FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fiorentina - Steaua 0 - 0

«123410»
piturca200230.09.2008 21:48
:steag_sah_mic: FRATILOR NU VI SE PARE CA NE MULTUMIM CU PUTIN.EU CRED CA DACA AVEAU PUTIN TUPEU PUTEAU SA PLECE CU 3 PUNCTE DAR SE PARE CA NE E CAM FRICA SA JUCAM UN PIC DE FOTBAL IN Champions League.ORICUM POATE DATA VIITOARE SE VA JUCA FOTBAL.FELICITARI PT PRIMU PUNCT.FORZA Steaua. :hai_steaua:

Nu ne-am multumi nici daca am ajunge in finala si am pierde:))

Sa nu uitam cu cine am jucat!

Acasa la Fiorentina, care a facut transferuri de 50 mil in vara asta, care a facut 2-2 la Lyon dupa ce a condus cu 2-0... nu cu Gaz Metan:)

Ce sa zica Lyon??:))

Sigur, se putea mai mult.Am avut ocazii, dar ne-a lipsit "norocul" si ... atacul este inca tributar lipsei de experienta in CL sau UEFA, de aici si emotivitatea in fata portii.

Ce-a facut Mutu & Co.???Mai nimic...

Nu puteam zburda cum vor unii, ca nu jucam pe un teren cu jaloane, ci cu o echipa puternica din Italia. Ne-am anihilat reciproc. Daca ne pravaleam peste ei, o incasam cum era "cat pe ce" cand a iesit Zapata la ~35m... dupa o mare ocazie a noastra.

vreau sa vad fotbal indiferent daca Steaua pierde sau castiga , daca joci fotbal odata pierzi, a doua oara pierzi dar a treia oara intorci un 2-0 cu cehia sau umilesti olanda cu 3-1 , daca te multumesti cu atat realizezi 1 punct in "grupa de foc" si multa frustrare , iar avand in vedere lot echipei iti vine sa inebunesti cand vezi solutiile alese, fotbalul ii rasplateste doar pe cei ce il joaca restul sunt olarisme si 400000 euro in buzunarul canaliei pentru acest "mare" rezultat

Daca tu vrei numai spectacol si nu te intereseaza rezultatul este dreptul tau, dar asta nu inseamna ca ai si pretentia ca cineva sa-ti respecte dorinta sau ca este obligat sa o faca!

Iti poti face propria echipa si o pui sa joace cum ii canti tu, ca doar tu platesti:))

Si Zenit a calarit Realul, dar in istorie va ramane 2-1 pt Real!!!

Ce ramane dupa meciul asta?

Scorul si caseta tehnica:

Fiorentina Steaua

0 Goals scored 0

3 Shots on target 3

9 Shots wide 2

6 Shots blocked 2

0 Yellow card 2

0 Red card 0

18 Fouls committed 23

4 Corners 1

6 Offsides 4

27' 0'' Ball. Poss. (time) 24' 55''

52% Ball. Poss. (%) 48%

Deci se putea termina 3-3:))

fotbalul ii rasplateste in final doar pe cei ce il joaca , daca Steaua avea acest stil si acest tip de conducator de-alungul istorie nu cred ca ar mai fi trecut nici de optimile cupei campionilor

DanStan30.09.2008 21:51
Doamneee altu care se lamenteaza , si le ridica adversarilor statuie.De aia nici nu castigam pentru ca si antrenorul si conducerea noastra gandeste exact la fel ca tine.Ce daca a facut Fiorentina transferuri de 50 de milioane in vara asta, n-a aratat nimic.Noi am plecat cu gandul sa facem 0-0 din start altfel nu-mi explic de ce a asteptat Lacatus 80 de minute sa faca prima schimbare, de ce a facut 2 schimbari in ultimele 2 minute.S-a vazut clar prospetimea in joc adusa de noii intrati,care insa nu au fost introdusi decat la trecerea timpului.Noi in meciul asta am fost un fel de UTA care vine in Ghencea sa nu piarda si atat!

La 0 - 0 a jucat Piturca in meciul cu Franta la europene. Rezultatul : am avut exact ZERO ocazii. Steaua a avut totusi ocazii la Firenze. Cum de s-o si intamplat ? Cum de nu era Semedo pe linia noastra de 16 in rol de sarma ghimpata pe marginea transeii ?

In regula, luam ultimul meci Steaua - UTA si-l vizionam in paralel cu Fiorentina - Steaua. Nu-ti creezi atatea ocaziid e gol daca vii sa joci cu autobaza ir meciul ala e edificator.

ThereauRistul30.09.2008 21:53

Marius Lacatus: "vrem 6 puncte cu Lyon!"...sun si eu curios chiar a declarat Marius asa ceva??? s-a contaminat de la becaliot?

Joga Bonito30.09.2008 21:53
:))))))))))))))))))))))) penibil!

Banuiesc ca e vorba de vreo auto-caracterizare in fuga de-a ta.

Adriane, una bucata jucator din 11-le londonezilor costa cam 18 mil. de lire.

Panduru cred ca e baut. :noexpression:

DanStan30.09.2008 21:54
fotbalul ii rasplateste in final doar pe cei ce il joaca , daca Steaua avea acest stil si acest tip de conducator de-alungul istorie nu cred ca ar mai fi trecut nici de optimile cupei campionilor

Mde, Steaua jucat si mega ofesiv. De exemplu cand a luat 6 de la Panathinaikos. Nu stiu de ce dar atunci parca n-am fost tocmai multumit, chiar daca noi le dadusem 3.

fiorentina o echipa jenanta probabil inca de la infintare ,singurele aspecte frumoase din fotbalul italian fiind tifossi, del piero si ratarea lui baggio din finala

Fiorentina e semifinalista de anul trecut a cupei UEFA. Asa unii pot sustine si ca fosta semifinalista a cupei UEFA Steaua Bucuresti e o 'echipa jenanta'. Ce norocu' naibii avem sa dam numai peste jenanti d'astia in timp ce altii lupta din greu cu echipe adevarate ...

piturca200230.09.2008 21:54
Doamneee altu care se lamenteaza , si le ridica adversarilor statuie.De aia nici nu castigam pentru ca si antrenorul si conducerea noastra gandeste exact la fel ca tine.Ce daca a facut Fiorentina transferuri de 50 de milioane in vara asta, n-a aratat nimic.Noi am plecat cu gandul sa facem 0-0 din start altfel nu-mi explic de ce a asteptat Lacatus 80 de minute sa faca prima schimbare, de ce a facut 2 schimbari in ultimele 2 minute.S-a vazut clar prospetimea in joc adusa de noii intrati,care insa nu au fost introdusi decat la trecerea timpului.Noi in meciul asta am fost un fel de UTA care vine in Ghencea sa nu piarda si atat!

La 0 - 0 a jucat Piturca in meciul cu Franta la europene. Rezultatul : am avut exact ZERO ocazii. Steaua a avut totusi ocazii la Firenze. Cum de s-o si intamplat ? Cum de nu era Semedo pe linia noastra de 16 in rol de sarma ghimpata pe marginea transeii ?

In regula, luam ultimul meci Steaua - UTA si-l vizionam in paralel cu Fiorentina - Steaua. Nu-ti creezi atatea ocaziid e gol daca vii sa joci cu autobaza ir meciul ala e edificator.

fenomenul "zambrotta " se pare ca a prins la fundasii fiorentinei dar Semedo nu este Mutu si pasator il avem pe Lovin

ThereauRistul30.09.2008 21:55
:))))))))))))))))))))))) penibil!

Banuiesc ca e vorba de vreo auto-caracterizare in fuga de-a ta.

Adriane, una bucata jucator din 11-le londonezilor costa cam 18 mil. de lire.

Panduru cred ca e baut. :noexpression:

---------------------------

@joga frate te intreb si eu ceva k te iei de strainii astia ai Stelei...cu ce a fost Stancu peste Dayro?? cu ce a fost Banel peste Semedo??

xray_rom30.09.2008 21:57
:steag_sah_mic: FRATILOR NU VI SE PARE CA NE MULTUMIM CU PUTIN.EU CRED CA DACA AVEAU PUTIN TUPEU PUTEAU SA PLECE CU 3 PUNCTE DAR SE PARE CA NE E CAM FRICA SA JUCAM UN PIC DE FOTBAL IN Champions League.ORICUM POATE DATA VIITOARE SE VA JUCA FOTBAL.FELICITARI PT PRIMU PUNCT.FORZA Steaua. :hai_steaua:

Acasa la Fiorentina, care a facut transferuri de 50 mil in vara asta, care a facut 2-2 la Lyon dupa ce a condus cu 2-0... nu cu Gaz Metan:)

Sigur, se putea mai mult.Am avut ocazii, dar ne-a lipsit "norocul" si ... atacul este inca tributar lipsei de experienta in CL sau UEFA, de aici si emotivitatea in fata portii.

Nu puteam zburda cum vor unii, ca nu jucam pe un teren cu jaloane, ci cu o echipa puternica din Italia. Ne-am anihilat reciproc. Daca ne pravaleam peste ei, o incasam cum era "cat pe ce" cand a iesit Zapata la ~35m... dupa o mare ocazie a noastra.

vreau sa vad fotbal indiferent daca Steaua pierde sau castiga , daca joci fotbal odata pierzi, a doua oara pierzi dar a treia oara intorci un 2-0 cu cehia sau umilesti olanda cu 3-1 , daca te multumesti cu atat realizezi 1 punct in "grupa de foc" si multa frustrare , iar avand in vedere lot echipei iti vine sa inebunesti cand vezi solutiile alese, fotbalul ii rasplateste doar pe cei ce il joaca restul sunt olarisme si 400000 euro in buzunarul canaliei pentru acest "mare" rezultat

Daca tu vrei numai spectacol si nu te intereseaza rezultatul este dreptul tau, dar asta nu inseamna ca ai si pretentia ca cineva sa-ti respecte dorinta sau ca este obligat sa o faca!

Iti poti face propria echipa si o pui sa joace cum ii canti tu, ca doar tu platesti:))

Fiorentina Steaua

0 Goals scored 0

3 Shots on target 3

9 Shots wide 2

6 Shots blocked 2

0 Yellow card 2

0 Red card 0

18 Fouls committed 23

4 Corners 1

6 Offsides 4

52% Ball. Poss. (%) 48%

E parerea ta!

Citeste-o si pe a lui Mutu:

""Sunt trist pentru cã nu am câștigat, deși am fãcut un meci bun. Am întâlnit o echipã a Stelei în zi bunã, iar jocul cred cã a fost plãcut ochiului. Rezultatul de egalitate este corect, dar ambele echipe puteau învinge azi. ªi Fiorentina și Steaua au șanse de calificare dupã ce Bayern a fãcut egal cu Lyon" a spus Mutu la Pro TV."

I.N.Money30.09.2008 21:58

Daca ne-am uita doar la scor in seara asta si am vedea si clasamentul am putea sa avem un zambet mic in coltul gurii , insa cand stii cum s-a jucat si ai vazut meciul parca totul nu mai este atat de roz . Puteam sa ii batem si puteau sa ne bata , pentru ca Zapata ne-a scos in prima repriza si daca Ghionea nu intra kamikaze la acea ultima faza , puteam sa plecam acasa cu coada intre picioare .

Bineinteles ca am avut vreo 5 ocazii , insa aici nu cred ca este vina lui Lacatus ca nu am marcat , nu e vina lui ca Semedo este singur la 6 m si alege sa paseze mult in spate sau ca trage pe coltul scurt avand toata poarta in fata . Noi am avut 5 ocazii mari , iar din astea 5 ocazii trebuia sa se vada valoarea jucatorului . D-asta Liga Campionilor nu e Liga lu` Mitica , aici trebuie sa iti concretizezi fiecare oportunitate pe care o ai , altfel nu poti avea in gand calificarea .

Problema Stelei este ca nu mai are de foarte multi ani un jucator care sa inscrie meci de meci , sa aibe o ocazie si sa o fructifice , sau poate il avem dar in majoritatea timpului e folosit mijlocas .

Urmeaza meciul cu Lyon si cum un amic mi-a spus : " Lyon nu mai e cea fost , Juninho nu mai inscrie de la 30 de metri , acum o face de la 50 ( vezi golu de asta seara ) " asa ca alea 6 puncte visate de toti nu o sa vina cu aceleasi ocazii ratate in mod hilar .

piturca200230.09.2008 21:58

Mde, Steaua jucat si mega ofesiv. De exemplu cand a luat 6 de la Panathinaikos. Nu stiu de ce dar atunci parca n-am fost tocmai multumit, chiar daca noi le dadusem 3.

atunci l-am avut in poarta pe rotaru si pe rachita in cel mai slab meci al carierei , ca sa facem o comparatie cu zapata Mirel si Goian , Steaua de atunci ii putea umili pe greci desi plecasera denis serban si Catalin Munteanu si aveam un lot necompetitiv dar jucatori aveau mentalitate si antrenor

syro_stelist_4_life30.09.2008 21:59
Varianta 2 - realism :

Steaua si fiorentina au oferit un joc sub-mediocru, demostrand la toti ca nu au ce cauta in Liga Campionilor.

Meciul a fost pregatit jenant de antrenorul Lacatus, care l-a distrus inca de asezarea in teren pe Semedo, punandu-l sa joace mijlocas stanga (s-a vazut clar ca nu are piciorul stang, toate ratarile si executiile stangace ale acestuia venind din lipsa de obisnuinta cu aceea parte).

A distrus si mijlocul terenului, jucand cu catastrofa Lovin la inchidere - jucator care nu a fost in stare sa dea o pasa de 2m, daramite sa mai construiasca ceva. Si cu Radoi la mijloc, unde nu s-a simtit deloc bine.

Astfel, LA FEL CA LA ULTIMELE MECIURI, Steaua a cedat complet mijlocul terenului. De data asta, echipa intalnita n-a stiut sa profite.

Echipa nu a reusit sa lege 2 pase consecutive, iar mie mi-a fost RUSINE de acest joc.

Steaua inseamna combinatii, viteza, spectacol; nu bubuieli de minge la adversari ca sa scoatem un 0-0. In ultimile 20 minute cand italienii nu jucau nimic, Lacatus scotea jucatorii ofensivi si baga mijlocasi, incredibil.

Nu avem nici o sansa sa ne calificam din grupa asta; cu asftel de joc PENIBIL, putem spera cu noroc doar la locul 3.

si ce vroiai ma sa faca?!? sa-l lase pe handicapatul ala de Bogdan Stancu in teren care N-A JUCAT NIMIC?! daca ii dadeai un ziar era multumit! Semedo era obosit, cat vrei sa-l alerge?! vreo4 km tot a alergat saracu baiat. Szekely nu e tocmai mijlocas ca mai mereu il vezi in atac, cat despre tiago.. si ce vroiai? trebuia sa pastreze o oarecare balanta nu? si la scos pe Dayro pt ca si el ca si Stancu N-A FACUT NIMIC!

cat despre ce-ai zis de Lovin.. esti bou. Lovin a fost baza echipei si in meciul cu bayern si in meciul cu CFR si a jucat si azi echitabil. nu stiu ce mama dracu aveti voi cu Lovin, dar stiu ca sunteti nebuni la cap. din toate tepele pe care le-am luat cu anumiti jucatori, pot spune ca Lovin e unul din cei mai buni care-i avem acum.

am pierdut 2 pcte. ASTA E! mai sunt 4 meciuri.. sperante sunt.. daca nu.. la anul!

FORZZA Steaua! STELIST PANA LA MOARTE!

DanStan30.09.2008 22:02
fenomenul "zambrotta " se pare ca a prins la fundasii fiorentinei dar Semedo nu este Mutu si pasator il avem pe Lovin

Da, stiu, acelasi fenomen i-a cuprins si pe turcaleti in turul preliminar. Si chiar si pe nemtotei la barele alea. Steaua n-a construit nimic domnule, toate fazele astea ni le-au facut cadou adversarii. De fapt sa recunoastem, apararile italiene sunt recunoscute pentru naivitatea lor. D'aia probabil Steaua n-a marcat nici un gol vreunei echipe italiene.

maye30.09.2008 22:03
Acum m-am uitat la Arsenal.

Echipa asta joaca foarte simplu si nu are probleme.

Copii aia joaca simplu, nu se complica, le iasa totul, dau goluri si fac si spectacol.

corect...dar nu poti compara arsenal cu Steaua cum nu poti compara Romania cu anglia...deocamdata ne uitam la ei si zambim spunand:"ce frumos e fotbalul"...

piturca200230.09.2008 22:03
Daca ne-am uita doar la scor in seara asta si am vedea si clasamentul am putea sa avem un zambet mic in coltul gurii , insa cand stii cum s-a jucat si ai vazut meciul parca totul nu mai este atat de roz . Puteam sa ii batem si puteau sa ne bata , pentru ca Zapata ne-a scos in prima repriza si daca Ghionea nu intra kamikaze la acea ultima faza , puteam sa plecam acasa cu coada intre picioare .

Bineinteles ca am avut vreo 5 ocazii , insa aici nu cred ca este vina lui Lacatus ca nu am marcat , nu e vina lui ca Semedo este singur la 6 m si alege sa paseze mult in spate sau ca trage pe coltul scurt avand toata poarta in fata . Noi am avut 5 ocazii mari , iar din astea 5 ocazii trebuia sa se vada valoarea jucatorului . D-asta Liga Campionilor nu e Liga lu` Mitica , aici trebuie sa iti concretizezi fiecare oportunitate pe care o ai , altfel nu poti avea in gand calificarea .

Problema Stelei este ca nu mai are de foarte multi ani un jucator care sa inscrie meci de meci , sa aibe o ocazie si sa o fructifice , sau poate il avem dar in majoritatea timpului e folosit mijlocas .

Urmeaza meciul cu Lyon si cum un amic mi-a spus : " Lyon nu mai e cea fost , Juninho nu mai inscrie de la 30 de metri , acum o face de la 50 ( vezi golu de asta seara ) " asa ca alea 6 puncte visate de toti nu o sa vina cu aceleasi ocazii ratate in mod hilar .

Lyon este o echipa frumoasa , pozitiva asa cum ii place lui Gica sa spuna, care nu a pacalit niciodata fotbalul care castiga 7 campioante la rand si va reusi probabil si in Liga Campionilor

giovanutz30.09.2008 22:04

Fiorentina Steaua

0 Goals scored 0

3 Shots on target 3

9 Shots wide 2

6 Shots blocked 2

0 Yellow card 2

0 Red card 0

18 Fouls committed 23

4 Corners 1

6 Offsides 4

52% Ball. Poss. (%) 48%

E parerea ta!

""Sunt trist pentru cã nu am câștigat, deși am fãcut un meci bun. Am întâlnit o echipã a Stelei în zi bunã, iar jocul cred cã a fost plãcut ochiului. Rezultatul de egalitate este corect, dar ambele echipe puteau învinge azi. ªi Fiorentina și Steaua au șanse de calificare dupã ce Bayern a fãcut egal cu Lyon" a spus Mutu la Pro TV."

Mutu latra ca prostu.A aratat o desconsiderare fata de Nicolita pentru ca mamaligaru a uitat de unde a plecat.Javra ordinara.Nu-l mai pupati in cur pe Mutu ca este=0 ca si "echipa lui de suflet(Dinamo). :thumbdown:

xray_rom30.09.2008 22:05

Parerea altui caine:))

""Steaua a avut ocazii clare. Mie mi-a plãcut Steaua din seara asta. ªi -a redemonstrat forța defensivã. Rãdoi a fost un jucãtor care a ordonat jocul, este un jucãtor extraordinar. Merita sã câștige Steaua în seara asta. Mã bucur de fiecare datã când câștigã echipele românești. A jucat cu aplomb Steaua, dar Stancu a demostrat cã nu este pregãtit pentru astfel de meciuri. Frey a fost un înger pãzitor pentru italieni", a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik"

O fi caine, dar Dinu vede ceva fotbal si nici ligau nu este in raport cu Becali sau Steaua!

piturca200230.09.2008 22:07

Copii aia joaca simplu, nu se complica, le iasa totul, dau goluri si fac si spectacol.

corect...dar nu poti compara arsenal cu Steaua cum nu poti compara Romania cu anglia...deocamdata ne uitam la ei si zambim spunand:"ce frumos e fotbalul"...

odata nu demult eram peste ei, ii dominam , atunci cand jucatorii nu isi faceau vile in faurei ci se multumeau cu cate un video, atunci cand nu aveam canalii drept conducatori ci "sfinxii"

DanStan30.09.2008 22:07
atunci l-am avut in poarta pe rotaru si pe rachita in cel mai slab meci al carierei , ca sa facem o comparatie cu zapata Mirel si Goian , Steaua de atunci ii putea umili pe greci desi plecasera denis serban si Catalin Munteanu si aveam un lot necompetitiv dar jucatori aveau mentalitate si antrenor

Asa mai merge ! Deci mentalitatea si antrenoru' nu te feresc sa iei 6 daca jucatorii n-au valoare, nu ? Tu ai zis-o, nu eu. Ia zi, de ce nu joaca in Serie A Semedo ? Sa nu-mi zici ca-s tembeli italienii si ca n-au vazut ce valaore are diamantu' nostru ! Valabil si pentru alti jucatori.

giovanutz30.09.2008 22:10

Fiorentina Steaua

0 Goals scored 0

3 Shots on target 3

9 Shots wide 2

6 Shots blocked 2

0 Yellow card 2

0 Red card 0

18 Fouls committed 23

4 Corners 1

6 Offsides 4

52% Ball. Poss. (%) 48%

E parerea ta!

BLA-BLA-BLA :thumbdown:

syro_stelist_4_life30.09.2008 22:10

odata nu demult eram peste ei, ii dominam , atunci cand jucatorii nu isi faceau vile in faurei ci se multumeau cu cate un video, atunci cand nu aveam canalii drept conducatori ci "sfinxii"

adevar graiesti.. poate pe unii o sa-i surprinda dah de fiecare data cand am jucat cu anglia (ca si echipe nationale) i-am cam batut si de cateva pri chiar la scor mare! :D

FORZZA Steaua! STELIST PANA LA MOARTE!

piturca200230.09.2008 22:12

Da, stiu, acelasi fenomen i-a cuprins si pe turcaleti in turul preliminar. Si chiar si pe nemtotei la barele alea. Steaua n-a construit nimic domnule, toate fazele astea ni le-au facut cadou adversarii. De fapt sa recunoastem, apararile italiene sunt recunoscute pentru naivitatea lor. D'aia probabil Steaua n-a marcat nici un gol vreunei echipe italiene.

ai putea sa imi dai exemple de meciuri impotriva echipelor italiene jucate de catre Steaua , in afara celui cu parma si celui cu sampdoria dar te rog nu cauta pe wikipedia

DanStan30.09.2008 22:12

Nu. Odata Steaua rupea tot acasa. In deplasare mai putin. De-aia meciul cu nemtii trebuia castigat. Aici un 0-0 e bun.

pulp30.09.2008 22:13

Una peste alta, nu ar trebui sa mai gandim conform "ce-ar fi fost daca", ci poate conform "ce-ar fi daca", poate ar fi mai util. Sa tragem niste concluzii, sa invatam din experienta pe care oficialii se lauda ca o aduna an de an. Pentru ca, din pacate, mi se pare ca Steaua abordeaza fiecare meci independent de experienta pe care ar trebui sa o acumuleze.

olfgob30.09.2008 22:14

Am spus si repet:de-ar pleca Lacatus mai repede pentru ca nu il meritam....tot timpul doar lamentari si bocete si vaiete..ce e asa de greu de priceput ca nu avem fata de europa si tot ce putem scoate e la noroc?atunci cind o sa avem finante si jucatori sa va plingeti de antrenor...atunci cind nu va mai fi becali sa va plingeti de antrenor;atunci cind in locul lui Lovin va fi Gatusso iar in locul lui Banel C.Ronaldo sa va plingeti de antrenor;atunci cind vom avea mijlocasi de creatie de cel putin 8 milioane(bucata) si echipa nu va juca nimic,atunci sa va plingeti de antrenor...deocamdata,jucam in...sa speram k revine si Golansky,sa fie 5...restul sunt de umplutura..asa ca poate veni si Capello la Steaua,ca tot nu va face nimic cu verzele astea...dar ce bine te simti cind ataci pe Lacatus din dosul tastaturii...asa-i k aveti orgasm?

Adrian30.09.2008 22:14

Drept!

p.s.

Vad ca Juve foloseste jucatori de 18 ani, pe Giovinco.

Pe astia ii tine.

Noi...

Nu cred ca Ochirosii va juca vreun meci anul asta.

«123410»