gsp-ul este cel mai terminat ziar si totusi cel mai vandut :?: :?: :?:
gsp-ul este cel mai terminat ziar si totusi cel mai vandut :?: :?: :?:
in ultima vreme... astia de la gsp chiar au intrecut masura.Pe deasupra anunta deschis ca il sustin pe javra de Popescu,care este marioneta ciinilor,in lupta pt FRF.Dar dece nu pe lupescu?Toata gazeta este anul asta c u Dinamo,n-ar digera giovani un alt esec si atunci trebuie scandal la noi,la tigani sa le fie lor bine.
in ultima vreme... astia de la gsp chiar au intrecut masura.Pe deasupra anunta deschis ca il sustin pe javra de Popescu,care este marioneta ciinilor,in lupta pt FRF.Dar dece nu pe lupescu?Toata gazeta este anul asta c u Dinamo,n-ar digera giovani un alt esec si atunci trebuie scandal la noi,la tigani sa le fie lor bine.
Hai sa ii lasam in pace si gata...nu mai le cumparam ziarul si vor fi nevoiti sa schimbe ceva...doar nu leo cumpara giovani in fiecare zi toate ziarele ca sa nu iasa ei in pierdere...
nu e inmod direct marioneta cainilor.. intai e marioneta lu' giovani si de aici ... si a cainilor.. :twisted:in ultima vreme... astia de la gsp chiar au intrecut masura.Pe deasupra anunta deschis ca il sustin pe javra de Popescu,care este marioneta ciinilor,in lupta pt FRF.Dar dece nu pe lupescu?Toata gazeta este anul asta c u Dinamo,n-ar digera giovani un alt esec si atunci trebuie scandal la noi,la tigani sa le fie lor bine.
oricum e un papitoi.. sforile au fost trase de mult si Popescu va fi viitorul presedinte al FRF
in ultima vreme... astia de la gsp chiar au intrecut masura.Pe deasupra anunta deschis ca il sustin pe javra de Popescu,care este marioneta ciinilor,in lupta pt FRF.Dar dece nu pe lupescu?Toata gazeta este anul asta c u Dinamo,n-ar digera giovani un alt esec si atunci trebuie scandal la noi,la tigani sa le fie lor bine.Hai sa ii lasam in pace si gata...nu mai le cumparam ziarul si vor fi nevoiti sa schimbe ceva...doar nu leo cumpara giovani in fiecare zi toate ziarele ca sa nu iasa ei in pierdere...
Faptul ca nu le cumparam ziarul este o maniera de protest fara ecou. Nu prea ii intereseaza pe ei cateva sute de cititori. Am mai postat pe aceasta tema: cea mai usoara metoda de a-i face de ras si de a protesta este afisarea unor bannere anti-GSp si anti-Prosport la meciurile Stelei. Ati vazut ce s-a intamplat la Timisoara. Cei de la Gazeta au fost vadit incomodati de acele bannere si replica lor a fost penibila.
Un topic pe aceasta tema:
http://www.gsp.ro/forum/viewtopic.php?t=6192&start=0
Cititi-l si veti observa ca nu doar suporterii Stelei sunt revoltati fata de atitudinea celor de la GSP.
Faptul ca nu le cumparam ziarul este o maniera de protest fara ecou. Nu prea ii intereseaza pe ei cateva sute de cititori. Am mai postat pe aceasta tema: cea mai usoara metoda de a-i face de ras si de a protesta este afisarea unor bannere anti-GSp si anti-Prosport la meciurile Stelei. Ati vazut ce s-a intamplat la Timisoara. Cei de la Gazeta au fost vadit incomodati de acele bannere si replica lor a fost penibila.Un topic pe aceasta tema:
http://www.gsp.ro/forum/viewtopic.php?t=6192&start=0
Cititi-l si veti observa ca nu doar suporterii Stelei sunt revoltati fata de atitudinea celor de la GSP.
Pai si cine face bannerele, am vazut pe forumul gsp ca toate echipele importante din campionat au protestat impotriva lor si doar timishoara a luat masuri...noi de ce nu am luat pana acuma...
Pai si cine face bannerele, am vazut pe forumul gsp ca toate echipele importante din campionat au protestat impotriva lor si doar timishoara a luat masuri...noi de ce nu am luat pana acuma...
Adika noi nu ne uitam in curtea noastra, sa comentam problemele de la Steaua dar facem bannere impotriva GSP. 8O Mi se pare din ce in ce mai ciudat. Din toti prietenii mei stelisti nimeni nu are nimic cu ziarul. nici macr nu am deschis acest subiect. Eu sper ca pe aici nu exista alte persoane care au interes de a arunca numele Stelei intr-o lupta fara sens. Becali a mai incercat asta. chiar nu ne agsim probleme si vrem sa ne facem?!? Ca stelisti nu avem alteceva de discutat si de protestat??? Foarte ciudat............... :?
Ce interes sa avem? Cu totii vrem binele Stelei. Multi dintre suporteri prefera sa fie indiferenti, insa asta nu inseamna ca "prietenii" din presa sportiva pot sa scrie toate tampeniile despre noi. Crezi ca prostiile si exagerarile din presa nu au afectat echipa? Crezi ca articolele referitoare la viata privata a lui Ghionea, sau tensiunile dintre Becali si antrenori amplificate de zeci de ori nu au facut rau echipei? Chiar crezi ca Mirel Radoi este atat de arogant pe cat il prezinta presa? Toate tampeniile acestea toaca incet-incet Steaua si fac cel putin la fel de mult rau ca si gura sloboda a lui Becali.
Later edit: acel topic de pe gsp a fost deschis timp de 20 zile, au fost postate o gramada de mesaje si la scurt timp dupa ce am dat acest link aici, topic-ul respectiv a fost inchis si mutat in arhiva desi nu era justificat acest lucru(se postase chiar ieri in el). Cred ca nu le convin anumite lucruri celor de la GSP.
E simplu nu mai cumparati ziare uitati-va la TV! :lol:
Ma uit aici si parca sunt intr-un film de groaza! Fratilor v-ati spus punctul de vedere dar cata lume care nu e stelista se uita pe acest site?? vreti sa faceti ceva faceti cu cap!mesaje scurte si intepatoare la adresa gazetei despre care vorbim!
Dar sincer parerea mea este ca nu intelegeti ceva! Astia nu dau in Steaua dau in Gigi ori cat timp va fii ciobanul acolo sus o sa se tot intample! Fratiorul meu scump si drag e si el bagator de seama pe la prosport (un ziar pe care eu il detest) si imi povestea ca majoritatea de acolo sunt mari sustinatori ai Craiovei si Poli Timisoara! Asa ca nu va mai plangeti ca au facut nus ce si au zis de Steaua sau de noi(galeria) ceva! amintitiva cat a denigrat ProSportul Craiova cand a cazut in B.
Oricum nu numai GSP-ul si Prosport ne halesc de poponet pe noi! Mai sunt si Libertatea un anume nene de la Ziua pe al carui nume nu-l pronunt ca nu e frumos sa-i fac publicitate!
Oligofrenul de Boa N'Kish !
Boanchis e ca raia.Daca se ia de tine,nu mai scapi usor de el.
Parerea mea e,ca e un tip care scrie la comanda.
Adica il platesti si scrie tot ce doresti tu.Impotriva oricui.Fara discernamant.
Uneori e haios.Cand evident nu esti in cauza.Tu sau ceva de care ti-ar pasa.
L-ati auzit vreodata vorbind?Greu mai leaga doua vorbe.In schimb blestemata de mana,numai rautati scrie.
Pamflete.
Pentru ca cica-i pamfletar.
Hahaha.Rimeaza cu cofetar,semintar,curvar,smenar...balegar.
Asta e in final,excrementul boului.
09-10-2005
Ciobanul s-a inteles cu Tolontan.
Intr-o intalnire avuta loc vineri, 8 octombrie, la sediul Gazetei Sporturilor, Ciobanul a cazut la pace cu acest cotidian. Discutia s-a purtat intre Ciobanul, patronul Stelei si Catalin Tolontan, redactorul sef al Gazetei Sporturilor, ziarul cu care Becali avusese un conflict deschis. Sunt notorii declaratiile finantatorului Stelei date Antenei 1, in care il injura din toata inima pe Dan Voiculescu (proprietarul trustului Antena 1 - Gazeta Sporturilor), precum si interdictia aplicata apoi de Becali reporterilor Gazetei, dar si celor ai ziarului ProSport si Evenimentului Zilei, o perioada de timp, la meciurile disputate de Steaua pe propriul teren. In urma intelegerii avute intre Becali si redactorul sef al Gazetei, patronul Stelei a renuntat si la procesul intentat Gazetei Sporturilor.
Cristian Otopeanu
si totusi de ce s-ar fi inteles... are nevoie de imagine dupa jocurile din grupe Steaua? Are nevoie Steaua sa ceara unui ziar sa scrie frumos despre ea? NICIODATA!!! GG nu trebuia sa se lase induplecat de un mafiot ca tolontan...
Stie el mai bine.
In nici-un caz nu e bine sa fii certat cu presa.
ce scrie gsp de miine ca s-a desfiintat VACARM?ar fi pacat
si e pacat... ca s-au auto suspendat mai multe grupari.. si daca e adevarat ce scrie in ziare.. rusine lor.. aia stiu ei care
SA MOARA Copos/ SI RAPIDISTII/ SI IANITZOAIA SI TOTI ZIARISTII/ CA DE ANI BUNI/ TOT LUATZI POMANA/ SI TOT Steluta IESE CAMPIOANA !!
Da da
Imi aduc si eu aminte scandarea asta.
Ca fapt divers, Ioanitoaia avea obiceiul de a invita la Procesul etapei, la final de campionat, cativa membrii din galeria campioanei. In 98 a venit Jean si inca 10-20 de stelisti. La un moment dat Ioanitoaia le spune: "ia ziceti-o p-aia cu 'sa moara toti ziaristii'". Astia o canta, cum o zice si Zama, la care Ioanitoaia: "pai mai baieti.. de mine inteleg... sa mor..ca sunt batran, dar ce aveti cu Copos". Jean a avut insa raspunsul foarte bun: "sa moara de ciuda, Nea Ovidiu, nu sa decedeze, ce naiba", raspuns de care Musty nu cred ca se lipea ![]()
Tot in emisiunea aia, M Lucescu fiind invitat, s-a cantat si "Haide Nea Lucescule, baga-i pe rapid in B, scapa lumea de burtosi, de tiganii paduchiosi". De notat ca emisiunea se tinea la teatrul Giulesti, stelistii fiind, dupa cate a relatat presa a doua zi, asteptati la iesire de un grup de suporteri tuciurii, pe care se pare ca i-au tratat "Jean style".
frumos... frumos
Acum cred ca nu mai e valabila scandarea cu Ioanitoaia....acum apare Boanchis :lol:
dupa multe articole care ne desfiinatau conducerea si club in acelasi timp .. iata o zi istorica in care gazeta .. vazand ca nu are ce face scrie un articol care ,surpriza, lauda Steaua:
Exuberanta fotbalului se masoară in goluri. Și faze frumoase, si suporteri fericiti. Steaua detine secretul unui elixir. Victorie in cupele europene. Nu oricum si nu in fata oricui. Curaj, valoare, indrazneala totul intr-un dozaj perfect. Nimic nu s-a pierdut, totul s-a transformat. De fapt, de la Piturca omul care scutura poarta Anderlechtului, la Victoraș Iacob nu-i o distanță de valoare, ci de orinduire istorica Golul virfului stelist, cap plasat după centrarea desenată a lui Nesu (13), poate fi adevaratul start spre un nou inceput. Poate peste traseul de anul trecut. Echipa arată mai coaptă acum
sursa GSP
Mai nou vad ca li s-a pus pata pe Dinamo. Impacarea cu Gigi a mai temperat ironiile si tampeniile scrise la adresa lui si implicit a Stelei. Sper ca pe Becali sa nu il mai ia gura pe dinainte deoarece avem nevoie de o presa macar impartiala daca nu favorabila. Oricum, la ce arata momentan Steaua, nu poti sa ii vorbesti de rau. Suntem pur si simplu magnifici. Sper sa ii zdrobim pe rapidisti duminica. Daca vom reusi acest lucru, saptamana este de vis. Imi doresc foarte mult si o victorie pe terenul Sampdoriei in conditiile in care echipele romanesti clacheaza mai mereu impotriva celor italiene. Atunci s-ar scrie despre noi la superlativ zile in sir.
surpinzator Gigi nu mai e asa de agitata in declaratii.. s-a mai temperat.. si vad ca si-a rez problemele.. cu ANAF ..
Ma bucur ca este liniste la Steaua acuma...daca o tinem tot asa la vara vom fi campionii...Titlul 23... :wink:
da... asa sa fie
Este un lucru foarte bun si sper sa ramana asa(ma refer la atitudinea fata de Steaua). Pe de alta parte, chiar daca noul club "vizat" de GSP este Dinamo, ma deranjeaza faptul ca un conflict intre conducere si ziaristi(indiferent de club) atrage dupa sine astfel de articole menite sa creeze o atmosfera tensionata la club. Noua nu ne-a convenit cand ni s-a intamplat, deci normal ca acum nu le convine nici celor de la Dinamo. Acum vor simti si cei de la Dinamo ce inseamna o presa ostila(imi pare rau pentru suporterii civilizati care nu au fost deacord cu atitudinea Gazetei fata de Steaua, dar ma bucur pentru cei care isi cumparau ziarul doar pentru ca scria tampenii despre Steaua - cunosc personal astfel de exemple).
Totusi, eu sper ca intr-o buna zi vom avea o presa 100% impartiala(speranta moare ultima). :wink: