FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CS Otopeni 1 - 1 (0 - 0)

«12345»
SzabiStelistu04.10.2008 18:54

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL KAPETANOS!!!!!IL VREAU TITULAR!!!!!

Fear04.10.2008 18:55

TOT KAPITANOS :))))))))) BINE MA :bananadance:

Joint04.10.2008 19:06
Toti l-ati acuzat de indolenta pe Arthuro. L-ati preferat pe B. Stancu in locul sau, ba ca e rapid, tehnic sau golgheterul la zi. E evident ca un cuplu Arthuro - Stancu e mai eficient impotriva echipelor ce se apara non-stop, cu Stancu pe post de varf retras. E mai eficient decat Dayro.

Si cand stau sa ma gandesc ca antrenorul oaspetilor a declarat inainte de meci ca e rusinos sa se apaere pe 2 randuri si ca prefera sa joace ofensiv , indiferent de numele adversarului.Ce roman pervers. :)

@Joint, please Join the CFR fans. Au un antrenor pescuit din ligile inferioare italiene care e mar antrenor pana la proba contrarie sau pana uita lumea de el.

Sterge-te la gura cand vorbesti de Laca.

bine. culca-te !

razvan beica04.10.2008 19:07

un meci urat; era de stiut... :(

mai bine sa joci cu echipe de la locul 7 in sus decat cu niste "taratoare", care iti pot face figura

Pacat ca ratam puncte acasa, mai ales acasa cu echipe de-astea

Robinson Rufay Zapata04.10.2008 19:09

nota 1 pentru toti jucatorii , exclus kapetanos si zapata , caricatura de meci

dax4704.10.2008 19:20

Puncte pierdute : 3 cu Vaslui, 2 cu gloria, 2 cu chefere, 2 cu otopeni = 9 puncte.

Robinson Rufay Zapata04.10.2008 19:27

sa nu mai aud ca e de vina antrenorul , toja a jucat pe stanga , a jucat Stancu cum toti vroiam , a jucat si szekely pe dreapta , Dayro a fost liber sa faca ce vrea , a jucat si Radoi , insa toti au fost sub orice critica

RBK04.10.2008 19:39

slab f slab NU avem NICI O SANSA in CL nici macar in Campionat sa nu mai vb de Cupa :(pacat

Melku04.10.2008 20:58

Suntem niste papagali, asa pierdem puncte aiurea si dupa aia trecem pe langa campionat la 2-3 puncte. Ce naiba pretentii sa avem in CL daca nu trecem de o echipa de nici macar doi bani. Nu am fost de acord cu nimic, nu a fost nimic bun la meciul de asta seara. Eu inteleg ca Laca a vrut sa trateze meciul serios, dovada ca au jucat multi din titulari dar sincer preferam un Thiago cu siguranta mai inspirat in ofensiva si mai rapid decat un Lovin obosit deja si apatic, cu un Ochirosii dornic si motivat decat un Toja pierdut in spatiu. Pana si sistemul, la ce naiba avem nevoie de doi inchizatori cu Otopeni, la naiba, trebuia sa jucam 3-1-6 cu descultii astia, maxim trei fundasi, tot o dam intruna cu 4-2-3-1.

Zapata a avut o evolutie buna, nu avea ce sa faca la gol, a scos vreo doua mingi

Ogararu foarte prost inspirat, centrari foarte slabe

Goian - omul bun la toate

Ghionea - parca el are pe constiinta golul primit

Petre Marin - dupa ce ca da semne ca nu prea mai poate, e jucat meci de meci

Radoi - imperial dar nu este Gerrard sa rezolve si faza ofensiva

Lovin - face ce stie, il confundam deseori cu un playmaker, ei bine...nu este, a avut meciuri bune dar cred ca trebuia odihnit

Szekely - revin, in afara de meciul cu Roma in care a muscat din Cicinho nu a mai facut nimic, o singura centrare utila nu a avut

Toja - foarte dezamagitor

Bogdan Stancu - cel mai dezamagitor

Dayro Moreno - extrem de dezamagitor dar in nota lui obisnuita din ultima vreme, nu este deloc dar DELOC disciplinat, prefera un sut din prima in peluza decat o pasa

Laca, Laca e bun ca antrenor pentru campionatul nostru dar cam atat, noi tot vrem sa evoluam ca echipa, sa ajungem mai departe in CL, se fac investitii cat mai multe dar numai in jucatori. Ati vazut cum arata jocul cu Protasov, foarte placut ochiului si in mare masura eficient, ganditi-va cum ar arata cu un antrenor care stie sa puna in valoare fiecare jucator, un Dayro la capacitate maxima, Radoi, etc.

Fiecare echipa are un anumit stil de joc care variaza de la meci la meci, noi il avem pe ala chinuit (Bayern, Fiorentina, Otopeni) si speculativ (Galata, dubla).

CatalinBerceni04.10.2008 20:58
slab f slab NU avem NICI O SANSA in CL nici macar in Campionat sa nu mai vb de Cupa :(pacat

Ne trebuie un Psiholog la echipa, un preparator fizic si cred ca si golgheter, avem atacanti medii dar Stancu este inca crud si are nevoie de multe, Kapetanos si Arthuro nu vor da niciodata gol pe contra, iar Dayro nu a mancat destul incat sa aibe tarie in sut......chiar imi pun intrebarea pentru ce se pregatesc jucatorii astia vara si iarna de nu pot sta in ghete doua meciuri in 7 zile, chiar trebuie sa pierdem puncte ca anul trecut si sa dam vina pe oboseala? avem pe Tiago pe bara, pe Arthuro in tribuna,Abel Moreno exclus din lot, Neaga exclus din lot si Golansky rezerva......atunci de ce la plateste Jiji salarii? nu sa joace? parca aveau aceeasi valoare ca primul 11....eu spun ca meciul asta a fost trantit de Lacatus pentru ca daca stia ca sunt obositi si nu-i tin picioarele ii menaja pentru ca mai aveam oameni, nu era necesar sa ne demonstreze ca nu pot alerga 180 de minute in 7 zile

harpy04.10.2008 21:03

bai nea scos kapetanos si nu ne-am facut de ras.....mie place nebunu asta de ce rad astia de el ca are 3 golurii un 11 metrii si o pasa de gol

Wally04.10.2008 21:14
Ar trebui sa incercam sa facem si noi scorul campionatului...

Promit sa nu mai dau pronosticuri.

CatalinBerceni04.10.2008 21:39
Ar trebui sa incercam sa facem si noi scorul campionatului...

Promit sa nu mai dau pronosticuri.

Fix din cauza asta a pierdut Steaua....hai sa fim seriosi....

SRamos05.10.2008 06:12
bai nea scos kapetanos si nu ne-am facut de ras.....mie place nebunu asta de ce rad astia de el ca are 3 golurii un 11 metrii si o pasa de gol

Pai Kapetanos e cel mai bun atacant al Stelei, (inca nu l-am vazu pe Pedriel) cum a intrat el in teren sa vazut, si asta in toate meciurile (Constanta, Fiorentina, Otopeni) ar trebui folosit titular :unsure:

Da Gigi ar trebui sa se gandeasca bine la un atacant, nu ca astia la numar... poate Fabiani

Acum era bun un Pepe Moreno, sau un Dica... :sad2:

CatalinBerceni05.10.2008 07:24

Pai Kapetanos e cel mai bun atacant al Stelei, (inca nu l-am vazu pe Pedriel) cum a intrat el in teren sa vazut, si asta in toate meciurile (Constanta, Fiorentina, Otopeni) ar trebui folosit titular :unsure:

Da Gigi ar trebui sa se gandeasca bine la un atacant, nu ca astia la numar... poate Fabiani

Acum era bun un Pepe Moreno, sau un Dica... :sad2:

Eh.......o sa oftam noi mult dupa Moreno sau dupa Dica....pt Moreno n-am dat 1.5 milioane de euro......dar pentru alti jucatori a dat ciobanul si uite ca se plimba pe teren si ara, in schimb nici un gol

Robinson Rufay Zapata05.10.2008 07:37

ne'a scos de la o umilinta cum numai Steaua poate sa intre , de ras ne'am facut oricum

Lance05.10.2008 07:45

acu il regretam pe Dica...Gigi in loc sa ii lasi sa plece mai bine ii pastrezi si ne facem echipa puternica :(

CatalinBerceni05.10.2008 08:32
acu il regretam pe Dica...Gigi in loc sa ii lasi sa plece mai bine ii pastrezi si ne facem echipa puternica :(

Avand in vedere ca Dica nu face nimic la Catania , poate il vand italienii inapoi.... :steag_cruce_invers:

MoWeed05.10.2008 08:39

Hai sa fim seriosi, Dica nu mai avea nici o tragere de inima sa joace la Steaua. Mai bine ca l-a vandut decat sa mai fi jucat un an la sicitir...

cornisa5805.10.2008 08:40

Ce vrem noi de la Liga Campionilor cînd nu suntem în stare sã batem codașele clasamentului sa întîmplat și anul trecut cu U Cluj am fost prima echipã pe care a bãtut-o iarã ne facem de cap și așa pierdem puncte prețioase iar rivalii rîd de noi și cam au dreptate , la cît cãștigã ei la Steaua ar trebui sã mãnînce iarba de pe teren eu în locul lui oieru ni aș da nici un ban la nici un jucãtor pînã nu se vãd ceva rezultate.

cristy.steaua2105.10.2008 08:52

si mai zicea Lacatus ca suntem aproape de a ajunge la jocul Stelei din 86`... :confused:

dani p05.10.2008 09:24

Lasati-l mai pe Dica, nu mai pomeniti de el, nu mai joaca nimic, o sa ni-l trimita italienii inapoi si o sa mearga probabil la steaua2

Lance05.10.2008 09:37

pey nu face nimic la Catania pt ca nu s-a integrat in fotbalul italian...nu stiu eu raman la parerea ca Dica era un jucator util Stelei :smile: :steag_sah_mic:

SRamos05.10.2008 15:57

Ma de scos ne-a scos Kapetanos da de ras ne-am facut...

Nu imi vine sa cred in PN la golul lui Kapetans in ultimu minut, se bucurau baietii de parca ii egalasem p Real Madrid... se urcau pe garduri...

Pai daca ne vedeau dinamovistii si rapidistii se tavaleau p jos de ras... la ce bucurie era in peluza pentru ca iam egalat p otopeni :sad2:

Bogdan4Steaua05.10.2008 16:28

Tactica falimentara si selectia ne-au privat de cele 3 puncte.

1. Nu inteleg de ce am jucat acasa cu 2 inchizatori, impotriva unei echipe absolut penibile...

2. Nu inteleg de ce am jucat cu Stancu in atac inca din primul minut, in conditiile in care Bogdan e un jucator de contraatac, iar pe noi numai un joc de contre nu ne astepta...

3. Nu inteleg de ce Neaga si Ochirosii joaca la Steaua 2, in conditiile in care avem nevoie de prospetime pe benzi.

4. Nu inteleg de ce jucam mereu cu maxim 1 varf.

5. Nu inteleg cum am putut sa renuntam la Pepe Moreno, un jucator care a confirmat, doar pentru a-l aduce pe Arthuro, un jucator care a marcat un gol de la venirea la Steaua.

6. Nu inteleg de ce suntem penibili la fazele fixe, in conditiile in care anii trecuti, Goian marca de cateva ori pe sezon.

7. Nu inteleg de ce tot reprofilam jucatori, bulversand sistemul de joc.

8. Nu inteleg de ce nu avem nici acum un coordonator de joc veritabil.

P.S.: Felicitari Kapetanos. Ai aratat eficienta, lucru extrem de important pentru un atacant. Ai fost privit cu neincredere, dar in momentul de fata, dintre toti ineficientii din atac, tu ai demonstrat ca meriti sa fii titular, chiar daca ai venit gratis.

«12345»