FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SUPORTERII STELEI CONTRA GAZETEI SPORTURILOR

«1235»
Kobiy26.07.2005 06:28

Am deschis acest topic pt ca m-am saturat de toate atacurile aberante si fara sens ,ipocrite toate care au aparut in ultima luna la acest ziar de Kkt despre care avem o impresie foarte buna pana acum

M-am saturat de toate tampeniile si acuze(aproape toate fara sens)la adresa Stelei

M-am saturat de toate articolele asa zise realiste la adresa Stelei aparute intr-o publicatie ajunsa sa se ghideze doar cum ii canta patronul si de razboiul pe care el si trustul lui ruginit "cu antena curului cu tot" il dupa ceu Jiji(pe care si eu vreau sa-l vad in bratari dar nu prin atacuri jegoase si aberante)

M-am saturat ca numar de numar kkgazeta sa mai nascoceasca un scandal din nimic si sa scarme in kkt fara noima si fara scrupule

M-am saturat de fata obosita a redactoriilor antistelisti si pupincuristi din echipa ghionoiei infrunte cu el

M-am saturat sa vad cum tot le linge picioarele tuturor celor de la Dinamo si cum n-am vazut un mic articolas in ultima luna impotriva lor

M-am saturat de ei si mi se pare incredibil ca Romania post-decembrista sa exista o asa campanie impotriva unei echipe care nu a dezamagit pe nimeni si nicaire in Europa (cum fac alte echipe de 2 lei D..... sau R ....)ba dimportriva a realizat chiar in 2005 cea mai mare performanta de dupa '89 din Rom

M-am saturat de niste frustrati inculti care semneaza zi de zi fara sens articole anti Steaua

M-am saturat de ei toti si declar razboi total lor si o sa vapropun tuturor suporterilor stelisti sa va alaturati sa sa semnati aacest articol ANTIgazeta

M-am saturat de voi Si eu si toti Stelisti

P.S.

M-am saturat si rog toti Stelisti sa semneze acest articol!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Cassano26.07.2005 07:20

Da se pare ca gsp a cam sarit calul cum se spune. Au inceput o campanie contra Stelei, si aici oricat de independenti s-ar da alde ioanitoaia si tolontan se vede ca e mana lui voiculescu.Bineinteles ca si Jiji le da apa la moara... :?.Oricum numai ziar de sport numai e asta , mi ult se ocupa de mondenitati , pe cine a mai f... nu stiu ce jucator....,plus ca arunca multe stiri care nu au nici o acoperire ca dupa aceea sa isi ceara scuze.... dar asta dupa cateva zile cand au apucat sa citeasca o gramada de lume , lucru valabil si pt prosport. Aveme o presa sportiva de tot rahatul !!!!!!!!!!!!

Kobiy26.07.2005 07:32

Grupul Stelistilor AntiGazeta saluta pe toti gazetari mancatori de kkt din Echipa lu' Ioanitoia si Tolontan :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Bodanel26.07.2005 07:34

Bravo Kobyi

Adi26.07.2005 07:36

Injurati toata gazeta, cu exceptia lui Vochin si tolontan. Vochin e cel mai bine pregatit jurnalist sportiv din tara, iar Tolontan este unica valoare din "valul nou" care ii mai cuprinde pe Chiotea, Mitran is Ivanovici (daca doriti). Tolontan cu toate ca este un antiGIGI convins, si el recunoaste asta, poate sa faca analize obiective, sa puna punctele pe i.

Kobiy26.07.2005 07:54

Cand o sa vad ca nu mai ataca fara drept Ecipa Steaua atunci n-o sa-i mai bag pe toti in a ceeasi oala pana atuncii gazeta e toata o cocina cu miros scarbos.

sa vedem cat o sa mai tzina

dawid26.07.2005 07:56

gazetarilor....lupi moralisti asta sunteti....ati dus o campanie murdara impotriva lui belu si bitang de era sa-i pierdem .....acuma va luati de Steaua fara noima si bagati zanzanie intre suporteri cu minciunile voastre ..... numai sa va iasa voua banu` ..... nu le mai cumparati degeaba ziarul ...doar daca aveti nevoie urgenta de el :twisted:

onlySteaua26.07.2005 08:02

dupa parerea mea faceti totusi o confuzie:gsp este antijiji,nu antisteaua.

ca toate astea se rasfrang asupra Stelei este parte a doua.

daca jj s-ar tine de cuvant si ar face la inceputul fiecarei saptamani cate o conferinta de presa,eu cred ca ar fi spre binele lui si bineinteles si al Stelei.dar cat timp el raspunde la fiecare provocare a presei(si stie toata lumea cum),nu face altceva decat sa dea apa la moara ziaristilor(si nu numai celor de la gsp).

Kobiy26.07.2005 09:10

Adica daca vrei sa te rafuiesti cu ciobanu trebuie sa taresti prin noroi numele Stelei cum fac cei de la gazeta??/ nu cred ca asa se face si daca sunt asa inteligenti cum se cred ar fii gasit o alta metoda sa-l ifunde pe Jiji nu minciuni si porcaielii ieftine :evil: Da se pare ca atata pot si ei se comporta la fel ca si cabalinele " deci nu e mare diferenta intre jurnalisti frustrati si Jiji cioban,oier,taran s.a.m.d.

sorin_77726.07.2005 09:20

jj cioban = GSP ... sau mai bine spus: cata ciobanie vezi la JJ, atata lipsa de caracter vezi la Gazeta. O cumparam, acum ma multumesc sa o spicuiesc cu ajutorul mouse-ului. Parca pe internet e mai bine scrisa, o fi de la html?!?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

onlySteaua26.07.2005 09:59
Adica daca vrei sa te rafuiesti cu ciobanu trebuie sa taresti prin noroi numele Stelei cum fac cei de la gazeta??/ nu cred ca asa se face si daca sunt asa inteligenti cum se cred ar fii gasit o alta metoda sa-l ifunde pe Jiji nu minciuni si porcaielii ieftine  :evil: Da se pare ca atata pot si ei se comporta la fel ca si cabalinele " deci nu e mare diferenta intre jurnalisti frustrati si Jiji cioban,oier,taran s.a.m.d.

dar nu am spus eu ca asa trebuie procedat.departe de mine gandul asta.crezi ca mie imi place?doar nu-s nebun!!!

vrei sau nu,la orice scandal in care-i implicat ciobanul va aprea din pacate si numele Stelei.

oricum,probabil isi vor da si ei seama cand le va scadea tirajul ca nu au procedat corect.

Kobiy26.07.2005 12:57

ca,deci Toti impotriva lu'Ioanitoaia si Voiculescu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

BlackWoolfy26.07.2005 14:03

Cat timp va fi Gigi la Steaua situatia nu se va schimba ca ne place sau ca nu ne place Gigi este Steaua si Steaua este Gigi asta e realitaea !!!

Gigi, pleaca dracu din Ghencea!!! :evil: :evil: :evil:

DMX_spinner26.07.2005 14:08

ce mai mare influenta din gazeta p**i o are Tolontan ... Ca ziarist ar trebui sa fie neutru, sa scrie orice despre Steaua chiar daca este de rau sau e de bine dar daca se aude vreun zvon aiurea legat de Steaua sau de Ciobanul cat ar fii el de mic de nu scrie despre el 7 zile la rand ... cu cele mai mici detalii, cu "persoane anonime" care sunt inventate de ei, cu declaratii, analize etc. dar fatza buna a acestei echipe si uneori a patronului o ignora ... Cand l-a anchetat pe Becali au scris 100 de pagini pe tema asta dar cand a donat un miliard pentru sinistrati s-au facut ca ploua ...

Ps: treceti-ma pe lista "Anti GSP"

iancu dragosh26.07.2005 14:20

din pacate presa sportiva, si nu numai, are o atitudine tendentioasa fata de Steaua inca dinainte ca Gigi sa ajunga la club. Insa, in acest moment, isi permit sa fie mult mai evidenti, DIN CAUZA LUI Becali.

Kobiy26.07.2005 17:30

Presa sportiva in Romania da de unde sunt niste ziare mai rau ca niste tabloide de scandal iar hartia din care e facuta gsp nici sa te stergi la fund cu ea nu e buna

SteauaToronto26.07.2005 18:08

GSP si-a meritat injuraturile de la Jiji! Hai noroc nea Jiji! :lol:

Kobiy27.07.2005 08:09

Va rog ca la acest topic toate articolele tendentioase care apar(sau au aparut)in Gsp si veti vedea ca afonii lu' Ioanitoaia cu toti redactori lui de 2 bani Unfel de ANTI GSP Site

Ar fi cazu ca pensionaru wi balosu de Ioanitoia sa lase pe alti mai tineri si impartiali sa faca pres nu nu el care e Pro Craiova declarat(si adaug eu si PRo Rapid pe fata)

Ziaru' KOBIY :evil: :evil: AntiGSP

dawid28.07.2005 05:37

<<Steaua, ZI MERCI!

Dan Udrea (Dublin).... (sursa gsp.ro)>>

voi ce credeti asta e titlu potrivit dupa meciul tur cu irlandezii ? ....de acord nu am reusit sa marcam desi am avut cateva ocazii clare, si un joc superior tehnic si tactic....dar de aici pana a zice merci unor fotbalisti parca veniti din evul mediu e cale lunga...n-ati vazut cum bubuiau mingea numai sa scape de ea...ce-au facut aia? n-au miscat un fir de iarba in fata lui Radoi (inca il mai contesta cineva?)....domnule udrea cand veti vrea a mai fi spiritual va rugam sa ne anuntati si pe noi, nu de alta da sa ne pregatim din timp ..... in retur ce credeti domnule udrea o sa le zicem merci irlandezilor pentru ca ne-au lasat sa inscriem sau pentru ca si-au dat autogoluri sa ne scuteasca de efort

Allen28.07.2005 07:21

Asta chiar a fost un articol tendentios la adresa echipei noastre. Sa zicem mersi ca n-am luat gol sau ce? Si daca luam gol mare smecherie, dadeam acasa cu un gol mai mult ca ei. Am revenit noi de la 2-0 cu Valencia, nu reveneam cu irlandezii. SA FIM SERIOSI!

Daca gsp e in razboi cu ciobanul sa scrie "zi merci Gigi" nu Steaua, ca pana la urma Steaua nu e Gigi.

Si nici gsp nu e gazzeta dello sport.

Kobiy28.07.2005 12:49

As dorii sa fac o mica comparatii intre titlurile aparute azi in Gsp si pro Sport referitoare la meciul Stelei si va la sa judecati singur opinii

Gsp: citand surse direct implicate din Irlanda(asta da impartialitate):

" Shelbourne o tine in sah pe Steaua

" Steaua, ZI MERCI!" incredibl

Federatia Irlandeză de Fotbal:

Steaua a fost tinută in friu pe Tolka Park

Pro Sport:

Protasov: "În linii mari, echipa a mers bine"

Lovin: "Nu vor face față jocului

nostru de pe teren propriu"

V. Iacob: "Șansele sunt egale"

Eu ,no comment!!desi m-ar arde limba de cateva injuraturi :evil: :x

ADRIAN PACURAR28.07.2005 16:41

atat doresc sa spun acum cateva luni injuram toti pro sport , acuma ne luam de astialalti.

onlySteaua28.07.2005 18:53

poate asa o sa se calmeze si astia. :wink:

bineinteles,un pic de subiectivism exista si la noi.

SteauaToronto28.07.2005 19:28

Cititi articolul prima cearta pe GSP.ro! Eu cred ca e adevarat! **** Jiji!

FANATIK RED-BLUE28.07.2005 22:55

Despre titlul articolului, Steaua zi merci! Nu pot sa spun, decat,penibil.Din pacate, nu am vazut meciul, iar daca ma luam dupa jenantul si neinspiratul titlu' al articolului, as fii crezut ca saraca Steaua, a scapat din infernul de pe Tolka Park, cu un egal nesperat, unde irlandezii ne-au "calarit" tot meciul si au avut o gramada de ocazii, la poarta lui Hamutovski.

Cat despre cearta ciobanului cu Oleg, era de asteptat ca idiotul sa se dea in stamba, la cat il tine procesorul. Dupa ce ca nu ia pus la dispozitie lui Oleg, jucatorii care sa inlocuiasca plecarile, cat si sa dubleze posturile cu jucatorii de valorii apropiate, tot jigodia de Jiji face gura.

Trebuie ca la meciul cu javrele de Duminica, sa ii aratam sprijinul nostru lui Oleg si baietilor, iar paranoicului, "dragoste eterna".

«1235»