Cred ca vor fi mici probleme pe care Ionutz trebuie sa le rezolve.Adynho si Bubutza trebuie sa fie in prima Liga...Automat trebuie sa se joace un baraj...Sa vedem ce decide Ionutz...
Cred ca vor fi mici probleme pe care Ionutz trebuie sa le rezolve.Adynho si Bubutza trebuie sa fie in prima Liga...Automat trebuie sa se joace un baraj...Sa vedem ce decide Ionutz...
eu aleg dupa quitar
ca asa am fost clasat in campionat
10. fifa_for_fun --- Liverpool
stati putin eu eram al 9-lea si aleg Real Madrid..sry Ronaldo
nui prob Liverpool e a mea
ce harababura. totusi nu am inteles de ce adinho n-a fost inclus din prima pe lista...ionutz? ![]()
da...nici yo....![]()
pey, ca sa incurcam si mai tare itzele... daca vrea cineva AS ROMA, e liber sa o ia.... respecvtand pe cei care au ales dupa mine. vreau sa-mi aleg BAYERN M.....
se poate ionutz? nu apucasem sa joc cu toate echipele ![]()
pai iau si eu barca daca se poate ![]()
cel mai bine sa refaca ionut lista si sa se ramana cu echipele astea,dar sa vedem acum....
cred ca s-a pripit la alegerea echipelor, nu am avut timp nici sa deschid bine fifa si.... hai sa alegem. eu accept orice decizie, doar ca-mi placea mai mult Bayern...
daca se poate sa se stearga tot si sa realegem, ar fi perfect ![]()
Ce Dumnezeu e asa greu ma nene? Isi ia adynho Real Madrid sau ce naiba vroia, urmatorii aleg in ordinea scrisa pana la guitar si bubutza unde asteptam sa vedem ce decizie ia Ion cu jucatorii care urmeaza.
Eu propun ca sergiu si dumyel sa joace barajul intre ei, fiindca n-ar fi corect ca unul sa intre in Liga degeaba si celalalt sa joace baraj.
@ paradise, nu mi se pare normal sa schimbi echipa si nu s-a acceptat niciodata asa ceva.
eu zic sa jucati voi barajele asa cum trebuie. de ce sa joace ei intre ei ? ce-i aici ? Liga lu` mitica ?
Il asteptam pe Ionutz...
@blindica
am zis si eu n-am dat cu parul, nici nu apucasem sa joc cu cateva echipe. dar toata lumea urla sa-mi aleg echipa.
repet, prefer bayern, dar daca nu se poate, asta e, ma conformez deciziei.
pai tot e ok......
9.ady_adynho - Real Madrid
10.ronaldo_0201 - Liverpool
si fifa trebuie sa aleaga alta echipa.....
baietzi daca luati vreo decizie care ma implica direct is dispus sa ma conformez dar abia in week-end deoarece is la facultate si nu am inca internet. o sa incerc sa ajung aksa si in timpul saptamanii. O SA INCERC!
mama cat dureaza frate sa alegi o amarata de echipa parca am juca pe bani... ![]()
Sa mor daca mai inteleg ceva...Ionutze lamareste-ne si pe noi te rog...Ce se intampla mai departe? Jucam baraj...ce facem?
eu zic sa jucati voi barajele asa cum trebuie. de ce sa joace ei intre ei ? ce-i aici ? Liga lu` mitica ?
Celalalt user de la baraj s-a retras ,dar tu nu urmaresti forumul ...
O sa rezolv problema diseara, nu intrati in panica ![]()
10. fifa_for_fun --- Bayern
branica, bayern a fost ales... ia vezi ROMA ![]()
cine a ales bayern
?
stiu ca eu as urma sa aleg echipa, dar pana se lamureste treaba cu adinho, prefer sa astept. Scuze celor care sunt dupa mine ![]()
![]()
stati la niste echipe amarate de 1 saptamana si tot voi va agitati sa incepem odata