FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania - Franta 2 - 2

«1345»
DanStan12.10.2008 19:32

Cu Lacatus problema e simpla : daca reuseste sa realizeze minim 14 puncte in urmatoarele 7 etape de campionat + calificarea in sferturile cupei + cel putin o victorie sau 2 egaluri in CL atunci e bun de Steaua. Daca nu, good bye ! Ma doare-n shtanga de modul in care o face, poa' sa se apere pe linia portii daca vrea.

Cat despre nationala ... adio calificare. Stam acasa ca si-asa n-am fi realizat mare lucru pe la turneul final. Si probabil vom mai sta pe-acasa inca vreo 10 ani de acum inainte.

georgecristian12.10.2008 19:36
Ogararu,oricat de mult il stimez,nu merita dupa forma aratata sa fie titular ieri ci sapunel,titular la porto de cateva meciuri incoace. Pe fundul terenului trebuia sa avem un cuplu Chivu-Goian iar la mijloc muresan + 2 jucatori tehnici gen aliuta,costea,trica,mara etc. I-am prins pe francezi cu o echipa tanara,in reconstructie,cu 2 fundasi varza pe centru si noi am preferat sa o frecam la noi in careu odata ce am avut 2-0.

Nici nu mai conteaza daca ne calificam sau nu,eu imi dau deja seama ca nu vom face cine stie ce acolo cu acest antrenor. Piti e un antrenor destul de siret cat sa se califice la turnee finale(iar asta e o calitate de-a lui orice am zice) dar n-are stofa sa mearga mai departe,e un antrenor limitat ca sa nu zic mai mult.

Asta e,sa speram ca generatia viitoare va fi mai breaza si ca va fi antrenata de un antrenor tanar cu valoare si cu ganduri mari.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Chivu-Goian pe fund? Asta iti submineaza "big time" comentariul ! Pai Chivu a fost catastrofa la Roma si Inter de fiecare data cand a jucat pe fund! Pune-l fundas stanga si i-ai gasit rolul ideal, oare Mourinho si Spaletti sunt niste fraieri?

Si mai spui ca Piti e siret ca sa ne califice plecand din situatia actuala? Hmm..Daca face asta si acum, intr-o grupa echilibrata cu o Franta foarte puternica si Serbia mai ambitioasa ca niciodata, e un antrenor adevarat si nu mai are nevoie de nicio confirmare din partea criticilor!

tazonne12.10.2008 19:39

@Adrian frumos punctat

"Cocis a fost folosit aseara pt a inchega antijocul echipei." asta e punctul pe I

Harald12.10.2008 20:07
Cu Lacatus problema e simpla : daca reuseste sa realizeze minim 14 puncte in urmatoarele 7 etape de campionat + calificarea in sferturile cupei + cel putin o victorie sau 2 egaluri in CL atunci e bun de Steaua. Daca nu, good bye ! Ma doare-n shtanga de modul in care o face, poa' sa se apere pe linia portii daca vrea.

Cat despre nationala ... adio calificare. Stam acasa ca si-asa n-am fi realizat mare lucru pe la turneul final. Si probabil vom mai sta pe-acasa inca vreo 10 ani de acum inainte.

noul Adrian :)

Stryker12.10.2008 20:08

Romania sta in ultimul timp prost rau la atacanti ... si Mutu si marica au fost prea slabi ... noroc cu Petre si Goian ...

sa speram ca meciul de peste 2 sapt din UCL nu va semana cu cel de aseara ...

Adrian12.10.2008 20:11

Harald

Nu stiu daca iti pasa sau nu dar eu nu sunt de acord cu Dan Stan.

M-as bucura enorm sa facem punctele alea asa cum a zis el.

Dar parca m-as bucura si mai mult daca am face-o intr-o maniera care sa nu le mai permita altora sa ne ia la misto.

M-am cam saturat de compromisuri.

Vreau sa vad Steaua jucand frumos si bine.

Atat.

Eu cred ca putem.La ce lot avem, putem!

CoRsSo12.10.2008 21:03

Ii dau dreptate lui Adrian. Steaua a jucat cum a jucat Romania si asa o face de mult timp.

Lacatus seamana foarte mult cu Piturca, diferenta fiind ca pe Lacatus il aplaudati ( desi greseste enorm) iar pe Piturca il injurati la cea mai mica greseala.

Nu iau apararea nimanui, ambii antrenori sunt mediocrii.

Romania marcheaza mai mult prin fundasi decat prin atacanti.

Lari12.10.2008 23:25

Piturca a cretinit de tot: "Cocis a fost fantastic, a facut numai sprinturi de 50-60 de metri. El e si putin mai emotiv si s-a intimidat de public". :wall:

Pentru cine este interesat, atasez secretele tactice ale lui Piti la meciul asta. Sursa: gsp.

w3bmaster12.10.2008 23:54

Tara de kkt nationala si mai de kkt poti sa mai zici ceva

Sper sa nu ne facem de ras cu Austria ca sarbi ne bat de nu ne vedem iar la francezi nu mai zic ...

Adrian13.10.2008 07:07
Piturca a cretinit de tot: "Cocis a fost fantastic, a facut numai sprinturi de 50-60 de metri. El e si putin mai emotiv si s-a intimidat de public". :wall:

Pentru cine este interesat, atasez secretele tactice ale lui Piti la meciul asta. Sursa: gsp.

Aere de antrenor mare, tactica de antrenor mic!

Marius13.10.2008 07:31

Bai, care e problema?

Inainte de meci erau numai postari de genul: "luam cel putin 3 goluri" sau "pe mine nu ma reprezinta nationala asta". Am facut 2-2 cu Franta si vad ca nemultumirea a crescut. De ce? Ca n-am luat 3 sau 4?

P.S. uebmaster, la primul post in care mai scrii ca Romania e o tara de kkt iei un ban mai mare ca tine. Oriunde postezi, scrii asta, deci e clar ca ai o probema.

c.ronaldo1713.10.2008 07:49

Stiti care este problema cu Lacatus, Piturca, Trombeta sau alti antrenori mici din Romania?

Ei joaca cu Fl.Petre, Nicolita sau Culio, iar adversarii lor cu Benzema, Ribery sau Malouda.

Adrian13.10.2008 08:38
Bai, care e problema?

Inainte de meci erau numai postari de genul: "luam cel putin 3 goluri" sau "pe mine nu ma reprezinta nationala asta". Am facut 2-2 cu Franta si vad ca nemultumirea a crescut. De ce? Ca n-am luat 3 sau 4?

P.S. uebmaster, la primul post in care mai scrii ca Romania e o tara de kkt iei un ban mai mare ca tine. Oriunde postezi, scrii asta, deci e clar ca ai o probema.

Nu e nimic rau.

Dar parca ar fi putut sa puna si ceva indicatii de genul:

1.Atacati pe centrul pt ca cuplul Boumsong-Abidal nu e deloc omogen si primul e si iesit din forma.

2.Incercati schimbari de directie.

3.Pe teren sunteti 10.Nu dati tot la Mutu.

4.Incercati suturi de la distanta -> se pot obtine cornere.

5.Cornerele sau fazele fixe sa fie exploatate la maxim.

etc

Ma doare in cot ce face Piturca.Daca el crede ca 2-2 acasa cu Franta antrenata de Domenech(care a luat 3 de la Austria) e o performanta, e problema lui.

Ar trebui totusi sa o lase mai moale cu arogantele si aerele astea de superior din moment ce pe banca el e foarte modest.

p.s.

Ronaldo, Benzema si Malouda au jucat ca niste cizme.Si nici Henry nu a jucat mult mai bine.La fel de bine puteam juca eu sau tu si rezultatul ar fi fost la fel.

Pe terenul de fotbal nu joaca numele sau salariul pt tine.

c.ronaldo1713.10.2008 08:48
Benzema si Malouda au jucat ca niste cizme.

Asta e meritul lui Piturca.

dee13.10.2008 09:00
Ma doare in cot ce face Piturca.Daca el crede ca 2-2 acasa cu Franta antrenata de Domenech(care a luat 3 de la Austria) e o performanta, e problema lui.

tinand cont ca am facut 0-3 cu Lituania, rezultatul cu Franta e o performanta.

Ronaldo, Benzema si Malouda au jucat ca niste cizme.Si nici Henry nu a jucat mult mai bine.La fel de bine puteam juca eu sau tu si rezultatul ar fi fost la fel.

deja exagerezi. Culmea e ca de fiecare data in loc sa apreciezi si ceva bun legat de jocul echipei ( nu ma refer doar la Nationala), gasesti scuze prin subevaluarea adversarului.

sabin130713.10.2008 09:03
5.Cornerele sau fazele fixe sa fie exploatate la maxim.

Cand dispui de o faza fixa, un corner in particular, nu presupune ca vrei sa il exploatezi la maxim? E cumva prin definitie. Adica bati un corner cu gandul sa exploatezi un sfert din valoare?

Adrian13.10.2008 09:20

Ronaldo

Eu nu l-am vazut inca pe Benzema sa faca un meci bun in nationala Frantei.E inca foarte crud si nici nu il avantajeaza sistemul.La Lyon mai trag aia ca sa dea el gol.Dar la nationala mai e in echipa si un Henry sau un Anelka.Ciuciu mingi doar pt Karim.

Daca te-ai uitat probabil ca ai vazut ca de multe ori se calca pe degete cu Henry.

Dee

Hai sa luam ceea ce poate sa joace nationala Frantei si ceea ce joaca.Sa vezi daca am subevaluat eu adversarul.

Au jucat foarte slab cu noi si raman la parerea ca au facut-o doar pt a scapa de Domenech.Ala e un expirat.

Altfel nu imi explic cum de naiba au luat atatea goluri din cornere si faze fixe(ca si Austriecii i-au ars cu asta)

Sabin

Cand vrei sa exploatezi la maxim un corner sau o faza fixa trebuie intai sa scoti acel corner sau faza fixa.

Cate cornere am avut noi cu francezii?

sabin130713.10.2008 09:36
Sabin

Cand vrei sa exploatezi la maxim un corner sau o faza fixa trebuie intai sa scoti acel corner sau faza fixa.

Cate cornere am avut noi cu francezii?

Da, asta e altceva, nu prea am avut ce exploata (3 cornere daca nu ma insel). Degeaba ii ceri sa exploateze fazele fixe, daca nu ajungi sa le si ai.

Cocis cred ca s-a vrut a fi ¨mintea limpeda¨ de la centrul terenului, dar am vazut cu totii ce a iesit. Desi a recuperat cateva mingi le-a continuat catastrofal. Ceva gen Lovin. Cum si Mutu si Petre au fost foarte slabi pe extreme nu-i de mirare ca Marica se zbatea ca pestele pe uscat.

Nu cred ca a putut fi vorba la acest meci de o sabotare a lui Domenech. Si nu se poate evalua echipa actuala a Frantei doar dupa meciul cu Austria.

Benzema vine dupa o sezon slab si la club, a avut si multe probleme personale. Cred ca fi varful nr.1 al Frantei.

DelPiero1013.10.2008 09:59
Am facut 2-2 pentru ca avem cei mai prosti conducatori de fotbal de pe planeta. Cum sa joci tu pe gropi cand ai Ghencea un gazon impecabil fata de Constanta?!?!

Pai la Constanta 12.000 de romani au fost dominati de vreo 100 de francezi din care majoritatea erau pensionari. Deci nu prea avea cine sa-l injure pe Sandu si desigur pe prafuitul ala de Mutu

D-aia nu vin ei Bucuresti,Timisoara,Cluj...aici,publicul are si oua!

Lari13.10.2008 10:31

Din gsp

Într-un moment greu al echipei României din timpul meciului cu Franța, jucãtorii au luat atitudine, reproșându-i lui Pițurcã lipsa de reacție din acele clipe. Ei au încercat încã din prima reprizã sã-i explice selecționerului cã sunt pur și simplu sufocați de ritmul impus de adversari, George Ogãraru venind chiar în douã rânduri la marginea terenului și țipând în direcția bãncii tehnice: "Nea Piți, fã ceva! Francezii au mereu superioritate și vin peste noi!"

Bietu' Oga... cum a putut el uita ca atunci cand l-a titularizat Olaroiu, Piturca s-a revoltat?

Ma intreb ce poti simti cand vii de la o echipa de top, cu antrenori buni si foarte buni iar la Nationala vezi o momaie pe margine care nu e in stare sa ia cele mai elementare masuri atunci cand adversarul te surprinde cu ceva...

Marius14.10.2008 08:33

Oricum, topicul e Romania - Franta. Hai sa ne mutam pe Steaua :)

«1345»