Iar e doliu pe aici..
Se stabileste ca nu avem jucatori de CL inafara de 2-3 dar Lacatus e un dobitoc ca nu i-a spulberat pe Fiorentina la ei acasa. Pai care-i faza? Daca 2-3 jucatori ai Fiorentinei fac cat tot lotul nostru, salariile sunt si ele de cateva ori mai mari, bugete, conditii sunt toate departe de ce e la noi ce draq vreti ma? Parca trebuia sa fim echilibrati, sa punem in balanta tot si sa tragem si noi niste concluzi.. iar bocete, iar haoleooo ce-am facut si tot asa.. De ce mai comentam ca suntem la ani-lumina ca valoare a jucatorilor, conducere, mentalitati si tot tacamul? Doar ca sa se vada ce buni analisti echidistanti suntem? Ai Fiorentinei inseamna ca trebuie sa-si faca toti kamikaze daca tin cont de aspectele astea monetare si valorice. Ba, voi vreti sa luam Champions League? Ce va tot lamentati? Da, se putea mai mult, daca Semedo si Kapitanos nu erau niste nesimtiti terorizati in fata portii..
De fapt sunt eu un prost cu orizonturi inguste, care se multumeste cu putin. Bine ca vorbiti de echilibrii, echidistante si obiectivism dar vreti sa spulberam in CL tot si in campionat sa batem de la 7-0 in sus..
Ce va surprinde asa mult la jocul nostru? Ieri sareati in sus de bucurie ca jucam 4-4-2. CU CE MIJLOCASI, mai oameni buni, v-ati si gandit? Sau doar suna bine asa, 4-4-2.. moaamaa, ce tareee!!.. Nu va era clar ca nu avem mijlocasi centrali completi, si pt faza defensiva si pt cea ofensiva; peste 5 minute racnim ca vaaii era rupt mijlocul si se joaca haotic? Pai cine draq sa dea pasele bree?? Asta voia cu Toja acolo, un CREIER la mijlocul terenului, nu iese nici asa, jucam cu doi inchizatori la mijloc, cu atat mai prost in acest 4-4-2. Nu exista sa joci 4-4-2 cu 2 inchizatori sau cu 2 mijlocasi centrali strict ofensivi. Cred ca e destul de important aspectul asta ca sa influenteze decisiv jocul, nu?
Putem avea inca 30 de inchizatori impasibili si la injuraturile lu´ ma´sa, inca 30 de atacanti, de benzi si tot asa.. NU AVEM UN MIJLOCAS CENTRAL care sa faca jocul. Restul sunt amanunte.
Unde sunteti ma aia care boceati pe aici ca il vreti pe Dayro varf? Poftim Dayro varf.. cine draq sa-i dea pasele? Ma injurati cand spuneam ca e mai bine sa fie Dayro mai in spate, sa fie dispecer de pase decisive. Nooo, ca a dat 10 milioane de goluri in america de sud stand la 6 metri de poarta adversa.. Acu´ a jucat acolo unde voiati voi astia, nu aveti nimic de zis?
Aceeasi problema. Daca Semedo finaliza una din sansele alea sau grecul la final isi aducea aminte sa suteze si se termina 1-0 pt noi, deja aveau alta fata toate posturile.. S-ar fi spus ca a jucat bine si mijlocul, ca Semedo e un killer cu sange rece, ca Nicolita e un bijutier cu mingea etc etc.. Dar asa, nuuu, noi suntem pretentiosi si nemultumiti mereu, pretentiosi cu jucatorii care sunt (lotul minune).
Poate ar trebui injectati cu ¨tupeu¨ jucatorii aia. Poate trebuie la mijloc o corcitura de Lovin cu Dayro (sa iasa un mijlocas care sa faca ambele faze decent) si in fata o corcitura de Arthuro cu Stancu (sa faca si spatii, devieri sa fie si rapid, providential).
Am ramas exagerat...