FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania - Franta 2 - 2

«12345»
DanStan11.10.2008 21:16

Deci sarbii si francezii vor merge la Mondiale. Romanii oricum n-ar fi primit vize pentru Africa de Sud asa ca n-avem de ce ne agita.

Din pacate, noi la technica suntem practic ZERO!!! Nu avem ce cauta la CM 2010.

Pi si ce, pana acum aveam ?

fedora11.10.2008 21:20

Un meci in care n-am avut nici o emotie ca am putea castiga, nici chiar la 2-0.

O singura faza de fotbal, cea ratata de Mutu si doar doi fotbalisti (Goian si Muresan), atat a oferit azi Romania. Iar am incercat sa pacalim fotbalul si era cat pe-aci sa ne reuseasca.

Noroc ca nu s-a intamplat.

Saramago11.10.2008 21:25

Sa ne bucuram ca un stelist - Dorin Goian - a inscris al 1000-lea gol din istoria nationalei Romaniei!

SteauaB11.10.2008 21:27
Deci sarbii si francezii vor merge la Mondiale. Romanii oricum n-ar fi primit vize pentru Africa de Sud asa ca n-avem de ce ne agita.

Din pacate, noi la technica suntem practic ZERO!!! Nu avem ce cauta la CM 2010.

Pi si ce, pana acum aveam ?

Dobrin, Raducanu, Hagi, Dumitrescu, Petrescu, A.Ilie, Dumitrache, Munteanu(Avut macar ABC:ul fotbalistic), Popescu, Belodedic, Lacatus etc..Sa nu zici ca romanul nu afost technic, ca romanul afost o-data - technic si talentat. Dar acum?..

Fane11.10.2008 21:40

Tot Goian....tot Steaua scoate Nationala din foame...pacat de rezultat.

DanStan11.10.2008 21:46
Dobrin, Raducanu, Hagi, Dumitrescu, Petrescu, A.Ilie, Dumitrache, Munteanu(Avut macar ABC:ul fotbalistic), Popescu, Belodedic, Lacatus etc..Sa nu zici ca romanul nu afost technic, ca romanul afost o-data - technic si talentat. Dar acum?..

Acum nu e. Asta-i viata. Romania nu se va mai califica la urmatoarele turnee finale. E o catastrofa ? Si Ungaria a avut cateva superechipe iar astazi sunt penibili.

zloty11.10.2008 21:50

asta e nivelul actual ,mai mult cu cu greu se poate face dar cel mai rau lucru e ca nu prea vine nimeni din spate la echipa nationala

steauaB

straini nu vom naturaliza pentru simplul fapt ca un strain ca sa obtina cetatenia trebuie sa joace cel putin 5 sezoane la noi iar spunetimi mie cati jucatori straini au rezistat atata?

SteauaB11.10.2008 21:51

Acum nu e. Asta-i viata. Romania nu se va mai califica la urmatoarele turnee finale. E o catastrofa ? Si Ungaria a avut cateva superechipe iar astazi sunt penibili.

Si ce? E ceva normal? E ff tragic...Oricum, vom naturliza jucatorii strainii..

steaua_gloria11.10.2008 22:00

jocul nationalei e de rahat.M-am plictisit uitandu-ma la meci. Sistemul nostru de joc e 11-0-0

redondo11.10.2008 22:14
Sa nu-mi sariti in cap insa Muresan este muult peste Radoi...este Magnific..........HAI Romania!!!!!!!!!!!

Daca iti aduci aminte, Radoi a facut un meci magnific cu Franta la Euro;).

Nu cred ca e mai bun Muresan decat Radoi,desi Radoi e mult supraapreciat valoric de fanii Stelei datorita daruirii din teren.Insa valoric vorbind cel mai bun fundas central,ca si in seara aceasta,si mult peste Radoi este Goian.De 4 ani nu cred ca Goian a lipsit de la un meci important al Stelei sau al nationalei,in timp ce Radoi daca a prins cam 40%(repet din meciurile importante).

MoWeed11.10.2008 22:25

Cred ca Piti are ce sa-l invete pe Cartu cand vine vorba de formule de joc ultra defensive!

Am avut 2-0 si, la fel ca si in meciul cu Bulgaria, ne-am inecat ca tiganii la mal. Ce frumos am jucat primele 20 de minute pana sa se decida Piti ca trebuie sa ne aparam la 30 de metri de poarta.

@Co-Steaua

A jucat si Muresan ala 2-3 meciuri bune si deja e mare jucator. Stai sa vedem mai intai daca are constanta. Pana una-alta Radoi are evolutiile din meciurile cu Galata, Fiorentina sau meciul nationalei cu Franta de la Euro

Co-Steaua11.10.2008 22:34
Sa nu-mi sariti in cap insa Muresan este muult peste Radoi...este Magnific..........HAI Romania!!!!!!!!!!!

Nu cred ca e mai bun Muresan decat Radoi,desi Radoi e mult supraapreciat valoric de fanii Stelei datorita daruirii din teren.Insa valoric vorbind cel mai bun fundas central,ca si in seara aceasta,si mult peste Radoi este Goian.De 4 ani nu cred ca Goian a lipsit de la un meci important al Stelei sau al nationalei,in timp ce Radoi daca a prins cam 40%(repet din meciurile importante).

Ai dreptate, eu zic ca Radoi ar trebui pus fundas central in locul panaramei de Tamas si Muresan la mijloc si am fi beton,ce dreacu mah Cocis,Tamas si Florentin Petre joaca titulari la nationala si Ghioane si Trica se uita la televizor....Piturca asta este praf,chiar si Ogararu care a facut un meci bun azi eu cred totusi ca ar fi trebuit jucat Sapunaru pe dreapta...

DanStan11.10.2008 22:44

Si ce? E ceva normal? E ff tragic...Oricum, vom naturliza jucatorii strainii..

Ce-i asa tragic ? Mor ungurii cu foamea-n gat ca n-au o nationala puternica ? Si ce-i atat de deosebit in naturalizare ? Nu ca ar fi posibila prea curand, legea romana nu o permite. Uite ce sa spun, moare Romania daca maine manelaru' roman n-ar mai avea locul de la nationala asigurat din motive de straini. Las' sa-nvete si manelaru' ca trebuie sa munceasca daca vrea sa faca parte din nationala Romaniei.

redondo11.10.2008 22:49

Ai dreptate, eu zic ca Radoi ar trebui pus fundas central in locul panaramei de Tamas si Muresan la mijloc si am fi beton,ce dreacu mah Cocis,Tamas si Florentin Petre joaca titulari la nationala si Ghioane si Trica se uita la televizor....Piturca asta este praf,chiar si Ogararu care a facut un meci bun azi eu cred totusi ca ar fi trebuit jucat Sapunaru pe dreapta...

N-am nimic cu Radoi dar ca fundas central strict de marcaj Ghionea este urmatorul valoric dupa Goian.Faptul ca nu joaca face parte din strategia de viitor a lui Piturca care incearca sa fie si in gratiile dinamovistilor prin titularizarea lui Tamas,care e mai slab si ca Moti.Petre este unul din copiii de suflet ai lui Piturca de pe vremea cand antrena la tineret,iar Cocis e un fel de "Noul Soava" adica nimeni nu intelege ce cauta in nationala(cred ca jumatate din cei prezenti in stadion habar n-aveau unde joaca Cocis).Revenind la Radoi cred ca e mai bun ca fundas central decat mijlocas la acoperire,dar cuplul cel mai bun de fundasi la Steaua si nationala ar trebui sa fie Goian-Ghionea.

f234567k11.10.2008 23:04
N-am nimic cu Radoi dar ca fundas central strict de marcaj Ghionea este urmatorul valoric dupa Goian.Faptul ca nu joaca face parte din strategia de viitor a lui Piturca care incearca sa fie si in gratiile dinamovistilor prin titularizarea lui Tamas,care e mai slab si ca Moti.Petre este unul din copiii de suflet ai lui Piturca de pe vremea cand antrena la tineret,iar Cocis e un fel de "Noul Soava" adica nimeni nu intelege ce cauta in nationala(cred ca jumatate din cei prezenti in stadion habar n-aveau unde joaca Cocis).Renvenind la Radoi cred ca e mai bun ca fundas central decat mijlocas la acoperire,dar cuplul cel mai bun de fundasi la Steaua si nationala ar trebui sa fie Goian-Ghionea.

Avem de unde sa alegem fundasii centrali:

-Goian

-Ghionea

-Ghioane

-Radoi

-chiar si Chivu poate juca acolo

Toti sunt peste spurcatul ala in momentul asta.

Cineva trebuie sa-i ridice cota si lui tamas ca sa-l vanda "tovarasu`" giovani, pe la Celtic.

martanu11.10.2008 23:21

Ghionea nu a jucat astazi pentru ca este suspendat dupa cartonasul rosu luat in Feroe. Si ce este mai nasol este ca va sta 4 meciuri. Nu este insa exclus ca Pitzi care l-a criticat pe Sorin dupa meciul din insule, sa i-si arate incapatanarea si sa nu-l mai convoace ceva timp cum a facut cu Ogararu.

armanovici11.10.2008 23:22
Cred ca Piti are ce sa-l invete pe Cartu cand vine vorba de formule de joc ultra defensive!

Am avut 2-0 si, la fel ca si in meciul cu Bulgaria, ne-am inecat ca tiganii la mal. Ce frumos am jucat primele 20 de minute pana sa se decida Piti ca trebuie sa ne aparam la 30 de metri de poarta.

Nu cred ca Piti le-a spus sa se bage cu curu-n poarta la 2-0. Mentalitatea de cacao a fotbalistului roman, obisnuit sa joace la ciupeala plus instinctul ala de conservare care ma scoate din sarite a dus la pasul inapoi.Oricat l-as detesta pe Piturca nu pot sa afirm ca a fost vina lui.Mai mult cred ca i-am si subestimat pe frantuji la 2-0.

1.La pauza nu trebuia sa faca schimbari pentru ca juca echipa bine.

2.Nu l-am vazut urland de pe banca,nu a facut schimbari defensive dar nu a avut cu cine, s-au facut pe ei de frica.

3.Mutu confirma forma proasta, Chivu se vede ca vine dupa accidentare si nu joaca titular meci de meci.Cocis este depasit de la meciul cu Cehia de miza oricarui meci!

Florentin in afara de golul marcat la ciupeala a fost penibil.Iar Lobont e pisica p...llii.Ma enerveaza ca nu se gaseste nimeni cand jucam cu ei(Steaua) sa il testeze de la distanta...de fapt asta e boala noastra,nu tragem de la distanta sau daca o facem o facem prin d'alde Lovin sau Petre care nimeresc in 90% din suturi ultimele randuri de la peluze.

4.Generatia asta este o generatie de ratati,cu exceptia stelistilor(ce obiectiv sunt) din spate nu vine nimic, viitorul nu suna bine pt nationala,vestea buna(e sau nu?!?) e ca nici fotbalul la nivel de nationala nu mai prezinta atata interes ca inainte cu 10-15 ani.

redondo11.10.2008 23:33
Ghionea nu a jucat astazi pentru ca este suspendat dupa cartonasul rosu luat in Feroe. Si ce este mai nasol este ca va sta 4 meciuri. Nu este insa eclus ca Pitzi care l-a criticat pe Sorin dupa meciul din insule, sa i-si arate incapatanarea si sa nu-l mai convoace ceva timp cum a facut cu Ogararu.

Asa e,era suspendat dar oricum Tamas ar fii fost preferat in locul lui - aici e problema

sabin130711.10.2008 23:34

@f234567k

Tiberiu Ghioane nu e fundas central.

---------

Felicit echipa Romaniei pentru primele 25 de minute.

Lari11.10.2008 23:46

"La acest nivel, toți trebuiau sã facã faza defensivã. S-a rupt mijlocul la un moment dat și nu înțeleg de ce. Ribery a fost lãsat prea liber, nu s-a fãcut marcaj așa cum trebuia. Mureșan, care a fãcut un meci bun per total, la unele faze a demonstrat cã este debutant. Sunt mâhnit de rezultat, s-a vãzut diferența dintre banca noastrã și a francezilor. Totuși sunt mulțumit pe de-o parte cã am adus jucãtori noi la lot, care vor face în continuare parte din familia naționalei", a declarat Pițurcã la Gsptv.

M-apuca furia!!! Pai nu-ti era clar bai tampitule ca Domenech o sa incerce sa ne lipeasca de plasa lu' Lobont? Nu-ti era clar ca trebuie blocati la mijloc, nu la marginea careului de 16 metri? Ce-ai lucrat cu ei toata saptamana? Puneai fundasi in fata lu' Lobont pana nu mai vedeau atacantii celeilalte echipe mecla Pisicii?

Nu s-a facut marcaj la Ribery, gata, a concluzionat el. Pai bai cretinule, nenea Franck stie sa se demarce foarte rapid iar toti fundasii nostri sunt lenti, de-aia era mai sanatos sa ne aparam la mijlocul terenului, nu la 16 metri de poarta.

Frate, cand ii aud concluziile astuia la finalul meciurilor am senzatia ca el n-a avut niciodata legatura cu pregatirea jocurilor.

dax4711.10.2008 23:59

S-a repetat meciul cu bulgarii. Prea tare.

Protasov12.10.2008 00:14

Piturca nu construieste nimic. Aceiasi dezumflati Fl Petre, Cocis, Marica. Costea trebuia incercat mai repede. Nu poti sa joci cu trei inchizatori(il includ aici si pe Cocis) in spatele a trei pseudo-varfuri. Avem aici, fara nici o exceptie(Marica sau Mutu) o echipa intreaga de fundasi. E aberant. Tot sistemul lui Piturca e praf. Ceva lumina la Goe, Muresan si cu indulgenta Rat. Tamas e rebut. Lobont nu-i portar de nationala daca ia astfel de goluri ( a adunat deja 3).

Sa plece! Sa-i ia cu el acolo unde se duce si pe pritenii lui din ordinul primatelor (vezi bine, zilele astea impresari si partroni de cluburi prin Romania). Piturca este doar un paravan pt afacerile ilicite ale federatiei si ale mai devereme numitilor. Un caraghios dislexic. S-a alaturat morbului care mananca fotbalul romanesc.

xray_rom12.10.2008 02:54

Rezultat onorabil, daca il judecam dupa 0-3 cu Lituania:))

Prima repriza a fost buna!A doua...parca eram Otopeniul, cu deosebirea ca aia parca mai legau o pasa doua:))

Cu cate maini moarte am jucat, e bine ca s-a terminat si asa.

- Surprinzator de sters jocul lui Chivu.

- Mutu continua seria meciurilor negre.

- Tamas a ramas tot in eclipsa cu care s-a repatriat.

- Ratz aproape ca Radu Stefan in meciul cu Lituania. Aport ofensiv ... doar pe tabla lui pitzurca:)

- Cocis, un peste pe uscat, mai mereu ratacit printre picioarele francezilor.

- Lobontz intr-o zi mai putin inspirata(golul 2 il are pe constiinta).

In rest ...

- Marica a fost intre Arthuro si Kapetanos:)

- Goian in nota lui obisnuita. Bine spre f bine!

- Muresan un nou Lovin de CFR:)

- Ogararu fara sa straluceasca, parca a fost mai mult in ofensiva decat Ratz.

- Florentin Petre, a jucat binishor, fara sa rupa gura targului. Ne-a scos din rahat printr-un gol si o pasa de gol!Mai tehnic decat Banel, dar cu un plaman mai putin:)

Dupa 2-0 am avut un "deja vu" din meciul cu Galata. Din pacate evolutia scorului a fost exact la fel, cu diferentele:

- acum se juca acasa

- atunci, in a a2a repriza, noi mai puteam marca la turci vreo 2-3 pe cand acum, centru terenului parca devenise linia de la Marasesti cu deviza "Pe aici nu se trece". Si rar am trecut!:)

Radu mic12.10.2008 03:06

atat timp cat jucam prin toate spatiile verzi posibile din Romania, Cluj, constanta, etc NU vom reusii performanta dorita. Nu este posibil ca o mana de pensionari francezi sa cante peste un stadion de romani...

martanu12.10.2008 04:10
atat timp cat jucam prin toate spatiile verzi posibile din Romania, Cluj, constanta, etc NU vom reusii performanta dorita. Nu este posibil ca o mana de pensionari francezi sa cante peste un stadion de romani...

Cat de adevarat! Una dintre cele mai penibile memente ale serii.

«12345»