Vad ca acum e un "curent" pro Lovin,plecat de la becali si tov. lui mitica.Nu contest faptul ca in ultimele meciuri a jucat acceptabil,dar aceste meciuri nu ma fac sa uit anii in care mi se zbarlea paru' de spate cand il vedeam la mingea.Ar trebui sa va da-ti seama de valoarea lui in momentul cand face preluare la minge,are instinctul s-o faca in spate chiar daca nu e nimeni langa el.De multe ori il prinde faza aiurea,sta mult prea avansat,se retrage cu capul in pamant,NU ARE SUT,n-are fizic,n-are viziune,n-are joc de cap ...
Nu ne hartzui inteligenta ca am fi toti marionetele mediatice ale lui Becali si Mitica:))
La fel de bine ca si tine stim cu totii ce are si ce mai mult n-are Lovin.
Ceea ce nu stim este cu cine juca Steaua in locul lui in meciul cu Galata, Bayern, CFR-ul si .... maine cu Fiorentina ?
Unii vor un Essien sau un Makelele:))Nici macar tu nu ne-ai luminat cine sa joace in locul lui, ci te-ai limitat in a face ce stie romanul mai bine. Cand ii merge binishor isi aduce aminte de cand ii mergea rau si incepe sa-si boceasca trecutul:))Te citez:"Nu contest faptul ca in ultimele meciuri a jucat acceptabil,dar aceste meciuri nu ma fac sa uit anii in care mi se zbarlea paru' de spate cand il vedeam la minge"
Prietene, viata trebuie traita priviind inainte si doar, uneori, inteleasa priviind inapoi
Ce ne diferentiaza pe unii si altii in raport cu Lovin?
Unii considera ca este o solutie de moment raportat la lotul existen si valid si nu mai trebuie huiduit pe teren, altii vor executie publica si nu rateaza nici un moment sa-l huiduie spre stupoarea oaspetilor:)
Referitor la trecut, demult voiam sa spun ceva si in atentia si celor care administreaza acest site.
Ne impaunam cu trecutul, dar ca o proba ca nu se pune pret pe trecut/istorie decat in vorbe este si acest site al suporterilor si site-ul "oficial" al Stelei.
Pe acest site istoria lipseste cu desavarsire. Parca-i facut sa fie numit "Era Becali"! ca-i de la 2002/3 
Sunt prezenti jucatori anonimi sau pasageri, dar lipsesc multi dintre cei cu care vrem sa-l comparam acum pe Lovin:)) Nici macar "goleatorii" sau mai stiu eu ce informatii "istorice" nu gasesti ...
Pe site-ul oficial, istoria e tratata cu toata jena. Nici macar poze nu au gasit sa puna la toate legendele Stelei!Parca este ca o rubrica a soldatilor necunoscuti "disparuti in misiune".
Ca-n zicala cum e turcu-i si pistolul....cum e echipa facuta mai la plezneala din "ciupelile" lui Becali sunt si site-urile. Nimic temeinic si complet.
Avem pregatita lozinca "... la Steaua nu se accepta asa ceva!", doar cand este sa dam intr-un jucator sau altul care a jucat mai slab sau nu ne mai place de ochii lui, dar istoria care acopera acea lozinca cu fapte este ... de negasit acolo unde ar trebui sa fie, la loc de cinste si pentru cei care au trait-o si pentru cei care trebuie sa o stie macar din "citite"!In fieful clubului si al suporterilor!