FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Divizia A. Alegere Echipe

«123456»
klaus_e8911.10.2008 13:09

la naiba cu voi cei ce va certati ... alegeti mai departe !

bubutza11.10.2008 13:55

cat timp are meph sa aleaga?

dumy3l11.10.2008 14:51

cred ca putem trece peste el :)

ronaldo_020111.10.2008 15:22

in ritmu asa pana de craciun incepem...:P

meph_frumossu11.10.2008 15:36

13. meph_frumossu Lyon

ronaldo_020111.10.2008 16:04

1. alexxx_tzupy - Manchester United

2. mihai1411 - Chelsea Londra

3. f1or_cs - Barcelona

4. marianbolohan - AC Milan

5. danny1ok - Arsenal

6. laurentiu_state - Roma

7. puricele88 -Juventus

8. klaus_e89 -Inter

9. ady_adinho - Real Madrid

10. ronaldo_0201 - Liverpool

11. fifa_for_fun - Bayern

12. fallenangell002000 - Valencia

13. meph_frumossu- Lyon

14. quitar

15. rusu_andrey_2005

16. yo_jeleus

17. s3rgyu_adriano_13

18. dumy_wazzy

Quitar e randu tau comm on..:P

BADboySteaua11.10.2008 18:41

Pe quitar nu l-am vazut de mult pe mess :|:no:

blindica11.10.2008 20:57

M-am grabit sa joc barajul ala dupa 24 h treaz,pt unii care nici nu-si dau interesul

Enquist11.10.2008 21:00

Discutand cu mai multi jucatori care activeaza in A...observ ca multi au impresia ca se va juca la viteza normal.M-am gandit sa ii cer si eu parerea lui Ion desi stiu ce zice regulamentul...pe Ion insa cand il intreb cate ceva...ii starnesc complexele de superioritate asa ca postez selectia din regulament si propun sa dezbatem:

Setarile oficiale ale campionatului de FIFA

Urmatoarele setari vor trebui folosite obligatoriu in orice meci desfasurat in campionat/cupa:

Half Length: 6 Min

Game Speed: Normal/Fast (la alegere)

Stadion/vreme: la alegere (este permis si modul night)

Injuries: on

Offsides: on

Bookings: on

Time/Score Display: On

Goalkeeper level: world class

Ati sesizat ca diferenta este foarte mare intre cum se comporta jocul la cele doua viteze..personal..sunt pentru modul fast fiindca mi se pare ca anihilieaza o parte din diferentele de valoare dintre jucatori...in sensul ca la o viteza mai mare Ronaldo nu trece chiar ca trenul pe langa fundasii adversi.Avand in vedere ca eu fac parte din B unde..in general...echipele sunt aproximativ egale...imi este indiferent ce viteza se va folosi...insa n-as vrea sa ma obisnuiesc cu modul fast si apoi sa trec pe normal sau vicersa.Timp avem, putem sa discutam pentru ca ne-ar veni si noua celor din b mai usor sa ne orientam catre o echipa sau alta dak am sti pe ce viteza se merge.

Scuze daca postul meu e prea lung sau plictisitor... m-am frustrat si eu dupa meci :drunk:

Paradise_Lost11.10.2008 23:12

iti spun eu, s-a luat decizia sa se joace pe normal

alin_jeleu12.10.2008 00:21
M-am gandit sa ii cer si eu parerea lui Ion desi stiu ce zice regulamentul...pe Ion insa cand il intreb cate ceva...ii starnesc complexele de superioritate

AMIN!

mihai141112.10.2008 05:46

de ce va grabiti asa cu alegerile,ca nici nu s-au terminat inscrierile :)?

i0nutz8312.10.2008 07:48

@enquist: e prea de dimineata ca sa iti dau raspunsul pe care-l meriti. Apropo, vrei sa le spun baietilor cat ai plans dupa descalificarea lu' Dinamo din UEFA ? ;)

branica12.10.2008 08:28
@enquist: e prea de dimineata ca sa iti dau raspunsul pe care-l meriti. Apropo, vrei sa le spun baietilor cat ai plans dupa descalificarea lu' Dinamo din UEFA ? ;)

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ahaahahahahahah

Enquist12.10.2008 09:24

@ Ion...nu doar a lui Dinamo...ci si a rapidului :blush: ... insa ideea este alta ... decizia iti apartine tie sau altcuiva exclusiv sau se hotaraste de comun acord?repet: eu joc pe ambele viteze si ma adaptez la ambele...dar modifica atunci regulamentul :shutup2:

PS: eu ma consider o persoana de caracter...asa ca de fiecare data cand am sa zic ca x e prost sau y e retardat...o sa o fac doar dak pot sa aduc argumente...in cazul tau nu cred cae nevoie sa aduc vreun argument cand zic ca ai o parere un pic prea buna despre tine.Apreciez ce faci cu site-ul asta, apreciez devotamentul tau fanatic pt Steaua, dar ar trebui sa mai cobori cu picioarele pe pamant uneori.Nu mai am arhiva de la YM din pacate...asa ca te rog frumos... sa postezi discutia integrala.Eu zic ca am regretat eliminarea echipelor romanesti...si daca e cineva care se bucura de eliminarea lui Dinamo sau a oricarei altei echipe...inseamna ca are iq lui Borcea [aviz pt tine: a se intelege ca am o pasiune si pt Borcea :biggrin: ]

Mi se pare stupid sa ajungem sa ne certam ca niste fetite!

i0nutz8312.10.2008 09:34

O sa se faca un referendum national cu respectiva problema. O sa avem la sfarsitul lui noiembrie trei buletine de vot: unul pentru Cam. Deputatilor, altul pentru Senat si in sfarsit, unul pentru alegerea vitezei de joc in campionatul de fifa.

Sergyu1612.10.2008 09:38

Quitarr nu a mai fost demult pe mess....Trecem peste el??/

Enquist12.10.2008 09:38

cu.e.d.

branica12.10.2008 09:50

Sergiule ... putin cam disperat ? ;)) Tu peste toata lumea vrei sa treci ...Poate ma rog pt tine sa ti se arda placa de baza :))

Sergyu1612.10.2008 09:53

Am intrebat ma ! Nu sunt disperat...Doar ca nu l-am vazut pe mess pana acum. Din partea mea putem sa incepem de Craciun ca nu e nicio problema.

mihai141112.10.2008 12:07

ce atata graba?inscrierile nu s-au terminat,si nici testarile

DoctorLov12.10.2008 13:46
iti spun eu, s-a luat decizia sa se joace pe normal

Haios haios, esti plin de poante, ca de obicei. :ce_oameni:

O sa se faca un referendum national cu respectiva problema. O sa avem la sfarsitul lui noiembrie trei buletine de vot: unul pentru Cam. Deputatilor, altul pentru Senat si in sfarsit, unul pentru alegerea vitezei de joc in campionatul de fifa.

Cred ca ar trebui totusi sa ii dai un raspuns la om, nu sa-l iei la "per pules". Iar daca tu crezi ca omul tine in mod cert cu dinam0, ar trebui sa-l scoti afara, nu sa vii si sa arunci aici diverse acuze la adresa lui.(e total nepoliticos ca sa folosesc un eufemism). :thumbdown:

Paradise_Lost12.10.2008 14:59

Doctore, am vb cu Ionut pe Yahoo, si mi-a spus si el ca multi altii de altfel, ca decizia va fi sa se joace pe NORMAL... fast e pt ratatii care din 2 pase ajung la poarta. sincer, nu ma intereseaza viteza, ci doar sa se aleaga, una din 2... sa nu ma trezesc ca joc un meci pe fast si altul pe normal, dupa bunul plac al adversarului.

DoctorLov12.10.2008 15:07

Atunci aduna-ti gandurile si scrie coerent. Te exprimi alambicat, deci ati vorbit voi acolo pe yahoo, nu s-a decis inca.

i0nutz8312.10.2008 18:41

Se va juca pe NORMAL. M-am consultat cu unii dintre cei mai vechi participanti din campionat si am decis ca este cea mai buna solutie.

«123456»