spun de pe acum ca Steaua pierde. fac pariu cu oricine
Dute pe la o agentie de pariuri...
dr.adrian9 la sa ne du-te si joaca te afara cu papusile
))
dr.adrian9 la sa ne du-te si joaca te afara cu papusile))
serios??? invata limba romana si apoi raspunde-mi la post
woow:x ce frumos:)
ne certam:x
:-w
![]()
parca aici e vba de meciul Stelei cu Lyon...
whatever:)
:steag_cruce_invers:
:steag_cruce_invers:
luam 6pct si ne calificam in dubla cu Lyon un VIS ce poate deveni Realitate
esti chiar mai optimist decat Jiji hisself.
sper sa ai dreptate.
esti chiar mai optimist decat Jiji hisself.
sper sa ai dreptate.
TREBUIE sa fim OPTIMISTI !!!
Steaua-Lyon - 1-0 Gol din offside... ca nu atacam ca ii e prea frica lu' Lacatus, iar baga 9 jucatori in aparare si lasa un atacant in fata sa vb cu fundasii lyonezi...
Lyon-Steaua - 0-0 Aici ne aparam cu 10 jucatori... o sa se plictiseasca fundasii ca nu mai au atacantul cu care sa vorbeasca...
Macar sa iasa asa...
ar fi prea frumos
ADUCETI ANTRENOR!
![]()
greu meciul...sper sa nu se mai repete rezultatul de data trecuta...prea ne`au batut ![]()
greu meciul...sper sa nu se mai repete rezultatul de data trecuta...prea ne`au batut![]()
Dupã meciul ãsta cu Oțelul nu mai știu dacã no sã ne ne batã și mai tare sper cã se întîmplã o minune pînã atunci
@cornisa58
corect..nici nu mai stiu ce sa zic...un lucru e clar...Steaua nu mai e Steaua
batem dintr-un autogol ![]()
Am un prieten care are bilet la nord da' vrea sa vina la sud.Vrea cineva sa faca schimb?prv me ![]()
Daca Steaua nu da gol nici de data asta,imi schimb avatarul . ![]()
Daca Steaua nu da gol nici de data asta,imi schimb avatarul .![]()
Schimbal de acum!
Ii las si meciul asta ! Presimt ca dam un amarat de gol, nu stiu cate o sa luam.
e un paradox
In campionat suntem zmei acasa si batem tot, in deplasare nu jucam nimic niciodata.
In Champions League jucam bine in deplasare si slab acasa.
Doamne, ce preturi au biletele...De ce as da atatia bani sa-i vad pe imbuibatii astia de bani cum se vor face de ras iar? Conducerea pune preturile astea pentru ca ne vede o afacere extrem de profitabila. Nu le pasa ce simte suporterul stelist cand echipa se face de ras.
Doamne, ce preturi au biletele...De ce as da atatia bani sa-i vad pe imbuibatii astia de bani cum se vor face de ras iar? Conducerea pune preturile astea pentru ca ne vede o afacere extrem de profitabila. Nu le pasa ce simte suporterul stelist cand echipa se face de ras.
Pentru ca se bazeaza pe faptul ca poporul asta e un popor de fraieri. Iubirea de suporter trebuie sa-l faca orb pe acesta astfel incat sa suporte orice batjocura, orice pret la bilet, orice pret la articolele vandute de club. Pai mai e vreo echipa care sa aiba tricouri mai scumpe ca ale Stelei ?
Steaua e praf ! Ar trebui facut ceva. Nu-l putem huidui pe Lacatus, din respect pentru ce a facut ca jucator pentru Steaua. Ce am putea sa facem e sa nu mai venim la meciuri, sa lasam stadionul gol. Sa simta si ei cum e sa nu-i pese nimanui de tine. Mercenari, joaca doar pentru masini si bani.
Trebuie luata atitudine si impotriva oierului - nu mai cumparati bilete, nu-i mai bagati bani in buzunar. Sa piarda bani, ca e singurul lucru care il raneste, desi are saci de bani, nenorocitul.
Sper doar sa nu vad pe Dinamo campioana si calificata direct in Liga, ar fi prea mult.
delete
de la meciul asta nu doresc decat multa muhhe ciobanului si slugilor lui si daca se poate sa-i batem pe francezii aia aroganti...
si cea mai frumoasa metoda de a-i da muhhe ciobanului in direct este sa ii scandam numele continuu lui rica neaga! pe care l-a anuntat ca pleaca din iarna. cica nu a confirmat, ca si cand l-ar fi lasat cineva sa joace.
ce ziceti? ii scandam numele continuu lui rica neaga, sa moara de oftica becaliotul?
Lui Neaga, lui Zenga, lui Hagi, lui Elton, lui Mendoza... avem ce scanda.
LE: ma rog, de Mendoza parca se zicea ca a plecat la dorinta lui Lacatus...
imi cam bate INIMIOARA ca vom scoate EGAL poate chiar vom CASTIGA maine SEARA ....inca se mai GASESC bilete PACAT,veniti la MECI Oamenii Bunii
imi cam bate INIMIOARA ca vom scoate EGAL poate chiar vom CASTIGA maine SEARA ....inca se mai GASESC bilete PACAT,veniti la MECI Oamenii Bunii
as veni dar sunt din zalau salaj nu am cum sa imi iau bilet la meci eu as ajunge maine la amaza la buc. oare mai gasesc ceva bilete ?