FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fiorentina - Steaua 0 - 0

«1234510»
Marius30.09.2008 22:16
Noi...

Nu cred ca Ochirosii va juca vreun meci anul asta.

Lasa ca va juca Ionescu din iarna :thumbsup:

Sa vezi in retur, un mijloc cu Radoi si Ionescu... :photo:

Joga Bonito30.09.2008 22:18
@joga frate te intreb si eu ceva k te iei de strainii astia ai Stelei...cu ce a fost Stancu peste Dayro?? cu ce a fost Banel peste Semedo??

Prietene monocromatic, e vorba de niste concepte fotbalistice pe care tu si multi alti stelisti nu le intelegeti, ce-i drept ca nici eu nu sunt mai breaz, doar cateva ramasite le mai deslusesc si eu din cand in cand.

Asadar intelege ca ai nevoie de o echipa disciplinata tactic, nu de sud-americani la mana a doua care incearca fite pe teren. Asta daca vrei sa faci performanta in CL si sa mai ajungi in vreo semifinala de cupa europeana in secolul asta. In caz contrar o sa calcam pe urmele lui Dinamo Kiev, Sahtior care au investit ani la rand enorm (adica vreo 20 de jucatori de 10-15 milioane bucata, nu firimituri ca noi) in straini si nu au reusit nimic!

Banel cat e el de roman isi face treaba exemplar. Se apara fara cusur, depune efort si e util echipei. Poate peste 2 ani apare un alt tanar mai talentat ca el. De ce mama dracu'sa nu iau romanul asta ci sa caut bolivieni cocliti sau alte natii de desculti.

Deci in ultimele luni mi-am dat seama de ce il tinea in primavara rezerva Laca pe acest Dayro, iar in meciurile cu miza il tinea pe Dica chiar dc acesta juca intr-un picior. Ce-i drept eu am rabdare nelimitata cu toti jucatorii, chiar daca nu dau satisfactie din prima, dar mai am si eu cateva scapari. Insa trag un semnal de alarma: mergem pe un drum gresit!

piturca200230.09.2008 22:18
odata nu demult eram peste ei, ii dominam , atunci cand jucatorii nu isi faceau vile in faurei ci se multumeau cu cate un video, atunci cand nu aveam canalii drept conducatori ci "sfinxii"

Nu. Odata Steaua rupea tot acasa. In deplasare mai putin. De-aia meciul cu nemtii trebuia castigat. Aici un 0-0 e bun.

odata Steaua reusea sa inscrie 3 goluri maginfice celor din dortmund , ce fotbal frumos , iar cu apararea de care dispune acum ar fi fost o echipa mare, tocmai asta doresc sa subliniez avem unul dintre cei mai buni portari ai europei, pe Radoi pe Goian pe toja pe sekely pe plesan pe Dayro dar nu avem conducatori , antrenori si nici staf medical din cate se pare

DanStan30.09.2008 22:19
ai putea sa imi dai exemple de meciuri impotriva echipelor italiene jucate de catre Steaua , in afara celui cu parma si celui cu sampdoria dar te rog nu cauta pe wikipedia

Normal ca nu.

odata Steaua reusea sa inscrie 3 goluri maginfice celor din dortmund

... si pierdea cu 3-5 ... moaa, si ce fericiti eram toti c-am dat 3, o saptamana a fost bairam dupa aia ...

Apropo, nu vrei un program de meci de la meciul tur, ala pierdut cu 0-3 ?

xray_rom30.09.2008 22:19
:steag_sah_mic: FRATILOR NU VI SE PARE CA NE MULTUMIM CU PUTIN.EU CRED CA DACA AVEAU PUTIN TUPEU PUTEAU SA PLECE CU 3 PUNCTE DAR SE PARE CA NE E CAM FRICA SA JUCAM UN PIC DE FOTBAL IN Champions League.ORICUM POATE DATA VIITOARE SE VA JUCA FOTBAL.FELICITARI PT PRIMU PUNCT.FORZA Steaua. :hai_steaua:

Nu ne-am multumi nici daca am ajunge in finala si am pierde:))

Sa nu uitam cu cine am jucat!

Acasa la Fiorentina, care a facut transferuri de 50 mil in vara asta, care a facut 2-2 la Lyon dupa ce a condus cu 2-0... nu cu Gaz Metan:)

Ce sa zica Lyon??:))

Sigur, se putea mai mult.Am avut ocazii, dar ne-a lipsit "norocul" si ... atacul este inca tributar lipsei de experienta in CL sau UEFA, de aici si emotivitatea in fata portii.

Ce-a facut Mutu & Co.???Mai nimic...

Nu puteam zburda cum vor unii, ca nu jucam pe un teren cu jaloane, ci cu o echipa puternica din Italia. Ne-am anihilat reciproc. Daca ne pravaleam peste ei, o incasam cum era "cat pe ce" cand a iesit Zapata la ~35m... dupa o mare ocazie a noastra.

vreau sa vad fotbal indiferent daca Steaua pierde sau castiga , daca joci fotbal odata pierzi, a doua oara pierzi dar a treia oara intorci un 2-0 cu cehia sau umilesti olanda cu 3-1 , daca te multumesti cu atat realizezi 1 punct in "grupa de foc" si multa frustrare , iar avand in vedere lot echipei iti vine sa inebunesti cand vezi solutiile alese, fotbalul ii rasplateste doar pe cei ce il joaca restul sunt olarisme si 400000 euro in buzunarul canaliei pentru acest "mare" rezultat

Daca tu vrei numai spectacol si nu te intereseaza rezultatul este dreptul tau, dar asta nu inseamna ca ai si pretentia ca cineva sa-ti respecte dorinta sau ca este obligat sa o faca!

Iti poti face propria echipa si o pui sa joace cum ii canti tu, ca doar tu platesti:))

Si Zenit a calarit Realul, dar in istorie va ramane 2-1 pt Real!!!

Ce ramane dupa meciul asta?

Scorul si caseta tehnica:

Fiorentina Steaua

0 Goals scored 0

3 Shots on target 3

9 Shots wide 2

6 Shots blocked 2

0 Yellow card 2

0 Red card 0

18 Fouls committed 23

4 Corners 1

6 Offsides 4

27' 0'' Ball. Poss. (time) 24' 55''

52% Ball. Poss. (%) 48%

Deci se putea termina 3-3:))

fotbalul ii rasplateste in final doar pe cei ce il joaca , daca Steaua avea acest stil si acest tip de conducator de-alungul istorie nu cred ca ar mai fi trecut nici de optimile cupei campionilor

E parerea ta!

Citeste-o si pe a lui Mutu:

""Sunt trist pentru cã nu am câștigat, deși am fãcut un meci bun. Am întâlnit o echipã a Stelei în zi bunã, iar jocul cred cã a fost plãcut ochiului. Rezultatul de egalitate este corect, dar ambele echipe puteau învinge azi. ªi Fiorentina și Steaua au șanse de calificare dupã ce Bayern a fãcut egal cu Lyon" a spus Mutu la Pro TV."

BLA-BLA-BLA :thumbdown:

Mai ia un "bla-bla-bla" sa poti sa te usurezi...fara sa te doara:))

Citat:

"Fundașul Melo n-a fost nici el mulțumit de jocul Fiorentinei, spunând: "Am lucrat degeaba timp de o orã, pentru cã în repriza a doua parcã am cãzut. Am jucat împotriva unei echipe mari astãzi!"

piturca200230.09.2008 22:22
Acum m-am uitat la Arsenal.

Echipa asta joaca foarte simplu si nu are probleme.

Copii aia joaca simplu, nu se complica, le iasa totul, dau goluri si fac si spectacol.

corect...dar nu poti compara arsenal cu Steaua cum nu poti compara Romania cu anglia...deocamdata ne uitam la ei si zambim spunand:"ce frumos e fotbalul"...

odata nu demult eram peste ei, ii dominam , atunci cand jucatorii nu isi faceau vile in faurei ci se multumeau cu cate un video, atunci cand nu aveam canalii drept conducatori ci "sfinxii"

Drept!

p.s.

Vad ca Juve foloseste jucatori de 18 ani, pe Giovinco.

Pe astia ii tine.

Noi...

Nu cred ca Ochirosii va juca vreun meci anul asta.

lasa ca o sa joace cat mai multe antonio Semedo

Adrian30.09.2008 22:22

Ma, stiti care e diferenta dintre Van Nistelrooy si Arthuro?

Van Nistelrooy da gol de acolo de unde rateaza Arthuro.(a dat gol dintr-o pozitie asemanatoare cu cele din care Arthuro a ratat cu cefere si Bayern)

Virgil30.09.2008 22:22
Siteul UEFA l-a ales pe Robinson Zapata dreptul omul meciului, pentru paradele sale în fața atacanților Fiorentinei.
piturca200230.09.2008 22:24
Siteul UEFA l-a ales pe Robinson Zapata dreptul omul meciului, pentru paradele sale în fața atacanților Fiorentinei.

eu l-as alege pe rufay cel mai bun portar al europei

Joga Bonito30.09.2008 22:26

In meciul cu Bayern a aparat mai bine, adica a scos mia multe mingi imposibile :) De curiozitate, atunci pe cine a ales UEFA ca omul meciului?

piturca200230.09.2008 22:27
ai putea sa imi dai exemple de meciuri impotriva echipelor italiene jucate de catre Steaua , in afara celui cu parma si celui cu sampdoria dar te rog nu cauta pe wikipedia

Normal ca nu.

odata Steaua reusea sa inscrie 3 goluri maginfice celor din dortmund

... si pierdea cu 3-5 ... moaa, si ce fericiti eram toti c-am dat 3, o saptamana a fost bairam dupa aia ...

Apropo, nu vrei un program de meci de la meciul tur, ala pierdut cu 0-3 ?

dortmund va castiga Liga Campionilor in anul acela , imagineaza-ti un fel de Manchester sau Liverpool de astazi, nu echipe ca fiorentina care nu vor ajunge nici macar in optimi

xray_rom30.09.2008 22:28

E corect!

Uite ce a declarat si Zapata

"Mutu mi-a creat ceva dureri de cap, mai ales la acea loviturã liberã. Sunt impresionat de gestul jucãtorilor Fiorentinei, care ne-au aplaudat la ieșirea de pe teren, la finalul meciului. Așa ceva ar trebui sã existe pe toate stadioanele și ar trebui sã facem și noi la București un astfel de moment de fairplay", a spus goalkeeperul columbian la finalul meciului din Italia

Un gest de fair-play, dar si de recunoasterea a echipei Steaua!

pulp30.09.2008 22:28

De curiozotate, am si eu o intrebare: Cine a castrat Steaua ?

ThereauRistul30.09.2008 22:29
@joga frate te intreb si eu ceva k te iei de strainii astia ai Stelei...cu ce a fost Stancu peste Dayro?? cu ce a fost Banel peste Semedo??

Prietene monocromatic, e vorba de niste concepte fotbalistice pe care tu si multi alti stelisti nu le intelegeti, ce-i drept ca nici eu nu sunt mai breaz, doar cateva ramasite le mai deslusesc si eu din cand in cand.

Asadar intelege ca ai nevoie de o echipa disciplinata tactic, nu de sud-americani la mana a doua care incearca fite pe teren. Asta daca vrei sa faci performanta in CL si sa mai ajungi in vreo semifinala de cupa europeana in secolul asta. In caz contrar o sa calcam pe urmele lui Dinamo Kiev, Sahtior care au investit ani la rand enorm (adica vreo 20 de jucatori de 10-15 milioane bucata, nu firimituri ca noi) in straini si nu au reusit nimic!

Banel cat e el de roman isi face treaba exemplar. Se apara fara cusur, depune efort si e util echipei. Poate peste 2 ani apare un alt tanar mai talentat ca el. De ce mama dracu'sa nu iau romanul asta ci sa caut bolivieni cocliti sau alte natii de desculti.

Deci in ultimele luni mi-am dat seama de ce il tinea in primavara rezerva Laca pe acest Dayro, iar in meciurile cu miza il tinea pe Dica chiar dc acesta juca intr-un picior. Ce-i drept eu am rabdare nelimitata cu toti jucatorii, chiar daca nu dau satisfactie din prima, dar mai am si eu cateva scapari. Insa trag un semnal de alarma: mergem pe un drum gresit!

----------------------------------------------------------

prietene joga atunci te intreb si eu de ce draq il mai criticai pe Olaroiu ca ala avea 1-2 straini si in rest romani de mana a treia si avea rezultate!! ca sa ai o sansa in fotbalul european iti trebuie si un pic de "charisma " sud americano-africana:))) ..de la noi cine vrei sa joace? curtean? torje? tanase? ai vazut mentalitatea echipei nationale de tineret....ma rog...

Joga Bonito30.09.2008 22:29

Evrika Adriane! Cel mai lucid post al tau din ultimii 2 ani. Acum cred ca ai inteles de ce a platit Man. Utd 30 de mil. de lire sterline pe el cand l-a luat de la PSV si noi am dat 600-800 de mii de euroi de la o echipa ce se batea sa scape de retrogradare in Liga secunda spaniola. Aleluia!

Prietene de la Al-Qaida, eu l-am critica serios pe Olaroiu de 2 ori. Cand l-a adus pe Gigel Coman la echipa si cand a amanat nejustificat vreo 20 de minute sa-l bage pe Iacob in meciul de pe Bernabeu. In rest am fost pe cat de posibil echilibrat si nu l-am batjocorit.

Si da! Daca iti formezi un lot cu jucatori ca Stancu, Torje, Curtean, Ochirosii si inca cativa tineri valorosi ai sanse sa sperii Europa. Desigur, ai rabdare cu ei vreo 3 ani de zile, doar nu credeai ca formezi echipe de fotbal peste noapte? Ehhh... greu de tot.

piturca200230.09.2008 22:30
Ma, stiti care e diferenta dintre Van Nistelrooy si Arthuro?

Van Nistelrooy da gol de acolo de unde rateaza Arthuro.(a dat gol dintr-o pozitie asemanatoare cu cele din care Arthuro a ratat cu cefere si Bayern)

arthuro este un jucator slab, dar problema este ca Stancu il "intrece"

ThereauRistul30.09.2008 22:31

voi vorbiti de arsenal ca joaca fotbal..fratilor aia sunt din alta galaxie..uitati-va la bate borisov ce fotbal joaca! cand ati vazut Steaua jucand in CL asa pe Ghencea?

piturca200230.09.2008 22:32
voi vorbiti de arsenal ca joaca fotbal..fratilor aia sunt din alta galaxie..uitati-va la bate borisov ce fotbal joaca! cand ati vazut Steaua jucand in CL asa pe Ghencea?

cand jigodii ca becali , giovani sau Dragomir nu aveau legatura cu aceasta echipa

Adrian30.09.2008 22:33

Numele lui incepe cu "g" si se termina cu "igi becaliii".

Nici nu ma surprinde ca Stancu joaca prost.

In momentul in care era in forma, si-au batut joc de el.L-au pus rezerva.L-au dat peste cap.

Acum e greu sa revina.

Nu ai cum sa faci multe cu fiorentina daca tu nu joci decat 10 minute in meciul cu cefere.

pulp30.09.2008 22:35

Numele lui incepe cu "g" si se termina cu "igi becaliii".

Corect. Si cine stie ce conditii le mai impune, de joaca Steaua fara personalitate...

DanStan30.09.2008 22:37
dortmund va castiga Liga Campionilor in anul acela , imagineaza-ti un fel de Manchester sau Liverpool de astazi, nu echipe ca fiorentina care nu vor ajunge nici macar in optimi

A, deci faptul c-am dat 3 si-am luat 8 de la Manchesteru' anilor '95 e un motiv de lauda. Un 0-0 cu descultii de la Fiorentina (semifinalista UEFA anul trecut) e in schimb ceva de- dreptul inadmisibil. Pai avea dreptate Lacatus, descultii astia au fcut 2-2 la Lyon, deci Steaua ar trebui sa invinga Lyonul fluierand. Pacat ca fotbalul nu-i atat de simplu ...

Anu' trecut castigam eroic la Targu Jiu dupa ce aia avusesera vreo 5 ocazii clare. Acu' poporu' vrea victorii la Florenta, victorii la Cluj ... azi maine vrem Champions League ...

Adrian30.09.2008 22:39

Ce jucator de rahat e Berbatov asta.

A dat 2 goluri dar nu a facut nici un spatiu pt coechipierii lui.

Un nenorocit.

La Steaua nu ar avea loc.

Arthuro face de 10 ori mai bine spatii decat el.

DanStan30.09.2008 22:40

Nu l-a vrut Jiji la Steaua, sau care-i ideea ? C jucator care habar n-are sa faca spatii avem si noi, Bogdan Stancu il cheama. Si mai si marcheza. Sa nu zica vreunu c-a jucat slab !

pulp30.09.2008 22:44
Nu l-a vrut Jiji la Steaua, sau care-i ideea ? C jucator care habar n-are sa faca spatii avem si noi, Bogdan Stancu il cheama. Si mai si marcheza. Sa nu zica vreunu c-a jucat slab !

Da, probabil era fitzos :P

Bad™30.09.2008 22:51
:steag_sah_mic:Mandru ca sunt stelist:steag_sah_mic:

Da! Nu ne-am facut de ras! Inca o data!
Da! Baietii au avut tupeu dar in acelasi timp si respect fata de adversari!
Da! Traim intr-o tara in care presa conduce o campanie Anti-Steaua!!! am fost exasperat de comentatorii Pro TV care urlau la actiunile "echipei lui Mutu"(un Mutu anihilat fara prea mare efort zic eu, un Mutu care n-a avut nevoie de un om care sa-l marcheze), aceeasi comentatori care cereau galbene la intrarile jucatorilor echipei romanesti si blamau Steaua ca n-a avut ocazii desi avea mai multe suturi pe poarta decat echipa gazda (echipa care a dat primul sut pe poarta dupa minutul 70)!!!

Steaua si-a jucat sansa si a facut-o bine! Am vazut o echipa determinata (chiar daca o echipa in care relatiile de joc inca au de suferit dupa implanturile "Ogararu" si "Semedo"), altceva decat anii precedenti. Am vazut cum nea Marius ne-a facut pe plac din nou (l-a introdus pe Stancu si a jucat cu 2 atacanti asa cum noi i-am cerut atata timp), lucru care nu s-a intamplat cu alti "mari antrenori". Ar trebui sa ii acordam mai mult credit acestui antrenor care e cu sufletul in Ghencea, un antrenor care are rezultate, dar care inca e contestat de o mare parte a suporterilor. Steaua a facut 2 meciuri bune cu doua echipe care au investit intr-un an mai mult decat valoarea tuturor jucatorilor nostri, echipe cu jucatori de peste 10 milioane de euro, echipe pe care numai norocul le-a scapat de rezultate negative cu Steaua!!! Steaua n-a marcat pana acum in CL, dar a avut mai multe ocazii intr-un singur meci decat a avut nationala Romaniei in grupa la EURO! Mai multe ocazii decat au avut rivalele in Cupa UEFA cu echipe mult inferioare adversarelor Stelei!
Va amintiti de Bate Borisov? Necunoscutii aia pe care i-am intalnit in preliminarii anul trecut... echipa aia cu care Steaua a facut 2-2, nemultumind publicul roman... In seara asta aceeasi echipa a reusit sa ii nemultumeasca si pe italieni, reusind sa obtina un 2-2 cu Juventus Torino(dupa ce au condus cu 2-0)! Ar trebui sa ne dea de gandit chestia asta si sa nu mai fim atat de carcotasi.
«1234510»