FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nesimțire!

«1456»
dee17.10.2008 06:59
Trebuie huiduit si injurat la fiecare meci de pe Ghencea. (...) Incurajat de atmosfera creata, eu personal am vrut sa-i infig o caramida in Maybach.

Protestul nu trebuie sa se rezume in nici un caz la injuraturi , pentru ca n-ai cum sa mobilizezi masa stelista, iar Becali, nu va pleca niciodata pentru ca este hulit de cativa "huligani" (cum ii place lui sa spuna), insa va fi receptiv daca toata comunitatea stelista va face un front comun. Steaua e un capital de imagine pentru Becali, in momentul in care acesta ii va fi defavorabil, poate se va gandi sa renunte.

Adrian17.10.2008 08:06

Moweed

Am mai zis-o si o mai zic.

Cand echipa merge, ciobanasul nu se baga.Nu e atat de prost incat sa nu realizeze faptul ca nu are nici un habar despre fotbal.Ii place sa se dea mare ca stie si din alea, dar e constient ca habar nu are.

Si omul e dependent de succes(succes in conceptia lui).In momentul in care Steaua coboara sub locul 2(cat timp putem trimite 2 echipe in CL) sau nu se califica in CL, e terminat.

Pe vremea lui Protasov batea din gura dar nu facea nimic.

La Zenga a sarit doar in momentul in care Steaua a pierdut pe Mestalla.

Peste Oli nu s-a bagat.Va asigur.A zis ca s-a bagat dar asta e vrajeala ieftina.Prietenul Oli nu l-a contrazis pt ca e prietenul Oli.

Ca Olaroiu s-a consultat cu el in perioada aia cand a plecat MM, s-ar putea.Dar in nici un caz nu i-a facut becaliotul echipa.

Eu o sa analizez fara nici un sentiment orice antrenor sau jucator care vine la Steaua.Pt ca pe mine ma intereseaza Steaua, nu antrenorul sau jucatorul respectiv.

In momentul de fata, e clar ca daca pleaca Laca, vine Dan Petrescu.

Dan e prieten cu Giovani, e stelist(chiar daca a pupat steagul brunet) si se pricepe la meseria lui.

Uitati-va la echipele antrenate de Dan.Au toate o medie de goluri primite foarte mica si toate aveau un joc foarte placut ochiului, marcand multe goluri.

Dan e mult mai bine pregatit decat Laca.

Daca vine el, sigur o sa faca treaba.Si sigur ciobanasul nu se va baga peste el, doar e protejatul varului giovani.

sabin130717.10.2008 08:24

@Joga

Nu m-am gandit ca resemnarea e o solutie, am mai spus pe acest forum ca indiferenta noastra mi se pare complice. Nu stiu daca m-ai inteles corect, in postul de mai sus ma refeream la faptul ca din cauza resemnarii vis-a-vis de becali se indreapta tunurile de critici si acuze (uneori de foarte joasa speta) in celelalte directii. Cu atat mai rau mi se pare cand il absolvim pe becali de vina (tot din aceasta resemnare) si-i imputam toate relele lui Lacatus.

Cum a spus dee, o speranta ar fi sa faca front comun toata comunitatea stelista. Nu o actiune violenta, un foc de paie, care sa faca fas a doua zi. Ar trebui proteste de durata, care sa-i afecteze imaginea pe termen lung lui becali, adica sa-l lovim unde-l doare mai tare. Asta e arma noastra, a multimii. Pe spinarea noastra si-a castigat faima, tot asa sa si-o piarda. Un spirjin in media sa vina din partea stelistilor cu notorietate, fosti jucatori, antrenori, care chiar tin la clubul asta.

Intai ar trebui sa fie convinsi toti ca Steaua nu depinde de becali.

@Adrian

E utopica varianta ta, chiar incredibila.

ThereauRistul17.10.2008 09:41

Nu vreau sa ma implic iar intr-o disputa pro sau contra Marius Lacatus,pt k pana la urma fiecare are parerea lui si e foarte greu de schimbat pe moment...timpul ne va demonstra cine si unde a avut dreptate.

In schimb am vazut ca s-a spus mai sus ceva de genul " a facut si toja un meci si ati sarit sa loviti in Lacatus!"...Oameni buni dak nu ati vazut meciul va rog mai bine renuntati sa afirmati tampenii. Personal am vazut brazilia-columbia (nu de alta dar era ultimul meci pe biletul meu de joc) si vreau sa va spun ceva. Regret ca partida asta nu au vazut-o 90% dintre stelistii de pe forum. Toja a fost alt jucator,nu stiu dak a fost extrem de bun datorita climei,altitudinii,interrelationarii cu coechipierii sai columbieni,daca s-a incaltat mai bine sau a mancat mai mult..dar fratilor ce-am vazut aseara mi-a dat sperante ca Steaua a dat lovitura.Toja a fost senzational si nu ma feresc de cuvinte: senzational..un jucator toatal diferit de cel pe care l-am vazut cu otopeni spre exemplu. Nu e cazul sa incepem cu discutia a jucat pe stanga...corect ...dar toja era peste tot,parca era ubicuu..parca se dedubla...tehnica impecabila,joc din prima,dribling fin,alunecari exacte si peste toate ce efort!!! cat a alergat acest om...pe mine m-a surprins sincer la un moment dat ma intrebam dak nu confund jucatorii..ei bine pt mine dincolo de subiectele Lacatus,becali,sportul etc...acest meci a fost o revelatie...toja e o "bijuterie",care a aterizat in curtea noastra si care daca va fi slefuita cum trebuie ne va oferi multe seri magice,mai ales ca noi iubim tipul asta de jucator...

Fane17.10.2008 09:45

Asa e ThereauR, am vazut si eu meciul si pot spune acelasi lucru.

Pacat ca Toja nu este jucat acolo unde trebuie.

bodanelu17.10.2008 10:18
In momentul de fata, e clar ca daca pleaca Laca, vine Dan Petrescu.

Dan e prieten cu Giovani, e stelist(chiar daca a pupat steagul brunet) si se pricepe la meseria lui.

Gresesti. Dan Petrescu poate veni la Steaua doar din sezonul urmator. Daca Lacatus pleaca acum sau din iarna, poate veni doar un antrenor de afara, care nu a antrenat o echipa din tara sezonul asta.

MoWeed17.10.2008 11:52

Adrian

Deci cand Becali zicea ca ii face echipa lui Oli nu era adevarat, acum cand e vorba de Lacatus e adevarat! Pretinzi ca esti obiectiv, cand de fapt ai ceva cu Lacatus, il vrei atat de mult plecat incat esti in stare sa zici niste aberatii imense ca sa pice Laca prost.

Ceea ce ai zis despre cioban e o utopie! Nu cumva eram pe locul 2 si calificati in CL cand urla ca-l vrea pe Radoi fundas central?

dee17.10.2008 13:41
Am mai zis-o si o mai zic.

Cand echipa merge, ciobanasul nu se baga.Nu e atat de prost incat sa nu realizeze faptul ca nu are nici un habar despre fotbal.Ii place sa se dea mare ca stie si din alea, dar e constient ca habar nu are.

de acord cu tine, insa omiti un lucru:o echipa nu poate avea o evolutie constant buna spre foarte buna, cu siguranta vor exista si derapaje, iar atunci,ce se va intampla? La Steaua, antrenorul trebuie sa se impuna prin respect si valoare atat in fata jucatorilor, dar si in fata creditorului. Dar cum poti sa te impui in fata unui om a carui calitate esentiala este lipsa respectului?

Peste Oli nu s-a bagat.Va asigur.A zis ca s-a bagat dar asta e vrajeala ieftina.Prietenul Oli nu l-a contrazis pt ca e prietenul Oli.Ca Olaroiu s-a consultat cu el in perioada aia cand a plecat MM, s-ar putea.Dar in nici un caz nu i-a facut becaliotul echipa.

de acord si aici, ma indoiesc ca Becali i-a facut echipa. Becali e genul de om caruia ii place sa i se ceara parerea si pe care si-o expune cu placere. Olaroiu probabil a ghicit asta (doar e un tip inteligent), a avut intotdeauna rabdare sa-l asculte, insa a stiut cum sa-l "manevreze" si sa-l convinga de justetea propriilor decizii luate. Nu degeaba spunea Gigi ca "Olaroiu l-a invatat pe el fotbal".

«1456»