FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lovin

«12345»
Miaus29.09.2008 11:40
ropotan e probabil cel mai murdar jucator din Liga 1.

Pe langa ca rupe fara mila tot ce prinde, mai si simuleaza de te doare capu'...

Are doar fizic.Atat!

Si nu numai ca e murdar dar are prostul obicei sa patrunda cu mingea la picior IN FATA.

Nu o fi Ropotan vreo mare scula de jucator dar macar el joaca fotbal nu joaca la alibi.

Ca tot vb de combativitate prin alte articole.Combativitatea inseamna si sa iti asumi riscuri.Lovin nu isi asuma niciun risc si dupa cum spuneam asta ne face FOARTE previzibili.

Dar nu-i nimic ca "recupereaza" si e "ambitios" .Si cu ce ma incalzeste ca recupereaza si trimite in spate?

maye29.09.2008 11:40
CU Ropotan chiar nu am glumit,este jucator de nationala mica,mi l-as dorii in locul lui Lovin.

eu inca tind sa cred ca glumesti...am vazut destule meciuri de`ale spurcatilor si a nationalei mici...ropotan e un jucator fff slab...Adrian zicea bine mai sus...stie sa rupa si atat...mie mi se pare un jucator f slab ropotan si nu imi iasa cu nimic in evidenta....

Adrian29.09.2008 11:43

Si cu ce il ajuta ca patrunde cu mingea in fata?

Inainteaza 10 m si ii ia careva mingea.

Cate goluri sau pase de gol are ropotan?

Pai baiatul asta nu prindea nationala de tineret daca nu era unul din favoritii lui giovanii.

De aia a si fost dat afara margaritescu.Ca sa ii faca lui loc.

ropotan nu e altceva decat un alt jucator supraapreciat.

sabin130729.09.2008 11:43
Lazar... :) Lazar nu mi-a placut niciodata. E un fel de Lovin al rapidului :)

Asta chiar n-are cum:)..

E la crapizi, dar Lazar e 2-3 clase peste Lovin. S-a vorbit si dupa meciul cu Lituania ca ar fi fost mai bun. Ca nu a mai fost jucat e altceva, si nu stiu nici cauzele exacte pt asta.

Lazar dupa ce recupereaza poate sa preia repede, apoi ridica (,) capul din teren pt a vedea care e solutia cea mai buna IN FATA, nu face un asa mare efort sa dea o pasa sigur, poate si dribla scurt, poate construi cu cap. Normal ca uneori mai dai pase si inapoi, sa asezi jocul, sa calmezi etc, dar nu este mereu nevoie de asta, din contra.

E posibil sa fie doar o impresie persoanala, lui Lovin ii este un reflex cand e cu mingea la picior s-o dea sigur inapoi.

tavimai29.09.2008 11:48
Inca ceva, in meciul cu Bayern, Steaua a avut pe teren doar 3 jucatori de CL: Zapata,Dayro si Lovin.

Lovin a tinut mijlocul de unul singur!

Si in meciurile cu Galata a jucat foarte bine Lovin, dar raman la parerea ca Ov Petre e mai bun

O fi ceva adevar in asta, nu zic dar Lovin nesurprinde cu constanta sa si pe deasupra cu toate ca joaca meci de meci "nu se rupe"(accidenteaza) asa cum o fac altii!Jocul lui Lovin creste de la meci la meci si te poti baza pe evolutiile lui ! Cred insa ca alta e problema Stelei si anume ca se asteapta de la el sa suplineasca in joc lipsa acelui mijlocas ofensiv creativ pe care Steaua nu il are !Daruirea cu care joaca Lovin ,progresele pe care le-a facut in joc,precum si accidentarile il impun ca titular pe Lovin chiar daca unora nu le place !

c.ronaldo1729.09.2008 11:49

Lovin = Lovin.

Lovin ramane Lovin toata viata.

El mereu cand se apropie la 30 de metrii de poarta suteaza, si tot mereu pe langa.

Lovin ramane Lovin, cum Rapid va ramane mereu Rapid. Adica niciodata in top!

Lovin nu se va putea compara niciodata cu Mirel Radoi, Ovidiu Petre sau Gabi Muresan. Dupa parerea mea, ei 3 sunt cei mai buni inchizatori din tara.

Lovin dupa parerea mea ramane doar o solutie de avarie.

sabin130729.09.2008 11:51

@maye

La Steaua se vrea mereu performanta, nu-ti poti permite sa astepti fluctuatii de forma, valoare, motivatie etc (de lunga durata) cu jucatorii, oricare ar fi. Nu se poate cu a fost slab, creste, si POATE CINE STIE o sa creasca.

Asa si cu ambitia, e una dintre calitatile necesare, dar singura nu merge. Nu poti, recunoaste, iti multumim respectuos pt ce ai facut, da-te la o parte si lasa pe altul, caruia nu-i trebuie ani de incredere, sustinere, si evolutii psihologice. Probabil o sa creasca Lovin in urmatorii 10 ani; sa fie sanatos si sa creasca, dar la alta echipa!

Primul 11 al Stelei nu e cresa de mentalitati, ambitii si alte calitati, mai ales pe termen asa lung, ani.

Adrian29.09.2008 11:51

Cu Lazar la mijloc rrapidul nu ne-a batut niciodata.

Lazar e mai mult mijlocas central decat mijlocas defensiv.

De aia si-au adus ghiulestenii pe joao paolo andrade ala.

Si la Sportul, Lazar avea nevoie de Cruceru langa el.Iar Cruceru e un mijlocas defensiv 100%.

Lazar face mai mult parte din categoria mijlocasilor centrali gen Aliuta.

xray_rom29.09.2008 12:07

Ovidiu!

Ma bucur ca ai rupt tacerea si ai incercat o analiza a celui mai huiduit jucator.

Asa cum am tot spus-o, chiar si dupa meciul cu CFR, a venit vremea ca si acei suportiri care-l huiduie in Ghencea, sa inceteze.

Nu trebuie sa-l aplaude, dar trebuie sa-l respecte pentru daruirea si determinarea fara menajamente cu care abordeaza orice meci din acest an.

De departe, alaturi de Radoi, Banel si Petre Marin, Lovin este "soldatul universal" care si in minutul 90 are aceeasi vitalitate din minutul 1.

Acel design exterior desirat ascunde resurse nebanuite tocamai pentru ca aparentele sunt inselatoare. Calitatile fizice incontestabile pe care le are, sunt cu muult peste media echipei si a ligii 1.

Cine sunt cei citati mai sus???

Este vechea garda, cei care au cladit palmaresul Stelei din ultimii 4 ani, caliti si formati in grele batalii pentru gloria clubului.

Nu i-am trecut pe Goian si Ghionea pt ca ei ies in evidenta dar pe un spatiu mai restring prin natura postului.

Lovin este un fel de "Supravietuitorul", acel "Greu de ucis" atat de antrenori, de suporteri, dar si de adversari, indiferent cum s-au numit ei. Lovin nu are tracul lui Semedo &Co, nu are nuante de evolutie intre meciurile din Liga 1, CL, UEFA. Dupa returul cu Galata, dupa euforia calificarii, el a fost singurul care a jucat cu aceeasi determinare si in meciul urmator din Liga 1 cu Pandurii. Mai mult, a adus si victoria cand ne cam pastea un egal!

Treci de el ori fara minge, ori fara ghete, ori fara tricou, indiferent cum te numesti, cate milioane faci si pana la ce ora te plimbi:)

El si Ov. Petre au fost cheia si pt Olararoiu, care pe langa performanta a supravietuit prin rezultatele obtinute in ciuda unui joc neplacut ochiului.

O paranteza

----

De ce a inceput sa joace prost si atunci?Pentru ca si Olariou a incercat implementarea a unei echipe in care toti erau titulari, cand era evidenta diferenta dintre unele "rezerve" si titularii "de drept" atat ca valoare cat si la timp de acomodare. Se acreditase ideea ca Steaua nu are echipa standard si ca orice 11 ai alege din lot faci o echipa beton. A fost inceputul sfarsitului, a degringoladei a lui Banel $Co. in relatiile de joc cu acute si in realizarile individuale. ASa s-au pierdut si Bostina si Oprita si Carstocea si Croitoru si Iacob si Badea si Dica si ... lista poate continua ...in mixerul care trebuia sa scoata peste noapte formula miraculoasa de echipa, dar era prea tarziu. Ruptura se produsese ... Si cum un rau nu vine niciodata singur, a inceput apoi si malaxarea antrenorilor ... si inevitabil a culminat cu razboiul civil Suporteri-Becali.

Norocul nostru de a evita un dezastru a fost Lacatus!

O miscare inteligenta!

- Era simbolul Stelei, deci nu ptea fi contestat din prima.

- Cunostea bine lotul si fotbalul intern.

- Nu era un antrenor rau.

Lacatus a fost liantul atat intre jucatori, cat si intre club si suporteri.

A supravietuit si prin noroc. Acea fantastica performanta de a recupera 13 puncte, cand multi dintre noi am pierdut orice speranta si la locul 2... e demna de cartea recordurilor!!!:) Calificarea in CL, in dauna Galatei i-a certificat si consolidat locul, nu ca solutie de compromis unde primeaza factorul psihologic si mediator, ci si ca o solutie tehnica!

---

M-am uitat la Rapid-Arges 1-3. Dincolo de bucuria ca Argesul a "violat" capra vecinului, s-a reconfirmat ca poti aduce jucatori cu caruta si pe bani grei, daca nu ai un nucleu in jurul caruia sa graviteze si sa inobileze jocul, totul se duce de rapa.

L-ati vazut aseara pe acel Julio Cesar pe care toti cunoscatorii(antrenori, oficiali, presa) il numeau "scula de jucator" dupa primele 2-3 meciuri?? Fara relatii de joc e zero barat!Peseiro a vrut sa nasca repede un "new dream team" si a sfarsit avortand in boscheti!

La fel a facut si Andone la CFR si au luat-o pe tobogan. Noroc ca s-au trezit si acest Trombetta a revenit la nucleul de baza...

Vad ca multi se grabesc sa largeasaca lista injuratilor de serviciu care incepe cu Lovin si Banel si dea in Arthuro, Toja, Tiago, Abel, Kapetanos, etc.

Pana si Becali a inceput sa scoata biciul:) Daca nu ne oprim la timp si fortam fel si fel de formule emotionale pe care sa le implementeze Lacatus, vom avea soarta Rapidului.

In meciurile tari, Steaua traieste si acum prin acel nucleu si mai putin din plus valoarea noilor veniti anul acesta. Nu pentru ca nu ar fi plus de valoare in lot, ci pentru ca nu a fost timp suficient de armonizare. Judecand dupa 9 etape ar putea sa sune a suficient, dar nu este pt ca echipa nu a prea semanat una cu alta(componenta) de la un meci la altul.

Oricum, Lovin a fost una din constantele echipei, la care diferenta realizari-greseli a iesit mereu pe plus!

Daca, ipotetic, acum ar pleaca Radoi, Goian, Ghionea, Banel, Ov. Petre si Lovin, iar Petre Marin s-ar lasa, am deveni o echipa de pluton care nu se va redresa curand!

Si nu uitati pe langa ce am trecut!In vara a fost aproape despartirea ei, cum la fel exista posibilitatea sa plece si din iarna!

Referitor la: "afara Lovin, Banel, etc,"

Nu as vrea sa traim pe viu proverbul :"Ai grija ce-ti doresti...sa nu se indeplineasca!" Dar asta nu ca ar influenta dorinta, ci acel blestem de care vorbea Ovidiu!

xray_rom29.09.2008 12:34
@maye

La Steaua se vrea mereu performanta, nu-ti poti permite sa astepti fluctuatii de forma, valoare, motivatie etc (de lunga durata) cu jucatorii, oricare ar fi. Nu se poate cu a fost slab, creste, si POATE CINE STIE o sa creasca.

Asa si cu ambitia, e una dintre calitatile necesare, dar singura nu merge. Nu poti, recunoaste, iti multumim respectuos pt ce ai facut, da-te la o parte si lasa pe altul, caruia nu-i trebuie ani de incredere, sustinere, si evolutii psihologice. Probabil o sa creasca Lovin in urmatorii 10 ani; sa fie sanatos si sa creasca, dar la alta echipa!

Primul 11 al Stelei nu e cresa de mentalitati, ambitii si alte calitati, mai ales pe termen asa lung, ani.

Asa a zis si Corsicanu cand a venit Taher si mai apoi Peseiro:"Trebuie sa inteleaga ca la noi la Rapid este altceva! Suporterii au un cuvant greu de spus, suntem in Consiliul de Administratie si nu se face nimic fara sa fim consultati si sa ne dam acordul. La noi se vrea numai performanta!"

Acum, in mod occidental, le flutura batiste cu care jucatorii si Peseiro se vor sterge, in mod cat se poate de mioritic, la nas ... daca nu le flutura si hartie igienica. De ce? Pai poate sa-i injure pana le cad coardele...vocale ca aia tot nu pricep:)))Chiar erau simpatici si la incurajari: "pe ei pe ei, pe mama lor". Cum singurul care pricepea a fost Marius Constantin, a fost la un pas sa le gaseasca mamele la...rosu:)

Crezi ca daca se gasea unul mai bun ca Lovin, Lovin mai prindea lotul sau il ierta in vara Lacatus sau Becali?Fii convins ca nu!Tiago si apoi Abel au fost adusi "killeri" pentru Lovin. Cum spuneam...se pare ca nu i-a nimerit si Lovin a ramas "greu de ucis"!:)

E usor sa repeti istoria din '89 cand am pus la TOTUL la pamant ca nimic nu ne parea bun ... de nici dupa aproape 20 de ani nu ne-am revenit dupa acea prostie emotionala si radicala:)

Nu se da corbul din mana (chiar revopsim la greu "in negru") pe privighetoarea din ... vis!:)

wlladdy129.09.2008 12:39

Lovin...jucatorul care este cel mai prezent in jocul Stelei. In timpul unui meci recupereaza cat toata linia de mijloc a Stelei. Postul sau MIJLOCAS LA INCHIDERE, ce presupune acest post ? inchiderea culoarelor de joc ale adversarului, recuperarea baloanelor in zona centrala, legatura intre linia de aparare si cea de mijloc. De ce paseza catre fundasi sau portar....e foarte simplu....urmariti in timpul jocului modul in care mijlocasi sau atacantii Stelei stau pe loc, in spatele adversarilor, fara sa plece pe un culoar liber, fara sa faca o demarcare fara sa se implice intr-un schimb de pase, in aceste conditii pentru un MIJLOCAS LA INCHIDERE, singura solutie care sa nu puna in dificultate echipa este pasa care o zona sigura. Lovin nu este cel mai stralucit jucator, desi in unele ocazii a demontrat ca poate sa-si depaseasca adversarii pintr-un dribling subtil, ca poate da o pasa excelenta catre atacanti sau ca detine un sut bun, el este jucatorul care trebuie sa anticipeze jocul adversarului, sa-l opreasca si sa recupereze mingea de la adversar. ASTA ESTE ROLUL UNUI MIJLOCAS LA INCHIDERE>>>iar pana in prezent statistica ne arata ca pe postul sau este unul dintre cei mai buni.

4_ever_steaua29.09.2008 12:47

Lovin are mari probleme in joc...zici ca intra pe teren beat...dar am o mica intrebare..de ce mai sta acest om la Steaua daca vede ca nu este placut de nimeni??fecaly da afara fotbalisti buni si lasa toate strambetele... :thumbdown:

MoWeed29.09.2008 13:30
Mie Gabi Muresan mi se pare cel mai bun pe postul asta. Pacat pentru el ca a "explodat" tarziu. Cu Ropotan si Diakite sper ca glumesti. Dincolo de faptul ca verticalizarile le reusesc cam rar (daca nu ma insel, Diakite ala nu prinde echipa foarte des), ca si inchizatori sunt praf. faulteaza mult si fara rost, iau cartonase mult prea usor...

Lazar... :) Lazar nu mi-a placut niciodata. E un fel de Lovin al rapidului :)

Ropotan si Diakite sunt niste jucatori mediocri, mult prea duri pentru nivelul asta.

Dar fara suparare, indiferent cat de bine a jucat in ultimul timp, Lovin nu se compara ca jucator cu Lazar.

Lazar este unul din putinii, daca nu singurul inchizator roman capabil sa si construiasca; are tehnica si sut bun. Ar fi ideeal pentru formula noastra cu 2 inchizatori alaturi de Ov Petre. Oricum este incomparabil cu Lovin; problema lui e ca la porumbei nu are cu cine...

catasteaua1729.09.2008 14:21

e bun si Lovin da nu pentru Steaua :steag_cruce_invers::steag_sah_mic::steag_cruce_invers::steag_sah_mic:

Miaus29.09.2008 14:26
Lovin are mari probleme in joc...zici ca intra pe teren beat...dar am o mica intrebare..de ce mai sta acest om la Steaua daca vede ca nu este placut de nimeni??fecaly da afara fotbalisti buni si lasa toate strambetele... :thumbdown:

Spune-mi si mie de cate ori l-a contrazis Lovin pe nea Jiji? Ai numarat? Ok acum stii de ce e Lovin acolo.

sabin130729.09.2008 14:31
@maye

Asa a zis si Corsicanu cand a venit Taher si mai apoi Peseiro:"Trebuie sa inteleaga ca la noi la Rapid este altceva! Suporterii au un cuvant greu de spus, suntem in Consiliul de Administratie si nu se face nimic fara sa fim consultati si sa ne dam acordul. La noi se vrea numai performanta!"

Acum flutura batiste cu care jucatorii si Peseiro se vor sterge la nas, daca nu le dau si hartie igienica. De ce? Pai poate sa-i injure pana le cad coardele...vocale ca aia tot nu pricep:)))

Crezi ca daca se gasea unul mai bun ca Lovin, Lovin mai prindea lotul sau il ierta in vara Lacatus sau Becali?Fii convins ca nu!Tiago si apoi Abel au fost adusi "killeri" pentru Lovin. Cum spuneam...se pare ca nu i-a nimerit si Lovin a ramas "greu de ucis"!:)

E usor sa repeti istoria din '89 cand am pus la TOTUL la pamant ca nimic nu ne parea bun ... de nici dupa aproape 20 de ani nu ne-am revenit dupa acea prostie emotionala si radicala:)

Nu se da corbul din mana (chiar revopsim la greu "in negru") pe privighetoarea din ... vis!:)

Cum scriu un comm prea scurt, cum este interpretat:)

Tu ai avea perfecta dreptatea, daca asta ar fi fost ¨nuanta¨ :).

Lovin nu e de doua zile la Steaua, a crescut, s-a ¨imbarbat¨, s-a ¨experimentat¨, nu prea mai are scuze pentru evolutii personale sub media echipei (el are un rol mare in evolutia echipei, fiind legatura dintre linia din spatele lui si linia de dupa). Ce am zis eu acolo nu e regula general valabilal, era o contra-opinie la un post al lui maye, cum ca un jucator (aici Lovin) isi merita locul in prima echipa doar pt ca aparent creste de la meci la meci si este din ce in ce mai devotat. Spun aparent pentru ca iatat cat a jucat in 3 ani, a avut de mult mai multe ori sansa sa arate ca este un inchizator de valoarea Stelei decat a aratat-o. Nu poti trage o linie la tot ce a facut si sa spui ca da, in general e un jucator bun. Iar seria de cateva meciuri reusite din ultimul timp doar imi da speranta ca Lovin va fi ceea ce trebuie sa fie, un inchizator complet, nu-mi garanteaza cu nimic ca asa va fi. Ceea ce a spus mai sus wlladdy1 e mai mult valabil la Zenga si Olarui, acum nu prea mi se pare. Numarul de meciuri slabe ale lui Lovin si ¨tonele¨ alea de pase din reflex inapoi covarsesc sutul cu Bayern, ambitia de luna asta si astea cateva meciuri bune.

La fel si cu ambitia. Cateva meciuri jucate cu daruire nu atarna decisiv de mult in impresia generala. Eu sper ca va continua asa, dar nu pot fi sigur. Mai poti astepta c-un Andrei Ionescu, c-un Tiago pt ca nu a jucat asa mult ca sa fie¨etichetat¨, dar nu cu Lovin, care-mi scoate peri albi de 3 ani. Nu poti spera ani de zile sa evolueze mentalitatea si atitudinea unui jucator. La cate meciuri a jucat a cam trecut perioada ¨de asteptare¨. Mai am un pic si visez noaptea pasa inapoi a lui Lovin :).

Jocurile lui bune din ultimul timp nu mi se par eroice, mi se par niste jocuri normale, demne de un inchizator de Steaua, raportat la campionatul Romaniei. Aceste jocuri ies in evidenta pe fondul unui sir de jocuri praf, si normal ca par eroice in comparatie cu ce juca pana nu de mult. Poate de asta sunt ¨urecheat¨acum, critic evolutia per total a jucatorului Lovin, cand in sfarsit se apropie si el de ceea ce trebuie sa fie. Dupa mine, in conditii de lot valid, Lovin e al cincilea titular pe acest post, dupa Radoi, Ov. Petre, Tiago si Ionescu. Tiago si Ionescu au ¨prezumtia de nevinovatie¨, Lovin la bilant (cu tot ce prespune fisa acestui post) e cam pe minus. Mai vedeam statistici cu pasele lui Lovin.. ce procent din pasele lui ¨au dat drumu´ la joc¨ si cate au ¨calmat jocul¨ si cand era cazul si cand nu? (Ca si cand ai lauda un atacant ca da a dat 2 goluri in 100 de situatii singur cu portarul. Daca spui doar ca a dat 2 goluri normal ca reiese ceva pozitiv). Corect, in situatia actuala Lovin e cea mai buna varianta (cand esti aproape singura nu e asa greu). Era destul de evident de ce au fost adusi Abel si Tiago.

¨A ramas sa lupte si are respectul meu¨ suna postul al carui raspuns l-ai comentat tu acum. Lovin va avea respectul meu cand va fi pe bilant pozitiv, pentru ca sanse a avut destule si probabil ca va mai si avea. Daca pe o perioada destul de mare esti per total mediocru si tot te zbati acolo si lupti si lupti.. si lupti .. nu are rost. Daca esti impasibil la impresia generala, la parerea suporterilor, si la parerea proprie despre jocul prorpiu poate inseamna ca esti si ignorant sau nesimtit, nu numai incapatanat in dorinta de a evolua. Sigur, nu este bagat singur in echipa, asta e alta subiect.

Aseara ma amuzam, inclusiv pe acest forum, de rapidistii care dupa 15 minute erau cu ¨Demisia!¨ indreptata in toate directiile, ca dupa vreo 20 de min sa fie iar alaturi de toata lumea (rapidistii astia mi se par doar singuri impotriva lor). De ceva timp de cate ori am ocazia pe acest site (poate mi-a scapat de cateva ori:) ) ¨indemn¨ la rabdare din partea noastra, tocmai pentru ca acest lot cel mai bun din ultimii 20 de ani are nevoie de timp, timp necesar pt relatii de joc inchegate, relatii necesare pt jocul in viteza, pe jos si rapid si pe care ni-l dorim. Chiar nu sunt adeptul schimbarii doar din motivul ¨ca sa fie schimbare¨. Dar o crestere momentana de forma si de motivatie a lui Lovin nu albeste prea mult trecutul sau cam cenusiu si nici nu ma convinge de evolutia de durata a acestui jucator. Eu sper ca va fi in sus aceasta evolutie sau macar se va mentine la nivelul actual.

Deci ce am spus eu acolo era la modul general. Poate suna expirat, dar Lovin inca este dator acestui club. Din punctul meu de vedere mai are pana sa castige respectul ¨in general¨ si ¨definitiv¨. Si totul este raportat la zilele noastre, nu la dream´teamuri, la anii ´80 sau altele. Nu visez cai verzi pe pereti, si nu am ajuns sa-mi blestem zilele ca nu am castiga Champions League din cauza lui Lovin. Dar nici nu mai vreau pe termen lung un eventual ¨cal troian¨ in jocul Stelei. :)

think_again29.09.2008 14:51

fratilor Lovin e cel mai eficient in spate !!!in meciul cu CFR doar el a fost la mijloc si a jucat cat a putut de bine si nu a trecut aproape nimic de el toja nu e pe postul lui deaia nu comentez despre el nimic toja ori in spatele varfurilor ori mijlocas stanga!!!nicidecum mijlocas central DEFENSIV!!!oricum forza Steaua si batem la firenze cu 2-1;)

dica_10steaua29.09.2008 14:55

Si nu numai in meciu cu CFR...dar...numai zic nimic... :noexpression:

Tupac Amaru29.09.2008 15:10
Mama mama cum am ajuns daca ne apucam sa-l laudam pe Lovin. Mie imi e din ce in ce mai clar k la Steaua nu se mai doreste valoare,ci doar "ambitie". Nu conteaza k Lovin nu stie sa preia corect o minge(si el preia din 2-3 miscari), ca trece anul pana se intoarce cu mingea,ca nu stie decat sa trimita mingea inapoi sau lateral,ca nu stie sa suteze(iar cand o face in 8 din 10 cazuri nici nu nimereste poarta).

Singurul lucru care l-a invatat Lovin de cand e la Steaua a fost sa fie mai agresiv iar astfel a mai reusit sa recupereze niste mingi. Atat. Unii spuneau mai sus ca prefera un jucator care sa fie constant,adica nici sa joace super-bine dar nici super-rau. Pentru mine acest "constant" inseamna mediocru. Prefer sa joace bine in 2/3 din meciuri si sa joace prost in celalate decat sa fie mediocru pe linie.

Acelasi lucru si cu atletul nostru,cica mijlocas de banda,Banel Nicolita. Un mijlocas de banda care nu stie sa centreze,nici de pe loc nici din alergare,care isi preia mingea foarte greu,care nu stie sa dribleze etc. A alergat aiurea 2 ani de zile fara nici o realizare si cum a prins 3-4 meciuri bune(ce-i drept au fost meciuri importante) si-a asigurat loc de titular pe dreapta.

Daca e sa o spunem pe aia dreapta,Lovin e un fotbalist mediocru ajuns la Steaua datorita mainii foarte bune la poker a lui Jiji,care s-a prins ca fugind mult si fiind mai agresiv poate sa ramana aici,mai ales k ceilalti inchizatori sunt mai mereu in carje. Si va asigur k Steaua va fi varful carierei acestui fotbalist mediocru,daca va pleca,va pleca la niste anonimi de afara sau la niste mediocri din tara.

Thiago poate creste insa doar daca joaca mai mult. Injurati-ma insa mi se pare mai tehnic decat Lovin si imi place k e mai bine facut,ca sa nu mai zic k mai incearca si niste patrunderi din cand in cand. Daca va invata sa fie mai agresiv ii va lua locul lui Lovin. Pentru mine Lovin e al 3-lea la capitolul inchizatori,iar ordinea ar fi Radoi,ov Petre,Lovin,thiago iar pe thiago l-am pus pe patru doar pentru k nu s-a adaptat inca.

Si pe mine ma deranjeaza ca lumea il fluiera pe Lovin insa asta e soarta fotbalistilor mediocri ajunsi la echipe mari,nu fac fata postului si ies in evidenta in mod negativ. De ce credeti k Banel si Lovin sunt cei mai admonestati,arhturo fiind al treilea pe acest podium al renegatilor. Pai pentru k incetinesc actiunile,pierd mingi aiurea,nu fac mai nimic pe teren in afara de fuga. Si asta pe un stadion unde au jucat legende ale fotbalului romanesc. Eu n-am injurat si nici nu o sa injur jucatori dar oamenii isi pierd rabdarea cand vad k joci in mod constant prost si foarte prost.

Numai bine.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Absolut la fel gandesc si eu. Ce sa facem daca ne gandim ca pe postul pe care ii ocupa acesti muncitori au jucat odinioara Tudorel, Loti, fane Petcu, Nutria Majearu....

Astristul29.09.2008 15:25

In sfarsit apare un articol pozitiv despre Lovin. Felicitari! :wink:

forzateaua

Alex88pl29.09.2008 16:05

E enervant cand incearca pasele alea in cros.chiar nu-i zice nimeni ca nu poate?ca recuperator e f bun..in meciul cu Cluj chiar a jucat bine.dar la pase si suturi...no comment

Reptile1929.09.2008 16:56

"Lovin s-a atașat de Steaua ca într-o simbiozã ce inspirã mai mult o maladie decât o stare de grație [..] Personal însã, nu mã pot dezlipi de gândul cã Steaua și Lovin sunt legați mai degrabã printr-un blestem" N-are el nici o vina ca altii sunt accidentati sau nu sunt intr-o forma buna deci total deplasate aceste comentarii mai ales ca in ultimul timp a facut un joc foarte bun si nu ca ar trebui laudat dar macar respectat nu injurat.

"postul lui Tudorel Stoica (sau Boloni, cum preferați)" fotbalul s-a schimbat de pe vremea lui Boloni astazi se joaca cu totul altceva.

"fizicul sãu deșirat, care duce la o mișcare total inesteticã " Despre fizicul lui mai desirat nu stiu daca e atat de importat vezi Nesu mult mai firav dar fasnet foc iar daca vrei miscari estetice iti sugerez sa vizionezi balet poate.

Acum bineinteles am vrea toti un Makelele in echipa dar trebuie sa ne multumim cu el pana va fi "transferat" sau/si gasit un inchizator mai bun. Pana atunci e titular indiscutabil. Bravo Lovin cei care mai inteleg ceva din sportul asta numit fotbal sunt alaturi de tine. Hai lupta pt Steaua stim ca poti mai mult :steag_cruce_invers:

il_capitano29.09.2008 16:58

Eu am fost unul dintre contestatarii lui Lovin, dar radical acum vreo 2 luni mi-am schimbat parerea si am observat intr-adevar ce inseamna jocul acestuia si ce trebuie el sa indure din partea tribunei ! Aceste caractere sunt rare, mai ales in Romania ! Lovin trebuie pretuit la intreaga lui valoare si aceasta este una peste media campionatului romanesc ! Respect Florin Lovin !

Reptile1929.09.2008 17:04

Absolut la fel gandesc si eu. Ce sa facem daca ne gandim ca pe postul pe care ii ocupa acesti muncitori au jucat odinioara Tudorel, Loti, fane Petcu, Nutria Majearu....

Numai comparati pe Lovin cu jucatori de-acu 100 de ani atunci erau spatii mari

si se juca alt fotbal.

greenyes29.09.2008 17:10
Lovin...jucatorul care este cel mai prezent in jocul Stelei. In timpul unui meci recupereaza cat toata linia de mijloc a Stelei. Postul sau MIJLOCAS LA INCHIDERE, ce presupune acest post ? inchiderea culoarelor de joc ale adversarului, recuperarea baloanelor in zona centrala, legatura intre linia de aparare si cea de mijloc. De ce paseza catre fundasi sau portar....e foarte simplu....urmariti in timpul jocului modul in care mijlocasi sau atacantii Stelei stau pe loc, in spatele adversarilor, fara sa plece pe un culoar liber, fara sa faca o demarcare fara sa se implice intr-un schimb de pase, in aceste conditii pentru un MIJLOCAS LA INCHIDERE, singura solutie care sa nu puna in dificultate echipa este pasa care o zona sigura. Lovin nu este cel mai stralucit jucator, desi in unele ocazii a demontrat ca poate sa-si depaseasca adversarii pintr-un dribling subtil, ca poate da o pasa excelenta catre atacanti sau ca detine un sut bun, el este jucatorul care trebuie sa anticipeze jocul adversarului, sa-l opreasca si sa recupereze mingea de la adversar. ASTA ESTE ROLUL UNUI MIJLOCAS LA INCHIDERE>>>iar pana in prezent statistica ne arata ca pe postul sau este unul dintre cei mai buni.

Compara l cu Essien, cu Makelele, cu Keane (ex MUTD), cu Tudorel Stoica, cu Boloni, cu Rotariu ai sa vezi atunci cat de valors e Lovin si ce presupune postul de mijlocas la inchidere.

Lovin si atletul sunt definitia perfecta a mediocritatii. Din pacate mediocritatea este promovata intensiv in ultimii ani la Steaua...de cand cu "descalecatul"....care ne manjeste cu cacareze de ani buni.

Cat a jucat Abel Moreno a dat mai multe apse inainte de cat a dat Lovin decand joaca la Steaua asa ca scuza pe care i ai gasit o nu tine....ca nu are cu cine...saracul Dayro isi mananca nervii in fiecare meci ca nu are cu cine sa schimbe o pasa inafara de Arthuro, Szekely, Thiago......

La noi mijlocasul la inchidere este perceput total gresit datorita muraturilor care ne au fost bagate pe gat in ultimii ani...ni se scot ochii cu cate mingi recupereaza dar daca saracul nu stie sa dea o pasa....dar dupa asta tot unii se intreaba de ce nu reusim sa atacam.....asta e alta problema ...la cat de mult fotbal stie suporterul stelist....o problema foarte spionoasa.....

Numai promovati mediocritatea, parca eram superiori!!!!!

«12345»