Am deschis acest topic pt ca m-am saturat de toate atacurile aberante si fara sens ,ipocrite toate care au aparut in ultima luna la acest ziar de Kkt despre care avem o impresie foarte buna pana acum
M-am saturat de toate tampeniile si acuze(aproape toate fara sens)la adresa Stelei
M-am saturat de toate articolele asa zise realiste la adresa Stelei aparute intr-o publicatie ajunsa sa se ghideze doar cum ii canta patronul si de razboiul pe care el si trustul lui ruginit "cu antena curului cu tot" il dupa ceu Jiji(pe care si eu vreau sa-l vad in bratari dar nu prin atacuri jegoase si aberante)
M-am saturat ca numar de numar kkgazeta sa mai nascoceasca un scandal din nimic si sa scarme in kkt fara noima si fara scrupule
M-am saturat de fata obosita a redactoriilor antistelisti si pupincuristi din echipa ghionoiei infrunte cu el
M-am saturat sa vad cum tot le linge picioarele tuturor celor de la Dinamo si cum n-am vazut un mic articolas in ultima luna impotriva lor
M-am saturat de ei si mi se pare incredibil ca Romania post-decembrista sa exista o asa campanie impotriva unei echipe care nu a dezamagit pe nimeni si nicaire in Europa (cum fac alte echipe de 2 lei D..... sau R ....)ba dimportriva a realizat chiar in 2005 cea mai mare performanta de dupa '89 din Rom
M-am saturat de niste frustrati inculti care semneaza zi de zi fara sens articole anti Steaua
M-am saturat de ei toti si declar razboi total lor si o sa vapropun tuturor suporterilor stelisti sa va alaturati sa sa semnati aacest articol ANTIgazeta
M-am saturat de voi Si eu si toti Stelisti
P.S.
M-am saturat si rog toti Stelisti sa semneze acest articol!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: