FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nesimțire!

«13456»
Adrian16.10.2008 16:41
Mai degraba are individul o problema

E incredibil cu cata pasiune ii luati apararea unui antrenor incompetent.

E de un an la echipa omul si nu a facut nimic.

Macar daca se vedea un progres.

Atunci mai mergea sa se ceara rabdare.Dar, de un an de cand e aici, echipa nu a progresat.Ba chiar merge mai prost.

Au fost ratate pana acum 2 cupe si un campionat.(si putem pune aici si o primavara europeana daca luam in considerare meciul pierdut acasa cu Slavia)

Echipa e la al 4lea meci consecutiv fara victorie(2 din aceste 4 meciuri au fost jucate in compania unor echipe ca Otopeni sau Sportul)

Si totusi, voi, "optimistii", vedeti doar lucruri bune.

Va rog din tot sufletul, ajutati-ma si pe mine sa vad ce vedeti voi.Ca sa nu am si eu o problema la fel ca acest user, fiara7, care crede ca intre antrenorul de acum al Stelei si un fost mare jucator, nu exista nici o asemanare.

DelPiero1016.10.2008 16:52
Mai degraba are individul o problema

E incredibil cu cata pasiune ii luati apararea unui antrenor incompetent.

E de un an la echipa omul si nu a facut nimic.

Macar daca se vedea un progres.

Atunci mai mergea sa se ceara rabdare.Dar, de un an de cand e aici, echipa nu a progresat.Ba chiar merge mai prost.

Au fost ratate pana acum 2 cupe si un campionat.(si putem pune aici si o primavara europeana daca luam in considerare meciul pierdut acasa cu Slavia)

Echipa e la al 4lea meci consecutiv fara victorie(2 din aceste 4 meciuri au fost jucate in compania unor echipe ca Otopeni sau Sportul)

Si totusi, voi, "optimistii", vedeti doar lucruri bune.

Va rog din tot sufletul, ajutati-ma si pe mine sa vad ce vedeti voi.Ca sa nu am si eu o problema la fel ca acest user, fiara7, care crede ca intre antrenorul de acum al Stelei si un fost mare jucator, nu exista nici o asemanare.

Na ca v-a spus-o!Asta incercam noi sa va explicam.Nimeni nu-l uraste pe Lacatus,cel putin un stelist normal la cap,insa antrenorul Lacatus nu e de Steaua.Sigru,sa asteptam pana in iarna,insa cred ca va veti convinge mai repede...

c.ronaldo1716.10.2008 16:53
Asta mi se pare esenta problemei: daca un individ cu id 'fiara7' ii cere lui Lacatus sa plece, inseamna ca Marius are o problema...

Daca imi fac un cont "anti-Lacatus" si spun ca Lacatus este cel mai bun antrenor de pe planeta iti retragi cuvintele?

Adrian16.10.2008 17:04
Daca imi fac un cont "anti-Lacatus" si spun ca Lacatus este cel mai bun antrenor de pe planeta iti retragi cuvintele?

Sunt absolut sigur ca fix asa a gandit si Fiara7 cand si-a ales nickul.

AlexV16.10.2008 17:25

Lacatus a facut multe dintre transferuri, Lacatus a ratat campionat, cupe si primavara europeana, Lacatus conduce o echipa care presteaza un joc mediocru. Singurele rezultate pozitive (returul cu CFR si meciurile cu Galata) s-au obtinut datorita ambitiei jucatorilor. Sa nu uitam ca o gramada de puncte au fost obtinute in ultimele minute, dupa jocuri proaste, impotriva unor echipe mici. Un an de zile, 2 perioade pentru transferuri, rezultatele ar fi trebuit sa se vada.

Cat priveste influenta lui Becali, nu stiu in ce masura este reala. Sigur ca are jucatori favoriti dar nu cred ca dicteaza si asezarea in teren. Nu cred ca se ocupa de motivarea jucatorilor si de supravegherea antrenamentelor. Nu cred ca el l-a pus pe Toja inchizator desi nu avem alt mijlocas stanga (Ochirosii e la echipa a 2-a nu pentru ca acolo l-ar fi trimis Becali). In mod cert ciobanul nu este un patron bun, dar pe el nu-l putem schimba, la fel cum nu se poate schimba tot lotul dintr-o data. Dintre toate lucrurile care nu merg la echipa antrenorul este cel mai lesne de inlocuit.

dee16.10.2008 17:25

lasati omul in pace, a vrut sa fie cool. Fiara7 suna bine pe un site al stelistilor,nu?

Mihai Somanescu16.10.2008 18:05

@c.Ronaldo

Doar atat am de spus: Sanatatea Cluj, Ceahlaul, Inter Gaz, FC National, Sportul, CS Otopeni....Borne in cariera celui mai mare antrenor de pe planeta

fiara716.10.2008 19:10

Cool! Am ajuns vedeta; veniti sa luati autografe. =)))

Nickname-ul asta e de peste 3 ani de zile, deci nu l-am facut de cand e Lacatus antrenor. Am mai spus, tot respectul pt JUCATORUL Lacatus, dar ANTRENORUL este sluga cimpanzeului, ceea ce mi se pare inacceptabil pt simbolul Stelei. Cand ai adus atata glorie si trofee si esti iubit de milioane de stelisti nu ai voie sa ii faci pantofii lui becali. E ca si cum Eminescu i-ar inchina poezii lui Vasile Turcu :D

Cel mai bine pt el cred ca este sa demisioneze, pana nu isi strica (de tot) imaginea.

alexblaja16.10.2008 19:16
(si putem pune aici si o primavara europeana daca luam in considerare meciul pierdut acasa cu Slavia)

Si pentru semifinala de la Boro si pentru necalificarea cu Rosenborg tot Lacatus e de vina!

Lacatus e de vina de altfel si pentru incalzirea globala, si pentru saracia in lume si pentru toate relele de pe acest pamant!

DanStan16.10.2008 19:43

Sunt de parere ca mediocritatea antrenorului Lacatus e suficienta, nu e necesar sa fie accentuata prin deformarea adevarului : Steaua - Slavia Praga 1 - 1, suturi 12 - 7, pe poarta 5 - 2, cornere 4 - 0, posesie 63 - 37 %. E de altfel singurul meci din cele 13 disputate de Steaua in CL unde echipa si-a dominat clar adversarul. Din pacate chiar daca Steaua ar fi castigat cu 7 - 0 tot nu s-ar fi calificat in primvara europeana pentru ca in momentul meciului Slavia avea 4 puncte iar Steaua fix 0.

bodanelu16.10.2008 19:50

@Mihai, hai cu articolul te rog. Mai scoate putin ura din tine.

Borna marelui antrenor Protasov a fost??? Rapid 2! sau Bistrita acasa? sau CFR Cluj cu Balint, oncica si mijin titulari?

sau 2-2 cu vasluiul acasa, echipa nou promovata?

Si urmatoarea scuza.. nu se compara lotul de atunci cu cel de acum. Acum avem 10 extreme si 15 fundasi si 3 atacanti...

te rog cauta echipa cu care a jucat Protasov in cupa!

Adrian16.10.2008 20:00

Alexblaja

Da, da, da!

Lacatus e de vina si pt disparitia dinozaurilor,aparitia manelelor,faptul ca pustii mesageristi scriu "i-l', pt tot!

Ma refer bineinteles la antrenorul Lacatus, nu la jucatorul Lacatus.

1uLy4Nn16.10.2008 20:12

pacat de istoria noastra, pacat de emblema

Joga Bonito16.10.2008 20:20
Sper sa plece odata din Ghencea si sa vina un antrenor competent, cu caracter.

Aici e buba fratilor... Prin gandurile astea cretine. Laca e doar 10% din problemele noastre in acest moment si hiperbolizam aceasta chestiune ca un norod in Evul Mediu. Un antrenor competent precum Protasov mai pupam la Pastile Cailor, e negru pe alb declarat de samsarul ce conduce Steaua acum.

Anumiti stelisti refuza (???) sa vada adevaratul rau existent la clubul militar, unii dintre ei refuza sa zgarie aceasta suprafata invizibila si descopere adevaratul monstru ce si-a facut culcusul intre stelisti. Suntem un popor tampit, preocupat de rezultate imediate si aparente.

Azzido, putem pariu ca in anii care vor trece, numai indivizi pupincuristi si dedicati lui Becali vor fi antrenori la Steaua? Ma gandesc la ce te gandesti si tu: Dan Petrescu. Daca a pupat carpa visinie, stiind ca ii va fi fatala, crezi ca va stramba la ordinele ciobanului? Nicidecum. Alternativa o va gasi chiar el, in maximum o luna. Un antrenor strain va pati precum Peseiro, dar intr-un mod mai satanic, intr-un mod personalizat al ciobanului. Mai ramane Piturca. Ia zi, ce varianta suna mai apetisanta?

Momentan propun sa ne bucuram de clipele in care il mai avem antrenor pe Laca. Poate singurul nume ramas, alaturi de Radoi, care ne mai leaga de Steaua Bucuresti. Resturile sunt inmagazinate in proprietatea personala a celui mai influent si bogat om din Romania.

LE: Imi cer scuze ca sunt putin carcotas, Ovidiu, dar de ce ai alaturat poza lui Laca cu titlul articolui "Nesimtire"? Imi aduc aminte de un individ care a declarat sus si tare ca niste pusti din Liga a III-a vor juca in meciul de Cupa. Dar lasa, e ceva insignifiant pt tine banuiesc...

MoWeed16.10.2008 20:32
Azzido, putem pariu ca in anii care vor trece, numai indivizi pupincuristi si dedicati lui Becali vor fi antrenori la Steaua? Ma gandesc la ce te gandesti si tu: Dan Petrescu. Daca a pupat carpa visinie, stiind ca ii va fi fatala, crezi ca va stramba la ordinele ciobanului? Nicidecum. Alternativa o va gasi chiar el, in maximum o luna.

Ca Dan Petrescu a facut tare multa treaba la Rapid sau la polonezii aia. Are niste rezultate la Urziceni, unde nu exista presiunea de la Steaua.

Orice antrenor va veni, va trebui sa faca exact cum vrea ciobanul, altfel va pleca sau va fi fortat sa plece.

Adrian16.10.2008 20:38
Ca Dan Petrescu a facut tare multa treaba la Rapid sau la polonezii aia. Are niste rezultate la Urziceni, unde nu exista presiunea de la Steaua.

Orice antrenor va veni, va trebui sa faca exact cum vrea ciobanul, altfel va pleca sau va fi fortat sa plece.

Da, Dan Petrescu e un 0.

El nu a facut nimic la Sportul,Urziceni sau in Polonia.A retrogradat fiecare din aceste 3 echipe si s-a facut de rusine.

Asta spre deosebire de antrenorul de acum al Stelei, antrenor care are in palmares nenumarate cupe si campionate.Pacat ca nu le-a luat ca antrenor.

MoWeed16.10.2008 20:42
Da, Dan Petrescu e un 0.

El nu a facut nimic la Sportul,Urziceni sau in Polonia.A retrogradat fiecare din aceste 3 echipe si s-a facut de rusine.

Asta spre deosebire de antrenorul de acum al Stelei, antrenor care are in palmares nenumarate cupe si campionate.Pacat ca nu le-a luat ca antrenor.

Iar interpretezi ce am zis!

Am zis doar ca Dan Petrescu nu a avut rezultate pe oriunde a fost. Una e sa antrenezi Urziceniul, unde mana de fani te iubesc daca ramai in Liga 1, si alta e sa antrenezi Steaua. Atat din punct de vedere al performantelor care ti se cer, cat si din punct de vedere al determinarii cu care joaca adversarii tai. Plus ca Dan Petrescu, daca va veni, va fi nevoit sa accepte imixtiunea patronului si ar fi o prostie sa crezi altceva...

Adrian16.10.2008 20:47

Una e sa faci din sportul o echipa traznet, alta e sa retrogradezi Ceahlaul.

Una e sa duci Urziceniul in finala cupei si pe un loc de Cupa UEFA, alta e sa pleci de la UTA pe usa din spate.

p.s.

cu cata convingere sustineti ca orice alt antrenor tot "contract" de argat ar semna!

Joga Bonito16.10.2008 20:47

Vere (NoWeed), stii care e ironia suprema in cazul lui Petrescu? Faptul ca peste 80% dintre stelistii de pe acest forum il vor antrenor acum, insa daca din postura de viitor antrenor o sa-l introduca constant pe B. Stancu sau alti 2 indivizi la subtila indicatie a ciobanului toti il vor cataloga drept "sluga/bursucul lui Becali". Nu mai pomenesc ca in caz ca jocul nu va functiona va apela la stilul sau englezesc deja consacrat la Urziceni.

Dan are mari sanse sa sfarseasca mai rau in sufletul stelistilor decat Marius. So ironic.

Adriane, te rog eu mult de mult: ia-ti catrafusele si incuie-te intr-un colt al forumului si acolo esti liber sa construiesti pledoarii anti-Lacatus pana cazi in nas de nebagare in seama. Sunt lucruri importante pe care trebuie sa le dezbatem in clipele astea, nu sa ne certam ca niste pusti obraznici ce au iesit de la gradinita.

dee16.10.2008 21:27
Sunt lucruri importante pe care trebuie sa le dezbatem in clipele astea, nu sa ne certam ca niste pusti obraznici ce au iesit de la gradinita.

propun sa va calmati. Lacatus, mai devreme sau mai tarziu tot va pleca ( eu presimt ca in iarna) insa Becali ramane. Joga, vrei sa dezbati lucruri importante? atunci incepe prin a raspunde la intrebarile: de ce ar renunta Becali la Steaua? cum il putem determina sa renunte la Steaua? cine l-ar putea influenta sa plece? care e solutia?

sabin130716.10.2008 22:29
In mod cert ciobanul nu este un patron bun, dar pe el nu-l putem schimba, la fel cum nu se poate schimba tot lotul dintr-o data. Dintre toate lucrurile care nu merg la echipa antrenorul este cel mai lesne de inlocuit.

Foarte bine spus. Ca si cum am face praf masina, ii schimbam oglinda retrovizoare si speram sa mearga si motorul. De parca cioabanul, lotul si antrenorul poarta fiecare cate 33,333333333% din vina si daca schimbam unul dintre astia trei, oricare, speram sa se amelioreze ceva.

Daca stim ca nu-l putem schimba pe becali, ne resemnam in privinta asta, facem abstractie si de raul constant pe care acest cioban il face, dar de porcait tot trebuie sa porcaim pe cineva. Sa cada un cap, sa vedem sange, sa plateasca cineva pentru haosul de la Steaua. Atunci normal ca antrenorul este cel mai usor de inlocuit (se cheama ca am facut o schimbare, sa ni se para ca evoulam). Plus ca e si ocazia sa ne aratam muschii, coloana vertebrala si sa avem pretentia la un antrenor onorabil, compatibil cu becali, bun psiholog/psihiatru si genial pe banca. Dupa aia mai vedem si de binele Stelei, important e sa ne aratam caracterul imaculat, in aceasta mocirla.

Se vrea antrenor ne-¨carpa¨ pe termen lung (sa fie si continuitate, relatii aproape intime intre jucatori), ANGAJAT DE BECALI, la un club care funtioneaza dupa ideea ¨iooooo, pe baniii meiiiiii, pac pac¨.

udaradu17.10.2008 04:57
Vere (NoWeed), stii care e ironia suprema in cazul lui Petrescu? Faptul ca peste 80% dintre stelistii de pe acest forum il vor antrenor acum, insa daca din postura de viitor antrenor o sa-l introduca constant pe B. Stancu sau alti 2 indivizi la subtila indicatie a ciobanului toti il vor cataloga drept "sluga/bursucul lui Becali". Nu mai pomenesc ca in caz ca jocul nu va functiona va apela la stilul sau englezesc deja consacrat la Urziceni.

Dan are mari sanse sa sfarseasca mai rau in sufletul stelistilor decat Marius. So ironic.

Adriane, te rog eu mult de mult: ia-ti catrafusele si incuie-te intr-un colt al forumului si acolo esti liber sa construiesti pledoarii anti-Lacatus pana cazi in nas de nebagare in seama. Sunt lucruri importante pe care trebuie sa le dezbatem in clipele astea, nu sa ne certam ca niste pusti obraznici ce au iesit de la gradinita.

cred ca ar fi cazul sa-ti cauti si tu un colt dar mai intunecat.....lasa omul sa-si spuna parerea ca doar nu te-a lovit cu parul in moalele capului.Oricum vad ca nu putem face altceva decit sa batem apa-n piua pentru ca nu sintem bagati in seama de nimeni si eu cred ca asta ar trebui ,cautat ceva cu care sa fim luati in seama si pe linga asta unitatea galeriei si a sustinatorilor.

LDS17.10.2008 05:59

Trageți adânc aer în piept și lustruiți-vã tastaturile!

Astãzi urmeazã Episodul Galați...

Joga Bonito17.10.2008 06:27
vrei sa dezbati lucruri importante? atunci incepe prin a raspunde la intrebarile: de ce ar renunta Becali la Steaua? cum il putem determina sa renunte la Steaua? cine l-ar putea influenta sa plece? care e solutia?

Trebuie huiduit si injurat la fiecare meci de pe Ghencea. Deja in provincie nu mai e suportat de nimeni, mai ales la Arad am asistat cum a fost huiduit in ultimul hal. Se vedea pe el ca tremura pe frica, stupefiat inauntrul lui nu intelegea de ce lumea ii vrea raul. La iesirea din stadion cred ca au fost mobilizate jumate din echipajele de politie. Incurajat de atmosfera creata, eu personal am vrut sa-i infig o caramida in Maybach.

O alta solutie ar fi retrogradarea clubului pe cai sportive, greu de crezut, sau din vina actiunilor sau tentativelor de blat ale ciobanului, foarte probabil. Odata pierdut capitalul de imagine ne va lasa. Se va va muta ca o lipitoare la alt club sau la alt sport.

Iti spun eu, dee, omul e fragil psihic, daca vede ca e huiduit un an intreg va pleca. Lipsa de educatie si lipsa valorilor morale ii vor fi fatale. Nu va avea argumentele necesare sa lupte cu noi atata timp.

Momentan vad ca e acalmie in Ghencea, nu se prevede nici o schimbare. Resemnarea nu e o solutie, Sabin, trebuie sa luptam pana la ultima picatura de energie sa-l izgonim pe cioban. Si putem reusi acest lucru cu putina unitate din partea peluzelor. Un prim pas ar fi marti sau miercuri, la meciul cu francezii.

MoWeed17.10.2008 06:40

Exact asta se va si intampla daca va ajunge Petrescu pentru ca oierul crede ca daca baga bani, trebuie sa intre jucatorii care ii vrea el pe posturile pe care le vrea el.

@Adrian

Daca tot zici ca gandesti realist si fara sentimente in cazul lui Lacatus, gandeste asa si in cazul viitorului antrenor care va veni la Steaua. Este o prostie sa crezi ca Becali nu se va amesteca in continuare la echipa, oricare ar fi antrenorul

«13456»