!?

Ieri a picat un obiectiv. Probabil in vara va mai pica unul cand locul 2 va fi asigurat. Noua ce ne ramane? Un gust amar. Cam asta a devenit Steaua pentru mine in ultimii 8 ani.

Iubesc Steaua pentru ca asa m-am nascut, iar la nastere nu ne alegem religia ci ne nastem cu ea...

Steaua mea a murit ieri pe un camp la Urziceni...

joe2115.10.2008 20:48

Ia cititi fratilor in Prosport ce zice Dan Patrescu, jigodia ce-a lins steagul rapidului:

"Cupa României nu e pentru 'loseri', ne duce în Europa", inca unul pe care ciobanul il vrea in Ghencea, comentati si voi...

udaradu16.10.2008 05:24

Dan Petrescu este unul din cei mai buni antrenori din tara(are ceace Lacatus nu are....stie sa-si aseze echipa in teren si ceace este si mai important stie sa-i motiveze si sa-i puna la munca)nu ai nici un drept sa-l faci troaca de porci.Inainte de a judeca pe cineva care a demonstrat ca are valoare,uite-te la tine,vezi cine esti si numai daca crezi ca esti mai bun ca el sau ai gresit mai putin decit el atunci atunci......dai sa mearga.

joitaru16.10.2008 07:46

Daca imi aduc aminte, acum un an, toata lumea striga in cor, O SA-L SUSTINEM PE Laca PANA IN PANZELE ALBE.

Uite ca nu a fost asa, multi dintre voi au tupeul sa-l faca NESIMTIT.

Cine va da dreptul asta???

Ok a gresit, dar sa-l faci nesimtit pe Laca, mi se pare total deplasat (putin spus deplasat), si aici devin multi dintre voi nerecunoscatori.

Cand ne-a calificat in Liga, TOTI STRIGAU LA UNISON CA E MARE ANTRENOR, CA E CEL MAI CEL.

Nu a facut nici unul din cei care au scris aici mai multe pt Steaua decat Laca.

adio si un pranz verde

Fear16.10.2008 08:00

Modest la Steaua, erou la naționalã! Toja, cel mai bun în meciul cu Brazilia! Ca sa vedeti "calitatile" lui Lacatus..cum isi bate joc de un jucator folosindu`l mijlocas central..asa si cu Dayro .. si cine stie cu mai cati. Lacatus dispari pana nu termini toata echipa !

Spoonman16.10.2008 08:27

Ai dreptate, NESIMTIRE, asta a fost... puteai sa nu mai scrii nimic... lasai doar titlu spune tot, din pacate... trebuie facut ceva, nu stiu ce... dar asa nu se mai poate. Io cred ca ar cam trebui lasat Lacatus sa ii bata, pur si simplu si dupa aia sa isi dea si el fro' doua... sper macar sa fie ultima data cind ne fac de ras... macar anul asta. :boxing:

fedora16.10.2008 09:21

Cine a vazut Brazilia - Columbia a observat ce jucatori are Lacatus la dispozitie si ce face din ei.

«123456»