FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nesimțire!

«12346»
MoWeed15.10.2008 12:30

Aaaaa, deci e numai si numai vina lui Lacatus ca Ghionea greseste din sictir sau ca plesan nu e in stare sa dea gol.

Azazello15.10.2008 12:32
No shit !

Noi nu am facut pt Steaua cat a facut Laca?

Corect! Noi am facut mai multe...

El, si jucatorii in general, sunt platiti sa joace, indiferent ca joaca in 2008 sau 1986, asta e meseria lor, din asta isi castiga existenta, noi cand tremuram pe stadioane, cand ne gazeaza jandarmii, cand dam milioane pe bilete, abonamente si deplasari, oare noi am facut mai putine pt Steaua decat a facut Lacatus ?

Pardon, noi ca si suporteri, am facut si o sa facem mult mai multe pt club decat o sa faca ei vreodata.

99% dintre ei sunt mercenari, bine platiti si vesnic nemultumiti.

Deci care a facut mai multe sacrificii pan' la urma ?

multumesc!!!! dar degeaba ca pruncii nu inteleg.

Cati ani ai domnule ? Daca nu-s indiscret ...Din profil nu se vede.

noname_fu15.10.2008 12:35

Domnu` doctor-santierist Adrian care a construit stadionul: daca nici Lacatus, care are sustinerea fanilor in tot ceea ce face impotriva lui Becali nu reuseste sa-si impuna punctul de vedere, atunci cine ar reusi? ganditi foarte prost multi dintre voi, e bine ca nu va aude nimeni si ca , oricum, n-ati avea tragerea de inima sa incropiti ceva ca sa va faceti auziti. Problema noastra e becali, nu Lacatus, jucatorii sau ORICE antrenor ar veni la Steaua. Problema e ca "noi" (din "Steaua suntem noi") suntem din ce in ce mai putini si Becali e din ce in ce mai apreciat de suporteri cu creierul (si-asa mic) spalat.

makavelli1915.10.2008 12:36

Este exact cuvantul care mi-a venit si mie in minte dupa acest meci. O nesimtire! Cand esti un club de talie europeana, nu e posibil sa tratezi de un deceniu un trofeu care nu poate aduce decat respect printre rivalele Stelei si mandrie in inimile suporterilor. Nu pot uita nici acum finala din '99 cu Rapid, cand Belo a egalat la 2 in minutele de prelungiri din timpul regulamentar, ca apoi sa castigam la penaltiuri. Astfel de meciuri ne aduc Cupa Romaniei si astfel de bucurii castigarea ei. (Cei care l-au vazut isi mai aduc probabil aminte.) Ieri, la 2-0 am inchis TV-ul si n-am urmarit nici o stire, nici la TV, nici online. Prea mare a fost mahnirea. Rusine lor! ...si mie mi-e rusine de rusinea lor.

PS: Anti beeekli!

Adrian15.10.2008 12:40
Domnu` doctor-santierist Adrian care a construit stadionul: daca nici Lacatus, care are sustinerea fanilor in tot ceea ce face impotriva lui Becali nu reuseste sa-si impuna punctul de vedere, atunci cine ar reusi?

Scuza-ma, nu inteleg.

Ce face Lacatus impotriva oierului?

noname_fu15.10.2008 12:56

nu cu tine vorbeam oricum, ti-am mai zis.

fara intepaturi !

Adrian15.10.2008 12:58

Multumesc pt apreciere dar as aprecia foarte mult daca mi-ai explica si mie ce ai vrut sa zici in acea fraza.

morosanu'15.10.2008 13:01
eu nu inteleg ce e cu voi??? Lacatus aici Lacatus acolo. nu are nici o vina e un fel de sfant.

sunteti penibili din punctul meu de vedere cu lacatusul vostru.

la nici o echipa la care a fost nu a facut nimic, nici un rezultat notabil si pt voi e mare antrenor. bine asa sa fie.

dar daca nu esti in stare sa iti motivezi echipa intr-un astfel meci, intr-un meci din 16-miile de CUPA ( SISTEM K.O.) inseamna ca ti-ai ratat cariera.

inseamna ca ti-ai ratat cariera atunci cand esti SLUGA LUI Jiji. si nu ai tupeu sa pui piciorul in prag sa faci tu echipa dupa bunul plac si dupa capul tau.

inseamna ca ti-ai ratat cariera atunci cand nu poti sa schimbi atitudinea in pauza a jucatorilor tai.

si doar ca sa stiti ca eu nu am facut nimic pt Steaua.

eu am muncit la construirea stadionului Ghencea in timp ce voi -majoritatea- nici nu erati nascuti si nici planificati.

repet Lacatus e mai prejos decat Olaroiu. pt mine era un simbol care stia ce inseamna Steaua. macar de la zeroli nu puteam sa astept niciodata sa cunoasca fenomenul Steaua nejucand niciodata pt noi.

dar pacat ca sunteti prea emotionali si prea emotivi. Ganditi rational si nu cu inima.

Lacatus trebuie sa dispara de pe banca technica a Stelei.

apropo de Jiji... voi v-ati lasat si va lasati indulciti de el. va orbit prin numirea unui fost simbol si va adus la tacere pt ca il iubiti pe Lacatus.

si eu l-am iubit dar iubirea asta nu e infinita. si-a dovedit calitatile si cred si sper ca ar fi bine si cuviincios sa isi faca bagajele si sa plece

eu zic ca Lacatus a facut ieri ceva ,totusi: l-a introdus pe Ghionea cu scopul precis de -a lasa-o mai moale! meciul asta intra la categoria blaturilor!!!

noname_fu15.10.2008 13:05

am zis ca nu ma mai cert aiurea pe forum. Pana la urma, veniti si cereti demisia lui Lacatus daca va tine.

Recoba15.10.2008 13:08

@Adrian

Stai tu linistit ca Radoi si a bagat si el destule in suporteri....e drept acu vro 2-3 ani da gestul ramane.Cat e el de capitan tot are si el faze nesimtite. :thumbsup:

Adrian15.10.2008 13:15
am zis ca nu ma mai cert aiurea pe forum. Pana la urma, veniti si cereti demisia lui Lacatus daca va tine.

Exact!

Pai daca eu merg pe stadion si strig demisia, imediat vin 10 pusti si incep sa ma ia la bataie.

De cei mai in varsta, care l-au vazut pe Lacatus jucand mai mult, sunt sigur ca nu se pune problema sa faca scandal.

Dar ceilalti care cred ca e cool sa il pupi in fund pe Lacatus si care se excita cand primesc felicitari de la alti stelisti Lacatusisti pt faptul ca il apara pe Lacatus sigur vor reactiona.

Si atunci, becali castiga!

Mihai Somanescu15.10.2008 13:17

Un articol scris cu sufletul, cu mintea si cu ochii deschisi. EXCEPTIONAL!

Azzido15.10.2008 13:22
No shit !

Pardon, noi ca si suporteri, am facut si o sa facem mult mai multe pt club decat o sa faca ei vreodata.

Lauda-ma gura ca de aia iti dau de mancare ....

Hai sa-ti dau un exemplu. Eu consum produsele unei firme la care se presupune ca lucrezi tu. Sunt fanul ei si peste tot ma mandresc cu asta. Tu lucrezi acolo din greu si faci produsele pe care eu le consum. Dar eu spun ca fac mai multe ca tine pentru firma aia. Cum sta treaba ?

mda, ai dat un exemplu aiurea, care nu are nicio legatura cu Steaua.

Eu nu lucrez la Steaua, eu nu castig niciun ban de pe urma Stelei, dimpotriva, dau bani..chiar prea multi uneori pentru cat joaca echipa asta.

In fine, las-o balta, fiecare gandeste cum poate si cum stie.

Eu gandesc asa: avem niste jucatori nesimtiti, o conducere a clubului formata dintr-un idiot cu multi bani, multi pupincuristi pe langa el, un antrenor sufletist, care nu este pregatit sa antreneze o ehipa de talia Stelei, si nu stie/nu vrea sa se impuna in fata analfabetulu,i si in ultimul rand, si asta ma doare cel mai mult, avem multi suporteri copii la minte, orbiti de pasiune si cu mintea intunecata.

am ajuns de rasul lumii, cand o sa inteleaga unii dintre noi, ca nu e suficient sa fii patimas pt a face performanta?

de 10 ani suntem ciuca batailor in cupa, ce e nevoie sa mai se intample pentru a va readuce cu picioarele pe pamant?

nu a zis nimeni ca este exclusiv vina lui Laca, dar totusi, ne chinuim asa de mult timp cu el.

voi nu vedeti ca jucam fotbal din an in Paste ?

nu vedeti ca nu suntem in stare sa atacam, sa pasam cum trebuie ?

MyLove4R215.10.2008 13:22
No shit !

Hai sa-ti dau un exemplu. Eu consum produsele unei firme la care se presupune ca lucrezi tu. Sunt fanul ei si peste tot ma mandresc cu asta. Tu lucrezi acolo din greu si faci produsele pe care eu le consum. Dar eu spun ca fac mai multe ca tine pentru firma aia. Cum sta treaba ?

de ce compari o oarecare firma cu fotbalul? Ar mai fi Steaua ce este fara suporterii????? Te asigur ca NU!!!

ACa15.10.2008 13:27

problema "e mai multe":

- jucatori dispusi aiurea pe teren: vezi Neaga, Plesan, Baciu(dupa inlocuirea lui Golanski)

- neomogenitate - cred ca unii nici nu se stiau dupa nume; ca sa nu mai vorbim de cate meciuri au impreuna cuplu de atacanti sau ce relatii de joc sunt intre mijlocasii de aseara.

- dezinteres total - dinamu si CFR au jucat si ei cu multe rezerve, dar cand s-a imputit treaba au intrat greii

- lipsa de experienta - juniorii

- lipsa meciurilor in picioare - accidentatii abia reveniti

- lipsa chefului - Ghionea cu siguranta arata parca ar fi fost trezit din somn si pus sa sape la canal

Toate acestea putea fi usor prevazute si rezolvate inainte de meci de echipa tehnica. Ca nu s-a intamplat asta ori nu s-a vrut - lipsa de coloana vertebrala - ori nu s-a putut - lipsa cunostintelor in domeniu. Oricum o MARE bila neagra

Mai departe, ce gunoi e gg si lipsa de interes pentru Cupa ... au curs deja prea multe rauri de cuvinte.

Un singur lucru cred ca merita - din pacate - mentionat: fara sa fie principalul obiectiv pentru el aseara oierul a mai tras o palma dureroasa suporterilor - asa la misto

adicontakt15.10.2008 13:37

iubim Steaua! cred ca am ajuns sa iubim numele Steaua ca in ceea ce priveste echipa nu stiu ce mai e de iubit

Azazello15.10.2008 13:38
No shit !

de ce compari o oarecare firma cu fotbalul? Ar mai fi Steaua ce este fara suporterii????? Te asigur ca NU!!!

Am zis eu asta ? Am gonit eu suporterii ? Nu. Eu doar am zis ca fiecare trebuie sa-si cunoasca locul si lungul nasului. Majoritatea dintre noi suntem consumatori de Steaua....Steaua ne-a facut suporterii ei, nu noi am facut Steaua echipa.

aleyanddru15.10.2008 14:07

Si cu toate astea cred ca Pedriel e atacant pur singe doar ca lui ii trebuie un toja sa-i paseze inteligent caci aseara nu a vut cine s-o faca........... am observvat ca el se deschidea, dar pe nimeni nu ill ajungea capul sa-i paseze

Altul care s-a zbatut ca pestele pe uscat a fost Ionescu ---- el probabil nu stie ca fotbalul ii sport de echipa si trebuie sa pasezi ( si de dorit bine )

Diferenta clar o faceea Golanschi se vde ca-i profesionist (sper ce nu sa accidentat ) ca de cind a venit ''marele ''Ogararu au aparut probleme si pe dreapta

Cred ca de Baciu ,Rada ,Neaga Arthuro si Kapetanos tebuie scapat URGENT trebuie dati gratis

dr.adrian915.10.2008 14:15
dar daca nu esti in stare sa iti motivezi echipa intr-un astfel meci, intr-un meci din 16-miile de CUPA ( SISTEM K.O.) inseamna ca ti-ai ratat cariera.

ma refer strict la faza de mai sus:

Protasov a fost eliminat in aceasi faza: si-a ratat cariera?

Zenga a pirdut cu u Cluj: si-a ratat cariera?

tu compari lotul de atunci cu asta de acuma ?!

cu toata ura pt Jiji dar a investit mult in ultimul an.

robespierre15.10.2008 14:28

Da! durere, tristete, nostalgie, deziluzie ar fi multe de spus despre sentimentele pe care ni le-a provaocat meciul de ieri. Vad ca deja Lacatus este aproape demonizat. Sigur putem spune ca e rusinos ce s-a intamplat, ca jucatorii nu merita sa poarte tricoul Stelei etc. Nu zic ca nu aveti dreptate (partial). Dar daca astia care se presupune ca sunt printre cei mai buni jucatori din tara au atitudinea asta atunci daca i-am da afara pe cine am mai aduce? Ca asa am ajunge dracu in B. Sigur putem sa spunem ca si Chelsea sau Liverpool au fost eliminate din cupa anii trecuti de echipe de Liga a 2-a, a 3-a si chiar a 4-a si vad ca nu au mai facut cine stie ce scandal.

Sigur ca ma doare enorm de mult ratarea cupei si anul acesta, pentru ca nu?! cupa mai are inca asa un aer boem, ne mai aminteste de perioada cand nu contau banii ci doar fotbalul si gloria ca pana la urma de asta joaca toti pentru a ridica trofee. Ma doare si mai mult cand ma gandesc ca acum 10 ani am fost si pe stadion la ultimul succes al Stelei cand a egalat Belo in ultimul minut...Doamne ce vremuri...ce galerie frumoasa aveam pe atunci, ce jucatori, ce spirit. Nu contau banii asa de mult ci doar gloria. Dar asta e. Cand ai o formatie din jucatori care nu prea au castigat in viata lor nimic e normal sa vezi asa ceva. Zicem ca de ce nu le-a insuflat Laca atitudinea asta. Pai el e unul singur. Cat sa faca si el. Pe vreme aia erau 11 care vroiau sa bata tot, carora nu le pasa de adversar, care stiau ca ei reprezinta Steaua si asta inseamna SUPREMUL in fotbalul nostru.

Lacatus e acum un don Quijote al timpului actual. Se lupta cu morile de vant. Cu ce e el vinovat ca nu sunt jucatorii in stare sa faca un stop, 1,2,3 driblinguri consecutive, ca nu sunt in stare sa traga macar de la 15 metri un sut PE poarta. Doar n-o sa se apuce acum sa-i invete ceva care se face la 7 ani nu la 25.

Din pacate Lacatus se pare ca este omul potrivit pentru unii, nepotrivit pentru altii dar sigur la momentul nepotrivit. Eu il sustin pe Laca indiferent de ce se va intampla. Aici nu mai e vorba de rezultate este pur si simplu vorba de respect, un minim respect pe care il datoram pentru tot ceea ce a facut pentru Steaua. Pacat ca unii nu inteleg si se comporta exact ca subpodarii.

Forza Steaua... Forza Laca... vor veni si timpuri mai bune

stelist24/2415.10.2008 14:35

avem nevoie de antrenor strain care nu stie ce inseamna sa nu iti pese de un trofeu

dr.adrian915.10.2008 14:42

asa imi pare de rau ca l-am jignit pe marele simbol al Stelei. bietul de el. probabil acuma sta pe undeva si moare de suparare.

aleyanddru15.10.2008 14:46

cred ca si Dan Petrescu sr fi o varianta buna - Ala nu stie ce-i aparare Steaua cu Petrescu ar baga cite 5 goluri pe meci si nu ar prea primi la ce aparatori are

Catalyn0715.10.2008 14:47

eu nu inteleg ce nu e clar pentru voi astia care inca gasiti scuze. Cum zicea cineva mai sus ... de ZECE ANI tot mancam bataie in cupa !!!!!, ce nu este clar ca nimeni nu mai practica sportul asta din placere si toti sunt veniti ca sa faca carute de bani....Terminati-va cu idiotenii de gen " Simbol " sau nu mai stiu ce. Inainte poate era asa, acum sunt niste interese de care nici nu va dati seama

sabin130715.10.2008 14:48
asa imi pare de rau ca l-am jignit pe marele simbol al Stelei. bietul de el. probabil acuma sta pe undeva si moare de suparare.

Stau linistit, tu n-ai cum sa-l jignesti pe Lacatus. Te supraestimezi.

«12346»