FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania - Franta 2 - 2

«1235»
fcsteaua.ro10.10.2008 10:52

Reprezentativele nationale de fotbal ale Romaniei si Frantei au terminat la egalitate sambata seara, scor 2-2, intr-un meci disputat la Constanta si care a contat pentru Grupa a 7-a a preliminariilor europene pentru Campionatul Mondial din 2010.

Golurile intalnirii au fost marcate de Florentin Petre (min.6) si Dorin Goian (min.17) pentru Romania, respectiv Ribery (min.37) si Gourcuff (min.69) pentru Franta.

Desi am condus cu 2-0, am putea spune ca am castigat un punct, dupa ce Franta a dominat partida, cu exceptia primelor 20 de minute.

Lari10.10.2008 11:04

Echipa titularilor de la antrenamentul oficial:

Lobonț - Ogãraru, Tamaș, D. Goian, Raț - G. Mureșan, Chivu - Fl. Petre, Cociș, Mutu - Marica.

SteauaB10.10.2008 11:09

Cred ca, din pacate vom pierde cu 0-2, 1-3. Francezi au echipa prea technica ca sa fie impedicat de o echipa statica ca Romania...

Echipa titularilor de la antrenamentul oficial:

Lobonț - Ogãraru, Tamaș, D. Goian, Raț - G. Mureșan, Chivu - Fl. Petre, Cociș, Mutu - Marica.

O echipa submediocru..

Ce ar fii daca am avut pe teren: D.Moreno, Culio, Durbabier, Semedo, T.Gomes, Tony etc?...Am fii fost o echipa mult mai technica si mai rapida.

4_ever_steaua10.10.2008 11:09

sper sa batem marea FRANTA...HAI Romania!

Lari10.10.2008 11:11

Iata si echipa Frantei. Ziaristii francezi au spionat un antrenament cu portile inchise:

Mandanda - Sagna, Boumsong, Abidal, Evra -Vieira, Toulalan - Ribery, Gourcuff, Malouda - Henry.

sabin130710.10.2008 11:17

@SteauaB

E nationala Romaniei.

As fi de acord cu Muresan si Chivu la inchidere, mai ales la ce au pe teren francezii. Nu stiu ce draq sa caute Fl.Petre pe teren. Iar.

bodanelu10.10.2008 11:21
Inaintea meciului ambii selectioneri au probleme de lot. Domenech, cu posturile de fundas central, fundas fundas si mijlocas ofensiv stanga.

@Virgil o mica gresala in articol

c.ronaldo1710.10.2008 11:27

Sper ca vom castiga. Asta este genul de meci care la facut pe Piturca mare. HAI Romania! Batem cu 2-1.

MoWeed10.10.2008 11:45
Ce ar fii daca am avut pe teren: D.Moreno, Culio, Durbabier, Semedo, T.Gomes, Tony etc?...Am fii fost o echipa mult mai technica si mai rapida.

Noi suntem Romania si in nationala Romaniei trebuie sa joace jucatori romani.

Muresan merita sa joace titular in contextul in care lipseste Radoi, dar ma intreb eu ce mai cauta ratatul ala de Tamas printre titulari? Sau Fl.Petre

Dragoshel10.10.2008 11:48

@bodanelu am rezolvat eu.

ariven2110.10.2008 12:04

cu riscul de a fi injurat...

stiu ca nu ii frumos, dar sper sa pierdem la scor ca sa plece putirca...pardon am gresit.

asa ca, cu mari regrete, chiar imi doresc ceva rau pentru noi...nationala lui Piturca nu e nationala...

shack3r10.10.2008 12:26

Ba esti nebun ? Si daca nu pleaca "putirca" ,desi pierdem ?

oop10.10.2008 13:06

Hai Romania!

...desi nu prea ma intereseaza meciul.

xray_rom10.10.2008 13:51

Ne va fi f greu, dar sper sa reusim un joc bun si un rezultat care sa nu ne strice weekendul:)

Cei pe care nu-i (prea) intereseaza acest meci, dar sunt suporteri Steaua, le amintesc ca in nationala sunt si stelisti. iar in nationala Frantei viitorii adversari lyonezi!

Daca baietii nostri fac un meci mare, este excelent si pentru moralul echipei Steaua in meciul cu Lyon care ne asteapta!

Macar din respect si dragoste pt Goian, Ogararu. B. Stancu sa fiti trup si suflet cu nationala si sa strigati:

HAI Romania!

PS. Celor care vor sa pierdem, numai sa pice Piturca, nu am ce sa le spun.

Nu din cauza parerii lor despre Piturca, ci pentru ca halucinantul scenariu-dorinta face parte din acea zona a "responsabilitatii" din care si penalul te absova de vina!:)

w3bmaster10.10.2008 13:55

Nu imi pasa asta nu mai e de mult nationala care sa ma reprezinte

Hai Franta

oop10.10.2008 13:56

daca meciul nostru cu Lyon sta in moralul cu care vin baietii de la lotul national,am pus-o! :)

din cate imi amintesc Radoi a venit de multe ori accidentat de la nationala,asa ca tot ceea ce sper de la acest meci e sa nu mai pateasca nimeni nimic!

steaua_gloria10.10.2008 14:00

Hai Romania ! Hai baietii , hai Mutule cu golul/golurile !! steagro

KolloSal10.10.2008 14:27

Pronosticul meu X. Este greu sa batem Franta tinand cont de diferenta de valoare dintre cele 2 echipe. Stiu ca se mai intampla situatii gen victoria Austriei cu 3-1 in fata cocosilor galici, dar tocmai de aceea ei isi vor lua toate masurile de precautie pt a nu mai suferi un alt esec.

Tupac Amaru10.10.2008 14:32
Noi suntem Romania si in nationala Romaniei trebuie sa joace jucatori romani.

La caterinca asta mondiala pe care o traim secunda de secunda, din moment ce unul ca Nicolita poate fi considerat roman, nu vad de ce n-ar fi posibil sa le dam o sansa si altora, care chiar sunt fotbalisti!

dr.adrian910.10.2008 14:43

Curajul

E momentul sã te scuturi de trecut și sã înțelegi cã ai 20 de milioane de suflete în spatele tãu

N-ai dormit prea grozav astã-noapte, înghiți fãrã chef micul dejun și mai sînt atîtea ore pînã la meci…

E una din diminețile acelea cînd știi cã urmeazã sã se întîmple ceva important, cînd simți nevoia sã te ghemuiești în ființa ta și sã-ți cauți curajul. Reprezinți țara într-un joc care seamãnã tot mai mult a razboi, iar astãzi ai putea fi carne de tun pentru Armata lor înfricoșãtoare..ªtii cã le vei înfrunta privirea, cã au avut lumea la picioare și chipurile proiectate pe l'Arc de Triomphe, cã sînt beneficiarii și produsele unei civilizații superioare. La ei pregãtirea se face individualizat, dupã antrenament li se recolteazã probe de sînge și salivã, laboratorul medical mobil e ultraperformant și furnizeazã automat programul personalizat de antrenament, de aceea aleargã mai iute, sar mai sus și sînt mai puternici, în timp ce tu ai început cu alergãri nesfîrșite, fãrã țintã și performanțã, cu toții la grãmadã, sã fie bifatã și ziua asta în caietul de antrenament, iar apoi, la meci, focu' la ei.Îți amintești cã pe tine un antrenor urechist te-a catalogat la începuturi drept o panaramã de fotbalist, cã selecționerul nu te-a plãcut și te-a trimis la Galați, și nici azi nu e sigur cã te place, cã ai cãderi de glicemie, cã ai ratat un contract afarã și dacã nici dupã Campionatul European nu te transferi, atunci cînd?, ca ai copilãrit fãrã tatã într-o lume în care minciuna ținea loc de mîncare și cãldurã, cã la 19 ani te-ai lãsat de fotbal ca sã vinzi la tejghea vin fiert prin Germania, sãtul de ipocrizia celor din jur, cã ai scãpat de boli și electrocutãri ca în Die Hard, cã ai avut puterea sã te ridici dupa ce mulți te-au crezut și te-au vrut terminat, sãtui de sclipirea ta de briliant.

Dar acum, gata! E momentul sã te scuturi de trecut, pentru cã cine privește prea mult înapoi, chiar și cu mînie,rãmîne cu gîtul înțepenit. Astãzi trebuie sã faci ceva ce te sperie. Te uiți în spate și vezi chipul de licean al lui Gãman, parcã așa îl cheamã pe puștiul ãla de la Craiova, și înțelegi cã astãzi totul depinde de curajul pe care îl vei gãsi în tine. Astãzi vei crede în vigoarea și în tinerețea ta, astãzi vei repeta la nesfîrșit: "totul depinde de mine". Sã nu te temi de fricã, pentru cã fãrã fricã nu existã curaj, iar curajul, a spus-o un înțelept, e arta de a fi singurul care știe cã ești mort de fricã. Așa cã, mai uitã-te o datã în spate, uitã-te bine, și ai sã ne vezi pe noi, vreo 20 de milioane.

de Emil Gradinescu

cel mai bun articol din ultima vreme

SteauaB10.10.2008 16:22

Si eu sunt impotriva contextul de a naturliza jucatorii strainii - dar voi nu vedeti ca jucatorii nostri nu sunt technici si capabil de a juca un fotbal ofensiv si spectaculos? Noi in timp 10 ani, am scos doar 1 jucator cu ceva technica, Adrian Mutu. Este ff tragic cand vezi jucatorii fara technica, vezi Stancu,Torje,Prepelita,F.Petre,Nicolita,Curtean,Doman si lista poate continua.

Am auzit de prea multe ori fraza: "Romanii sunt talentati, dar avem problema cu mentalitatea". Fratilor, problema noastra nr 1, este din pacate talentul si technica...De ziua de azi, rar mai vezi romanii la fel de technici ca portughezii sau spaniolii(Ca sa nu vorbesc de Argentina si Brazilia). Problema este ca copilul roman nu mai neste nascut cu fotbalul.

CoRsSo10.10.2008 17:40

Doamne ce cauta inaptul de Tamas titular? Si fl Petre? Sunt vai mama lor astia. Mai bine juca cu Muresan f central si Lovin decat sa l bage pe tamas.

2-1 goluri marica marica

@dy_00710.10.2008 18:32
Si eu sunt impotriva contextul de a naturliza jucatorii strainii - dar voi nu vedeti ca jucatorii nostri nu sunt technici si capabil de a juca un fotbal ofensiv si spectaculos? Noi in timp 10 ani, am scos doar 1 jucator cu ceva technica, Adrian Mutu. Este ff tragic cand vezi jucatorii fara technica, vezi Stancu,Torje,Prepelita,F.Petre,Nicolita,Curtean,Doman si lista poate continua.

Am auzit de prea multe ori fraza: "Romanii sunt talentati, dar avem problema cu mentalitatea". Fratilor, problema noastra nr 1, este din pacate talentul si technica...De ziua de azi, rar mai vezi romanii la fel de technici ca portughezii sau spaniolii(Ca sa nu vorbesc de Argentina si Brazilia). Problema este ca copilul roman nu mai neste nascut cu fotbalul.

Inseamna ca tu nu ai jucat fotbal in viata ta daca spui asa ceva.Crede-ma cei care joaca/au jucat fotbal poate sa-ti raspunda foarte usor contrariul.Sunt nu multi , sunt foarte multi copii foarte talentati de la varste fragede , antrenorii nu stiiu cum sai creasca , sa le dezvolte calitatile . Cunosc 1 pusti avea era nascut in 1998 si juca la juniorii de an 1993 . Sunt multi care daca nu se prezint singuri la cluburi bucurestene sa dea proba NIMENI deci NIMENI nu-i vede , De exemplu in perioada cand am fost eu la juniorii Stelei se dadeau afara copii 50-100 pe luna .Si tu nu da exemple irelevante .NOI nu suntem de nivelul argentinei si braziliei .PUNCT si la noi sa vorbim de mentalitate sa-ti spun ceva ce spune antrenorii (majoritatea ) inainte de meci : ,,Trageti cat puteti de timp cand conduceti '' , ,,dati cat puteti de tare in ea cand o aveti la 20 de poarte indiferent daca esti atacat sau nu '' , ,,Cauta tot timpu sa le iei fata eventual la prima atingere buf jos '' , . Si mai e si problema infrastructurii .De ex in Spania sau Anglia , sunt BAZE de fotbal , am vazut pe net meci inregistrat dintre Real Madrid si Barcelona dintre juniori nascuti in 1993 parca si aveau teren superb ,echipamentele ACTUALE ale echipi mari ,aveau tot sa joace. Daca vom investi in antrenori Romania va creste enorm .Timpul va demonstra asta. Si iti garantez ca dupa ce se duce Mutu , va venii altu .. poate la fel de bun sau chiar mai bun. Sper k nu v-am plictisit prea mult .. :steag_cruce_invers: HAI Romania !!

Alin Marinescu10.10.2008 19:32

M-am saturat de toate aerele de mare antrenor ale lui Piturca .Nationala nu joaca nimic . Nu vad de ce ar juca maine... Meci neinteresant.

ssilviu_1910.10.2008 19:58

HAI Romania!!!eu sunt foarte optimist si sper ca vom invinge Franta!!!Hai baieti,faceti-ne mandri de voi!!!

«1235»