@alexgafenco
toti avem dreptul la o parere..fie ca iti convine acea parere fie ca nu,deci,nu trebuie sa injuri ca avem pareri diferite de ale tare..
@alexgafenco
toti avem dreptul la o parere..fie ca iti convine acea parere fie ca nu,deci,nu trebuie sa injuri ca avem pareri diferite de ale tare..
Asta cred ca se incearca acolo cu Toja, dar pacat ca nu merge.Lovin o da prea mult si uneori foarte neindicat inapoi, Toja o ¨dribleaza¨ prea mult si la fel uneori neindicat, chiar riscant.
Degeaba prietene, in anumite posturi-cheie iti trebuie jucatori de valoare. Nu poti sa inseli fotbalul la nesfarsit.
Poate cu trecerea timpului, creditorul nostru va scoate cel putin 7-8 mil. de euro pt un asemenea mijlocas. Si desigur, un numar 9 veritabil, si asta la fel de scump.
Fara astia nu avem sanse cu nici o echipa din primele 2 urme valorice din CL. In fond si la urma urmei scopul scuza mijloacele. Nici un suporter intreg la cap nu va dori sa iasa la joc cu Barcelona sau Arsenal pe terenul lor si sa ia 7-8 goluri, mai bine sa joace la mica ciupeala si sa scoata un egal la limita si devin eroi in propria tara. Ironie mare.
sunteti toti niste rartati. intrati voi si jucati mai binebabelor
daca nu era Lovin vai si amar de capul lui Goian si a lui gheonea era sa fie..... mai ajungeau ei cei mai buni fundasi din tara daca nu era Lovin mijlocas la recuperare.... rusine voua.... mai spuneti ca si dario nu isi face treaba ca nu prea marcheaza goluri.............................
Pe langa faptul ca te bate gramatica,nici macar nu stii cum se numesc jucatorii Stelei
Clasa a IV - a a fost grea
Lovin a fost cheia de la mijlocul terenului de la florenta !! Incercati sa numai criticati atat ...
Lovin a fost cheia de la mijlocul terenului de la florenta !! Incercati sa numai criticati atat ...
Corect, a fost cheia (pozitiva) in aparare si de obicei e cheia (negativa) in atac. Nu e vina lui, proprie si personala.
Ma crezi cand imi dau cu pararea ca trebuie mijlocas central COMPLET? Adica sa faca si ce face Lovin in aparare dar sa faca si faza de atac, asezat si cu cap. Cand va fi un mijlocas de ala e logic ca Lovin sa zboare din echipa, pana atunci ne multumim cu el si nu-l mai criticam..
Lovin a fost cheia de la mijlocul terenului de la florenta !! Incercati sa numai criticati atat ...Corect, a fost cheia (pozitiva) in aparare si de obicei e cheia (negativa) in atac. Nu e vina lui, proprie si personala.
Ma crezi cand imi dau cu pararea ca trebuie mijlocas central COMPLET? Adica sa faca si ce face Lovin in aparare dar sa faca si faza de atac, asezat si cu cap. Cand va fi un mijlocas de ala e logic ca Lovin sa zboare din echipa, pana atunci ne multumim cu el si nu-l mai criticam..
trebuie sa recunoastem ca a dat niset pase bune pentru Semedo...in atac e adevarat ca nu prea merge mai ales la suturile lui de la distanta dar e de cv timp face legea la inchidere :noexpression:
Lovin a fost cheia de la mijlocul terenului de la florenta !! Incercati sa numai criticati atat ...Corect, a fost cheia (pozitiva) in aparare si de obicei e cheia (negativa) in atac. Nu e vina lui, proprie si personala.
trebuie sa recunoastem ca a dat niset pase bune pentru Semedo...in atac e adevarat ca nu prea merge mai ales la suturile lui de la distanta dar e de cv timp face legea la inchidere :noexpression:
Da, sunt de acord, Lovin e un inchizator excelent, dar cateva faze nu-ti fac jocul. Eu cred ca de asta a fost rupt si intamplator la mijloc, pentru ca s-a jucat un 4-4-2 cu 2 inchizatori in centru.
Bagi 2 inchizatori care sa se ocupe doar de faza defensiva daca ai un mijlocas in fata lor care sa se ocupe doar de faza ofensiva. Eu asa vad lucrurile..
Sigur, astea-s discutii teoretice, sunt atatia si atatia factori care pot face aceste discutii sa para ridicole..