FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lovin

«12345»
w3bmaster29.09.2008 09:41

Ba da este perfect vremea unui articol de genu asta cum e pmereu timpu sa zicem Lovin si Banel ce cauta la Steaua ? astia is fotbalisti ? com on ...

Da sunt ok ca baieti da la Steaua tre sa joace valoarea nu vointa lipsita de talent ...

paraipan_2929.09.2008 09:46

Ovidiu, cred ca n-ai dreptate in tot. Lovin este pe un post in care nu poti iesi in evidenta, se vede doar atunci cand lipseste. Rolul de inchizator nu este compatibil cu a unui jucator tehnic, desi sunt si exceptii, dar atunci vorbim de un jucator complet, cea ce prin campionatul nostru nu se prea vede. El nu exceleaza niciodata, dar odata ce joaca isi face treaba acolo unde e pus. Este sub Ovidiu Petre ca valoare dar peste Tiago. Sa ne amintim meciul de acum 3 zile cu CFR ce interventii tari la adversari a avut, asemenea interventii duse prin determinare si forta descurajaza adversarul. Asta inseamna sa fi inchizator. Desigur mai trebuie dupa ce tai atacul sau interceptezi mingea sa mai si pasezi bine, lucru cu care el nu este prea bine pus la punct. Nu sunt avocatul lui si nu-mi place cum joaca dar este util pentru Steaua, de asta sunt sigur

laur_2329.09.2008 10:02

Chiar daca risc sa fiu inclus in categoria aceea...90%...imi asum acest risc!

Lovin este un jucator care isi face datoria onorabil, in cea mai mare parte, la Steaua, dar sa fi seriosi!...el nu ar avea ce cauta in echipa in conditiile in care O.Petre si Mirel ar fi 100% apti.Nici acestia nu sunt jucatori de fantezie, tehnicieni desavarsiti, insa ar face fata mult mai bine in centrul liniei de mijloc.

Chiar si cu acestia doi valizi, nu sunt convins ca Laca l-ar scoate din primul ''11'' pe Lovin, pentru ca i s-a inoculat ideea ca acesta este vital pentru jocul actual al Stelei, iar lui Mirel i-ar gasi mai degraba loc in centrul liniei de aparare, in ciuda faptului ca el ar da alta consistenta mijlocului echipei.

Sunt foarte nemultumit de evolutia lui Goe si lui Ghionea din ultima perioada, mult greseli copilaresti , insa ar fi de preferat sa jucam in formula Goian-Ghionea in aparare...Radoi-Petre la mijloc, ar fi mai multa siguranta pe axul central, iar prezenta lui Mirel la mijloc ar face ca actiunile noastre sa nu mai fie atat de tematoare.

Lovin este un jucator pe care nici eu nu-l plac, insa avand in vedere postul lui, in primul rand ma gandesc la eficienta lui in rolul de inchizator, iar aici a fost destul de util.Nu am reusit sa inteleg insa cum de si-a asumat atatea roluri in unele meciuri(ex.Bayern), cand el nu este nici pe departe un estet al fotbalului, nefiind jucatorul care sa deschida jocul, sa suteze din afara precis(acel sut este o rara avis), sa distribuie pase spre atacanti...Aici este si ''meritul'' lui Laca.

Dpdv al mijlocasului la inchidere Lovin, s-a achitat bine de sarcini in multe meciuri, insa in altele a fost praf...avand in vedere permanenta lipsa a celorlalti mijlocasi la inchidere, el va fi titular in continuare.Tot ce pot spera este ca el sa-si faca treaba acolo unde e pus si sa-i lase pe altii cu ''floricelele''!

DelPiero1029.09.2008 10:06

E nevoie si de 'carausi' gen Lovinho pe teren,insa pentru postul de mijlocas central i-as prefera pe Ovidiu Petre si chiar Tiago...Lovin are ambitie,nu zic nu,insa ambitia nu poate acoperi lispurile evidente pe care le are(lipsurile fotbalistice)...

predatorpulse729.09.2008 10:10

Mama mama cum am ajuns daca ne apucam sa-l laudam pe Lovin. Mie imi e din ce in ce mai clar k la Steaua nu se mai doreste valoare,ci doar "ambitie". Nu conteaza k Lovin nu stie sa preia corect o minge(si el preia din 2-3 miscari), ca trece anul pana se intoarce cu mingea,ca nu stie decat sa trimita mingea inapoi sau lateral,ca nu stie sa suteze(iar cand o face in 8 din 10 cazuri nici nu nimereste poarta).

Singurul lucru care l-a invatat Lovin de cand e la Steaua a fost sa fie mai agresiv iar astfel a mai reusit sa recupereze niste mingi. Atat. Unii spuneau mai sus ca prefera un jucator care sa fie constant,adica nici sa joace super-bine dar nici super-rau. Pentru mine acest "constant" inseamna mediocru. Prefer sa joace bine in 2/3 din meciuri si sa joace prost in celalate decat sa fie mediocru pe linie.

Acelasi lucru si cu atletul nostru,cica mijlocas de banda,Banel Nicolita. Un mijlocas de banda care nu stie sa centreze,nici de pe loc nici din alergare,care isi preia mingea foarte greu,care nu stie sa dribleze etc. A alergat aiurea 2 ani de zile fara nici o realizare si cum a prins 3-4 meciuri bune(ce-i drept au fost meciuri importante) si-a asigurat loc de titular pe dreapta.

Daca e sa o spunem pe aia dreapta,Lovin e un fotbalist mediocru ajuns la Steaua datorita mainii foarte bune la poker a lui Jiji,care s-a prins ca fugind mult si fiind mai agresiv poate sa ramana aici,mai ales k ceilalti inchizatori sunt mai mereu in carje. Si va asigur k Steaua va fi varful carierei acestui fotbalist mediocru,daca va pleca,va pleca la niste anonimi de afara sau la niste mediocri din tara.

Thiago poate creste insa doar daca joaca mai mult. Injurati-ma insa mi se pare mai tehnic decat Lovin si imi place k e mai bine facut,ca sa nu mai zic k mai incearca si niste patrunderi din cand in cand. Daca va invata sa fie mai agresiv ii va lua locul lui Lovin. Pentru mine Lovin e al 3-lea la capitolul inchizatori,iar ordinea ar fi Radoi,ov Petre,Lovin,thiago iar pe thiago l-am pus pe patru doar pentru k nu s-a adaptat inca.

Si pe mine ma deranjeaza ca lumea il fluiera pe Lovin insa asta e soarta fotbalistilor mediocri ajunsi la echipe mari,nu fac fata postului si ies in evidenta in mod negativ. De ce credeti k Banel si Lovin sunt cei mai admonestati,arhturo fiind al treilea pe acest podium al renegatilor. Pai pentru k incetinesc actiunile,pierd mingi aiurea,nu fac mai nimic pe teren in afara de fuga. Si asta pe un stadion unde au jucat legende ale fotbalului romanesc. Eu n-am injurat si nici nu o sa injur jucatori dar oamenii isi pierd rabdarea cand vad k joci in mod constant prost si foarte prost.

Numai bine.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

clausblaus29.09.2008 10:38

Sunt curios daca va mai ramane vreun coltisor gol prin frigiderul lui Lovin dupa prima evolutie mai "ondulata".

Il Soldatino29.09.2008 10:49
Ciudat articol , nu era vremea acum , poate acum 2-3 luni da , dar acum chiar nu avem ce sa ii reprosam lui Lovin.

Salutare

Tocmai de aceea este bine ca a fost scris acum.

Ovidiu demonstreaza inca o data ca are coloana vertebrala si ca nu asteapta "momente" cand sa-si publice gandurile.

Din punctul meu de vedere cred ca este mai bine sa atragi atentia asupra lipsurilor si a problemelor identificate atunci cand poti sa mai repari cate ceva decat sa arati cu degetul si sa gasesti vinovati la infrangeri (deja este prea tarziu, iar echipa are nevoie mai degraba de sprijin in acele momente).

maye29.09.2008 10:55

Din start spun...

Lovin nu e un super-jucator...

Lovin e un baiat care munceste...

Lovin are un caracter foarte puternic....Lovin a ramas sa lupte.Pentru asta are respectul meu...

SI orice ati spune in meciurile din acest sezon Lovin a fost peste majoritatea coechipierilor.

Lovin are din partea mea incredere si respect...in lipsa unei alternative mai viabile...

CebaLaur29.09.2008 10:58

Toate contra-candidatele la titlu au jucator mai bun pe pozitia asta.Asta spune totul despre valoarea lui

Marius29.09.2008 10:59

Asta-i o gluma... spune-mi 5 inchizatori mai buni ca Lovinho

CebaLaur29.09.2008 11:04

Lazar,Muresan,Ropotan,mai e o cioara la Dinamo care e peste el,alta cioara la Vaslui...

Marius29.09.2008 11:07

Dintre astia doar Muresan e peste el. Ropotan e o gluma de jucator. N'Doye de la Vaslui, asemenea, intrarile sunt rudimentare si de multe ori inutile. De ala de la Dinamo, presupun ca e vorba de... Diabate sau Diakite.... ambii sunt praf.

sabin130729.09.2008 11:12
Lovin a ramas sa lupte.Pentru asta are respectul meu...

Sa ramai sa lupti e conditie obligatorie, dar nu si suficienta. Sigur ca e de apreciat pt ca vrea, dar nu-i destul, mai trebuie sa si poti. Si eu as ramane sa lupt in locul lui Lovin, sau tu, sau altul, dar asta nu garanteaza ca si iese ceva. E de bine cand te incapatanezi intr-o directie pozitiva (cum pare a fi cazul lui Lovin acum), nu si cand te incapatanezi in prostie. Ambitia asta extrema nu e mereu de bine, pt ca iti poate intuneca luciditatea si autocritica pana la urma.

Ca si altele de pe forum de genul ¨Ba, ce il critici, tu poti mai mult?¨. Nu, dar nici nu pretind asta. Cand intri pe teren cu tricoul Stelei pe tine pretinzi asta.

DelPiero1029.09.2008 11:13
Dintre astia doar Muresan e peste el. Ropotan e o gluma de jucator. N'Doye de la Vaslui, asemenea, intrarile sunt rudimentare si de multe ori inutile. De ala de la Dinamo, presupun ca e vorba de... Diabate sau Diakite.... ambii sunt praf.

Lazar!Si Ov Petre!Si Radoi!Oricum,in campionat,avem jucatori slabi pe acest post,mijlocas la inchidere...d-aia 'marele' Lovinho este,probabil,in primii 5 pe acest post...

CebaLaur29.09.2008 11:14

Lazar,jucator de nationala.Alaturi de Ov.Petre cel mai bun mijlocas la inchidere.

Ropotan,international de tineret,mult potential,are interceptii,are patrunderi desi pierde mingea are initiativa si-si asuma riscuri

n'Doye (Vaslui),este o forta la mijloc,am vazut 3 meciuri cu Vaslui de la inceputul sezonului in cae a fost omul meciului (inclusiv meciul cu noi)

Diakite cred ca-i zice lu' ala.Imi place ca are verticalizari bune,chiar a dat si pase de gol.Lovin nu cred ca are vreuna

Marius29.09.2008 11:19

Mie Gabi Muresan mi se pare cel mai bun pe postul asta. Pacat pentru el ca a "explodat" tarziu. Cu Ropotan si Diakite sper ca glumesti. Dincolo de faptul ca verticalizarile le reusesc cam rar (daca nu ma insel, Diakite ala nu prinde echipa foarte des), ca si inchizatori sunt praf. faulteaza mult si fara rost, iau cartonase mult prea usor...

Lazar... :) Lazar nu mi-a placut niciodata. E un fel de Lovin al rapidului :)

Miaus29.09.2008 11:20

Inchizatori peste Lovin: Radoi, Ov. Petre, Thiago, Abel Moreno,A.Ionescu, Bicfalvi, Tudose,etc.

Lovin este cel mai in plus jucator de la Steaua de multa vreme.Si vad ca se inoculeaza ideea ca el chiar e valoros ca "tine mijlocul singur". Please spare me the bullshit.

Lovin da nu 90% ci 99,5 % in lateral si in spate drept pentru care posibilitatile unui contraatac faza a doua (sa folosim handbalul ca referinta) sunt zero.Noi nu avem cum sa surprindem pe cineva pentru ca daca ajunge mingea la LLvinho deja jucatorii adversi stiu ce partitura sa joace.Si cand se intampla sa fie Lovin jucatorul cu cele mai multe baloane jucate de la Steaua (vezi 47 sau ceva de genul) atunci hop surpriza suntem foarte usor de blocat de apararile adverse.

Alta tampenie colosala aia cu nu iese in evidenta.Da Flamini iese in evidenta? Vieira, Makelele, essien, diarra, ambrosini,gattuso,toure si chiar si de la noi un lazar, ndoaie de la Vaslui?

Alt apanaj al DM-ului e sutul de la distanta.Faceti si voi comparatia cum suteaza Lovin de la distanta.Ar trebui sa isi ceara scuze meci de meci baietilor din peluza ca le risca viata cand suteaza el la poarta.

Lovin - monumentul neputintei.Incepeti si laudati-l pe Lovin si am ajuns unde vroia "nea Jiji".

Adrian29.09.2008 11:26

Miaus, tu te uiti la meciuri?

Marius29.09.2008 11:27
Lovin da nu 90% ci 99,5 % in lateral si in spate drept pentru care posibilitatile unui contraatac faza a doua (sa folosim handbalul ca referinta) sunt zero.Noi nu avem cum sa surprindem pe cineva pentru ca daca ajunge mingea la LLvinho deja jucatorii adversi stiu ce partitura sa joace.Si cand se intampla sa fie Lovin jucatorul cu cele mai multe baloane jucate de la Steaua (vezi 47 sau ceva de genul) atunci hop surpriza suntem foarte usor de blocat de apararile adverse.

Aici e dicutabil :)

Tie ti se pare ca Petre e un pasator foarte bun? Si el prefera pasele in lateral. Lovin are marele merit ca nu s-a rupt pana acum.

bodanelu29.09.2008 11:28
Inchizatori peste Lovin: Radoi, Ov. Petre, Thiago, Abel Moreno,A.Ionescu, Bicfalvi, Tudose,etc.

tu chiar te uiti la meciuri?

Tudose nu este inchizator. Moreno a jucat 30 de minute si-l consideri mai bun inchizator ca Lovin pentru ca a dat 3 pase in fata.

Miaus29.09.2008 11:30

Nu, eu doar le citesc.

Aici e dicutabil :)

Tie ti se pare ca Petre e un pasator foarte bun? Si el prefera pasele in lateral. Lovin are marele merit ca nu s-a rupt pana acum.

Nu mi se pare nici ca Petre e un pasator foarte bun, dar este peste Lovin ceea ce era subiectul discutiei.Cand vom avea subiectul discutiei ce DM ne-ar trebui si cu ce caracteristici atunci vom discuta mai pe larg si de Ov.Petre

Adrian29.09.2008 11:32

Nu, eu doar le citesc.

Te cred.

CebaLaur29.09.2008 11:33

CU Ropotan chiar nu am glumit,este jucator de nationala mica,mi l-as dorii in locul lui Lovin.Cu Diakite am exagerat,dar acest jucator imi este atat de antipatic incat as accepta pe oricine acolo in locul lui.

Lazar,cred ca-i cel mai iubit de la Rapid,poate dupa Coman.Este un jucator f bun pe postul asta

Adrian29.09.2008 11:36

ropotan e probabil cel mai murdar jucator din Liga 1.

Pe langa ca rupe fara mila tot ce prinde, mai si simuleaza de te doare capu'...

Are doar fizic.Atat!

maye29.09.2008 11:38
Lovin a ramas sa lupte.Pentru asta are respectul meu...

Sa ramai sa lupti e conditie obligatorie, dar nu si suficienta. Sigur ca e de apreciat pt ca vrea, dar nu-i destul, mai trebuie sa si poti. Si eu as ramane sa lupt in locul lui Lovin, sau tu, sau altul, dar asta nu garanteaza ca si iese ceva. E de bine cand te incapatanezi intr-o directie pozitiva (cum pare a fi cazul lui Lovin acum), nu si cand te incapatanezi in prostie. Ambitia asta extrema nu e mereu de bine, pt ca iti poate intuneca luciditatea si autocritica pana la urma.

Nu am fost sustinatorul lui Lovin niciodata..dar o spun convins...Lovin s-a schimbat dupa exilul la Steaua 2...parca e altul si tind sa cred ca a trecut peste plafonul ala..."sunt la Steaua,stau aici ca imi e bine"..cum este cazul lui Baciu..care e mult sub Rada,dar e tot timpul preferat...dar aici nu vorbim de Baciu...

Lovin s-a schimbat in bine in vara asta..si daca o tine tot asa,implicit in meciuri,in care arata ca se descurca bine pe postul acela...Lovin nu va mai fi scos din echipa...indiferent ca vor fi toti apti de joc...

Pace si Forza Steaua:)

«12345»