mai gasesti maine in ziua meciului chiar si la ora 21.30 ca au ramas peste 1000 de bilete nevandute cel mai eftin la PELUZE 75 RON Biletu
mai gasesti maine in ziua meciului chiar si la ora 21.30 ca au ramas peste 1000 de bilete nevandute cel mai eftin la PELUZE 75 RON Biletu
avem incredere in voi!!! ![]()
Lyon ar fi o echipa de batut daca ar avea cine sa o bata.Nu este insa Steaua acea echipa.Cu mult noroc,putem obtine un egal,caci e greu de crezut ca putem juca si noi FOTBAL!
eu de la meciul asta nu am mari asteptari. sper doar ca jucatorii sa realizeze importanta meciului si sa joace cu sufletul. asta lipseste echipei in momentul asta..devotamentul pt echipa. daca vor realiza asta atunci o sa avem un meci frumos
2-1 pt Steaua
1-0 pentru Steaua
asa zic ca se va termina...nu conteaza rezultatele care au fost pana acum sa ne gandim bine......jucatori vor da tot ce pot din ei doar joaca in CL si nu cred eu ca vor sa se faca de ras etc deci oricum nustiu ce sa zic si Lyon e o echipa tare dar.....
mingea e rotunda asa ca HAI Steaua!!!
:steag_cruce_invers:
e un paradox
In campionat suntem zmei acasa si batem tot, in deplasare nu jucam nimic niciodata.
In Champions League jucam bine in deplasare si slab acasa.
suntem asa zmei acasa incat am facut egal cu Cs Otopeni tre sa recunoastem ca avem sanse mici sa castigam campionatu si sa mergem mai departe in Liga.
M-AS MULTUMI SI CU UN EGAL... ![]()
Echipa titularilor de la antrenamentul oficial:
Zapata - Ogãraru, Rãdoi, D. Goian, P. Marin - Ov. Petre, Lovin - Nicolițã, D. Moreno, Semedo - B. Stancu.
daca nu joaca toja nici de data asta pe stanga,daca Dayro nu este al doilea varf,daca nu se adopteaza stilul care ne-a adus succes cu mult timp in urma adica 4-4-2,sau macar un 4-4-1-1...nu avem nicio sansa......noi nu avem trupa de 4-2-3-1(pt ca tot timpul devine 4-5-1,deoarece striga mereu la Dayro sa stea in spate).....echipa noastra trebuie sa il aiba in teren pe toja pe stanga,deoarece centreaza si fenteaza mai bine decat Semedo sau Banel(care schimba partea de 2 -3 ori pe meci),are un moral bun dupa meciul cu brazilia....practic cel mai bun rezultat care il putem scoate este un egal...sper sa iasa ![]()
Echipa titularilor de la antrenamentul oficial:
Zapata - Ogãraru, Rãdoi, D. Goian, P. Marin - Ov. Petre, Lovin - Nicolițã, D. Moreno, Semedo - B. Stancu.
B. Stancu s-a accidentat ![]()
nu cred ca e grav
La multi ani Marcele!!!!
ce jucator a fost asta mai rar chiar in fotbalul de azi. Messi si c.Ronaldo duc mult dupa el, dar chiar nu cred ca il pot ajunge vreodata.
pe langa Raducanu Lacatus era mic. pacat ca nu sunteti nascuti mai devreme sa il fi vazut jucand. sa fie tot stadionul plin. sa fie sustinuta Steaua si tot ce inseamna acest mit. de la Oreste Alexandru la Steaua actuala.
LUPTA Steaua!!! Jiji LASA-NE!!! sa se rasune stadionul
La ce echipa ultra mega defensiva avem, cred intr-un egal. 0-0
Vrea cineva un bilet la Peluza Sud?Dati un pm.
nu iti dau yo unul la tr 2
La ce echipa ultra mega defensiva avem, cred intr-un egal. 0-0
Eu spun ca va da Nicolitza un gol pe contra-atac si vom rezolva meciul....1-0 .....FOzza Steaua.....acum hai la Bere.......Apoi la Stadion baieti ![]()
Batem. Cu Bayern am avut ghinion, puteam sa batem. Dar in seara asta nu se mai repeta.
am un bilet disponibil, tribuna 1, 50% fata de pret oficial
io's mai tare... am 2 bilete la tribuna I ... aman2 la pret de 1 SUPEROFERTA:))) ... sunt mai smeker ![]()
Trebuie sã prindem o zi foarte bunã și ei una mai proastã și atunci parcã avem o șansã .
Hai Steaua ![]()
io's mai tare... am 2 bilete la tribuna I ... aman2 la pret de 1 SUPEROFERTA:))) ... sunt mai smeker
Ia uite bisnitarii pe unde erau... s-au mutat de langa stadion pe site ![]()
Pentru toti cei care se afla in afara tarii si vor sa urmareasca meciul, pe siteul UEFA la Match Center, exista un link pt live videos. Va conecteaza la siteurile unde puteti urmari meciul din tara voastra. Nu costa foarte mult, in Germania de exemplu e 10 euro pe meci, plata se poate face in general cu carte de credit dar in unele tari si doar cu datele unui cont din banca din tara respectiva.
Sper sa va ajute!!!
Hai Steaua!
ce repriza :smile: .....sper sa nu mai luam gol ![]()
Ba prosti suntem. Cand nu misca adversarii mai respiram si noi. Cum tureaza aia putin motoarele parca nu mai stim ce e ala fotbal. Avioane si mingi pierdute intr-o veselie. Zici ca aia joaca cu mingea iar noi cu caramida. Iar golul lui O.Petre confirma inca odata vorba "prost sa fii noroc sa ai" (ma refer la toata echipa). Sa speram c-o sa mai avem ceva bafta si in repiza secunda.
Schimbarile - praf ! toja e cel mai varza din toata Liga. Nici Semedo nu e departe insa. Si Dayro nu stie sa dea in minge.
Suntem praf. N-avem ce cauta in Liga, decat ca sa-i distram pe altii. Asta e.. Asa patron, asa echipa, asa rezultate. Multi trebuie trimisi acasa.
Lyon ne-a dat inca o lectie de fotbal. Nu stiu insa daca Steaua va invata ceva din aceasta.
Meci frumos, oricum ! Chiar daca l-am piedut si pe-asta...