normal ca nu e frumos ce fac astia .. la ce scriu prin ziare .. pun sare pe rana
normal ca nu e frumos ce fac astia .. la ce scriu prin ziare .. pun sare pe rana
SA MOARA Copos/ SI RAPIDISTII/ SI IANITZOAIA SI TOTI ZIARISTII/ CA DE ANI BUNI/ TOT LUATZI POMANA/ SI TOT Steluta IESE CAMPIOANA !!
Eu stiam asa: "....Ca ei tot lupta / Lupta de pomana/ Ca tot Steluta va fi campioana"....dar poate ca erau si variatiuni pe aceeasi tema
eu stiam ca era mai degraba "fura Rapid/fura de pomana/ca tot Steluta iese iara campioana. Oricum erau vremuri frumoase. si incheiam al 6-lea an consecutiv ca si campioni. A fost cel mai strans campionat dintre toate cele 6 si daca ma intrebi pe mine a fost inceputul sfarsitului. Au urmat 6 ani groaznici. Insa de un an suntem iarasi acolo sus.
revenind la topic va rog frumos sa aruncati o privire asupra Gazetei de azi. Tot ziarul are ca scop spalarea cadavrului lui Craciunescu.
1. Profitand de incidentele intre suporterii arbitrajul comandat prestat de Tudor este deloc analizat
2. Profitand de demisia lui Bivolaru, il introduc sutil in aceeasio categorie si pe Craciunescu. Intrebarea care se pune este: cum are Craciunescu o imagine nepatata, sa cum e cazul lui Bivolaru, daca a fost in vacanta cu Netoiu, joaca table cu acesta, isi construieste casa pe banii lui Netoiu si a mai fost si la femei cu nu stiu ce arbitru strain.
3. clipul electoral:arbitri la liceu sponsorizat de ISM