FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania - Franta 2 - 2

«12345»
maye10.10.2008 20:15

cu tamas si f Petre in teren e clara treaba...

dr.adrian910.10.2008 22:29

nu e Piturca ca nu joaca echipa. pai daca toti sunt varza murata ce poti sa faci. mi l-as dori la Steaua antrenor. are tupeu si coloana vertebrala

enjoy11.10.2008 05:39

prea multi dezradacinati pe site! Hai Romania!

greenyes11.10.2008 07:22
Si eu sunt impotriva contextul de a naturliza jucatorii strainii - dar voi nu vedeti ca jucatorii nostri nu sunt technici si capabil de a juca un fotbal ofensiv si spectaculos? Noi in timp 10 ani, am scos doar 1 jucator cu ceva technica, Adrian Mutu. Este ff tragic cand vezi jucatorii fara technica, vezi Stancu,Torje,Prepelita,F.Petre,Nicolita,Curtean,Doman si lista poate continua.

Am auzit de prea multe ori fraza: "Romanii sunt talentati, dar avem problema cu mentalitatea". Fratilor, problema noastra nr 1, este din pacate talentul si technica...De ziua de azi, rar mai vezi romanii la fel de technici ca portughezii sau spaniolii(Ca sa nu vorbesc de Argentina si Brazilia). Problema este ca copilul roman nu mai neste nascut cu fotbalul.

Daca ai incercat sa devii fotbalist ai intelege de ce nu prea "ies" la suprafata talentele adevarate. Dobitocii astia care sustin naturalizarea, ma refer la infectii de la FRF, au ingropat fotbalul romanesc. Cand Hagi tipa ca e o crima sa desfiintam campionatul de tineret nu l a ascultat nimeni. Toate campionatele puternice din lume au campionate de tineret.......

De ziua de azi, rar mai vezi romanii la fel de technici ca portughezii sau spaniolii(Ca sa nu vorbesc de Argentina si Brazilia). Problema este ca copilul roman nu mai neste nascut cu fotbalul.

Iti recomand sa te uiti la antrenamentele grupelor de copii cu varste intre 10 14 ani si cu sigurnata ai sa descoperi multe foarte multe talente. Din pacate talentele noastre nu sunt fii de deputati, benzinari, de tati cu mertane.......mama mamii lor de uscaturi........si mai ales incap pe mana unor antrenori numai cu numele....plus conditiile de tot rahatul....plus...plus...plus....alte mari minusuri intretinute de haita asta de doi lei care cica conduce fotbalul romanesc.......

STARforce11.10.2008 07:56

Hai Piturca fa un gest nobil si pleaca frate!

@dy_00711.10.2008 08:53
Si eu sunt impotriva contextul de a naturliza jucatorii strainii - dar voi nu vedeti ca jucatorii nostri nu sunt technici si capabil de a juca un fotbal ofensiv si spectaculos? Noi in timp 10 ani, am scos doar 1 jucator cu ceva technica, Adrian Mutu. Este ff tragic cand vezi jucatorii fara technica, vezi Stancu,Torje,Prepelita,F.Petre,Nicolita,Curtean,Doman si lista poate continua.

Am auzit de prea multe ori fraza: "Romanii sunt talentati, dar avem problema cu mentalitatea". Fratilor, problema noastra nr 1, este din pacate talentul si technica...De ziua de azi, rar mai vezi romanii la fel de technici ca portughezii sau spaniolii(Ca sa nu vorbesc de Argentina si Brazilia). Problema este ca copilul roman nu mai neste nascut cu fotbalul.

Daca ai incercat sa devii fotbalist ai intelege de ce nu prea "ies" la suprafata talentele adevarate. Dobitocii astia care sustin naturalizarea, ma refer la infectii de la FRF, au ingropat fotbalul romanesc. Cand Hagi tipa ca e o crima sa desfiintam campionatul de tineret nu l a ascultat nimeni. Toate campionatele puternice din lume au campionate de tineret.......

De ziua de azi, rar mai vezi romanii la fel de technici ca portughezii sau spaniolii(Ca sa nu vorbesc de Argentina si Brazilia). Problema este ca copilul roman nu mai neste nascut cu fotbalul.

Iti recomand sa te uiti la antrenamentele grupelor de copii cu varste intre 10 14 ani si cu sigurnata ai sa descoperi multe foarte multe talente. Din pacate talentele noastre nu sunt fii de deputati, benzinari, de tati cu mertane.......mama mamii lor de uscaturi........si mai ales incap pe mana unor antrenori numai cu numele....plus conditiile de tot rahatul....plus...plus...plus....alte mari minusuri intretinute de haita asta de doi lei care cica conduce fotbalul romanesc.......

Exact la asta ma refeream si yo..

Tupac Amaru11.10.2008 09:08

Exact la asta ma refeream si yo..

Plus necesitatea de a exista in programa scolara, la fiecare grupa de varsta, cel putin trei ore de sport pe saptamana - OBLIGATORIU, fara a mai accepta scutirile decat in cazurile care realmente cer acest lucru (copii bolnavi sau care n-au voie sa faca efort)....

steaua-no111.10.2008 09:18
Nu imi pasa asta nu mai e de mult nationala care sa ma reprezinte

Hai Franta

la felul in care scrii nu stiu care nationala te-ar putea reprezenta pe tine.

stii tu vorba aia : Daca taceai....

SteauaB11.10.2008 09:49

dar copii de strada? Ce s-a intamplat cu ei? Acum 10-15 ani, copii erau inebunitii dupa fotbalul, copii de 12-14 ani - juca un fotbal absolut fantastic, de zici ca sunt brazilienii, si ca Bucurestiul era Rio De Janeira.....Akuma? Copii baga manele, fitze etc. Bucurestiul s-a transformat in micul Instanbul.

De aia v-am si zis, Copilul roman nu mai este nascut cu fotbalul, din pacate...

@dy_00711.10.2008 10:23
dar copii de strada? Ce s-a intamplat cu ei? Acum 10-15 ani, copii erau inebunitii dupa fotbalul, copii de 12-14 ani - juca un fotbal absolut fantastic, de zici ca sunt brazilienii, si ca Bucurestiul era Rio De Janeira.....Akuma? Copii baga manele, fitze etc. Bucurestiul s-a transformat in micul Instanbul.

De aia v-am si zis, Copilul roman nu mai este nascut cu fotbalul, din pacate...

Omule tu gandesti inainte sa scrii? Pai acum politicieni cum vad un spatiu liber pac la cumparat face blocuri ia bani.. FOTBALU nu e profitabil pentru ei .NU scot bani din el. Sunt foarte putine locurile in care copii pot sa se joace fotbal.Este perferabil un spatiu cu locuri de parcat in locul unui parc sau un terenm de fotbal. Si ca tot spunea cineva mai sus ca trebuie sa se bage 3 ore de sport pe saptamana,sunt total de acord cu el dar trebuie sa fac si o precizare. In majoritatea orelor de sport profesorii conduc incalzirea apoi le dau minge de BASKET !!!! si sa se joace cum vor.Eu am 16 ani , sunt in liceul Aurel Vlaicu,2 ore [pe saptamana da la ce folos ,yo sunt rupt dupa fotbal,mananc fotbal pe paine,si la sport NUMAI basket ne lasa sa jucam . Ce satisfactie am eu daca ma duk la orele de sport?.NICIUNA.Pe nimeni nu mai atrage orele de sport. Si apropo cu Cupa Liceelor are trebui OBLIGATE sa participe TOATE liceele. Nu eset corect ca la orele de sport noi care iubim fotbalu sa nu putem juca , cei care iubesc basketu sa poate juca .. iar noi obligati sa dam probe la basket..

Weed4All11.10.2008 13:17

HAI Romania!!!

Guardian11.10.2008 18:08

parcã nici nu imi mai vine sã tin cu Romania , de la un timp numai aere , fãrã ordine si disciplinã, ETC.

sper intr-o victorie , 1-0 gol Marica.

Yoyoyoi11.10.2008 18:21

castigam!

Co-Steaua11.10.2008 19:40

Sa nu-mi sariti in cap insa Muresan este muult peste Radoi...este Magnific..........HAI Romania!!!!!!!!!!!

f234567k11.10.2008 19:41
Sa nu-mi sariti in cap insa Muresan este muult peste Radoi...este Magnific..........HAI Romania!!!!!!!!!!!

Daca iti aduci aminte, Radoi a facut un meci magnific cu Franta la Euro;).

Lari11.10.2008 19:47

Pana si Cocis a avut mai multe realizari decat Muresan in prima repriza. Chelu' face un meci bun, da, insa pe Radoi cauta-l vreo 2 clase mai sus.

zloty11.10.2008 20:25

cocis a jucat ca dracu in seara asta ,ai senzatia ca acuma se impiedica si cade cu capu in pamant

Lari11.10.2008 20:35

In repriza a doua Cocis a fost un jucator de divizia C.

stelistu din sm11.10.2008 20:45

cocis simarica maini moarte........ce p/...nu i-0a schimbat piturxza????????

Catalyn0711.10.2008 20:47

cum sa ai 2-0 si sa te egaleze echipa oaspete ?? :| ( nu conteaza ca o cheama Franta ). asta e mentalitatea proasta a romanului, se multumeste cu putin...

De ce a trebuit sa ne bagam cu fundu in poarta nu stiu. De parca la 2-0 trebuia sa fruiere albitru finalu meciului. Suntem vai de noi, nu mai avem fotbal in tara asta

Crangasi_boy11.10.2008 20:55
cocis simarica maini moarte........ce p/...nu i-0a schimbat piturxza????????

cocis a fost o panarama. dar cea mai mare panarama a fost fainaru ala de Mutu. nici macar nu a alergat. saracu rat era terminat pe flancul ala. fainaru nu stia decat sa tipe la marica (acesta a facut un meci bun, alergand si hartuind mereu apararea adversa). muratura a fost si Lobont care iar a luat gol de la masa de acasa. MURESAN OMUL MECIULUI!!!!

andrey_ptm_steaua11.10.2008 21:02

cu un atacant in forma nu cu prastia de mutulica poate faceam si noi mai multe...cocis a fost rupt in doua...Lobont degeaba apara perfect dak pana la sfarsit tot o comite...Chivu avea momente cand se credea Ronaldinho...singurii care mi-au plaqt au fost muresan si Goian :steag_cruce_invers:

SteauaB11.10.2008 21:06

Eu ce v-am zis ca technica noastra este foarte limitat? Nu se poate sa jucam un fotbal rapid, pe contratac cand n-ai technica si jucatorii cu ABC:ul fotbalului...Vrem sa jucam ca Russia la Euro - one touch - dar nu avem jucatorii gen Arshavin, sau Pavylchenko..Muresan si Goian au fost cei mai buni, bravo Muresan, insa n-are valoare lui Radoi, deci asta sa fie klar..Ce sa zic despre Mutu?! Mutu are intra-devar ceva technica, insa nu se ridica la valoare lui Ronaldo,Messi sau Ibrahimovic, si technica lui este foarte limitat/ea..S-a vazut clar la faza cand a scapat singur..

Din pacate, noi la technica suntem practic ZERO!!! Nu avem ce cauta la CM 2010.

Joga Bonito11.10.2008 21:06

Sper ca s-a lamurit lumea ca actuala generatie a Romaniei e una mediocra si ca echipa Frantei are in componenta sa niste super-fotbalisti. Pana la urma sa zicem mersi ca am izbutit acest 2-2 si ca Domenech a ramas inca selectionerul lor.

PS: Mai ramane comentariul infect a lui Gradinescu, un deja-vu de la meciul cu Boro.

Robinson Rufay Zapata11.10.2008 21:15

muresan e clar castigul Romaniei , insa mai este si tamas , care a fost de'a dreptu' penibil , numai unde nu trebuia era si degaja ca din lemn , nici rat nu a stralucit

«12345»