Din pacate, pana si eu care inclin sa nu vad conspiratii si intrigi in orice misca trebuie sa recunosc ca in ultima vreme articolele din GSP sunt usor tendentioase. Imi este foarte clar ca se cauta si se exploateaza la maximum orice fisura din "angrenajul" Stelei si ca de acum incolo orice abatere si oricat de mica va fi scoasa repede in evidenta.
Sigur ca unii vor aminti despre patronul trustului media, nimeni altul decat Dan Voiculescu, cel care "din ratiuni economice" era invitat de "presedintele" nostru sa ii presteze un sex oral. Pe de alta parte, este posibil ca cei de la GSP sa le raspunda ca, la gradul de decadenta la care a ajuns Becali, oricine ar fi indreptatit sa-l combata.
Ca de obicei, adevarul cred ca este pe undeva pe la mijloc. In fond, poate ca am uitat prea repede ce "lighioana" avem in fruntea clubului, dupa ce acum doua saptamani ne crapa obrazul de rusine. Pe de alta parte, poate ca nici Steaua nu merita un tratament atat de dur, mai ales cand ataca cu sanse accederea in prima comeptitie fotbalistica europeana. Sa nu uitam insa ca..."daca te amesteci cu taratele, te mananca porcii" :roll:
PS Ca sa nu neglijam totusi "capra vecinului", nu am priceput demersul gazetei de a ni-i prezenta pe catzelushii din groapa in ipostaze de turisti de lux prin Disneyland, Versailles etc. Ori poate cred ca vreodata Tamas va refuza o manea "de corazon" pentru o vizita la Muzeul Judetean Brasov :?