Puteti sa va luati gandul de la titlu. Steaua nu are fata de campioana. Hai injurati-ma. Nu avem antrenor cu mentalitate de invingator,ceea ce mi se pare foarte ciudat avand in vedere ce jucator darz a fost.
Echipa a fost praf astazi si merita sa ia bataie,clujul a avut bara,au sutat mai mult la poarta,au ajuns nepermis de usor in fata portii si noroc k apararea a fost azi in zi mare k altfel o luam la scor.
Pun cateva intrebari destul de logice zic eu:
-de ce toja joaca mijlocas central cand el e mijlocas stanga?
-de ce Dayro moreno joaca la mijloc cand el este atacant de meserie?
-de ce arthuro e titular in fiecare meci cand el nu are realizari(si sa nu veniti cu prostii cum k a deviat la gol,golul ala a fost opera lui muresan si a inspiratiei lui Dayro)
-de ce Steaua are atitudine de echipa mica atunci cand joaca afara cu o echipa mai serioasa?
Nu-mi pasa dak a alcatuit becali sau Lacatus echipa,cine a facut echipa astazi a fost un INCOMPETENT. Datorita acestor miscari "geniale" ne-am compromis total mijlocul,care a ajuns mai mult a 2-a linie de fundasi,cu un toja pierdut si cu un Lovin care s-a trezit singur impotriva mijlocului clujean. Steaua a jucat bine doar in primul sfert de ora pana s-au tatonat echipele si s-au prins clujenii k mijlocul nostru e branza. Antologic a fost acel ultim sfert de ora din prima repriza cand Steaua era cu toata echipa in jumatatea noastra iar Dayro era pe la 40m. Jenant.
Problema e la conducere si la alcatuirea echipei.Din cei ce au intrat azi in teren doar 7 au jucat pe posturile lor,zapata,Goian,Ghionea,Ogararu,Petre Marin,,Banel si Lovin. In rest improvizatii. Arthuro nu e atacant de careu desi joaca pe acea pozitie,Dayro e atacant nu mijlocas,toja e mijlocas stanga nu mijlocas central dar de trebuiau sa-i faca loc lui Semedo care nu a facut nimic astazi. Pe scurt de la mijloc in sus Steaua e ca si inexistenta. Am mai zis-o,pe vremea lui Oli tactica era "dati mingea lui Dica",acum Dayro preia acest rol.
Thiago si Stancu se cer in teren. Thiago pentru k momentan Ov.Petre si Radoi sunt out iar Stancu pentru k arthuro e o panarama cu P mare. Nu e posibil sa nu dai gol in ultimele 4-5 meciuri si sa intri titular,aici e vina lui Lacatus.
Nu e posibil sa te numesti Steaua Bucuresti si sa joci jumatate de ora fotbal,in rest sa stai cu fundul in poarta,astazi am avut o atitudine de gloria buzau nu de Steaua Bucuresti.
Repet,vina e a antrenorului sau a persoanei care face echipa. Cum va explicati k un jucator k szekely care facea furori la Otelul nu joaca meci de meci la Steaua,si mai ales de ce nu joaca pe dreapta? Pai pentru k acolo are loc asigurat atletul. Cum de avem un atac mort si sacrificam singurul atacant adevarat,Dayro moreno,k sa-l punem sa joace la mijloc unde avem deja atatia mijlocasi ofensivi(macar teoretic aici sunt toja,plesan,Ochirosii,Nicolita,szekely,abel moreno).
Suntem prostii Romaniei daca,dupa ce am muncit atatia ani si am bagat CFR-ul moca in CL,bagam si javrele astea imputite. Oricum,eu stiu deja cum vom juca in deplasarile din groapa,ghiulesti,Timisoara,vom juca pe contra-atac desi noi nu avem jucator de contra-atac,cum sa contrataci cu Banel Nicolita care nu stie sa preia o minge,sau cu arthuro caruia ii trebuie 3 miscari doar k sa se intoarca. Singurii jucatori de contraatac la Steaua sunt Stancu,Dayro,szekely si Semedo insa foarte rar sunt toti in teren.
La final vreau sa dau Uniune European din greu publicului "civilizat" din Cluj,care a injurat echipa noastra de cateva ori si a binevoit sa arunce cu monede(una in arthuro,alta in Lovin si cred k una l-a lovit si pe zapata altfel nu cred k se intindea pe jos)."Civilizatia" asta incepe sa se asemene cu ghiulesti in care zboara flegme din toate zarile. Si Augustus a dovedit din nou cat de javra e cand a inchis ochii la acel rosu clar al lui cadu,mai da-o in ma-sa l-a calcat cu crampoanele pe spate intentionat,daca nici asta nu e rosu ce mai e?
Seara asta m-a intristat profund pentru k am vazut k nu avem atitudine de invingatori,jucam la mica ciupeala.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.