FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Olympique Lyonnais 3 - 5 (3 - 2)

«1345»
Bogdan4Steaua22.10.2008 07:00

Impotriva unui adversar precum Lyon, nu am stiut sa gestionam un avantaj venit intr-un mod neasteptat.

Lupta s-a pierdut la mijlocul terenului in special. Ogararu este pus la zid, dar daca analizam meciul, vom vedea ca de multe ori era prins intre 3 francezi, incercand sa recupereze mingea. Nu a primit sprijin din partea mijlocasilor, iar in conditiile in care a urcat des, pe partea lui a fost uneori bulevard. Am surprins cateva momente in care George avea in fata 3 adversari in banda care pasau scurt pentru a-l scoate din joc, iar la cativa metri, Lovin se uita ca boul la poarta noua.

Semedo, foarte slab. Cei de la Cluj il au pe Dubarbier, si ni l-au pasat "prieteneste" pe Semedo.

In ceea ce il priveste pe Arthuro... no comment!

Blackzie22.10.2008 07:36

Am avut un avantaj bun, dar nu am stiut cum sa il pastram. Toja a jucat groaznic. A intrat pe teren si a pierdut orice minge. Dupa cum spunea si Bogdan mai sus Semedo a fost FOARTE slab, nu mi-a placut deloc. Speram la macar un punct, dar nu s-a putut. Asta este acum... :(

Bogdan4Steaua22.10.2008 07:41

Referitor la Toja:

1. Este un jucator de picior stang, nu are ce sa caute in banda dreapta.

2. A avut in fata adversari puternici.

3. Nu are inca experienta de Liga Campionilor.

Nu vreau sa ii gasesc scuze, dar daca il gasim pe columbian vinovat pentru toate magariile care se intampla la Steaua, pentru jocul de 2 bani practicat de jucatorii nostri, vom avea probleme si mai mari.

JDERUL22.10.2008 07:47

@ Bogdan

Subscriu afirmatie tale.George a fost unul dintre putinii profesionisti pe care i-am avut in teren aseara!

Excelent(daca se poate defini cand pierzi un meci de o saemenea maniera) a fost Goe!

SRamos22.10.2008 07:48
Referitor la Toja:

1. Este un jucator de picior stang, nu are ce sa caute in banda dreapta.

2. A avut in fata adversari puternici.

3. Nu are inca experienta de Liga Campionilor.

Nu vreau sa ii gasesc scuze, dar daca il gasim pe columbian vinovat pentru toate magariile care se intampla la Steaua, pentru jocul de 2 bani practicat de jucatorii nostri, vom avea probleme si mai mari.

Daca juca Toja de la iceput in locul lu Semedo, altfel statea treaba, juca pe partea lui, intra altfel in meci, si referitor la 2. A avut in fata adversari puternici.: pai a jucat contra Braziliei titular pe partea steanga si a fost declarat omul meciului... acolo nu a avut adversari puternici>?! pai daca pui Lyon vs Brazilia se termina tot 5-3, da pentru Brazilia...

Asa ca partea cu a avut adversari puternici nu este valabila... doar antrenorul a gresit ca la pus in dreapta!

alex_costin8022.10.2008 08:04

se pare ca inca nu ne-am revenit,nu stim sa tinem de rezultat!cit sa mai aperesi zapata daca jucatorii sunt varza!

predatorpulse722.10.2008 08:39

Ma amuza cum se polemizeaza pe site cu faze gen "toja trebuia pe stanga","am pierdut pentru k a iesit ov.Petre","a gresit Lacatus" etc. Sa va fie clar,Lyon este cu 5 clase peste noi,puteau sa ne dea gol oricand ba chiar au si declarat asta dupa meci. Nu laud infrangerile pentru k asta a fost o noua umilinta in CL insa sa zicem mersi k am dat 3 goluri avand in vedere k Steaua nu exista de la mijloc in sus,e aproape un miracol sa dai atatea goluri fara mijlocasi si atacanti adevarati.

Viitorul e extrem de previzibil. Steaua are meciuri grele in fata,pe care cel mai probabil le va pierde,Lacatus va pleca sau va fi demis iar noi ne vom uita cum altii avanseaza in CL si poate cel mai nasol lucru,cum javrele intra in CL pe munca noastra. Vor fi dati afara multi jucatori in iarna,Jiji va scoate bani putini din nou iar transferurile vor fi facute de "profesionisti" gen giovanni becali cunoscut pentru "performantele" din ghiulesti si groapa.

Daca va plangeti de prezent,credeti-ma viitorul va fi si mai negru,nu numai k noi o sa mergem din rau in mai rau dar o sa ne si uitam la altii cum progreseaza pe cand noi ne ducem in prapastie.

Stiu k nu o sa imi raspunda nimeni dar vreau sa adresez si eu niste intrebari conducerii Stelei:

-de ce nu scoate mai multi bani becali (avand in vedere k se da cel mai bogat om din tara)?

-de ce nu se face din Steaua II o pepiniera pentru Steaua in loc sa fie transformata intr-un cimitir al exilatilor?

-cu cine va sfatuiti d-le becali cand aduceti aceste panarame gen Semedo sau arthuro?

-cu cine va consultati cand decideti ce posturi trebuie acoperite la Steaua? Sau le visati noaptea?

-de ce nu exista Steaua de la mijloc in sus,avand in vedere transferurile trambitate? Singurii jucatori care se apropie de valoarea Stelei din acele zone sunt ov.Petre si Dayro

-de ce ati vandut singurul fundas stanga bun(nesu) cand Petre Marin a dat semne de demult k trebuie sa se retraga iar emeghara e out de aproape 1 an.

-de ce nu concediati panaramele din echipa medicala care ne dau an de an nspe jucatori accidentati sau ii baga nerefacuti in teren? Nu e posibil k la o echipa de calibrul Stelei sa ai atatia accidentati pe an. Amintesc doar cazurile Radoi,emeghara,ov.Petre,plesan,szekely.

Si as mai avea inca o mie de intrebari insa nu mai ma obosesc sa le pun. Noi ne construim echipa dupa modelul becali si asta spune tot. Inainte Stoica facea transferurile,avea colaboratorii sai in strainatate,il convingea pe jijel in privinta anumitor transferuri si gata. Si MM a dat rateuri insa aducea jucatori cu un scop.

Noi aducem si vindem fara cap. Stiti de ce a venit Semedo? Pentru k becali il considera cel mai periculos om de la chefere. Atentie,becali,omul care stie 0 fotbal a adus acest jucator de banda drepata(la noi bineinteles k e pus pe stanga de antrenor) desi ii mai aveam acolo pe Banel si szekely. Si asta nu e singura teapa luata de fecali care bineinteles k nu s-a interesat de valoarea si starea medicala a jucatorilor,pentru k el face selectia in stil manelistic dupa ureche. Iancu i-a dat teapa cu emeghara si ov.Petre,jucatori valorosi pentru mine insa cu mari probleme medicale. Astfel Timisoara a luat vreo 3 milioane iar noi am luat 2 jucatori numai buni de bologna.

Abia astept sa vad ce minunatii o sa mai ne aduca verii in iarna iar daca Lacatus va pleca si echipa isi va continua caderea il si vad pe cioban la TV acuzandu-l pe Lacatus cum k i-a stricat echipa si bla bla bla.

Multi credeau k diferenta dintre chefere si Steaua este mentalitatea strainilor. Bullshit. Diferenta e cea de valoare,valoare care iti permite mai apoi sa ai o mentalitate sanatoasa in fata marilor echipe. La aparare raman la parerea k suntem mai buni k ei cu exceptia fundasului stanga insa de la mijloc in sus ne sunt superiori,au jucatori mai buni si mai sunt si folositi pe posturile lor.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

zugu22.10.2008 09:52

Personal, nu ma intereseaza ca Toja joaca cu Brazilia si iese omul meciului sau ca Lacatus il tine pe un post pentru care nu e facut si alte scuze din astea.

Omul a demonstrat ca nu stie ce sa faca cu mingea, este praf si pulbere. Pozitia in teren nu afecteaza calitatea deposedarilor si nu te transforma automat intr-un jalon pe langa care jucatorii adversi trec in bataie de joc. Poate ca nu stii sa centrezi la fel ca de pe flancuri atunci cand stai la mijloc. Poate ca nu-ti ies schemele la care ai experienta, dar asta nu inseamna ca daca Lacatus te muta de pe flanc pe centru nu mai stii sa faci un stop cum trebuie.

Acest jucator este sub orice critica si doresc sa-l vad expediat de unde a venit cat mai repede. Mi-a mancat ficatii in meciul cu Fiorentina, a facut-o si cu Lyon.

slipperyshadow22.10.2008 09:56
cat de prost poate fi un antrenor ? ?! Sa conduci cu 2-0 in min 10

Ba ce vina are antrenorul ? jucatorii sunt incompetenti, da tu nu poti intelege asta...

Nu, tu nu poti intelege...Primul vinovat e antrenorul. V-am spus de jumatate de an ca e foarte slab antrenor. Nici acum nu credeti?

jacsu22.10.2008 10:29

Se zvoneste ca Lacatus si-a dat demisia. Multumim!

CatalinBerceni22.10.2008 10:34

Ba ce vina are antrenorul ? jucatorii sunt incompetenti, da tu nu poti intelege asta...

Nu, tu nu poti intelege...Primul vinovat e antrenorul. V-am spus de jumatate de an ca e foarte slab antrenor. Nici acum nu credeti?

Eu spun ca a fost mentalitatea jucatorilor, imi amintesc de Semifinala UEFA......aceeasi chestie 2-0 si n-am stiut ce sa facem cu el asa ca ni l-am bagat in fund.........singura diferenta, 2 antrenori diferiti.....echipa Ogararu, Radoi Ghionea,P.Marin.......cam aceeasi.....atunci tot in defensiva am gresit mult

slipperyshadow22.10.2008 11:20

Calmati-va. A fost un joc de sah pe care francezul l-a castigat. Pana si-a dat seama Lacatus ca e nevoie de schimbare in aparare, s-a terminat jocul. L-a surprins inceputul reprizei a doua.

Ca antrenor trebuie sa ai o atitudine de profesionist, sa stii sa iti indrumi jucatorii, sa ii faci sa creada in victorie, sa ii asezi, sa ii simti si sa stii compatibilitatile etc.

Din pacate, asa cum a jucat echipa, asa a fost dirijata... haotica. asa e si stilul antrenorului, haotic, debusolat. Nu intelege nimic din meci.

Aerts Cat22.10.2008 11:42

dar cine ar fii potrivit ca antrenor ?? Lacatus e singurul care putea face ceva din pacate nu alearga el pe teren!

stelea22.10.2008 13:06

antrenor ,jucatori ,fotbal si spectacol .... asta nu gasesti la Steaua !!!

La cumparaturi de : antrenor ,atacanti si doi mijlocasi ofensivi de creatie .

Nu mai traiti din amintiri !

MihaP22.10.2008 13:18
:steag_sah_mic:
slipperyshadow22.10.2008 13:35

Aduceti-l inapoi pe Protasov. Steaua are nevoie de un antrenor rus sau italian, Badea e mai bun decat toti atacantii Stelei.

Chiar si Olaroiu era mai bun si a mai capatat experienta prin Dubai sau unde e...

jacsu22.10.2008 13:45

IL VREM INAPOI PE Protasov!

1uLy4Nn22.10.2008 13:47

orice antrenor vine, vine degeaba...atata timp cat ciobanul face echipa nu vom juca fotbal..a nu se intelege ca ii iau apararea lui Lacatus..Steaua nu joaca nimic

cornisa5822.10.2008 15:19

Din pãcate era de așteptat ce sã mai ocolim subiectul atît putem mãcar sã ne calificãm în UEFA

SRamos22.10.2008 16:33

De cand zic si eu... da degeaba :thumbdown:

Sper sa vina Protasov daca vrem sa iesim fular-campionii

Blackzie22.10.2008 16:53
Se zvoneste ca Lacatus si-a dat demisia. Multumim!

Hai frate fii serios... "Multumim" Ce dracu.. Nu poti sa zici ca nu a facut lucruri bune pentru Steaua.

CatalinBerceni22.10.2008 21:25
IL VREM INAPOI PE Protasov!

Bey frate ce a facut asa mare performanta Protasov? A avut jucatori excelenti fata de cei de acum, il avea pe Nesu,Ogararu,Radoi si Ghionea in aparare....si nesu si Ogararu alergau de le sareau capacele, linia de mijloc era tehnica cu Bostina acolo si inchisa cu Paraschiv, iar atacul aveai un Victoras Iacob, foarte bun atunci, eu zic sa nu mai vorbim prostii, meritele lui Zenga si ale lui Protasov, inclusiv Olaruiu , apartin lui Piturca ca a realizat un nucleu foarte bun la acea vreme, format din Ghionea,Radoi,Paraschiv la inchidere si Bostina......jucatori care 5-6 ani au prosperat la Steaua......mai incolo a venit Dica, parerea mea ca Steaua nu a mai avut antrenor care sa pregateasca echipa bine din punct de vedere Fizic de la Piti pana in prezent, el a fost singurul care le-a scos sufletul din ei ...dar au remizat acasa cu Liverpool pe o mocirla.....si i-au dominat in meciul de la Liverpool....acum observam cum bagam jucatori nerefacuti in teren, astia 100% refacuti lesina in minutul 60...cu exceptia lui Banel....restul sunt pilaf......am reusit sa dam 3 goluri din faze fixe contra unei aparare varza dar am luat 5 goluri ca ne-au pasat francezii de nu mai stiam pe unde este balonul si unde ataca, daca ne trebuie ceva, ne trebuie antrenor, care sa le scoata fitele de plecat in afara si contracte marite de la an la an....noi n-am mai dat un gol pe contra atac de 5-6 etape......ce pretentii sa avem in Champions League? Jucam numai la faze fixe?

Va ca astia de la CFR pe care i-am luat cu totii peste picior, au scos puncte cu echipe mari, si-au vazut de treaba lor, si-mi amintesc meciul cu ei, cand ne-au facut limba cravata la mijlocul terenului in a II-a repriza, ei alearga mult mai relaxat , mult mai multa tehnica decat are vreo echipa din Bucuresti.....iar secretul este.....O investitie cu cap.....nu jucatori luati pe DVD-uri, sau sub forma de imprumut , au scos 10 milioane pe Dubarbier,Peralta,Pereira si Cholio, jucatori foarte tehnici si foarte bine pregatiti fizic, noi cand aducem asa ceva? cand castiga Jiji la loto?

Lari23.10.2008 16:05

Steaua are probleme de mentalitate. Se mai întâmplã sã pierzi când conduci cu 2-0, dar sã conduci de douã ori și sã termini meciul într-o asemenea manierã catastrofalã, e ciudat. Steaua are fotbaliști interesanți. Cel mai bun însã e Goian. E numãrul unu la Steaua! Poate juca lejer în orice campionat din lume.

Aime Jacquet

«1345»