FRATILOR NU VI SE PARE CA NE MULTUMIM CU PUTIN.EU CRED CA DACA AVEAU PUTIN TUPEU PUTEAU SA PLECE CU 3 PUNCTE DAR SE PARE CA NE E CAM FRICA SA JUCAM UN PIC DE FOTBAL IN Champions League.ORICUM POATE DATA VIITOARE SE VA JUCA FOTBAL.FELICITARI PT PRIMU PUNCT.FORZA Steaua.
![]()
Nu ne-am multumi nici daca am ajunge in finala si am pierde:))
Sa nu uitam cu cine am jucat!
Acasa la Fiorentina, care a facut transferuri de 50 mil in vara asta, care a facut 2-2 la Lyon dupa ce a condus cu 2-0... nu cu Gaz Metan:)
Ce sa zica Lyon??
Sigur, se putea mai mult.Am avut ocazii, dar ne-a lipsit "norocul" si ... atacul este inca tributar lipsei de experienta in CL sau UEFA, de aici si emotivitatea in fata portii.
Ce-a facut Mutu & Co.???Mai nimic...
Nu puteam zburda cum vor unii, ca nu jucam pe un teren cu jaloane, ci cu o echipa puternica din Italia. Ne-am anihilat reciproc. Daca ne pravaleam peste ei, o incasam cum era "cat pe ce" cand a iesit Zapata la ~35m... dupa o mare ocazie a noastra.
vreau sa vad fotbal indiferent daca Steaua pierde sau castiga , daca joci fotbal odata pierzi, a doua oara pierzi dar a treia oara intorci un 2-0 cu cehia sau umilesti olanda cu 3-1 , daca te multumesti cu atat realizezi 1 punct in "grupa de foc" si multa frustrare , iar avand in vedere lot echipei iti vine sa inebunesti cand vezi solutiile alese, fotbalul ii rasplateste doar pe cei ce il joaca restul sunt olarisme si 400000 euro in buzunarul canaliei pentru acest "mare" rezultat
Daca tu vrei numai spectacol si nu te intereseaza rezultatul este dreptul tau, dar asta nu inseamna ca ai si pretentia ca cineva sa-ti respecte dorinta sau ca este obligat sa o faca!
Iti poti face propria echipa si o pui sa joace cum ii canti tu, ca doar tu platesti:))
Si Zenit a calarit Realul, dar in istorie va ramane 2-1 pt Real!!!
Ce ramane dupa meciul asta?
Scorul si caseta tehnica:
Fiorentina Steaua
0 Goals scored 0
3 Shots on target 3
9 Shots wide 2
6 Shots blocked 2
0 Yellow card 2
0 Red card 0
18 Fouls committed 23
4 Corners 1
6 Offsides 4
27' 0'' Ball. Poss. (time) 24' 55''
52% Ball. Poss. (%) 48%
Deci se putea termina 3-3:))
fotbalul ii rasplateste in final doar pe cei ce il joaca , daca Steaua avea acest stil si acest tip de conducator de-alungul istorie nu cred ca ar mai fi trecut nici de optimile cupei campionilor